Tilastot

KisastudioKisastudio - SC BernSC Bern 2-3

Tehopisteet

KisastudioKisastudio
anton 0+1=1 -1
Fraid 0+1=1 -1
Johnson 2+0=2 -1
murra 0+1=1 -1

SC BernSC Bern
Arajuuri 0+1=1 -1
Groovy 0+1=1 -1
selänne10 (E) 2+0=2 -1
vasu 1+2=3 -1

Raportti

Keskiviikkoillassa kohtaavat Kisastudio ja SC Bern. Molemmilla joukkueilla on 1 pelimauno vilttiketjussa. Kapanen ja ajokoira pitävät huolen popcornin tarjoilusta.

Salsa tequila corazon cerveza muy bueno! HAUNTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1. Erä

Aloituksessa anton ja Vaesk, anton voittaa kiekon ja pelaa sen alas omille. Myyrä(R.Murray) ottaa kiekon ja levittää anterolle, pari pakki-pakki syöttöä ja antero avaa pitkänä kiekkona. Haunter vie omanpäänaloituksen ja lähtee kuskaamaan kiekkoa, kiekko pelataan alakerran kautta antonille, joka levittää 2v1 hyökkäyksen hyökkääjille. Tilanne kuivuu kokoon ja SC Bern saa kiekon. Välittömästi on aluemylly käynnissä mutta mitään laatutulosta ei saada aikaiseksi, kunnes Groovy passaa selänteelle loistopaikan, joka vetää kuitenki kiekon maalivahdille. Hazard pitää kiekkoa SC Bernin päädssä ja lyhyellä autopassilla jakaa peliä eteenpäin Vaeskille. Pelitempo on tällähetkellä todella nopea ja päästä päähän mennään aivan jatkuvasti.

ajassa 1.47 vaesk heittää keskityksen maalille ja selänne10 lyö tyhjiin. hazard saa kakkossyötön.

1.47 0-1 selänne10 (Vaesk Hazard)

Peli on jälleen käynnissä ja antero hautoo kiekkoa. Studio laittaa seksineliön pystyyn ja tuloksena on komea maali.

2.07 1-1 antero (anton R.Murray)

Bern kauhoo aloituksen itselleen ja samantien suuntavat kohti hyökkäysaluetta. 3v2 hyökki kuivuu kokoon ja on studion vuoro hyökätä. Ei tästäkään tullut mitään ja kiekko on Groovylla. Hän levittää Vaeskille mutta Myyrä tulee ja vie karkin lapselta. Hän avaa laitaan Haunterille joka kuitenkin menettää sen selänteelle. Peli näyttää jäävän nyt keskialueelle kun kumpikaan joukkue ei pääse mihinkään, kunnes nyt Bern pääsee vetopaikoille. Vaesk maskittaa ja selänne10 yrittää maalia - tuloksetta. Maalivahti torjuu nyt Groovyn kaukolaukauksen jossa oli muutama lyhyt syöttö jossa kiekko kävi jokaisella pelaajalla. Maalivahti sulkee kiekon torjuttuaan. anton karvaa kiekkoa Bernin päädystä mutta ei saa kiekkoa omille. Siirrytään studion puolustuspäähän jossa Hazard laukoo siniviivalta tolppaan moken hörpätessään vedon längistä. Peli on pikkuhiljaa kääntynyt Bernin hallintaan ja Studio pelaa tiivistä miesvartiointia. Haunter yrittää riistää kiekon selänteeltä mutta ei onnistu siinä, painostus on kuitenkin sen verran hyvä että Bern lätkäsee pitkän kiekon. Hazard kikkailee kulmassa ja käynnistää hyökkäyspelin Vaeskille joka kuitenkin menettää lähes samantien anterolle. antero levittää pikkuzipin Hauntalle joka ei kerkiä kiekkoon ja erä päättyy siihen.

saves 4-2
poss 44-55

2.erä
anton menetti luistelukyvyn ja pelissä lätkitään kilpaa pitkää kiekkoa. Studion jätkät pitää itseään lämpimänä juoksemalla vaihtoon. Kiekko annetaan bernille ja Hazard syöttää Groovylle joka jatkaa heti selänteelle. Studiolla karvauspeli toimii nyt ja bern joutuu pudottaa kiekkoa omalle puolelle. Avaus on todella heikko ja tuloksena on pitkäkiekko. Vaesk kairaa alotuksen ja taas oman maalin takaa yritetään avata joka pysähtyy keskialueelle. antero avaa pystyyn antonille mutta bernin pelaajat riistävät kiekon matkalta. Myyrä pelaa omissa hyvää lyhytsyöttöpeliä ja peli saadaan bernin päätyyn. antero yrittää laukoa b-pisteeltä mutta blokkiin pamahtaa. Groovy veivailee mutta kiekko päätyy Haunterille, joka laukoo myöskin pisteeltä päin ensimäistä pelaajaa. Aijai ajokoira ois kyllä rankassu näistä... antonin vuoro yrittää mutta taas ekaan mieheen, huhhuh kova seppä tämä Hazard. Kiekko on studion kulmassa jossa myyrää pyöritellään kahdella miehellä. Kuitenkin puolustus hoitaa kiekon omille mutta avauspeli ei toimi nyt, kun Groovy hoitaa kiekon omille. 2v1 hyökkäys haunter ja anton hyökkäyksessä ja nyt haunter vetää pisteeltä ensimäiseen mieheen.  Aina ei kuitenkaan vedot jää ekaa mieheen kun antero rokottaa nyt!

8.56 2-1 antero (Haunter)
9.03 2-2 selänne10 (Groovy Vaesk) surkeen näkönen veto jota moke ei saa haltuun ja selänne käy lyömässä riparit sisään.

migi kävi tässä vaiheessa sanomassa että Gerberoksella on pieni muna. Totta vai tarua tämä?

Antero avaa pitkällä antonin 1vs1 tilanteeseen mutta ei tule mitään. Haunter riistää kiekon siniviivalla ja kokeilee kaukaa mutta hasek torjuu ja Hazard levittää pakki-pakkisyöttöä Groovylle joka avaa selänteelle. Vaesk karvaa kiekon omille josta syntyy jopa 3v1 hyökkäys. Maalia ei synny tästä tilanteesta vaan nyt veskaripeli ratkaisee tämän ottelun. Vaesk tuo kiekkoa alueelle ja yrittää liimailla läpi puolustuksen - ei pääse läpi ja nyt Kisastudio hyökkäilee. Haunter veivailee ja tarjoaa anterolle lostavan paikan mutta ei onnistu tekemään hattutemppua. selänne10 esittelee taitojaan keskialueella ja menettää kiekon mutta onnistuu saamaan sen vielä takaisin. Tilanteet kuivuu kokoon keskialueelle ja näin päättyy toinen erä.

saves 4-3
poss 43-56

3.rtä
halapenjo! Haunter riistää kiekon ja yrittää nopeaa maalia, ei onnistu kun pakki blokkaa kiekot. Vaesk hautoo kiekkoa kulmassa ja pelaa syöttöpelillä kiekon takaisin itselleen, koittaa vielä laukoa pienestä kulmasta mutta ei onnistu. selänne10 on nyt isomies ja katkasee studion avauksia. Hazard koittaa vetää laidan lähettyviltä mutta menee kesämökin verran ohi. antero syöttää antonille joka jatkaa hauntalle. Haunta kerkee siniviivalle ja lopulta menettää bernille kiekon. Groovy tuo kiekon sinisen yli,  keskittää ja vaesk lyö kiekon pömpeliin. Samalla hän mussuttaa passit pois tilastoista.

13.23 2-3 Vaesk

Vaesk on jälleen pahanteossa mutta Myyrä pullistelee sen verran paljon että hän jäätyy ja luovuttaa kiekon myyrälle. Haunter koittaa maskista vetoa mutta ei mene kiekot perille nyt. Toisessa päässä mennään samantien jossa Hazard yrittää poikkikentän syöttöä mutta kiekko pomppii paljon että kunnollista vetoa ei saada aikaan. Mitä jos pahin on vielä edessä? T. Spotify

MYYRÄ AVAA! Ei mene perille mutta karvaa kiekon pois itse ja laukoo pisteen tuntumasta, veskari torjuu tämän. Vaesk veivailee mutta anton on kentän kuningas ja vie kiekon poies. antero liimaa bern päädyssä mutta ei lopulta syöttele. Ahneus kostautuu ja menettää. anton liimailee ja Haunter vie kiekon omilta pois, vetokin lähtee mutta vaesk on edessä. Seuraavana vuorossa on  2v1 hyökkäys jossa Vaesk yrittää laidan kautta ovelasti itelle mutta myyrä saa kiekon. Ahdasta on joten myyrä huutaa mokelle TURVAPAIKKAAAAAA! ja palauttaa kiekon maalivahdille.

Minuutti enää peliaikaa ja studiolla on kiire tasoihin. Bern pitää kiekkoa hyvin ja rakentaa paremmin hyökkäyksiä kunnes antero saa kuin varkain kiekon ja pääsee melkein munkittamaan maalin, tilanteesta ei tule vetoa edes. Paine siirtyy studiolle vielä ja anton kokeilee kaukaa, veskari venyttää parhainpaansa ja sulkee kiekon. Kahden metrin syöttö menee kolme metriä ohi ja Groovy pääsi melkein karkaamaan läpäriin. Vielä ihan lopussa Vaesk sai kiekon studion päädyssä mutta maalia ei syntynyt. Peli päättyi

saves 2-3
poss 49-50

 

 

*** Hazard - Upea määrä blokittuja laukauksia ja yksi tolppakuti viivasta.

** antero - Johtava pelintekijä

* R.Murray - Hyvää kovuutta omassa päässä.

Tietoja
Tuomari: Spears
Lisätty: 17.09.2014 22:58

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.