Syracuse CrunchSyracuse Crunch - Quebec NordiquesQuebec Nordiques 1-3

k65 (E) 0+1=1 -2
nörtti 1+2=3 -2
Teemu 1+1=2 -2

<h1>Syracuse Crunch - Quebec Nordiques</h1>

Syracusella on kaikki ykköstähdet poissa ja silti varakokoonpano hoiti pelin viimeiseen osaotteluun. Peli oli yllättäen hyvinkin tasaista, Syralta uhrautuvaa puolustusta eikä Quebec oikeen saanut mitään aikaan, hieman tuntui että kavereilla tärrrrrräää. Quebeciltä kova ratkaisu vikaan matsiin, hieman heikosti pelannut Marquez laitetaan vilttiin ja HemB astelee tilalle. Ottelun tulee yksinkertaisesti voittaa se, joka laittaa varmoista maalipaikoista sisään eikä sinne ränniin.

<hr />

1. Erä

01:00 QN aloittaa heti hyökkäävästi, sieltä ei kuitenkaan löydy pelaajaa, joka saisi puolustuksen murrettua
01:31 HemB ohittaa pakin, hakee kaukovetoa, joka menee reilusti ohi
02:20 Circleltä paha menetys Teemulle, joka pelaa keskelle Lydille ja veto päin ensimmäistä
02:28 HemB laukoo b-pisteen kohdilta ja veska venyttää patjan tielle
03:54 1-0 by Jibbo (1+0) Circle (0+1) kreki (0+1) - Jibbo leikkaa laidasta keskelle, koko iso ruho liikkuu nopeasti puolelta toiselle hämäten k65:sta juuri tarpeeksi, jotta Jibbo pääsee rankomaan b-pisteeltä sisään

SC saves: 1, poss: 45%
QN saves: 1, poss: 54%

Quebec aloitti vahvasti, parhaimmille maalipaikoille ei kuitenkaan tunnu pääsevän millään. Oli hauska nähdä että HemB yritti ottaa heti roolia ratkaisijana. Jippo toimii Syracusen ratkaisijana, löytyykö vastaavaa Quebeciltä??

<hr />

2. Erä

00:05 Heti alotuksesta Jippo pelaa krekille b-pisteeltä karkuun, veto on vaan liian heikko
00:25 Lyd aivan vapaana maalin edessä, veska tulee kuitenkin hyvin vastaan ja peittää koko maalin
01:45 k65 pääsee hyvältä paikalta laukomaan, veska pomputtaa vielä eteen, mutta uatu siivoaa pois
02:20 kreki katkaisee upeasti hyökkäys sinisellä, pelaa Jipolle, joka menettää
02:40 Maskia on Syracusen maalilla vaikka muille jakaa, k65 pääsee koittamaan kahdesti, mutta veska löytää nämä kiekot isonkin massan takaa
03:35 Maalin edessä Quebec ylivoima, Teemu jättää Lydille, jonka veto epäonnistuu ja liruu ohi maalin
04:12 HemB on jo namuttamassa Teemulle maalin eteen kunnes Circle törmää parin kymmenen kilometrin tuntivauhdilla suoraan päin
05:15 Tuomari on jo boldaamassa tekstiä kun HemB ujuttaa kiekon veskan ohi, jostain syystä peli vihelletään poikki *** Violent behavior by Lyd

SC saves: 5, poss: 51%
QN saves: 1, poss: 48

Quebecci hakee vimmatusti sitä tasoitusta, mutta puolustajat ottaa pahimmat pois ja veska kauhoo loput suojuksiinsa. Toisaalta HemB teki jo tasoituksen, vaikka Jouko olikin toista mieltä.

<hr />

3. Erä

00:23 Jippo levittää komeasti punaselta toiseen altoon ja kreki vapautuu b-pisteelle, taas krekin veto ränniin
00:49 Lyd laukoo kohti takanurkkaa ja veska venyttää taas tielle
00:57 1-1 by Teemu (1+0) Lyd (0+1) - Syrat ei saa purettua kiekkoa, Lyd karvaa kiekon takaisin ja pelaa maalin edessä odottavalle Teemulle onen, tähän ei enään veska edes yletä
02:25 Syralla 3v2, kreki pelaa keskelle Jipolle, jolta Teemu vie helposti kiekon
02:33 1-2 by Lyd (1+1) k65 (0+1) Teemu (1+1) - Ja näin ne tilanteet kääntyy, 3v2 Quebecillä, Lyd saa kiekon, pari etu-takakäsiveiviä ja kiekko takanurkkaan
04:59 Quebec hakee vimmatusti ratkaisua, HemB ja Lyd takoo kuin viimeistä päivää, mutta veska pitää jengiä pystyssä
05:17 3v1 HY??KK??YS SYRACUSELLA JA K65 VIE KIEKON KUIN TIKKARIN PIKKUPOJALTA OIJOIOIOIOIOIJOIJOI
05:29 1-3 by HemB (1+0) Lyd (1+2) - HemB pääsee veskan kanssa koittamaan muutamankin kerran ja saa viimein kiekon reppuun, SEONSIIN??

SC saves: 3, poss: 39%
SC saves: 3, poss: 60%

Kova paine tuotti vihdoin tulosta Quebecille ja uatun 5 erän nollaputki saatiin vihdoin katkaistua. Tasoitusmaalin jälkeen Syracuse oli aika aseeton kun pelkkä puolustaminen ei enää riittänytkään voittoon.

<hr />

*** Lyd - Otti sitä kaivattua roolia ja ratkaisi oikeastaan yksin viimeisessä erässä ottelun. Ei tärränny kädet ei.
** k65 - Piti Jipon poissa pahanteosta ja viimeisen minuutin 3v1 hyökkäyksen hoitaminen oli aika kylmäpäistä touhua.
* uatu - Ihan ei riittänyt rahkeet enään viimeiseen viiteen minuuttiin, luuti kuitenkin kiitettävän urakan alakerrassa!

Tuomari: Foulii
Lisätty: 17.11.2014 00:45