Foorumi

Hakemukset kaudelle 1/19
Falco

29.10.2018 22:39
Hakemusten deadline on sunnuntaina 18.11. klo 20. Deadlinea saatetaan muuttaa riippuen silloisesta tilanteesta.

Edelliskauden joukkueet huomio. Jokainen edelliskaudelta jatkava joukkue tekee jatkohakemuksen tähän ketjuun. Kaikki edelliskauden joukkueet otetaan normaalisti mukaan tämänkin muutoksen myötä. Jatko- ja kokoonpanoilmoituksia ei tehdä enää erikseen. Lue lisää täältä.

Uuden joukkueen hakemuksessa tulee olla:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Pelatut ottelut
- Lyhenne (2-5 merkkiä)
- Vastuuhenkilöt (1 päävastuuhenkilö, 1-2 vastuuhenkilöä)
- Koti- ja vieraspaidan värit ja numerot
- Historia / tietoa joukkueestanne
- Miksi juuri teidät pitäisi valita?
- Pelaajakortti jokaisesta pelaajasta (ei välttämätön)
- Erottele hyökkääjät ja puolustajat viestisi loppuun (pelaajan nimen perään suluissa nimimerkki, jolla pelannut aikaisemmin liigaa, jos sellainen löytyy)

Edelliskauden joukkueen hakemuksessa tulee olla:
- Joukkueen nimi
- Lyhenne
- Vastuuhenkilöt (1 päävastuuhenkilö, 1-2 vastuuhenkilöä)
- Hyökkääjät ja puolustajat eroteltuina (pelaajan nimen perään suluissa nimimerkki, jolla pelannut aikaisemmin liigaa, jos sellainen löytyy)

Kriteerit joukkueiden valitsemiseen:
- Pelillinen taso
- Joukkueen ikä
- Asiallisuus
- Pelaajien kokemus liigoista

Mikäli uskot joukkueesi täyttävän kriteerimme, lähetä hakemus. Emme jätä syyttä joukkueita ulos eikä pelillinen taso ole yleensä este pääsylle. Jos ette koe olevanne tarpeeksi tasokkaita, suosittelemme silti hakemaan - teitä saattaa lykästää. Karsintoja ei välttämättä järjestetä.

Hakuonnea!
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Bein

06.11.2018 20:59
- Team name: Kamloops Blazers 
- Created: 2008-10-10 14:54:43 
- Played: 3446 
- KB
- Päävastuuhenkilö: Jamo | Vastuuhenkilö: Vanil
- Kotipaita: (8) Tummansininen - Valkoinen - Tummansininen 
- Vieraspaita: (8) Valkoinen - Tummansininen - Valkoinen

Historia: 
Olemme 2008 vuonna perustettu joukkue,joka on vuodesta 2015 lähtien kolunnut kaikki kiekon aktiiviset liigat. Joukkueemme kokoonpano on pysynyt kaikkien kausien läpisaattama lähes samana. Kamloops on Superliigakausillaan tippunut jokaisella kerralla puolivälierissä ja nyt joukkue lähtee innoikkaana muuttamaan tätä asiaa.

Miksi meidät?: 
Olemme aktiivinen ja asiallinen joukkue, joka pystyy haastamaan jokaisen liigan joukkueen. Olemme pelanneet joukkueena yli 10 kautta eri liigoja joten tiedämme miten hommat toimii. Joukkueeltamme ei ole liigahistorian aikana jäänyt yhtäkään peliä pelaamatta, eikä tähän olisi tulossa poikkeusta myöskään tulevalla kaudella.

-Pelaajakortit-

Nimimerkki: Jamo (viimeksi superliigaa nimimerkillä Vaclav)
Pelipaikka: Puolustaja

Nimimerkki: pöhnä
Pelipaikka: Hyökkääjä

Nimimerkki: TheDoctor
Pelipaikka: Hyökkääjä

Nimimerkki: timB (viimeksi Superliigaa nimimerkillä tmb)
Pelipaikka: Puolustaja

Nimimerkki: Vanil
Pelipaikka: Hyökkääjä

Nimimerkki: Zaborsky
Pelipaikka: Puolustaja

Nimimerkki: Fettis
Pelipaikka: Puolustaja

Nimimerkki: sampo
Pelipaikka: Hyökkääjä

Hyökkääjät: pöhnä, TheDoctor, Vanil, sampo
Puolustajat: Jamo, Zaborsky, timB, Fettis
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Django

09.11.2018 00:02
Joukkue: Kuolema
Lyhenne: Kuoma
Vastuuhenkilöt: pvh: Django   vh: Darts   vh: perälä


Hyökkääjät

perälä
arrow
Falco
reno911
Teme

Puolustajat

Django
Darts
Eyemou
Kytis
Nico
Orr
Spolle


Pelillinen taso: Kilpailukykyinen ja aktiivinen
Joukkueen ikä: 14v täyteen kuun lopussa
Asiallisuus: Herrasmiehiä ja konossöörejä koko porukka
Pelaajien kokemus liigoista: Kaikilla pelaajilla kokemusta sekä Kiekko- että Superliigasta
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Dahlin

12.11.2018 01:29



- Team name: 
DALLAS STARS
- Created: 2012-03-31 12:25:18
- Played: 1262
- Abbreviation: DAL
- Captains: Ozolins(vh) kula(pvh)
- Home jersey: (2) Green - Black - White
- Away jersey: (2) White - Green - Black

Team History
First purpose for this team was so a small group of non-Finnish people could play together(tho several Finns were part of this group aswell), but after most of them retired, founder(Ozolins) slowly started to turn this team into some sort of ''competetive'' one. Whilst experiencing several name changes, the team got it's first league taste by joining and playing a full season in KiekCom 3vs3 league using name ''HC Washington Capitals''. Few seasons later with new name ''Brooklyn Islanders'' the team participated in ProLeague. Now, after a while, having again - a new name ''Dallas Stars'' we hope to join Superliiga and turn this team into never ending legacy with no more identity changes and a settled league participation.

Why Us? 
- Our team consists from experienced players that still have left some desire to compete and win, but in the same time have fun - combination like that can be only an improvement to any league.

Hyökkääjät:
kula
Emma
Jezik

Puolustajat:
Ozolins (Doughty(pls fix my stats pages for once -.-))
selena
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Pisu

12.11.2018 11:28
Joukkueen nimi: Seattle Roosters
Perustettu: 5.4.2007
Pelatut ottelut: 3500+
Joukkueen lyhenne: SR
Vastuuhenkilöt: pisu (pvh), chande (vh), jaksu (vh)
Pelipaidat:
Koti: Turkoosi – Valkoinen – Valkoinen (5)
Vieras: Musta – Oranssi – Oranssi (5)
Maalilaulu: Markku Aro – Moskiitto (1973)

Historia

Seattle Roosters on allekirjoittaneen vuonna 2007 perustama joukkue. Joukkue on elänyt hiljaiseloa muutamia vuosia, mutta lukuisten vanhojen pelaajien comebackien innoittamana tehtiin oma ylösnousemus. Joukkueen historian ainut liigakausi oli vuonna 2012, kun voitettiin Hokisarja häviämättä otteluakaan runkosarjassa. Sarjan voitosta aukesi paikka Hokiliigaan, johon carhart unohti valitettavasti ilmoittaa joukkueen.

Miksi Seattle Roosters Superliigaan?

Kävin viime kaudella haistelemassa Superliigaa Kusistudion nutussa. Näkemäni perusteella meillä olisi hyvä sauma taistella ensi kaudella runkosarjan kärkipaikoista. Pelillinen taso ei välttämättä vielä siltä näytä, mutta jos kokoonpanosta löytyy 1300 peliä kiekkoliigan alaisista sarjoista niin saatetaan oppia jossain vaiheessa taas pelaamaan. Yksi pelillistä tasoa nostavista hankinnoista on jo käynnissä. Pitkään kestäneen kampanjan jälkeen Markku "MarkkuAro" Aro eli aro saa todennäköisesti hankittua itselleen toimivan internet-yhteyden seuraavien viikkojen aikana. Tällä tavalla saamme taas yhden pelaajan lisää kentälle. Yksi joukkueen peruspilareista on se, että meillä tehdään vain hienoja maaleja. Näitä maaleja on myös tiuhaan tahtiin lähetetty Falcolle, joka joutui laittamaan viikon top 5-maalit hyllylle tajuttuaan, että viikko 6 olisi ollut pelkkä Seattlen maalikimara. Huomasin viime kaudella myös, että Superliigassa kirjoitetaan rikollisen vähän lehdistötiedotteita. Jos Seattle Roosters pääsee ensi kaudeksi Superliigaan, tämä asia tulee muuttumaan. Lupaamme dominoida liigaa myös kaukalon ulkopuolella.


Pelaajakortit:

pisu
https://superliiga.fi/player/1362
https://kiekkoliiga.net/player/1738

chande
https://superliiga.fi/player/1494
https://kiekkoliiga.net/player/4416

jaksu
https://superliiga.fi/player/2570
https://kiekkoliiga.net/player/4423

aro
https://superliiga.fi/player/2708
https://kiekkoliiga.net/player/4415

Paperi-E
https://superliiga.fi/player/268
https://kiekkoliiga.net/player/4414

wilperi
https://superliiga.fi/player/703
https://kiekkoliiga.net/player/3081

saver
https://superliiga.fi/player/1364

siika
https://kiekkoliiga.net/player/3075


Hyökkääjät:
chande (Joanne)
aro (Nasu)
Paperi-E (pati)
siika

Puolustajat
pisu (pisu)
jaksu (ulja)
wilperi (wilz)
saver (saver)
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
humble

12.11.2018 12:43

Joukkueen nimi: Jerusalem
Perustettu: 2008-06-18
Pelatut ottelut: n. 5900
Lyhenne: JER
Kotipaita: Musta - Punainen - Valkoinen (1)
Vieraspaita: Musta - Sininen - Valkoinen (1)
Vastuuhenkilöt: humble (pvh), Osku (vh) & Jusa (vh)

 

Jerusalemin tarina alkaa jo vuodesta 2005, mutta kirjoitan tähän siitä hetkestä lähtien, kun itse liityin mukaan. Joukkuehan operoi pitkään nimellä Old Skool Jerusalem niin kaudet HHL:ssä, OHL:ssä kuin Kiekkoliigan 3. divarissakin, josta on tahrana ainut kesken jäänyt kausi aika tarkalleen kahdeksan vuotta sitten. Tämän jälkeen uusi tuleminen alkoi alkuperäisellä Jerusalem-nimellä Hokisarjan kautta Suomiliigaan ja sieltä Kiekkoliigan divariin, josta vielä kertaalleen kaudella 2/15 Eliittiliigaan. Itse olen ollut mukana lähes jokaisella kaudella HHL:stä lähtien ja OHL-kausista lähtien myös pyörittänyt palettia, joten Jerusalemissa pelaaminen on jokseenkin tuttua. Menestystä joukkue ei ole oikeastaan koskaan saavuttanut sen enempää kuin ajoittain muutaman mitalin merkeissä ja välillä on ollut välissä floppejakin, mutta silti liigoissa Jerusalem on nähty lähes yhtäjaksoisesti vuodesta 2009 aina vuoteen 2015.

Nykyisestä joukkueesta ei voi puhua hyvällä tahdollakaan reunion-nimikkeellä, mutta lähtökohtana joukkuetta kasatessa minulla oli kuitenkin se, että yritän saada mukaan niin monta Jerusalemissa pelannutta pelaajaa kuin tällä hetkellä vielä on mahdollista. Suurin osa Jerusalemin entisten pelaajien nickeistä oli kuitenkin jo poistunut ja lopuilla viimeisestä kirjautumisesta oli aikaa lähemmäksi vuosi. Lopulta alumneja löytyi yllättävän läheltä, sillä jo Pelicansista siirtyi kentällinen taksin Jerusalemin punaiseen paitaan. Tällä en olisi vielä kehdannut hakemusta lähettää, mutta kauden 3/18 loppupuolella alkanut rakennustyö oli alkanut tuottaman hiljalleen tulosta ja kasassa oli mukavan ja sopivan kilpailukykyisen oloinen paketti.

Vuoden 2018 (eikä myöskään 2019) Jerusalemin tavoitteena ei ole olla aktiivisin harkkapelijoukkue tai kirkas mestarisuosikki, vaan lähtökohtana on pelata hyvässä hengessä järkevää kiekkoa. Kundeilla on kuitenkin sen verran kilometrejä taustalla tästä pelistä, että voidaan lähteä voittamaan jokaista ottelua. Me ei olla oltu tällä remmillä nyt kuukausia kimpassa (pl. Pelicansista siirtynyt osasto), mutta käytännössä jokainen on pelannut, jos ei viime kauden niin ainakin vuoden 2018 aikana liigamatseja, joten hetken mielijohteesta kiekon pelaaminen ei ole lähtenyt. Ajattelin ensin, ettei tarvitsisi enää kirjottaa mitään asiallisuudesta, mutta mainitaan nyt lyhyesti, että meidän kanssa pääsee pelaamaa enemmin mukavii ku kireitä matsei. Jerusalemista Superliiga saisi vielä toivottavasti useammallekin kaudelle yhden mukavan remmin toimintaan lisää ja vaikka arki onkin välillä kiireistä, niin pelien pelaaminen aikataulujen mukaan ei ole ongelma. Tai jos olis ongelma, niin korjataan tilanne. Oikeastaan niin kauan, kun mäki oon vastannu tästä toiminnasta, niin en muista et Jerusalemilta olisi montaakaan matsia jäänyt pelaamatta.

 

Hyökkääjät:

Biske (GAZFÖRMIG)
weirdo (bomber)
Zabby (Toad)
Jusa
Kupari
isoisä

Puolustajat:

humble
Osku (Oskari)
Dawes
Armas
-BrOkO-
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Mos

12.11.2018 15:14
Ribs
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Duchene

12.11.2018 18:54

-Team name: Detroit Red Wings

-Created: 2012-07-27 12:40:39

-Statistics: Played: 452, Wins: 156, Draws: 28, Losses: 268

-Lyhenne: DRW

-Päävastuuhenkilö: M.Duchene, vastuuhenkilöt: P.Ton87 Riuku

-Kotipaita (8) valkoinen punainen punainen

-vieraspaita (8) punainen valkoinen valkoinen

 

Historia:

Pelaajisto koostuu IRL-porukasta lisättynä muutamalla ulkopuolisella. Pari kk sitten alkoi jengin kasaaminen uudelleen tavoitteena superliiga. Pelaajistolla yhteistä pelihistoriaa useissa eri joukkueisa.

 

Miksi meidät:

Pelaajistomme on aktiivista ja kokeilunhaluista. Pelaajistosta löytyy entuudestaan liigakokeneita superliigan, kiekko cupin ja powerliigan puolelta unohtamatta Maikolin ama -ja aloittelijaliigoja. Askel on otettava ylöspäin kohti superliigaa. Tulemme tarjoamaan oivan vastustajan muille liigajoukkueille. Asiallisuus on kunnossa ja aktiivisuutta löytyy, pelit saadaan takuuvarmasti pelattua.

 

Pelaajakortit:

M.Duchene (Rainbow)

P.Ton87 (Flavius)

Riuku

Spott (Tikka)

Alinpakki

Jantune92

 

Hyökkääjät:

M.Duchene

P.ton87

Spott

 

Puolustajat:

Riuku

Alinpakki

Jantune92

Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Atez

12.11.2018 19:45
Kalevan Pallo ilmottautuu!

Joukkueen nimi: Kalevan Pallo
Perustettu: 2017-6-15
Pelatut ottelut: 754
Lyhenne: KalPa
Vastuuhenkilöt: Atez (pvh), A.panarin (vh)
Kotipaita: Keltainen - Musta - Keltainen (1)
Vieraspaita: Musta - Keltainen - Musta (1)


Tietoa joukkueesta:

Joukkue on pelannut 1 kauden jo aikasemmin Superliigassa nimellä Antares. Sitten pidettiin 1 kausi taukoa ja sen jälkeen aateltiin hakea uudestaan ja kokeilla onnea tällä kertaa.

Miksi KalPa Superliigaan? 

Olemme pelanneet kaikki pelaajat jotain liigaa ja olemme ihan tasokas joukkue tällä kaudella, aktiivisuus ja asiallisuus on kunnossa ja pelit pelataan ajallaan ja koitetaan antaa hyvä vastus kaikille.


Hyökkääjät:
Bastian
Anttizki
kola-olli
Sebok

Puolustajat:
Atez
Tim-Antti
Skywanker
A.Panarin

timone poistettu kokoonpanosta, pelaa Detroitissa. -johtis
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
mich

12.11.2018 20:40
Joukkueen nimi: Winnipeg Jets
Perustettu: 3.6.2010
Pelatut ottelut: +2300
Lyhenne: JETS
Vastuuhenkilöt: mich (pvh), han ja smb
Keski-ikä: 23+
Pelipaidat:
  • Koti: valkoinen - navy blue - musta (8)
  • Vieras: valkoinen - tummanpunainen - musta (8)

Historiaa
Pelaajamäärien jatkuvan vähenemisen seurauksena kaksi jo aiemmin kiekossa vaikuttanutta NHL-joukkuetta Los Angeles Kings ja Vegas Golden Knights päättivät yhdistää voimansa turvatakseen laadukkaan ja tasaisen kokoonpanon. Sekä Kings että Knights ovat pelanneet aiemmin liigassa. Los Angeles Kings pelasi muutaman kauden Kiekkoliigan alaisuudessa ja Vegas Golden Knights pelasi Superliigassa.

Miksi Jets Superliigaan?
Kokoonpanostamme löytyy runsaasti kokemusta joukkueen pyörittämisestä ja hallinnoinnista erinäisten liigojen alaisuudessa. Vaikka olemme fuusioituneet kahdesta eri joukkueesta, on tarkoituksenamme pitää mahdollisimman pieni ja aktiivinen kokoonpano. Tiiviistä kokoonpanosta huolimatta meillä on pelaajia myös reservissä, jotta voimme taata sen, että kaikki pelit tulevat pelattua. Ensimmäisellä kokonaisella peliviikolla pelasimme yli 80 harjoitusottelua, mikä kertonee riittävästi joukkueen aktiivisuudesta. Pelillinen taso lienee osoitettu jo Kiekkoliigan ja Superliigan alaisuudessa.

Joukkueellamme on Whatsapp-ryhmä, jonka avulla pelaajiston kutsuminen  kiekkoon on helppoa. Lisäksi joukkueellamme tulee olemaan edustus sekä kiekon että Superliigan Discord-kanavilla.

Pelaajat:

Hyökkääjät:

asd
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/2805
https://superliiga.fi/player/140

han
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/4699
https://superliiga.fi/player/219

kola
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3787
https://superliiga.fi/player/2562

Puolustajat:

kaihis
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3456
https://superliiga.fi/player/430
https://superliiga.fi/player/221
+ Hoki-liiga,Hokisarja & Elittiliiga

Kuz
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3026
https://superliiga.fi/player/2678

mich
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3025
https://superliiga.fi/player/2968

smb
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/222


Hyökkääjät:

asd (alig, curso)
han (hand)
kola (douppi)

Puolustajat:
kaihis (Elixyr)
Kuz (lll)
mich (buffy)
smb

Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
nkib

13.11.2018 20:40

TsSKA Moskova.png

 

- Joukkueen nimi: CSKA
- Lyhenne: CSKA
- Vastuuhenkilöt: wop (pvh), burger (vh), kas (vh)

Hyökkääjät:

wop
kas    
Meira

Puolustajat:

burger
vope
O.Janezki (Khabib)
Leina                                                    

Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
raiq

15.11.2018 02:13
Caribbean Superliigaan 1/19

Tiedot:

- Caribbean
- 2010-01-07 
- Played: 9252
- BEANS
- raiq(pvh), Flock
- Kotipaita: vaaleansininen - valkoinen - vaaleansininen(1)
  Vieraspaita: Punainen - musta - punainen (1)


Historia ytimekkäästi:

Caribbean on vuonna 2010 kaveriporukalla perustettu joukkue, joista Flock ja raiq vaikuttuvat vielä joukkueessa. 2011 liigataipaleen Hokisarjassa aloittanut joukkue tahkoi liigoja joka kausi aina kaudesta 3/11-->2/16 asti. Usein Playoffeissa nähdyn joukkueen parhaita saavutuksia ovat Divarin pronssiotteluun pääseminen sekä Kiekko Cupin X pronssimitali. 
Liigauran päätyttyä oli taukojen värittämä jakso, joka jatkui pari vuotta epäsäännöllisen harkkapelailun merkeissä. Vuoden 2018 lopussa joukkue on kuitenkin herännyt ja koonnut rivejään tarkoituksena palata liigajäille.

Miksi juuri Beans superliigaan?

Joukkueen keulakuvasta voi ja pitääkin olla ristiriitaisia tunteita, mutta kiistaton fakta on, että Caribbean on joukkueena varsin asiallinen ja tunnollinen. Liigapelit on hoidettu ajallaan, aktiivisuus ja tavoitettavuus on hyvä läpi viikon, eikä ajoitu vain sunnuntaille. Tarjoamme viihdettä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Pelillisesti Beans on myös oiva vastustaja kenelle tahansa Superliigan joukkueelle.

Kokoonpano:

Hyökkääjät:
raiq(göntsä)
paljopena
Dracula(Capu)
maiq

Puolustajat:
Flock(vesisika)
nut(NutC)
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Mythology

15.11.2018 17:17

.

Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
anton

16.11.2018 12:31

KISASTUDIO JATKAA SUPERLIIGASSA



Joukkueen nimi: Kisastudio
Lyhenne: KISIS
Vastuuhenkilöt: anton (pvh), Jaska (vh), Spears (vh)


Yökkääjät

#4 FääF
#10 Henrik
#55 pökäle
#86 anton 
#93 Haunteri

Pulustajat

#2 taikuri
#6 Muzzin
#7 Jaska 
#28 Spears 
#68 Kaarto


Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
jck

16.11.2018 12:49

Chicago


Perustettu: 2012-03-26
Ottelut: Played: 2514
Lyhenne: CHI
Vastuuhenkilöt: jck (pvh), S.Weber (vh)
Pelipaidat:
Kotipaita: Musta - Tumman pinkki - Musta (3)
Vieraspaita: Tumman pinkki - Valkonen - Valkonen (3)

Historia / tietoa joukkueestanne
Monta kautta liigassa aiemminki pelattu jokseenkin joku kausi hiukan kyseenalaisesti, mutta kunnialla suurin osa viety loppuun!

Eliittiliiga 2/16 Runkosarja #10 | Playoffs #Sääliplayoffs
Kiekko Cup XI #Puolivälierät
Superliiga 3/16 A-lohko #5 | Playoffs #Puolivälierät
Superliiga 1/17 A-lohko #5 | Playoffs #Puolivälierät
Superliiga 2/17 A-lohko #9
Superdivari 1/18 A-lohko #2 | Playoffs #4

Miksi juuri teidät pitäisi valita?
Ollaan suht aktiivisia, hoidetaan pelit ajallaan ja kykenemme haastamaan jokaisen liigassa olevan joukkueen.

Pelaajat:

Hyökkääjät:
speak (Knekt)
Darrew
Fiala (Hardt)


Puolustajat:
jck
LoivaKyy3
oje
bigone 
S.Weber

Edit1: Darrew lisätty kkp
Edit2: Fiala lisätty kkp
Edit3: zinovjev pois
Unstoppable Pressing
Adak

17.11.2018 16:46
-Team name:Unstoppable Pressing
-Created: 2018-08-01 17:47:33
-Statisticsgames: 113, Wins: 55, Draws: 9, Losses: 49
-AbreviationUP
-Captains: HoB. (pvh), Adak (vh), Dolce (vh)
-Home jersey:(10) BLACK-AQUAMARINE-PURPLE
-
Away
jersey: (10) PURPLE-WHITE-AQUAMARINE

-Team History:
 We are relatively new team , without history or traditions. But with strong sponsor.

-Why Us? Our team consists of old and experienced players , but also of young snipers which want to be better and play in this good league.

-Forwards: Adak , HoB. , Supakino , kroll
-Defenders: Chara_3 , Matesek , Dolce
AFMPBIJS.png
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
JÄTELAIVA

18.11.2018 14:34
IHT Guerrillas

-2007

9093 pelattua ottelua.

Lyhenne : IHT

Päävastuuhenkilö : jemiboi

Vastuuhenkilöt : immOt , slerb

Koti : (6) vihreä , musta
Vieras : (6) musta, vihreä

Historia ja miksi juuri meidät pitäisi valita?

Iht pelannut superissa muutaman kerran hyvällä menestyksellä ja nyt meillä on hyvä nälkäinen aktiivinen porukka kasassa tätä liigaa varten.
Iht:n uusi hyökkäävä ja viihdyttävä pelityyli on vailla vertaansa ja loistava lisä seuraavaan kauteen. Tulemme vähintään taistelemaan häntäpään sijoituksista tulevalla kaudella, mutta lähdemme tuhoomaan jokaista ottelua. 

Hyökkääjät : 

Donskoi (Donskoi)
immOt (immOt)
jimi (jimi)
MrGreen (RST)
Narkki 
Peca (Peca)
Tun (Tun)
Kyrsä

Puolustajat :

jemiboi (jemi)
slerb (repe)
Tokke (Tokke)
Tobo (Tobo)

Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Jopi

18.11.2018 15:41
Berni jatkanee

Joukkueen nimi: SC Bern
Lyhenne: SCB
Vastuuhenkilöt: Jopi (pvh), miiq (vh), inen (vh)

Hyökkääjät:

Jopi (herkull)
inen
Marco
maradona

Puolustajat:

miiq (kaali)
laatikko
Nigger (kääryle)
Seabook
Kapanen
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Hintz

18.11.2018 17:32
Ipa jatkaa!

Nimi: Ilves
Lyhenne: ILV
Vhenkilöt: PVH Hintz, vh Lepaus

Hyökkääjät:

Ahis
crept
Hintz

Puolustajat:

jehu
Lepaus (meks)
Pirelli

Neprayev poistettu kokoonpanosta, pelaa Skavabölessä ensi kaudella -johtis
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Gilardino

18.11.2018 18:10
Joukkueen nimi: Skavaböle B.K.
Perustettu: 2015-11-20
Pelatut ottelut: 576
Lyhenne: SBK
Kotipaita: Ruskea - Musta - Valkoinen (8)
Vieraspaita: Musta - Ruskea - Valkoinen (8)
Vastuuhenkilöt: Gilardino (pvh), Zinovjevi (vh) & Saari (vh)

Historia

Skavaböle B.K. perustettiin marraskuussa 2015 kaveriporukkamme toimesta. Yhteinen kiekkoiluhistoriamme juontaa juurensa aina 13 vuoden taakse, kun tämä pirullisen koukuttava peli meille ensikertaa esiteltiin. Vuosien kuluessa peliä pelattiinkin aktiivisen epäaktiivisesti, mutta täysikäisyyden kynnyksellä pelaaminen jostain syystä loppui täysin. Kuitenkin, vuonna 2015 facebookin kautta huomasimme, että vanhat jo poistetut tunnuksemme olisi mahdollista palauttaa, ja tämän johdosta sammunut kipinä leimahti uudelleen liekkeihin. Pelejä pelattiin enemmän kuin koskaan ja vanhoja taitoja alettiin elvyttämään opiskelijayksiöiden hämärtyvissä illoissa. 576 pelattua ottelua kertoo jonkin sortin aktiivisuudesta vajaan kolmen vuoden ajalta. Taitojen elvyttäminen ei välttämättä ole ottanut tuulta alleen, mutta joka hetki mukavaa on ollut. Jep..

Miksi juuri meidät?

Viimeisen vuoden aikana keskuudessamme on noussut vahvasti esille tavoite pelata liigaa. Olemme myös huomanneet, että parhaina päivinämme pystymme lyömään liigoissakin esiintyviä joukkueita mallikkaalla pelillä. Olemme aktiivisia ja rentoja heppuja. Pelien sopiminen ja pelaaminen ei tulisi tuottamaan ongelmia meidän osaltamme. Joukkueen keski-ikä on myös lähempänä kolmeakymmentä, kuin kahtakymmentä. 

Pelaajakortit

Hyökkääjät:

Gilardino
Laussi
Smult

Puolustajat:

Saari
Zinovjevi (Zinovjev)
tuline
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
napsu

18.11.2018 19:18
Joukkueen nimi: Giants
Perustettu: 2009-10-23
Pelatut ottelut: 1900+
Lyhenne: GNT
Kotipaita: Musta - Vihreä - Musta (1)
Vieraspaita: Vihreä - Musta - Vihreä (1)
Vastuuhenkilöt: Akpom (pvh), Shark (vh)

Miksi Giants mukaan
Giants on jo monen kauden pelaillut eri liigan alaisuudessa, 2 kertaa mm imagokyselyn voittajina meiltä löytyy asiallisuutta ja kokemusta hoitaa pelejä.


Kokoonpano

Hyökkääjät:
Datsuk
rennie
nitrik

Puolustajat:
Akpom (Bellerin)
Muir
Albatraoz
Pele
Shark
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Kucherov

18.11.2018 19:31
Godsent
Created: 2013-06-04 
Played: 3505
Lyhenne: GOD
Kotipaita: musta-musta-musta 1
Vieraspaita: punanen-oranssi-punanen 1
PVH: Kucherov

Miksi mukaan?
Perinteinen superliigan joukkue, hopeita löytyy pari kappaletta, tavoitteena kulta. Aktiivinen ja ihan asiallinenkin.

Kokoonpano

Höökit:
Kucherov (flusha)
reaper 
Dennis (Ovetskin)

Pakit:
Mbappe (JUPAZU)
brandy (valzuu)
Seth
pode
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
nukka

18.11.2018 19:54
Spirits jatkaa

Nimi: Spirits
Lyhenne: STS
Vastuuhenkilöt: nukka (pvh), Mr.Miyagi & Surfacin.

Hyökkääjät:

nukka
Stuf
Osfan
Zaitsev
Takala
Nubbu
Marquez

Puolustajat:

Mr.Miyagi
Surfacin.
selena
M.Koivu.
ilona
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
kesä2018

18.11.2018 20:56
pahottelut myöhästymisestä syytän 5 tunnin aikaeroa :D enkä muistanu että joka kausi pitää hakee uusiks -.-

Haltuunotto
 

Napapiirillä tuulee, kuuluu sanonta. Täällä Rovaniemellä ei tosin tuule, mutta helvetin kylmä on. 
Uran oltua jo loppusuoralla, vuokranmaksupäivänä Helmikuussa kuulin kuinka kaksioni postiluukusta tipahti musta kirjekuori. "Mitä vittua" ajattelin, enhän tunne täältä perseestä ketään ja lähin ystäväkin asuu Norjan huippuvuorilla, eli poronkuseman päässä. 
Hauska juttu sekin muuten, täällä ei puhuta matkojen pituuksia kilometreissä vaan siinä matkassa minkä uljas sarvieläin pystyy löntystelemään kusta pidätellen. Hieman on ollut vaikeuksia siis löytää yhtäkään edes hieman normaalisti ajattelevaa ihmistä täältä joulupukin luvatusta maasta ja yli 80% väestöstäkin puhuu jotain saamea. No ei siinä, siihen mustaan kirjekuoreen.

Avattuani kirjeen, sisällä oli sopimus upouuteen kiekko.tv-joukkueeseen, Lyhdynkeittäjiin. Silmääkään räpäyttämättä pistin puumerkkini paperiin ja helmikuustani tuli oitis parempi, tuntui jopa siltä, että lämpötila nousi ulkona muutaman asteen ja oli nyt vain -34. 

Innolla odotan uusia pelaajia saapuvan tähän mahtavaan joukkueeseen.

Huvilatiellä, 5.2.2018 23:56


Nimi | Lyhdynkeittäjät
Perustamisaika | 5. helmikuuta 2018
Pelatut ottelut | en ole laskenu 
Lyhenne | LYHDY
Kotipaita | musta
Vieraspaita | pinkki
Vastuuhenkilöt | kesä2018 (pvh) PaagEl (vh) Keksuli (vh)
    
Historia


Historiasta sen verran että vaikka Lyhdynkeittäjät perustettiin vasta 5. päivä helmikuuta 2018, joukkueen juuret yltävät todella paljon syvemmälle. Vaikka joukkueellamme on vain noin vähä pelattuja pelejä alla, hienon organisaatiomme jäseniltä löytyy yhteistä liigailuhistoriaa jo vuosien ajan monista eri joukkueista kuten Löyl********, Blackhearts, Thrashers ja viimeisimpänä V.A.K.J. Viime kauden suoritus V.A.K.J.:lla päättyi katastrofaalisesti nimeltä mainitsemattoman päävastuuhenkilön rikottuaan organisaation arvoja (lue lisää kohdasta 'Tavoitteet ja arvot') kieltäessään puolta joukkuetta pelaamasta. Kun johtoporras rikkoo organisaation arvoja niin arvot eivät muutu vaan johtoporras, joten ensi kaudella seurajohdossa nähdään ymmärrettävästi eri henkilöitä. 

Vuosien aikana olemme pelanneet yhdessä tuhansia pelejä ja viettäneet toistemme kanssa aikaa jopa aivan liian paljon. Vuosien aikana palkintokaappikin on täyttynyt mukavasti ja pelkästään Superliigasta tältä porukalta löytyy pronssi sekä hopea, yksi imagokyselyn lohkovoitto sekä miellyttävin vastustaja -palkinto! 

Joukkueen perustamisen jälkeen joukkueen pelaajapolitiikka oli harvinaisen vilkasta, kun lehdistö yhdisteli päivittäin eri pelaajia Keittäjien riveihin. Pelaajasiirtojen valmistuttua ja siirtohuhujen rauhoituttua olemme saavuttaneet halutun tilanteen pelaajien osalta. Lyhdynkeittäjät on nyt valmiimpi ja nälkäisempi kuin koskaan aikaisemmin. 



Tavoitteet ja arvot

Lyhdynkeittäjien keskeisin toimintatavoite on tarjota lahjakkaille ja motivoituneille nuorille pelaajille parhaat mahdolliset kehitysmahdollisuudet. Tämä toimintatavoite on joukkueen ideologian kulmakivi ja olemme rakentaneet pelityylimmekin sen ympäriille; kaikki saavat pelata ja peliaikaa pyritään jakamaan tasan kaikille halukkaille. Seuraavat arvot luovat perustan Lyhdynkeittäjien toiminnalle: pelaajien kehittyminen yksilöinä, tasa-arvoisuus, kilpailutoiminnan kehittäminen ja suvaitsevaisuus.

Joukkueen perustaminen tuli yhteisestä päätöksestä ja joukkueen tavoite oli alusta asti kaikille harvinaisen selvä. Lyhdynkeittäjät olisi saatava sille sarjatasolle mille se kuuluukin, eli Superliigaan. Joukkueen arvojen mukaisesti keskeisin tavoite on omien kasvattien kehittyminen pelaajina ja edellytys maksimaaliselle kehittymiselle on pelaaminen kovatasoisessa liigassa.


Miksi Lyhdynkeittäjät Superliigaan?

Lyhdynkeittäjillä olisi tarjota Superliigalle jotain mitä kukaan ei ole aikaisemmin nähnyt. Ammattiseura Lyhdynkeittäjät poikkeaa kiekon muista puuhasteluseuroista sen verran, että se pelaa ennennäkemättömällä, mutta jo toimivaksi todetulla pelityylillä. Juurikin tämän pelikirjan ja pelityylin käyttöönoton ansiosta Lyhdynkeittäjät on saanut paljon näkyvyyttä ja sen takia Keittäjät onkin monien mielestä kiekon mediaseksikkäin joukkue. Lyhdynkeittäjät toisivat ensinnäkin Superliigalle sen kaipaamaa näkyvyyttä ja mediaseksikkyyttä.

Lyhdynkeittäjien pelillinen taso on ollut viime aikoina silmiä lumoavaa ja eteenpäin on menty. Pelillisestä tasosta kertoo se että joukkueessa pelaa kokeneita pelaajia joilla on erittäin paljon motivaatiota nousta yhdeksi kiekon suurimmista ellei suurimmaksi joukkueeksi. Pelillinen taso on todistettu jo counter strikessä jossa olemme pystyneet kaatamaan kokonaisia venäläisklaaneja jopa murskalukemin. Hyvänä päivänä pystyisimme kaatamaan kenet vain.

Mitä muuta Lyhdynkeittäjät pystyvät tarjoamaan Superliigalle mediaseksikkyyden sekä pelillisen tasonsa lisäksi? Lyhdynkeittäjissä on erittäin kova kuri, jonka seurauksena joukkueen ympärille syntyy reaktiomaisesti asiallisuuden sädekehä. Asiallisuus on meille yksi tärkeimmistä asioista ja siitä syystä joukkueen sisäiset kurinpitorangaistukset on erittäin kovat. Näiden asioiden vaaliminen on johtanut siihen että joukkue on yltänyt parina viimeisimpänä kautena (pl. viime kauden kaatuminen) imagokyselyissä kärkisijoille omassa lohkossaan. Viimeisen kolmen kauden aikana joukkueen imagokyselyn tuloksen keskiarvona on ollut +9 joka kertoo siitä, että olemme panostaneet rutkasti asiallisuuteen viime aikoina.

Organisaatiomme keskeisimmän toimintatavoitteen mukaan pelaajien kehitys on ykkösprioriteetti ja uskon että Superliigalla olisi tarjota joukkueemme pelaajille mitä parhaimmat mahdollisuudet kehittyä pelaajina. Tämä hakemus on tarkoitettu nimenomaan superdivariin, mutta olemme myös valmiita pelaamaan liigatasolla. Lyhdynkeittäjät näkee Superliigan mahdollisuutena ja näytön paikkana, jota pelaajamme ovat odottaneet jo vuosia.


Hyökkääjät: 
PaagEl
Keksuli (Balsolaa)
SATA100
Mcs (ziKenWinS)

Puolustajat:
carti(kesä2018)
Mariota
saipa
Vs: Hakemukset kaudelle 1/19
Deranged

18.11.2018 22:02
juusot - Joukkue: juusot - Perustamisajankohta: 2007.06.03 - Pelatut ottelut: 2370 - Lyhenne: JUUSO - Vastuuhenkilöt: Amy (pvh), gorb (vh), Tamo (vh) - Kotipaita: (13) Oranssi - Musta - Musta - Vieraspaita: (13) Musta - Oranssi - Oranssi - Historiamme: Juusojen yli kymmenvuotinen historia kiekossa on niin pitkä että jopa sen pelaajilla on vaikeuksia muistaa sitä. Vuodesta 2011 asti joukkueessa on lähinnä pelaillut Amy, Tamo ja HKlenkki. Muutama kuukausi takaperin remmiin liittyi gorb ja Deranged, jotka pelasivat superliigan viimekaudella neljännelle sijalle. - Miksi juusot: Juusojen pelaajat ovat liigakokeneita, asiallisia, aktiivisia ja kovatasoisia. Muita perusteluita tuskin kaivataan, miksi tämä legendaarinen joukkue ehdottomasti kuuluu Superliigaan. Hyökkääjät: Amy Tamo HKlenkki Puolustajat: gorb Deranged