Mensa Club FinlandMensa Club Finland - KisastudioKisastudio 4-0

anton 0+0=0 +4
Fraid 0+0=0 +4
Johnson 0+0=0 +4
murra 0+0=0 +4

Terveppä terve kaikki tasamaan tallaajat! Mielenkiintoinen ottelu on näillä minuuteilla alkamassa. Mensa Club Finland lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Kisastudio saattaa hyvinkin yllättää. Viimeisimmät ottelut Mensa Club Finland on voittanut numeroin 2-1 ja 1-

Otetaan vähän tulosveikkausta ennen ottelun alkua! Oikein veikannut voittaa jopa huikeat 0.20 pelimerkkiä.

Samilan ja anteron mietteitä ennen ottelun alkua

*Samila* Heleeevetin tiukkoja matseja ollu nää pari ekaa. RMurray pelannu aivan ilmiömäisesti.....

*Samila* ja pelottaa taas jos se torjuu joka helvetin paikan. Saas nähä!

*antero* yees. selkä seinää vasten niin sanotusti. kivoja vääntöjä oli pari ekaa ja tarkotus ois jatkaa sarjaa tän jälkee 8)

<hr />

1.Erä

anton riistää kiekon omalla alueella Kleeltä, Kisastudio saa hyökkäyksen aikaiseksi, anton tekee maskia, mutta MCF:n maalivahti ei ole moksiskaan ja torjuu anteron laukauksen.

Jessus! Klee heittää maagisen lätyn huhuulle takakulmalle, mutta kiekko menee juuri ja juuri lavan ylitse.

Ajassa 05:46 Klee laukoo maaaaaalin! Matthewilta ilmiömäinen avaus Kleelle, jota R.Murray ei kyennyt tällä kertaa pitämään.

<hr />

Mensa Club Finland

Saves: 2 poss: 52%

Kisastudio

Saves: 2 poss: 47%

<hr />

Otetaan vähän Kleen ja antonin mietteitä ensimmäisestä erästä!

*Klee* vähän tahmii, tosin ei yllätä ku samila kehissä...

*anton* iha hyvää rygää, halpa maali annettii, eiköhä tää tästä käänny

Toinen erä oli allekirjoittaneen mielestä todella tasaista vääntöä, molemmilla oli paikkansa ja yhtälailla molemmilta hyvää puolustusta! Loppu ottelusta saattaa tulla erittäinkin mielenkiintoinen.

<hr />

2.Erä

Samilalta loistavaa puolustusta! Klee ja huhuu pääsevät kaksin hyökkäämään R.Murrayta vastaan, huhuu veivaa maalin edustalla mutta rannelaukaus kilahtaa tolppaan

Jälleen huhuu ja Klee kaksin R.Murrayta vastaan, Klee pääsee laukomaan keskeltä kohti takakulmaa, mutta maalivahti venyttää raajansa eteen.

Kisastudio pääsee neljän minuutin kohdilla pyörittämään hyvin peliä Mensojen päässä. Ensimmäinen veto jää puolustukseen ja toisen yrityksen maalivahti saa venyttämällä patjoihinsa.

Mensa Club Finland pääsi vielä loppu erästä pyörittämään hieman peliä Kisastudion päässä, mutta maalivahti torjuu hyvin Samilan takakulmaa kohti lähteneen laukauksen.

<hr />

Saves: 2 Poss: 50%

Kisastudio

Saves: 4 Poss: 49%

Toinen erä oli edelleenkin todella tasaista vääntöä. Mensoilla oli tällä kertaa paremmat paikat, mutta Kisastudion maalivahti ja puolustus pitivät hyvin oman maalin tyhjänä!

Otetaan vielä Matthewin ja R.Murrayn mietteitä, kun kolmas erä on käsillä.

*Matthew* vähä hakemista meillä, tiukka matsi. Täytyy parantaa jos halutaa voittaa

*R.Murray* hyvää blii ollu ny. paikkoja kyl tulee niist sisää ja meidä o

<hr />

3.Erä

Samila pääsee puolen minuutin kohdilla laukomaan keskeltä takanurkkaa kohti loistavan laukauksen, mutta maalivahti juuri ja juuri venyttää patjan eteen!

ajokoira ja anton pääsivät minuutin kohdalla kahdestaan kokeilemaan Matthewia vastaan, anton pääsi laukomaan läheltä etukulmaa kohti, mutta Mensojen maalivahti napsaisi tämänkin laukauksen!

Kahden ja puolen minuutin kohdalla Samila pääsee jälleen keskeltä laukomaan puolustuksen läpi kohti takanurkkaa, mutta maalivahti saa kuin saakin patjansa väliin tähänkin laukaukseen!

Klee pääsee vähän ennen neljännen minuutin alkua laukomaan B-pisteeltä, maalivahti sylkee eteensä, Klee pääsee irtokiekkoon, mutta R.Murray ehtii loistavasti väliin!

04:56 Kisastudio ottaa maalivahdin pois luukulta ja Haunter tulee kehiin!

05:04 Kisastudion epäonneksi Mensat voittavat aloituksen keskialueella ja Samila pääsee heittämään kiekon tyhjiin!

05:18 huhuu pääsee karkaamaan läpi ajoon Kisastudion R.Murrayn lähdettyä vaihtopenkille ja ottelu on 3-0 Mensa Club Finlandille!

05:55 Klee laukoo keskeltä, kun Samila seisoo maalin edessä ja ottelu on 4-0!

<hr />

saves: 4 poss: 64%

Kisastudio

saves: 5 poss: 35%

<hr />

Todella todella tiukaksi väännöksi meni viimeisessä erässä! Kisastudiolla oli hyvä paikkoja päästä tasoihin ja vielä Mensa Club Finlandin karattua 2-0 johtoon saivat hyviä paikkoja kaventaa. Tällä kertaa Mensa Club Finlandin puolustus ja maalivahti kestivät ja ottelu päättyi Mensa Club Finland puhtaaseen voittoon lukemin 4-0 ja näin ollen Kesästudio pääsee ansaitusti kesälaitumille.

*** Tästä ottelusta arvokkaimman pelaajan tittelin anasti itselleen Matthew, jonka maagisesta avauksesta Klee pääsi ampumaan ensimmäisessä erässä Mensa Club Finlandin 1-0 johtoon.

** Toiseksi arvokkaimmaksi pelaajaksi nousi allekirjoittaneen mielestä Mensa Club Finlandin Klee, joka edellä mainitun 1-0 osuman laukaisi takakulmaan!

* Kolmanneksi arvokkain pelaaja oli antero, joka jaksoi hyvin vääntää viimeisetkin minuutit, vaikka vaikealta alkoikin näyttämään.

Otetaan vielä uudemman kerran Samilan ja anteron mietteitä.

*antero* toki,,, ottelusta ei jäänyt juurkaan äireelle kerrottavaa mutta kokonaisuutena kiva sarja kyllä                                                                                   *antero* oltais kyl kahen ekan pelin perusteella ansaittu ees yks voitto mun mielestä :S

*Samila* Veni, vidi, vici

<hr />

Ottelu oli erittäinkin mielenkiintoista seurattaa kaikki 18 minuuttia. Missään vaiheessa ei allekirjoittaneesta ainakaan tuntunut, että kumpa voisi karata TVn äärelle. Eikä tällä kertaa tulosveikkauksessakaan nähty oikeuta arvauksia, mutta laitetaan nyt Raulille ja KARHUlle molemmille 0.10 pelimerkkiä lähelle osuneista arvauksista! Kiitokset Mensa Club Finlandille ja Kisastudiolle tästä mielekkäästä ottelusta ja Kisastudiolle lisä kiitokset hienosta kaudesta!

Tuomari: Nigri
Lisätty: 29.10.2014 21:19