Tilastot

Game Over - SC BernSC Bern 8-2

Tehopisteet

Game Over
Aukto (E) 0+1=1 +6
blandis (E) 2+3=5 +6
Donskoi 3+3=6 +6
Haikki 3+0=3 +6

SC BernSC Bern
Gaijin (E) 0+0=0 +6
Hulk (E) 1+0=1 +6
Kapanen 0+2=2 +6
Peltonen 0+1=1 +6
vasu 1+1=2 +6

Raportti

 Sunnuntain iltapäivä alkaa Game Over ??? SC Bern kohtaamisella. Joukkueet haluavat pelata pelinsä alta pois, välttyäkseen miinuspisteiltä. Molempien joukkueiden kokoonpanot ovat täynnä tuttuja kavereita, mutta ei tätä peliä voiteta selässä lukevilla nimillä vaan taidoilla.

Pääsen itse ensimmäistä kertaa todistamaan liigajäillä Berniä tällaisella kokoonpanolla, saa nähdä miten herrat pärjäävät kiven kovaa Game Overia vastaan. Riittääkö ulkomaalaisvahvistus Gaijinin kielitaito pärjäämään Eliittiliigan liigajäillä? Entä pystyykö Kaani samanlaisiin suorituksiin kuin aiemmin tällä kaudella? Mies tunnetaan taidostaan tehdä maali silmät kiinni lähes mistä vain kentän kulmasta, maalin saamisessa häntä auttavat ohi lentävät tukaanit jotka kimmottavat ohi menevätkin vedot sisään.

 

Katsomosta veikkauksia:

jebbe 9-9

Gorim 2-5

GAY-Majava 16-1 ois realisitinen jos pelaisin GO:lla

Jean 1-6

Anonyymi 3-1

pöynäke 4-3

kalpe 0-5

 

Mittälön pelaajien mietteitä ennen pelin alkua:

kemper ok 4-1 turpaan

Kaani Koska tää oikee loppuu

Kvitto Miten voi Tevezin zipistä laukoo viel päin?!

vasu hyvät on fiilikset. Peli on tällä hetkellä kyllä täysin hukassa, mutta ehkä saadaan kurssi kääntymään tän pelin myötä.

 


1. Erä

Bern pelaa tuttuun tyyliin vahvasti hallitsevaa kiekkoa ja hakee alakerran kautta lisää vauhtia, mikäli tie on tukossa. Kuitenkaan Petsamon pitäjän kirkonherra Kaani tukkii kerta toisensa jälkeen heidän yrityksensä päästä hyökkäys alueelle.

Bern puolustus on sekaisin kun pappismies ryöstää kiekon Bern maalin takana ja pääsee kiertämään maalin eteen. HUHHUIJJAKKAA!!! Läheltä liippaa, mutta maalivahti pistää parastaan!

Gaijin ei aikaile ottaessaan Salon Tompalta kiekon vaan avaa Peltsille vaikean avauksen, mutta mies on päästä läpiajoon! Kuitenkin kiekko on himpun verran miestä nopeampi ja tilanne kuivuu kasaan!

Lisää vauhtia peliin saadaan kun molemmat joukkueet aukaisevat keskialueen hallintaansa. Piispa Kaani ja hänen kätyri hardy karvaavat erittäin kovaa ja näin asettavat Gaijinille todella vaikeat paikat avata kiekkoa.

PELI SIIRRET??????N AJASSA 4:10 1-0 JOHTOON! Bernin joukkuepuolustus ei kestä Game Overin huikean kovaa karvausta. Kiekko päätyy Kvitton käsiin eikä tämä entinen banjonsoittaja erehdy osoitteestaan. PAM PAM PAM! PELI 1-0 Game Overille ja Kvitto kuittaa tehot 1+0 tässä vaiheessa!

Erän loppu häämöttää, mutta Game Over paine on aivan kamalaa Bern maalilla! Kvittolle jaetaan vetopaikkoja kerta toisensa jälkeen. Mutta vaikka kielimiehiä Kvitto onkin, niin ei Gaijinin ja Bern maalivahdin varjelemaa maali ole yllätettävissä enää tämän erän aikana.

Erä oli selkeää Game Over hallintaa, mistä kertoo maalivahtien torjunnatkin 0-4. Bern ottaa taktisen aikalisän erätauon pidentämiseksi.



2. Erä

Taktinen aikalisä ei tuottanut tulosta sillä ajassa 00:29 Game Over tekee maalin ensimmäisestä hyökkäyksestään tässä erässä. Terävä vastahyökkäys 1vs2 ja japanilaisyleisö huudahtaa ???sasuga gaijin!???. Maaliverkot törröttävät kun Hardy siirtää kiekon maaliin. Syöttöpisteitä ei tälläkään kertaa merkitä.

Edellisestä ei ehdi kulua kuin vajaa 20 sekuntia, kun mieleni tekee huutaa Bernin edellisten kausien slougania PUITA UUNIIN POJAT! Komea ja nopea Game Over hyökkäys lisää Bernien tuskaa. Hardy tällää 3-0 lukemat varsin helpon oloisesti. Mies päästetään vapaasti nousemaan maalin kulmalle eikä Turkmenistanin entinen propagandaministeri epäonnistu näistä. Begu ja Kaani toimivat kapellimestareina pahanteolle.

SC Bern leirissä järkytys maalista oli niin kova, että kemperin (Temmeen) kone suorastaan sulaa ja 30 sekunttia lätkitään pitkää kiekkoa.

Pitkät kiekot on lätkitty ja Bern luovuttaa aloituksesta kiekon vastustajille. Hardy syöttää siniviivalla odottelevalle Kaanille, eikä pelikaanimestarilla kestä kuin sekunti siirtää joukkueensa jo voitonhajuiseen 4-0 johtoon!!! Game Over on lisännyt vauhtia lokomotiiviinsa, sillä maaleja tuntuu tulevan aina kun pitkän vetämiseltä ehditään.

Bern avaus katkaistaan keskialueella ja Hardy sekä Kaani avustavat ylemmän puolustajan paikkaa pelaavan Kvitton jälleen pahantekoon. T??M?? ON LOPUN ALKUA POJAT! 5-0 tilanne ja erän verran jäljellä!! Nouseeko edes tuplamestari SC Bern tästä suosta!

Temmeellä palaa pinna peliin ja hän hakee vaihtomiestä itselleen katsomosta. SC Bernin jokaisesta otteesta näkyi koko 2 erän, että he ovat tässä pelissä heittäneet pyyhkeen kehään. Nyt joukkueen ainut tehtävä on pelata kunnialla loppuun ja pitää numerot yksilukuisina.

Numeroissa 5-0 ja 20 pitkän kiekon jälkeen siirrymme erätauolle. Schmidt antaa luvan jatkaa peliä, mutta vain paavin käskyläinen Kaani osaa arvata minkälainen tunnelma SC Bern penkillä vallitsee tällä hetkellä. Kemperin kommenteista päätellen siellä joko puhutaan poneista tai pojat istuvat siellä erittäin, ERITT??IN hiljaa.


3. Erä


Pelaajavaihto tehdään ja Joonass vaihdetaan Gaijiniin! Kovan urakan paiskinut mies on ansainnut leponsa.
SC Bern voittaa aloituksen ja ei aikaile kavennus aikeissaan. 5-1 kiekon maaliin pösäyttää illan sveitsiläiskaartin kapteenina toiminut Vasu! Peltsi ja Kemper kiittävät Hartwallin toiminnanjohtajaa saamistaan syöttöpisteistä.
MUTTA, MUTTA, MUTTA! MIT??S T??M?? ONKAAN! Iltapäivän kirkkain tähti KVITTO PIST???? LUUN KURKKUUN JA VIIMEISTELEE HATTUTEMPPUNSA! Bernin ensimaali herätti myös vastustajissaan tulisieluisen taistelun. GAME OVER JOHTOON JO 6-1!

Jopa amerikkalaiset pitäisivät tästä lajista! Kuka sanoi ettei jääkiekossa tehdä tarpeeksi pisteitä!? En tiedä, toivottavasti joku. SILL?? MY??S Hardy KAUNISTELEE TEHOPISTEIT????N JA SIIRTYY KYP??R??TEMPUN tehneiden uljaaseen joukkoon! Josko tästäkin saataisiin joskus saavutuslistaan merkintä? 3+3 tehot kerotvat paljon miehen teoista! 7-1 NUMEROT KERTOVAT KARUA KIELT??!

Kirjoittaessa ei malta pysyä mukana, kun myös Bern näyttää, ettei se ole eliittiliigan menestynein joukkue vain kauniiden saunakuviensa perusteella! JOONAS TEKEE KOMEAN YKSIL??SUORITUKSEN JA RANKAISEE Game Over KENT??LLIST??! MIES NIMITT??IN VET???? VIIVALTA SIS????N JA KOMEASTI VET????KIN! Maalivahti on aivan voimaton laukauksen edessä! 7-2 numerot eivät kenties toivoa herätä, mutta näyttävät huomattavasti kauniimmalta kuin edelliset

8-2.. 8-2. 8-2 numeroihin päädytään kun kardinaali Kaanin pelikaanit kuljettavat kiekon kuin ihmeen kaupalla maalinperukoille!

Peli päättyy näihin lukemiin. Joonas toi uutta energiaa Bern joukkueeseen, mutta peli oltiin jo pitkälti menetetty ennen viimeistä erää.

otteluselostus made by : Gorim

Tietoja
Tuomari: Schmidt
Lisätty: 13.04.2014 17:08
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
SC BernSC Bern vs. Game Over 2 - 4 Donskoi 15.04.2014 18:40
Game Over vs. SC BernSC Bern 8 - 2 Schmidt 13.04.2014 17:08

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.