KisastudioKisastudio - Syracuse CrunchSyracuse Crunch 1-3

bigdaddy 1+2=3 +2
Cic 0+0=0 +2
hiib 1+1=2 +2
rennie 1+1=2 +2

Alkamassa on tiistai-illan B-Lohkon ottelu. Vastakkain asettuvat hieman heikohkosti kautensa aloittanut Kisastudio ja vieraissa tällä kertaa on viime kauden mestari ja kautensa todella vakuuttavasti aloittanut Syracuse Crunch.

Katseet voimme ottelussa kohdistaa Syracusen pelaajiin bigdaddyyn ja rennieen. Mikäli Syracuse haluaa viedä tästäkin ottelusta pisteet kotiin, niin näiden herrojen on oltava sillä samalla tutulla tasolla, kuin heidät on jo aiemmin tällä kaudella nähty. Kisastudion mahdollisuudet ottelussa ovat huonot ja joukkueen täytyy todella onnistua, jotta SC olisi horjutetttavissa. Olisiko kenties Haunterin paikka nousta esiin ja siivittää joukkue arvokkaaseen ja melko mahdottoman tuntuiseen voittoon?

Ottelun taistelupari: Haunter vs. rennie

1.Erä

00.01 Ottelu polkaistaan käyntiin ja Kisastudio voittaa aloituksen ja lähtee siitä suoraan hyökkäykseen ja rakentaa jo ensimmäisen laukaisupaikan, jossa antero pääsee kokeilemaan pyssyään siniviivalta!

00.28 0-1 by hiib (rennie, bigdaddy) - Kisastudion hyökkäyksen jälkeen SC käynnistää nopean vastahyökkäyksen, josta jo viime kaudella tuttu tutkapari bigdaddy-rennie petaavat hiib:lle siniviivalle todella hyvän vetopaikan ja puolustaja pääsee ampumaan kiekon tyhjään maaliin. Maalivahti jätettiin tilanteessa aivan vaille mahdollisuuksia.

03.00 Ottelun ensimmäistä erää on pelattu puolet ja SC:n kovan alun jälkeen peli on tasoittunut ja hyökkääminen on ollut todella heikon näköistä tähän mennessä. Kisastudio ei ole hyökkäyksissään päässyt kulmaväännöistä pitemmälle. Syracusen paikat taas ovat olleet huomattavasti laadukkaampia, mutta tähän mennessä maalivahti on saanut hoidettua vedot.

04.25 Hallinta on siirtynyt lähes kokonaan SC:lle ja Kisastudion hyökkäykseen lähdöt ovat jääneet pelkiksi yrityksiksi, kun Syracusen vahva nelikko on painanut maltillisesti päälle, eikä ole antanut tilaa lainkaan.

04.50 Kisastudiolle on avautumussa paikka, mutta anton ei saa avattua karkuun polkevalle Haunterille, joka olisi avauksen mentyä perille päässyt nokikkain maalivahdin kanssa. Tällä kertaa SC:n hiib kuitenkin sai kopattua kiekon matkaansa.

05.45 0-2 by rennie (bigdaddy) - Juuri erän loppuun SC saa iskettyä toisen maalinsa pitkän yrittelyn jälkeen! bigdaddy tuo kiekon Kisastudion alueelle, josta rennie etsii itselleen paikan ja pääsee lataamaan kiekon b-pisteiden välistä ohi hölmistyneen maalivahdin!

Ensimmäinen erä on pelattu! Hallinta oli aika vahvasti Syracusella ja paikkoja heillä olisi ollut tehdä useampikin, mutta tällä kertaa ei uponnut kuin sen kaksi kertaa.

saves: 3-2

poss: 53-46

Katsaus taistelupariimme: Tällä hetkellä taistelupari Haunter-rennie, on vahvasti kääntynyt rennien puoleen, sillä hän on ollut mukana kummassakin joukkueensa maalissa, sekä esittänyt pirteää peliä. Haunter taas ei ole muutamaa pientä pilkahdusta lukuunottamatta saanut aikaan ihmeitä.

2.Erä

00.01 Toiseen erään lähdetään mestareiden liigan hymnin soidessa! Tälläkin kertaa Kisastudio saa raavittua itselleensä aloituksen!

02.00 Toista erää on pelattu jo toista minuuttia ja tällä hetkellä hallinta on ollut Kisastudiolla, mutta edelleenkään joukkue ei ole saanut rakennettua mitään vaarallista, sillä SC:n puolustus on saadut pidettyä pelaajat todella tiukasti kiinni. Syracuse on antanut hieman sellaisen kuvan, että he tyytyisivät vain puolustamaan, mitä en todellakaa halua uskoa sillä joukkueella on todella vahva hyökkäys.

02.30 Juuri, kun pääsin kehumasta SC:n puolustusta niin kuin varkain antonille avautuu paikka b-pisteeltä, mutta tällä kertaa mies ampuu ohi.

04.30 Syracuse alkaa myös vähitellen näyttää heräämistä hyökkäyksen suhteen, mutta vielä joukkue ei ole pystynyt rakentamaan mitään vaarallista paikkaa, vaan R.Murray on saanut hoidettua kiekot pois maalivahdin luota.

05.29 1-2 by anton - Vihdoin Kisastudio saa hanansa auki, kun he pyörittelevät SC:n alueella kiekkoa hetken aikaa ja kiekko päätyy b-pisteelle antonille, joka odottelee rauhassa ja leipoo kiekkoa hetken ajan, kunnes laukoo kiekon varmasti etunurkasta ehkä hieman helpohkon näköisesti! Syöttäjiä maaliin ei lopulta tullut.

Toinen erä saadaan päätökseen!

saves: 2-1

poss: 42-57

Taistelupari: Ottelun taisteluparissamme tilanne on kääntynyt hieman tasaisemmaksi, johtuen siitä että Kisastudio pääsi toisessa erässä mukaan otteluun ja sitä kautta Syracusen hyökkäyksen ja etenkin rennien näkyvyys jäi hieman vähäiseksi! Nähtäväksi jää kummalle taistelupari-titteli menee tästä ottelusta. Se selviää viimeisessä erässä, johon lähdetään tilanteessa 1-2!

3.Erä

00.01 Viimeinen erä starttaa ja anton hoitaa aloituksen Kisastudiolle. Tästä hyökkääjä pelaa suoraan kiekon anterolle, joka lähtee rynnistämään kohti SC:n aluetta, mutta tällä kertaa se jää heikoksi yritykseksi.

00.40 Pienimuotoisen Kisastudion pyörityksen jälkeen bigdaddy ja rennie pääsevät vastakkain maalivahdin ja R.Murrayn kanssa, mutta tällä kertaa rennie hassaa kiekon suoraan Murraylle, joka hoitaa tilanteen kylmän rauhallisesti.

01.30 AIAIAIAI, anton pääsee karkaamaan läpiajoon ja tämä kokenut hyökkääjä hoitaa maalivahdin varmasti kahville, jonka jälkeen laitttaa ranteensa lukkoon ja ampuu kiekon TOLPPAAAN!

02.08 1-3 by bigdaddy (hiib, goalkeeper) - Jos et itse käytä hyväksi paikkojasi, niin vastustajasi kyllä sen tekee. Näin päätti tehdä bigdaddy, joka pääsee avoimesta paikasta laittamaan laatan reppuun ja siirtää SC:n taas kahden maalin johtoon. Tärkeä maali Syracuselle ja erittäin kivulias maali antonin johtamalle Kisastudiolle.

03.48 Muutaman maalinteko paikan jälkeen ottelu on tasoittunut taas selvästi. Kisastudio pyrkii rakentamaan syöttelyllä avoimia paikkoja nousta ylöspäin, mutta SC:n puolustus ei rakoile, vaan riistää useasti kiekon pois.

04.50 *** violent behavior by anton - Kisastudio alkaa hakea toden teolla tasoitusta, mutta ei vaan saa rakennettua selviä maalipaikkoja, joista kiekon todella voisi häkkiin laittaa.

Näin ottelu on saatu päätökseen! Lukemat taululla ovat 1-3 ja niinkuin oletinkin, niin Syracuse jatkaa vakuuttavalla linjallaan, eikä vieläkään ota tappiota tililleen.

saves: 1-5

poss: 44-55

Ottelun taistelupari: Tällä kertaa ottelun taistelupari-mittelön vie rennie. Oli selvästi näkyvämpi kuin kolleegansa Haunter. Pystyi myös auttamaan tehoilullaan joukkueensa voittoon, sekä osallistui uhrautuvasti puolustamiseen. Haunter ei ollut tässä ottelussa parhaassa tikissä ja se näkyi pelillisesti hänen otteissaan.