Angerfist (E) 1+0=1 ±0
Carey (E) 0+1=1 ±0
Hintz 1+1=2 ±0
napsu 0+0=0 ±0

B-lohkon ottelussa kohtaavat HC Fantasia ja Hannover Scoripions. Vierailija Hannover Scorpions on aloittanut toisen jakson erinomaisesti voittamalla kaikki neljä otteluaan ja he ovatkin nousseet jo lohkon toiseksi. HC Fantasia on tällä hetkellä B-lohkon yhdeksäntenä, alla 3 voittoa ja 4 tappiota.

1. erä

02:35 Muutamalla lyhyellä syötöllä pelataan Ruuttu loistopaikkaan. Laukaus kuitenkin suoraan maalivahdin logoon.
05:21 Ruuttu pääsee melko vapaasti koittamaan b-pisteeltä, ei maalia.
05:58 Ruuttu pääsee jälleen kokeilemaan b-pisteeltä ja tilanteesta muodostuukin melko vaarallinen irtokiekko. Kello kuitenkin pelastaa HC Fantasian.

Vaarallisimmat maalintekopaikat nähtiin Hannover Scorpionsien toimesta. HC Fantasian muutamat hyvät hyökkäykset kilpistyivät Careyn blokkauksiin. Maalittomasta tilanteesta toiseen erään.

HC Fantasia: saves 5, poss 58%
Hannover Scorpions: saves 0, poss 41%

2. erä

00:42 0-1 Jayce (Ruuttu, Carey) Ruuttu avaa Jaceyn läpiajoon ja herra ei erehdy, kiekko takanurkkaan ja peli 0-1!
02:24 Ruuttu syöttää tyylikkäästi selän takaa napsulle joka tinttaa sydämensä kyllyydestä. Kiekko menee kuitenkin ohi maalin.
03:17 Connor tavoittelee kulmasta maalilla täysin vapaana olevaa Eidokselle. Ei saa kuitenkaan Eidos kiekkoa aivan haltuun, joten tilanne kuihtuu siihen.
04:22 sba pääsee kokeilemaan hyvästä paikkaa b-pisteen tuntumasta, ei maalia.
05:11 Ruuttulta jälleen loistava pelinluku ja hienolla syötöllä napsu puolittaiseen läpiajoon. Ei onnistu kuitenkaan napsu viimeistelemään, rannelaukaus suoraan räpylään.
05:37 Eidoksella hyvä paikka keskeltä tasoittaa ottelu, Hannoverin maalivahti kuitenkin torjuu tämän yrityksen.

HC Fantasia pääsi toisessa erässä huomattavasti paremmin otteluun kiinni ja he loivatkin useita hyviä maalintekopaikkoja. Jännittävästä 0-1 tilanteesta kolmanteen erään.

HC Fantasia: saves 1, poss 48%
Hannover Scorpions: saves 4, poss 51%

3. erä

00:22 0-2 Ruuttu Suxman hakee pakki-pakki syöttöä mutta syöttö jää oman maalin sivuverkkoon. Ruuttu käy hakemassa kiekon ja ranteella kiekko takanurkkaan. Ruuttu siirtyi muuten kyseisellä maalilla Eliittiliigan maalipörssin kärkeen, kauden 20. maali! Vakuuttavaa suorittamista.
01:05 1-2 Eidos (Connor, sba) Connor nakkaa kiekon kulmasta suoraan maalin edessä odottelevan Eidoksen lapaan ja herralla helppo työ pistää kiekko maaliin. Tyylikäs kavennusmaali.
02:01 2-2 Connor (Suxman) Connor lataa etunurkasta tasoituksen.
02:20 Connor lähellä heti perään viimeistellä illan toisensa. Upea torjunta kuitenkin Hannoverin maalivahdilta.
03:59 Jayce lähellä viedä vierailijat johtoon, HC Fantasian maalivahti kuitenkin torjuu.
04:42 sba pääsee kokeilemaan b-pisteeltä, ei kuitenkaan onnistu maalinteossa.

HC Fantasia: saves 4, poss 51%
Hannover Scorpions: saves 5, poss 48%

Ja näin on ottelu saatu päätökseen, kahdella nopealla maalilla HC Fantasia tuli kolmannessa erässä tasoihin. Paikkoja oli molemmilla vielä ottelun lopussa tehdä maalit, tuloksena kuitenkin tasapeli ja pisteet jakoon.