Tulosveikkaus

[b]Subaru:[/b] 0-0
[b]bombo:[/b] 3-2
[b]Haverinen:[/b] 3-4
[b]crab:[/b] Pelin lopputulos suhteellisen selkeä, ketään tuskin se hetkauttaa koska Fettis ei ole pelaamassa, vaan alistettu oikealle tontilleen seepra-asuun. Phoenix vie ottelun 5-3, mikäli tuomari pysyy ruodussa.
[b]TakeDown:[/b] 2-3
[b]Kapanen:[/b] 7-0

[b]1. Erä[/b]
[b]00.35 1-0[/b] by GAYmajava (1+0) frou (0+1)

Ensimmäinen erä tuntui olevan hienoista piiniksin hallintaa, vaikka possit menivätkin siitlen hyväksi. frou vaikutti kentällä erittäin pirteältä ja varmastikin pelasti monta vaarallista tilannetta. Ikävä kyllä maalit jäivät kuitenkin vähiin, vaikka paikkoja oli molemmin puolin, todistettavasti ainankin kolme kappaletta. Tämän kaiken kirjoitin katsomatta
erää sekuntiakaan, katsomossa niwo puhui rumia, hyi.

[b]2. Erä[/b]
[b]04.12 1-1[/b] by Francesco (1+0) vasikka (0+1) mcrambo (0+1) Zippi jostai mualin edustalta sissään, kaunista kateltavvaa.

Noniin tässä erässä piiniksit hallitsivat kiekkoa vähemmän kuin ensimmäisessä, elikkä siitle vaikuttaisi ottavan jonkinmoista niskalenkkiä kun maalinkin puuhastelivat. Vähän jännittää että vikassa erässä siitle menisikin sitten ehkä johtoasemaan.

[b]3. Erä[/b]
[b]02.52 2-1[/b] by GAYmajava (2+0) Puolustaj (0+1) goalkeeper (0+1) b-pisteeltä tekkee, nätti kuti. Onnea maalivahdille syöttöpisteestä.
[b]5.52 2-2[/b] by vasikka(1+1) Korkea(0+1)
Tuomari: Fettis
Lisätty: 27.03.2016 22:35