Korkeaa 2+1=3 -1
Kucherov 1+0=1 -1
vasikka 0+1=1 -1
Yun (E) 0+1=1 -1

Alkamassa Eliittliigan ottelu Chicago vs Seattle Thunderbirds. Ottaako Seattle revanssin Chicagosta vai viekö Chicago pisteet jälleen?

1. Erä

01:41 1-0 Zinovjev tuo alueelle syöttää Darkpittille ja PUM! Kiekko on ensimmäisen kerran STB maalissa.

02:43 1-1 Hyvä avaus vasikalta ja Korkea pistää varmasti kiekon häkkiin.

03:30 1-2 vasikka pistää keson maalille ja korkea tekee. (jouko ei anna pistettä vasikalle.)

04:15 vasikka karvaa kiekon ja syöttää Francescolle vapaaseen paikkaan mutta Francesco ei vain saa kiekkoa maaliin.

05:53 1-3 Pukukoppimaali! Korkea syöttää laidasta keskelle ja Francesco tällää kiekon häkkiin.

Erän alussa STB:llä oli vaikeuksia päästä omista pois mutta onnistui siinä sitten myöhemmin. Myös alkoi saamaan hyökkäyksiään rakennettua paremmin. Chicagolta hyviä nopeita hyökkäyksiä.

2. Erä

00:30 Hyvää myllyä Chicagolta, veto menee lopulta ohi maalista.

01:40 Jälleen STB:llä vaikeuksia avata peliä.

02:07 2-3 ja sieltä se maali sitten lopulta tulee. Darkpitt pistää tarkan laukauksen b:pisteeltä.

03:40 Darkpittiltä jälleen hyvä nousu hyökkäysalueelle mutta mokke koppaa tämän vedon.

04:08 3-3 Jck pääsee tälläämään vapaasti viivasta, ja maaliinhan se menee.

04:22 Francesco sikailee.

Chicagon erä selvästi. STB ei saannut hyökkäyksiä rakennettua. Chicagolta hyviä hyökkäyksiä ja tappoi hyvin STB:n hyökkäykset.

3. Erä

02:20 Yun menettää viivassa ja Darkpitt pääsee läpi, mutta mokke hoitaa.

03:34 4-3 STB sekoilee omissa ja jck rankaisee.

05:25 Zinovjev pääsee läpi mutta jäätyy ja pysähtyy paikalleen, haki kenties syöttöä vielä.

TÖÖT ja ottelu päättyy! Chicago ottaa tärkeät pisteet ja lähtevät hymysuin hallilta.
Tuomari: TakeDown
Lisätty: 17.04.2016 19:23