Jurado (E) 0+1=1 +8
Nordlund (E) 1+0=1 +8
Om4r (E) 0+0=0 +8
zombie 0+1=1 +8

Vastakkain siis Rovers ja ZOO, molempien joukkueiden ensimmäinen ottelu näissä karsinnoissa.

Tulosveikkauksia:

Famous 5-1

fronda 0-4

kaa 1-0

Ensimmäinen erä alkaa tunnustellen, kunnes ZOO läväyttää maalihanat auki vajaan kahden minuutin pelin jälkeen Nordlundin onnistuessa tarkalla kudilla. Paha puolustusvirhe Roversilta, 3vs1 hyökkäys johtaa avausmaaliin. Rovers kuittaa onnekkaasti reilua minuuttia myöhemmin, kun Tophamin laukaus kaukaa muuttaa suuntaa ZOO:n pelaajasta ja lipuu maaliin. Rovers saa tämän jälkeen pitkän pyörityksen päälle, mutta peli pysyy toistaiseksi tasoissa. Vaan ei kauaa, sillä Toad onnistuu viimeisellä minuutilla viemään joukkueensa ensi kertaa johtoon. Näistä lukemista tauolle.

Rovers saves: 1, poss: 61%

ZOO saves: 10, poss: 38%

Toinen erä alkaa verkkaisesti. Datiksella reilun minuutin kohdalla hyvästä kohdasta vetopaikka, mutta Roversin puolustus hereillä. ZOO:n alueella myös pari tilannetta, mutta ei mitään huippupaikkoja. Erän lopussa Eläintarhalla vielä loisto sauma iskeä 2vs1 hyökkäyksestä, mutta Datiksen ratkaisu ei onnistu. Kaiken kaikkiaan tiukkaa puolustamista, Roversin maalin johdossa päätöserään.

Rovers saves: 1, poss: 58%

ZOO saves: 4, poss: 41%

Heti kolmannen erän alkuun ZOO:lla jälleen hyvä paikka, tällä kertaa memeking pääsee yrittämään, ei vieläkään uppoa. Ja kun itse ei tee, niin kaveri iskee. Topham onnistuu toistamiseen maalinteossa, nyt vuorostaan hyvän maskin takaa. Vain tovi edellisestä ja Toad vie Roversin jo kolmen maalin johtoon, Topham tällä kertaa syöttäjänä. ZOO:n selkäranka vaikuttaa hieman taittuvan YGGIT:n iskiessä taululle 5-1. Heti seuraava hyökkäys ja isot numerot tennistyyliin 6-1, maalintekijänä shed. YGGIT ja Toad muuttavat tilanteen hetkessä jo 8-1 lukemiin. Kertakaikkisen hurja kolmas erä, loppulukemat kirjataan lopulta peräti 9-1. Viimeisen osuman viimeistelijänä shed.

Rovers saves: 7, poss: 61%

ZOO saves: 9, poss: 38%

Tuomari: Vesce
Lisätty: 12.08.2015 21:58