Tilastot

Hamburg FreezersHamburg Freezers - IlvesIlves 3-2

Tehopisteet

Hamburg FreezersHamburg Freezers
Jomppe (E) 0+0=0 +1
Kettunen 0+3=3 +1
Marston (E) 2+0=2 +1
Nissinen 1+2=3 +1

IlvesIlves
Hintz 1+1=2 +1
napsu 1+0=1 +1
nilkat 0+2=2 +1
Sheula (E) 0+1=1 +1

Raportti

Kutkuttava B-lohkon kenraalifinaali starttaamassa. Haha, no tuleehan täst varmaa ihan mielenkiintone matsi.

 

<h1>1. ERÄ</h1>

 

Pakko mainita heti alkuun Jompen esimerkillisestä viivapelaamisesta, mikä yllätti ainaki mut täysin. No otetaan vähän kehuja pois, kun ei saanu heti perään veskarin syöttöö kiinni.

Ensimmäinen reilu minsa on menny hyvin pitkälti Hampurin hallinnssa, ei oo oikeestaa Hannover montaa kertaa kiekkoon koskenu.

Ei jumalauta, Jomppehan meinas tehä maalin! Päin pakkia eka kuti ja toinen logoon, joten ei se nyt ihan putkeen sit mennykää.

Hannover päässy erän puoleen väliin mennes vähän paremmin peliin mukaan, mut pyöriihän toi peli nyt niiden päädys jatkuvasti. Avauksetki menee joko Martsonille tai pitkäks.

Noni, nyt vähä tsemii molemmille et saadaan tästä se hehkutusten arvonen matsi!

Nissinen jaksaa pommittaa jatkuvasti, mutta osoita on ollut toistuvasti vastustajan pohje.

Ajassa 4.37 tulee viimeinki se Hampurin maali. Nopeella lähdöllä aukee 2v1 tilanne ja Martson iskee veskan kainalosta häkkiin.

<span style="color: #0000ff;">1-0 Martson (Kettunen, Nissinen)</span>

Eka erä vetää viimesiään, eikä tässä enää ehi mitään tapahtua. Eiku hetkinen, Jomppe menetti Ruuttulle kiekon maalin takana! Ahh ei siitä tullukaa mitää vaarallista ja eräki ehti loppua.

 

HF saves: 2, poss: 60%

HS saves: 3, poss: 40%

 

<h1>2. ERÄ</h1>

 

Hannoverin toinen erä ei lähde yhtään sen paremmin käyntiin, sillä eka avaus menee suorana ässänä Hampureiden päätyyn.

No okei, on Hannover päässy vähän paremmin mukaan. Ruuttu karvas äskenki kiekon hyvin Jompelta, mutta ratkasut jäi puuttumaan.

Nyt on mielenkiintonen tilanne. Jomppe pyöri 15 sekunttia kulmassa paikallaan ennen kuin Nissinen haki kiekon pois lavasta.

Pari minuttia menty, kun Ruuttu tuo jälleen kerran yksinäisenä Hannoverin hyökkäystä, eikä lopputulos silloin arvatenkan ole kovin hyvä.

Toisen erän ensimmäinen puolikas on ollut hyvin pitkälti samanlaista Hampureiden puöritystä, mutta Sheula ja napsu ovat urhoollisesti blokkineet kiekkoja. Suihkussa vertaillaan sitte mustelmia.

Jompelta riistetään ties monennen kerran kiekko ja näin Hannover pääsee oikeastaan ensimmäistä kertaa pyörittämään peliä, mikä tuottaa tulosta ajassa 4.29, kun Ruuttu sohii kiekon maalin edestä sisään!

<span style="color: #ff0000;">1-1 Ruuttu (Nuppu, Sheula)</span>

Hannoverilla aukeamassa hyvä 2v1, mutta Martsonin upea takakarvaus ja Jomppen feikkilagit pelastavat tilanteen.

Ja ajassa 5.32 Hampurit siirtyvät jälleen johtoon! Aloituksen jälkeen kiekko Nissiselle, joka saa viimeinkin kutinsa perille.

<span style="color: #0000ff;">2-1 Nissinen (Kettunen)</span>

 

HF saves: 4, poss: 54%

HS saves: 3, poss: 45%

 

<h1>3. ERÄ</h1>

 

Erän alku meni vähän ohi, kun aloin selailemaan keskusteluja Nasun liikkeistä. Epäselväks kuitenki jäi, että mihin valtioon se lopulta lähti.

Itte pelin pariin taas, pari minsaa menny ja Hannovereilla oli hyvä painostus tos justiinsa menos. Kolme äijää paino maalille, mut lopulta napsu meni astuu veskarinalueelle ja tilanne ohi.

Aijaijai kello näyttää 2.41 ja peli on taas tasan! Ruuttu heittää lättyy maalille, eikä napsu nyt vaan voi enää erehtyä.

2-2 napsu (Ruuttu, Nuppu)

Heti perään loistava paikka Hampureilla, mutta veskari saa kuin saakin torjuttua vedon ja sitä seuraa:

*** violent behavior by Kettunen

Enää pari minsaa jäljellä, eikä oikeestaan kummallakaan oo tällä hetkellä otetta pelistä. Vähän surffailun makuu täl hetkel, mut ei se mitään, nähtäväks jää heiluuko verkko vielä.

Minsa jäljellä ja aika helvetillinen tilanne Hannoverin maalilla! Nissinen nousee maalin eteen ja heittää ranteella tolppaan, jonka jälkeen irtokiekkoa on sohimassa lähes jokainen, mutta ei siitä mitään tullu.

Jaahas, Jompella tunteet Ruuttun violentin jälkee.

20 sek ennen loppua tulee ratkaisu! Marstonille pelataan kiekko maalin eteen ja nyt soi verkot viimeisen kerran!

<span style="color: #3366ff;">3-2 Marston (Nissinen, Kettunen)</span>

 

<span style="color: #000000;">Savesit ja possit jäi tästä erästä, koska kauhee myllytys lähti heti käytiin näiden parin violentin takia. Ei siinä mittään, ihan ok matsi, mut ei nyt ihan sitä finaalitasoa, mitä mulle luvattiin.</span>

 

<span style="color: #000000;">*** Jomppe - vaikka mogaili, nii ok peli</span>

<span style="color: #000000;">** Nissinen - ihan pirtee peli, vaikka yli puolet vedoista meni muualle ku edes maalivahdille asti</span>

<span style="color: #000000;">* Sheula - säälin sun pohkeita</span>

Tietoja
Tuomari: humble
Lisätty: 28.11.2013 22:17

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.