haji 0+0=0 -2
jenbi (E) 0+0=0 -2
Statham 0+0=0 -2
säkkiäijä 0+0=0 -2

Alkamaisillaan kauden Eliittiliigan kauden 3/16 Ensimmäinen finaaliottelu, vastakkain SC Bern ja Brazil

Tulosveikkauksia:

Korkea: 5-3
Gole 2-0
khomedy 3-2
Shakira: 4-2
jösä: Bernit vie 5-1, jos michun pää kestää niin saattaa brazileillakin olla paikka voittaa :)

1. Erä

00:01 Ottelu alkaa, SC Bern ottaa ensimmäisen aloitusvoiton.

00:40 Ensimmäinen SC Bern hyökkäys, hyvää myllyä ja eih set pääsee kiekkoon käsiksi mutta ei osu kunnolla kiekkoon.

01:28 Brazililta pitkä kiekko.

01:30 Kentu pääsee kokeilemaan maalin edestä, mokke hoitaa.

01:50 Bernin pyöritys jatkuu, Statham kuitenkin blokkaa setin viivakudin.

02:00 Brazilin ensimmäinen hyökkäys, Statham vetää, mokke torjuu.

02:15 Brazil pitkä kiekko.

02:20 Kentu kahmaisee aloituksen ja pääsee vetämään hyvästä paikasta, mokke hoitaa.

03:20 Kentu tuo kiekon hyökkäysalueelle, kuminalli siirtää miiq:lle joka laukoo maalin!

03:38 Vaarallinen tilanne puolestaan toisessa päädyssä, michu pääsee koittamaan mutta mokke torjuu.

04:15 Hyvä kuminallin kiekon tuonti hyökkäysalueelle, saa keskeltä vedonkin aikaiseksi, mokelle kuitenkin helppo homma torjua tämä.

04:37 miiq syöttää maalille kiekon ja set pistää kiekon häkkiin.

05:20 Brazil hyökkäysalueella hetkellisesti kiekossa kiinni, Kentu kuitenkin isännän ottein ottaa kiekon pois.

06:00 Tööt ja eka erä oli siinä, Berni hallitsi aikalailla koko erää ja sai hyviä hyökkäystilanteita luotua. Brazililla ei ollut oikein mitään sijaa koko erässä.

2. Erä

00:08 Kentu tuo heti kiekon alueelle ja pääsee koittamaan, mokke torjuu.

00:30 oijoi Kentulta pientä kärkikynää 1v1 tilanteessa, jenbi hoitaa kuitenkin tilanteen.

00:50 kuminalli yrittää etukulmasta häkkiä, Brazil puolustus selvittää.

01:25 kuminalli 2v1 tilanteessa kentun kanssa, pistää lättyä maalille mutta jenbi katkaisee.

01:47 Brazililla hyvä paine hyökkäysalueella mutta kiekko blokataan.

02:00 Ja toisessa päädyssä mennään, Berni pääsee ylivoimahyökkäykseen, riparia tarjolla setille mutta menee ohi tilanteesta.

02:25 hyvä avaysyritys jenbiltä mutta pitkäksi menee.

03:20 kuminalli-set-kentu pientä passipeliä hyökkäysalueella, kiekko lipuu lopulta maalivahdille.

03:50 nyt menee michu kahville, kuminalli kävelee b-pisteelle aivan vapaasti, mokke pelastaa tällä kertaa.

04:40 Brazililla pitkästä aikaa hyvä paine berni päädyssä, mutta Bernin puolustus selvittää.

05:30 Kentun hyvä passi vapaaseen tilaan kuminallille mutta mokke torjuu taas.

06:00 Tööt! Se erä olin siinä, peli tasottui vähän tässä erässä, kuitenkin paremmat paikat sai Berni luotua.

3. Erä

00:20 setillä kiekko hyökkäysalueella on jo hyvässä paikassa mutta jäätyyy.

00:40 Bernin hyökkäys jatkuu, kuminallilla kiekko maalin edessä mutta jenbi varastaa kiekon itselleen

01:20 Statham tuo kiekon yli sinisen pääsee laukomaan, mokke torjuu.

01:45 Kentu pääsee puolittain läpäriin vetää kuitenkin tolppaan.

03:00 jenbi avaa suoraan kuminallin lapaan.

03:10 michu laukoo b:ltä, mokke koppaa.

03:20 Brazil hyökkäys jatkuu mokke ottaa tämänkin.

04:07 kentu kuminalli 2v1, syöttö onnistuu mutta maalivahti ottaa kiekon kuminallilta.

04:30 Statham toisessa päädyssä, vetää siniseltä, michu ohkaa ilmasta, moke torjuu.

05:15 Hyvä paineistus kuminallilta ja setiltä Brazil alueella, kello käy Bernille.

06:00 Tööt! Ja berni vie ensimmäisen ottelun 2-0 ihan oikeutetusti.
Tuomari: TakeDown
Lisätty: 01.06.2016 20:48