Skywanker 0+1=1 ±0
snoopdogg 2+1=3 ±0

seetle salamalinnut veeäs jätit

1. erä

ensimmäiset 3 minuuttia erästä hieman sekavaa, jäteillä muutama hassu veto kaukaa.

03:54 vasikka (1+0) Francesco (0+1) survovat lätyn sisään maalin edestä.

04:50 Datsuk melkeen sniputtaa sisuksiin mutta mokket?

05:22 icing by salamalinnut

ensimmäisessä erässä emme nähneet kuin yhden maalin salamalinnuilta. Giants sai vetoja
jonkun verran mutta ei uponnut. Hieman vaisusti lähtenyt Giants ehkäpä liikenteeseen?

siitle saves 6 poss 51%
jätit saves 3 poss 48%

2. erä

00:09 Akpom (1+0) Shark (0+1) nitrik (0+1) shark heittää lätyn maalille ja akpom laittaa
helposti sisään.

02:50 salamalintujen hyökkäykset 2 erässä ovat jääneet punaiselle.

03:17 Francesco (1+1) tekee maalin en nähnyt miten. Peli 2-1

04:24 Datsuk riistää helposti salamalintujen alimmalta kiekon mutta ei onnistu laittamaan sisään..

04:39 vasikka (2+0) Francesco (1+2) peli kolmeen yhteennn

05:03 nitrik (1+1) Akpom (1+1) Datsuk (0+1) nitrikki laittaa varmasti lähes tyhjiin ja kaventaa pelin 3-2.

salamalinnut pitää posseja edelleen vaikka eivät he kummoisemmin kiekkoa ainakaan yläpäässä pidä, mutta tekevät ''paikoista''

siitle saves 3 poss 54%
jätit saves 1 poss 45%

3. erä

02:15 peli edelleen 3-2 ja katsomossa luotetaan että jätit tulevat vielä ohi tässä ottelussa.

jätit eivät kyllä ehkä pelaa aivan tasoistaan peliä tässä ottelussa mutta saa nähdä tulevatko vielä tasoihin.

04:20 jätit melkein tasottaa pelin mutta maalivahti torjuu ja akpom ei saa ripareistakaan sisään.

05:05 nitrik (3+2) Datsuk (0+2) Akpom (1+2) liigalätyllä maalille ja nitu laittelee tyhjiin.

05:55 jätit meinaa vielä tehdä voittomaalin mutta pakki pääsi juuri ja juuri väliin oneen.

Vika erä oli kyllä täysin jättejen painostusta.

ottelu päättyi 3-3, uskoisin että jätit on hieman tyytymättömiä lopputulokseen ja
siiitle maiskuttelee pisteitä tasurista mielellään moisesta vastustajasta.