Korkeaa 0+3=3 -3
Kucherov 3+0=3 -3
Mcrambo (E) 0+1=1 -3
vasikka 0+0=0 -3

Alkamassa Eliittiliigan ottelu Brazil - Seattle Thunderbirds. Tiukka kamppailu tulossa, Brazil lähtee pienoisena ennakkosuosikkina otteluun.

Tulosveikkauksia:

blov: 5-3
Yun: 4-2
TakeDown: 5-2
Ivanov: 2-5

1. Erä

03:37 1-0 Monen pompun kautta kiekko päätyy lopulta michulle jolla on helppo työ kuljettaa kiekko maaliin.

05:10 2v1 hyökkäys STB:ltä Francesco pääsee läpi mutta mokke torjuu.

Sekainen erä, molemmilla joukkueilla vaikeuksia saada hyökkäyksiä rakennettua. Brazil sai juonen päästä kiinni loppu erästä ja iskikin sitten vahvan hyökkäyksen päätteeksi maalin. Jos STB tästä pelistä aikoo pisteitä ottaa niin heidän on parannettava hyökkäyspeliänsä paljon.

2. Erä

00:30 Francesco läpi mutta ei saa vieläkään sisään!

00:50 Francescolla hyvä paikka maalin edessä mutta vetää ohi puolityhjästä maalista.

01:50 2-0 Hyvä hyökkäys Brazililta. Statham pääsee kokeilemaan B:ltä ja michu sivaltaa riparin wristillä häkkiin.

3-0 Hieman yllättävästi michu pistää tarkalla laukauksella etukulmasta kiekon häkkiin.

03:22 michu pääsee kokeilemaan pari metriä viivan jälkeen, tolppaan kuitenkin kilahtaa.

03:40 4-0 Tämä on ryöpytystä. michun hyvä b pistekuti ja Statham pistää riparin häkkiin.

03:56 5-0 ja taas soi. Michu pistää b- pisteeltä kiekon häkkiin.

Jeps, tulostaulun lukemat kertovat kaiken oleellisen. Brazil saa kokoajan aikaiseksi vaarallisia hyökkäyksiä ja rankaisee hyvällä prosentilla.

3. Erä

02:00 michu puolittain läpi mutta mcrambo häiritsee niin että michu ei saa kunnon vetoa aikaiseksi.

02:22 5-1 Valoa tunnelin päässä? Francesco tekee maalin hyvän hyökkäyksen päätteeksi.

03:30 NutC loistava avaus, statham läpi, mutta ei tee maalia.

03:40 5-2 toisessa päässä tapahtuu! Francescon illan toinen maali!

03:50 5-3 Ja ei kauaakaan kuin taas soi! Francescon hattutemppu! STB on herännyt taistelemaan!

04:50 6-3 michu syöttää hyvin stathamille maalin takaa ja hieman onnekkaastikkin statham tekee maalin.

TÖÖT! ja summeri soi! Peli oli siinä. Vikassa erässä nähtiin paljon tilanteita ja kiva että STB:kin pääsi maalien makuun. Viihdyttävä peli puolin ja toisin. Kiitoksia yleisö, joukkueet.

Tuomari: TakeDown
Lisätty: 17.04.2016 18:44