SC BernSC Bern - AurinkolauluAurinkolaulu 3-2 ja.

Faketin 0+2=2 -1
Fettis 0+1=1 -1
peak (E) 1+1=2 -1
Tenkrat (E) 1+0=1 -1

Alkamassa on ensimmäinen välieräottelu joukkueiden SC Bern ja Aurinkolaulu välillä. Odotan ottelusta todella tasaista vääntöä, vaikka runkosarjassa AL veikin ottelut suht selvillä lukemilla ja maalierolla 8-3. SC Bernin ainoaksi heikkoudeksi voisin todeta heidän hermonsa, jos AL saa muutaman maalin eteen niin kestääkö Berniläisten kantti sitä ? Itse veikkaan voittajaksi Berniä otteluvoitoin 3-1 mutta nähtäväksi jää kumpi klaaraa sarjan itselleen. Molemmista joukkueista nostaisin yhdet maalintekijät ylös jotka ovat avain joukkueittensa pelissä, Bernistä kyseinen herrasmies on nimeltään kuminalli ja AL:stä vastaava henkilö on peak.

Tulosveikkauksia: Teemu 7-1, Vardy 9-0, Kulakov 3-23, jenbi 3-1

*Fettis* laitoin peakille että ''pelataan temen kans sit'' tuli samantien takaisin huoneeseen.

1. erä

01.34 Kentulta loppui akku heti kättelyssä.
02.01 Kentun akku latautui.
02.11 kuminalli heittää lättyä maalille mutta Kentu kulettaa suoraan veskalle.
03.05 Tenkrat pääsee hyvälle paikalle vetämään mutta veska koppaa
03.50 miiq heittää laivakäännöstä -> seurauksena Tenkrat läpäriin mutta ei tee.
04.50 miiq pääsee vetämään b:ltä mutta veska koppaa.
06.00 erä päättyy

Ensimmäinen erä oli hieman seisoskelua ja tunnustelua ja todella tylsää katsottavaa. Mitään ihmeellisiä paikkojakaan ei nähty Tenkratin läpäriä lukuunottamatta, toivon että seuraavissa erissä paikkoja, tunteita ja tuoksuja nähdään huomattavasti enemmän jotta katsojat viihtyisivät.

2. erä

01.20 pekka_ tykittää todella huikean vedon mutta ei mene.
02.33 0-1 Tenkrat pääsee Falcon ja peakin syötöistä vetämään aika keskeltä hyökkäysaluetta, ja laukoo tolpan kautta MAAAALIN !
04.10 peak lataa b-pisteeltä AL:län jo 0-2 johtoon. Syöttäjät maaliin Fettis ja Falco
05.17 nopean syöttelykuvion päätteeksi kuminalle kaventää tilanteeksi 1-2, syöttäjinä pekka_ ja miiq.
06.00 tööt

Toinen erä oli jo huomattavasti kovempaa menoa ja kolme maaliakin syntyi erässä. Toisen erän jälkeen tilanne siis Aurinkolaululle 1-2, saa nähdä kestääkö Bernin kupoli nousta tasoihin ja jopa ohi vai sumputtaako AL voiton itselleen.

3. erä

01.51 kuminalli vetää b:ltä mutta eeeei mene
03.54 kuminalli pääsee vetämään läheltä maalia ja peli on tasan 2-2.
05.20 pekka_ menettää kiekon ja peak lähtee nousemaan maalille mutta viime hetkellä pekka_ korjaa virheensä.
05.43 ***offside by bern
06.00 tööt

Viimeisessä erässä nähtiin vain yksi maali ja tämä oli bernin käsialaa, joten menemme jatkoajalle tilanteen ollessa 2-2.

Jatkoaika

00.04 ***offside by bern
01.26 ja kuminalli iskee bernin 3-2 voittoon ja näin ollen kuittaa joukkueellensa ensimmäisen voiton välierissä.