HC KitinojaHC Kitinoja - SC BernSC Bern 1-1

Coji (E) 0+0=0 ±0
Jean (E) 0+0=0 ±0
Jopi 0+0=0 ±0
rpc (E) 0+0=0 ±0

Kello näyttää 18.52 ja on aika aloittaa huippujännittävä kamppailu HC Kitinoja vs. SC Bern. Molemmilla on kovat panokset ja Bern olisikin pakkovoiton edessä, mikäli haluaa Eliittiliigaan nousta kaudelle 3/15. Jos Bern häviää niin ainut keino liigaan enää olisi voittaa jäljellä olevat pelit Realia sekä Roversia vastaan, eikä silti Kitinoja saisi kerätä enää yhtään pistettä jäljellä olevista neljästä pelistään.

<h2>1. Erä</h2>

03.23 0-1 by Circle (1+0) Vaesk heittää kiekon kulmasta maalille ja Circle ruopii sen maaliin komeasti!

Noin muuten varsin varovainen erä, ei suurempaa riskinottoa kummaltakaan joukkueelta. Jos pitää valita niin sanoisin että enemmän Kitinojan päädyssä pelattiin tämä erä.

<h2>2. Erä</h2>

Vaesk lagaa ja buuttii pelin erän puolivälillä. Ei juuri muuta raportoitavaa, Vaesk yrittää jalostaa pariin otteeseen mutta vastustajan puolustaja on aina nokkelampi.
5min kohdalla Vaesk pääsee vetämään suoraan 2v1 tilanteessa, mutta maalivahti koppaa vaarallisen vedon kiinni!

Läpi erän maalinteko oli taas erittäin kehnoa, vaikka molemmilla jokuset paikat oli, harmi.

<h2>3. Erä</h2>

00.48 1-1 by teak (1+0) Plöö (0+1) Allekirjoittaneella meni tämä tilanne vähän ohi, mutta kuulemma tilannetta kuvaavat sanat hätäränni, sekä kiekon ohi luisteleminen.
4min kohdalla pientä lagailua ilmassa... Jean tulee paikkaamaan rpc:tä.
04.20 Vuosisadan 2v1, veto pomppaa moken patjasta ja Circle purjehtii hiuksenhienosti pomppukiekon ohitse! HUHHUH!
Viimeinen miinuutti sisältää monta hyvää maalipaikkaa molempiin päihin, kukaan ei kuitenkaan tee.

<table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width:500px"> <tbody> <tr> <td> </td> <td>1. Erä</td> <td> </td> <td>2. Erä</td> <td> </td> <td>3. Erä</td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td>saves</td> <td>poss</td> <td>saves</td> <td>poss</td> <td>saves</td> <td>poss</td> </tr> <tr> <td>HC Kitinoja</td> <td>4</td> <td>51%</td> <td>3</td> <td>45%</td> <td>4</td> <td>52%</td> </tr> <tr> <td>SC Bern</td> <td>4</td> <td>48%</td> <td>1</td> <td>54%</td> <td>5</td> <td>47%</td> </tr> </tbody> </table>

Tuomari: Fettis
Lisätty: 19.08.2015 19:22