HC SenatorsHC Senators - SC BernSC Bern 5-0

Jopi 0+0=0 +5
Kapanen 0+0=0 +5
Loui (E) 0+0=0 +5
vasu 0+0=0 +5

Alkamassa on Eliittiliigan 1/13 1.finaali, jossa vastakkain ovat HC Senators ja SC Bern! Ennen finaalin alkua järjestettiin irc:issä pressitilaisuus, jossa tunteet nousivat hieman pintaan ja aikaan saatiin oikeinkin mielenkiintoinen väittely!

Joukkueet lähtevät otteluihin tutuilla kokoonpanoilla ja luvassa olleen pitkä sarja, jossa nähdään tasaista vääntöä puolin ja toisin!

HC Senators: rees, MuhQ, selänne10 & Ville1
SC Bern: Kapanen, Kentu, Loui, Vaesk

Pitemmittä puheitta annetaan miesten näyttää, kuinka ensimmäinen ottelu saadaan aloitettua!

1.Erä
00.01 Loui kaappaa aloituksen Bernille ja siitä kiekko pelataan Senatorsien päätyyn, josta selänne10 nappaa kiekon! Tämän jälkeen MuhQ:lla on paikka siirtää Senators jo maalin johtoon, mutta kiekko ei halua irrota lavasta ja paikka jää käyttämättä!

01.29 rees nakkaa kamalan syötön omassa päässä keskelle Vaesk:lle, joka pääsee aivan vapaasti testaamaan Senatorsin maalivahdin refleksejä ja tällä kertaa ne ovat kunnossa! Tilanne pysyy siis 0-0

03.00 Ensimmäinen erä on puolessa välin ja meno on tähän mennessä ollut melko sekavaa ja tilanteita ei oikein ole tullut, vaan kummankin joukkueen puolustus on blokannut laukaukset, jotka maalia kohti ovat menneet!

03.44 1-0 by rees ----> Juuri, kun pääsin sanomasta, että tilanteita ei oikein ole tullut, on Senatoris pahanteossa ja rees pääsee siirtämään melko vapaastikkin Senatorsin 1-0 johtoon!

Ensimmäinen erä finaaliottelusta on käyty! Se menee Senatorsille 1-0! Ottelun hallinta siirtyi kuitenkin Bernille maalin jälkeen, mutta maalit jäivät uupumaan! Saa nähdä kuinka Senators pystyy tukkimaan Bernin vahvan ja laadukkaan hyökkäyksen toisessa erässä!

HC Senators saves: 5 poss 53%
SC Bern saves 0 poss 46%

Toiseen erään lähdettäessä tilanne on siis 1-0 HC Senators:lle.

2.Erä
00.01 rees kaappaa aloituksen Senatorsille, josta he lähtevät suoraan hyökkäämään, mutta Bernin puolustus riistää kiekon takaisin itselleen! Bern suuntaa tästä vastahyökkäykseen, joka jää kuitenkin melko pannukakuksi.

01.46 Bern on pyörittänyt alkuerän Senatorsin päässä ja saanut muutaman potentiaalisen maalinteko paikan, mutta kiekko on joko tarttunut maalivahdille tai Ville1 on saanut pelattua kiekon poiss maalinteko alueelta. Juuri äsken Loui pääsi yrittämään Vaesk:in kanssa 2vs1, mutta Ville1 vei tälläkin kertaa pidemmän korren!

03.00 Ottelun puoleenväliin tullessa hallinta on ollut lähes ''täydellisesti'' Bern:llä, mutta muutaman hyökkäyksen Senators on saanut aikaan ja silloin ne ovat olleet melko vaarallisia. MuhQ ja rees pääsevät juuri samaan aikaan, kun kirjoitan yhteenvetoa 2vs0, mutta rees sutii kiekon ohi maalista ja tilanne säilyy 1-0:ssa.

03.55 2-0 by MuhQ (rees, Ville1) ----> Juuri kun edellinen tilaisuus on tuhrittu, niin seuraavasta tilanteesta Senators rankaisee. rees & Ville1 petaavat paikan MuhQ:lle, joka tintaa kiekon verkkoon ja siirtää Senatorsin 2-0 johtoon!

04.40 Senators jatkaa hyökkäyksiään ja on lähellä siirtyä jo 3-0 johtoon, kun rees on päästä maalivahdin nokan edestä kuljettamaan kiekon maaliin, mutta maalivahti venyttää viime hetkillä patjansa eteen ja torjuu reesin yrityksen!

Toinen erä on saatu päätökseen! Erän alkupuolisko oli lähes täydellistä Bernin hallintaa, mutta puolenvälin jälkeen Senators alkoi ottaa otetta pelistä ja iskikin toisen maalin otteluun! Kolmanteen erään lähdetään siis Senatorsin 2-0 johdossa! Saa nähdä mitkä pelikirjat SC Bern ottaa viimeisessä erässä käyttöön, jotta ottelun voitosta voitaisiin alkaa vielä taistelemaan!

HC Senators saves 3 poss 48%
SC Bern saves 3 poss 51%

Kolmanteen erään lähdetään mielenkiintoisesta lähtökohdasta. Bern on ''hallinnut'' pääpiirteittäin ottelua ja luonut vaarallisimmat paikat, mutta ei ole silti saanut iskettyä maalin maalia. Senators vuorostaan on hyökännyt vähän, mutta vaarallisesti! Annetaan kolmannen erän näyttää, kuinka ensimmäisessä finaalissa käy!

3.Erä
00.01 Loui nappaa aloituksen Bern:lle ja joukkue lähtee heti hyökkäykseen ja saakin lopulta aikaiseksi vedon, jonka pääsee tälläämään siniviivalta Loui.

03.00 Viimeistä erää ollaan tahkottu puoleen väliin ja meno on ollut tällä hetkellä melko sekanaista ja kiekko on liikkunut nopeaan tahtiin päästä päähän. Vaarallisin paikka tähän mennessä on ollut Bern:llä, joka pääsi kolauttelemaan jo tolppaa, mutta sen lähemmäksi joukkue ei ole päässyt. Täytyy antaa krediittiä HC Senatorsin puolustukselle, joka on ollut varmaa tähän mennessä!

03.29 3-0 by selänne (Ville1) ----> selänne10 pääsee Senatorsin vastahyökkäyksen päätteeksi tuikkaamaan kiekon b-pisteeltä! Liekkö tämä jo ottelun ratkaisu maali tässä?

04.16 4-0 by rees (selänne10, MuhQ) ---> rees & selänne10 pääsevät 2vs1, josta selänne10 pelaa puolustajan kahville ja tarjoaa kiekon reesille, joka pääsee tälläämään kiekon tyhjään maaliin!

04.40 5-0 by rees (selänne10) ----> SC Bernin selkäranka on katkaistu tässä ottelussa ja rees pääsee tekemään jo ottelun kolmannen maalinsa ja tarjoilemassa kukapa muukaan kuin selänne10. Maalin rees pääsee tekemään suoraan maalivahdin nokan edestä, jonne selänne10 petaa hänelle paikan.

Ottelu on saatu päätökseen ja HC Senators hoitaa sen kotiinsa lukemin 5-0! Senators oli vain yksinkertaisesti yhtenäisempi joukkue ensimmäisessä ottelussa, minkä ansiosta tulos näkyy taululla! Ensimmäinen finaali voitto menee siis Senatorsin riveihin ja he ovat nyt askeleen lähempänä Eliittiliigan mestaruutta!