Tilastot

Hamburg FreezersHamburg Freezers - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 1-1

Tehopisteet

Hamburg FreezersHamburg Freezers
kabsu (E) 0+0=0 ±0
kalleh (E) 1+0=1 ±0
Kettunen 0+0=0 ±0
zska 0+1=1 ±0

Mensa Club FinlandMensa Club Finland
Hlinka (E) 0+1=1 ±0
mate (E) 0+0=0 ±0
Samila87 1+0=1 ±0
Smaila 0+1=1 ±0

Raportti

Tervetuloa seuraamaan maanantain myöhäisillan A-lohkon ottelua, jossa kohtaavat Hamburg Freezers ja Mensa Club Finland. Ottelussa lienee yksi ennakkosuosikki ja se on Mensa. Todella varmaa peliä koko kauden pelannut joukkue on yksi mestarisuosikeista ja näen hyvin epätodennäköisenä sen että ailahtelevasti koko kauden pelannut Hamburg pystyisi laittamaan tässä ottelussa Mensoille kampoihin.

 

Mutta pidemmittä puheitta siirrytään itse pelin pariin!

 

1.Erä

00.01 Aloitukseen vastakkain asettuvat Hamburgin puolelta kabsu, kun taas Mensoilta keskiympyrään luistelee Hlinka. Ottelun ensimmäisen aloituksen hoitaa Hlinka, joka lähteekin suoraa kuljettamaan kiekkoa kohti HF:n aluetta.

01.20 Ottelua on pelattu vasta hieman yli minuutti ja MCF on päässyt luomaan jo pari oivaa maalintekopaikkaa, mutta vielä kiekko ei reppuun asti ole löytänyt. Silmiin pistävää on Mensojen kaunis kiekon liikuttelu, joka jauhaa vuoroitellen jollekkin pelaajalle vapaan vetopaikan.

 

03.00 Ensimmäinen erä on kohdannut puolivälin ja hallinta on ollut melkeimpä täydellisesti Mensoilla. Hamburg on yrittänyt satunnaisesti rakentaa hyökkäyksiä, mutta kerta toisensa jälkeen joku MCF:n pelaajista on katkonut nämäkin yritykset.

05.00 Viimeinen minuutti starttaa ja tällä hetkellä jokainen katsomossa olija voi aistia sen, että maali ikään kuin leijuu ilmassa kun Mensat HF:n alueella pyörittävät.

05.07 *** 0-1 by Samila (Hlinka, Klee) - Juuri kun pääsin sanomasta, niin ottelun ensimmäinen maali on tosi! Mensat pyörittävät kiekkoa nätisti alueella ja sitten kiekko pelataan maalineteen, josta se sitten pienen mailaviidakon läpi valuu verkon perukoille! Ansaittu johtomaali Mensa Club Finlandille!

 

Ensimmäinen erä saatiin päätökseen ja nähtiinhän se maali! Oikeastaan koko erän ajan oli haisteltavissa se, että jossain vaiheessa erää Mensat maalin iskevät. Hamburg oli erässä todella aseeton, eivätkä he saaneet luotua yhtään vaarallista tilannetta.

 

Saves: 2-2

Poss: 48-51

 

2.Erä

00.01 Toiseen erään lähdetään siis Mensojen 0-1 johdossa! Valtaisa parannus on tapahduttava Hamburgin pelissä, mikäli herrat mielivät taistella ottelun voitosta. Mutta itse otteluun! kabsu ja Klee asettuvat aloitukseen, josta kabsu voittaa aloituksen, mutta lataa sen suoraan pitkänä kiekkona MCF:n päätyyn.

03.00 Ottelu on tasoittunut melko lailla kun tullaan ottelun puoliväliin. Ei niinkään että Hamburg olisi alkanut luomaan paikkoja, vaan tähän mennessä hyökkäykset ovat olleet lähinnä päästä päähän meno ja toivottomia ratkaisuja. Hlinka on myös kunnostautunut fyysisyydessä, sillä näimme juuri minuutin sisällä kaksi kertaa kun hyökkääjä rynni kiekon kanssa maalille, mutta teki sen hieman liian fyysisesti.

05.00 Ottelun toisen erän viimeisen minuutin startatessa hallinta on taas erän puolivälin jälkeen kääntynyt Mensoille. Paikkoja on ollut iskeä maali jos toinen, mutta tolppien kolauttelua pitemmälle ei tällä kertaa ole päästy.

 

Toinen erä on saatu päätökseen! Tässä erässä ei sitten maaleja nähtykkään, vaan peli oli aluksi todella levotonta, jonka jälkeen hallinta kääntyi hivenen taas Mensoille. Hamburg osoitti kuitenkin tässä erässä piristäytymistä ja näytti että ei anna voittoa todellakaan helposti.

 

Saves: 3-0

Poss: 52-47

 

3.Erä

00.01 Viimeiseen erään lähdetään siis 0-1 MCF:n johdossa. Mitä vaan voi siis tapahtua, eikä ottelun voittajasta ole vielä läheskään mitään selvyyttä! Aloitukseen joukkueet laittavat Kettusen ja Hlinka. Näistä herroista Kettunen hoitaa aloituksen Hamburgille.

02.02 *** 1-1 by kalleh (Nelly) - Vahvasti erän aloittanut MCF saa kylmää vettä niskaansa, kun Hamburg pääsee ensimmäistä kertaa iskemään kunnolla vastahyökkäyksestä. Nelly heittää avauksen kallelle, joka sitten pelaa itsensä pienen kisuttelun ansiosta b-pisteelle vapaaseen vetopaikkaan ja yllättää Mensojen maalivahdin!

 

04.00 Heti HF:n maalin jälkeen Mensat laittavat uuden vaihteen silmään ja alkavat hyökkäämään agressiivisemmin kohti Hamburgin maalia. Tähän mennessä se ei ole tuottanut tulosta, mutta erityisesti Samila-Klee akseli koki jonkinlaisen ihme piristymisen tuon tasoitusmaalin jälkeen!

05.55 Aivan ottelun lopussa Matthew laukaisee viivasta vaarallisen vedon kohti maalia, mutta maalivahti nappaa sen kuin ihmeen kaupalla! Maalin edessä Samila oli tekemässä myös todella hyvää maskia!

 

Ottelu on saatu päätökseen! Numerot 1-1, eivät todellakaan kerro totuutta siitä, miten ottelun olisi tullut päättyä. Aina ei kuitenkaan mene nallekarkit tasan! Toki en ota mitään pois Hamburgilta, joka pienoisen tuurin ansiostakkin sai nipistettyä Mensoilta pisteen.

 

Saves: 1-4

Poss: 42-57

 

Ottelun tähdistö:

*** Hamburg Freezers maalivahti

** Samila & Klee

* kalleh

Tietoja
Tuomari: Marquez
Lisätty: 13.10.2014 23:52

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.