01:16 Nissinen yksinläpi eikä tee, lol
03:51 Engine vuorostaan yksinläpi, eikä tee

HCO saves: 3, poss: 63%
NYR saves: 1, poss: 36%

Paikkoja ei oikein tahtonut syntyä ja peli meni aika odotetusti, molemmilta hyvää puolustusta, jos ei kahta nukahdusta lasketa mukaan. Momentumi pelasi loistavan ekan erän, puolustuspäähän tarkkaa pelaamista ja hyviä katkoja. Tuksu katkoi kans hyvin ja jorma pelasi varmaa peliään.

<hr />

2. Erä

00:46 3v2 avautumassa NYR:ille, laidoilta kaverit luistelee paitsioo
01:16 Hatti pelaa maalin takaa Nissiselle, joka hakee etukulmaa, mutta Pilote on kerennyt tulla omasta maskista pois
01:35 2v1 NYR:illä, jorma kuitenkin lukee syötön komeasti
02:04 Hatilta komea läpisyöttözippi Nissiselle, veto lähtee kuitenkin kaukaa ja ränniin
02:54 Pilotelta täydellistä sijoittumista omalla maalin edustallaan muutamaankin otteeseen
03:32 Rangers äijät karkaa, Enginellä aivan vapaa paikka laittaa ristikulman kautta kuminalli yksinläpi, mutta ilmeisesti tärrää sen verran ettei saa sivuverkkoa lähemmäksi
04:20 1-0 by Nissinen (1+0) tuksu (0+1) .jorma. (0+1) - Oilers hyörii maalin edustalla kunnes tuksu heittää maagisen zipin Piloten lavan yli ja Nissinen siirtää takatolpalta tyhjiin
04:46 Nissinen zippaa tällä kertaa tuksulle upeasti, joka ei osu b-pisteeltä tarpeeksi tarkasti
05:49 jorma sössii avauksessa ja momentum pääsee vapaasti tykittämään b-pisteeltä, Scrievens torjuu

HCO saves: 3, poss: 55%
NYR saves: 7, poss: 44%

Paikkoja avautui jo pikkasen enemmän, vaikka torjuntoja Lunqvistilta löytyy niin hyvin piti NYR puolustus vastustajan parhailta paikoilta poissa. Maalin jälkeen homma rupesi pikkuisen rakoilemaan. Pilote pelasi loistavan erän eikä voinut maalille paljoakaan, erän lammas oli Engine kun ei osunut ristikulmaan, tärkeä maali meni sivu suun.

<hr />

3. Erä

00:17 tuksulta maaginen levitys parin NYR pelaajan läpi, mutta Hatti on paitsiossa
00:36 Nissinen paukuttaa maalintekosektorilta kohti takakulmaa, mutta veska on hereillä
01:33 2-0 by Hatti (1+0) tuksu (0+2) Nissinen (1+1) - Kiekko pomppii sinisellä ja kun kukaan NYR pelaaja ei sitä tahdo ottaa niin Hatti tulee, korjaa kiekon ja viimeistelee takanurkkaan
02:11 3-0 by Nissinen (2+1) .jorma. (0+2) - Nissinen sivaltaa noville etukulmaan
02:30 4-0 by Nissinen (3+1) Hatti (1+1) tuksu (0+3) - Vastustajalla pää lahoaa, yv-hyökkäys ja Nissinen ei erehdy avopaikasta

03:20 tuksu ei oo ihan hereillä ja Engine pääsee koittamaan hyvästä mestasta, veska nappaa helposti
04:40 5-0 by Nissinen (4+1) tuksu (0+4) Hatti (1+2) - tuksu leikkaa keskelle, heittää selän takaa Nissiselle joka sivaltaa b-pisteeltä maalin
05:32 6-0 by Nissinen (5+1) tuksu (0+5) Hatti (1+3) - Nissinen koristelee otsa hiessä maalisarakettaan

HCO saves: 3, poss: 53%
NYR saves: 4, poss: 46%

Oilers sai vihdoin hanat auki oikein kunnolla, siihen vaikutti tosin suuresti Rangers äijien selkärangan katkeaminen, aika surullista kun muutaman maalin tappioasemassa loppuu puolustaminen. Loppujenlopuksi matsi oli paljon tasaisempi mitä numerot saattavat näyttää.

<hr />

*** .jorma. - Ei jättänyt oikeastaan mitään jakoja vastustajan hyökkääjille, virheet pystyi laskemaan yhden käden sormilla.
** tuksu - Pelin rakentamista parhaimmillaan, neljä ykkössyöttöä eikä se puolustaminenkaa yhtään huonommin mennyt