Foorumi

Foorumi » Hakemukset » Hakemukset kaudelle 3/18

Hakemukset kaudelle 3/18

Falco

Viestejä: 50
Lähetetty: 18.07.2018 21:33

Kesä on edennyt siihen pisteeseen, että on aika avata haku Superliigaan kaudelle 3/18. Näillä näkymin jatkamme yhden sarjatason voimin.  Hakemusten deadline on sunnuntaina 12.8. klo 20. Deadlinea saatetaan venyttää pidemmälle riippuen silloisesta tilanteesta.

Edelliskauden joukkueet huomio - johtokunta on laatinut uuden säännön koskien jatkoilmoituksia. Jokainen edelliskaudelta jatkava joukkue tekee jatkohakemuksen tähän ketjuun. Kaikki edelliskauden joukkueet otetaan normaalisti mukaan tämänkin muutoksen myötä. Jatko- ja kokoonpanoilmoituksia ei tehdä enää erikseen. Lue lisää täältä.

Vastatkaa hakemuksessa myös kysymykseen kauden pituudesta. Haluaisitteko mieluummin kahdeksan vai kuuden viikon runkosarjan? Ennen on menty kahdeksalla, mutta tämä aihe puhutti viime kaudella joten siitä järjestettiin kysely. Kuuden viikon sarja olisi vaikeaa toteuttaa siksi, koska runkosarjan pelimäärää täytyisi siinä tapauksessa vähentää entisestään.

Hakemuksessa tulee olla:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Pelatut ottelut
- Lyhenne (2-5 merkkiä)
- Vastuuhenkilöt (1pvh, 1-2vh)
- Koti- ja vieraspaidan värit ja numerot
- Historia / Tietoa joukkueestanne
- Miksi juuri teidät pitäisi valita?
- Pelaajakortti jokaisesta pelaajasta (ei välttämätön)
- Erottele hyökkääjät ja puolustajat viestisi loppuun (pelaajan nimen perään suluissa nimimerkki, jolla pelannut aikaisemmin liigaa, jos sellainen löytyy)

Kriteerit joukkueiden valitsemiseen:
- Pelillinen taso
- Joukkueen ikä
- Asiallisuus
- Pelaajien kokemus liigoista

Mikäli uskot joukkueesi täyttävän kriteerimme, lähetä hakemus. Emme jätä syyttä joukkueita ulos eikä pelillinen taso ole yleensä este pääsylle. Jos ette koe olevanne tarpeeksi tasokkaita, suosittelemme silti hakemaan - teitä saattaa lykästää. Karsintoja ei välttämättä järjestetä.

Hakuonnea!
Viimeksi muokattu 31.07.2018 18:57, muokkaaja Falco.
Jamo

Viestejä: 10
Lähetetty: 20.07.2018 21:04

Hakekaa Kiekkoliigaan

Viimeksi muokattu 07.08.2018 20:37, muokkaaja Jamo.
kesä2018

Viestejä: 6
Lähetetty: 21.07.2018 12:13

Haltuunotto 

Napapiirillä tuulee, kuuluu sanonta. Täällä Rovaniemellä ei tosin tuule, mutta helvetin kylmä on. 
Uran oltua jo loppusuoralla, vuokranmaksupäivänä Helmikuussa kuulin kuinka kaksioni postiluukusta tipahti musta kirjekuori. "Mitä vittua" ajattelin, enhän tunne täältä perseestä ketään ja lähin ystäväkin asuu Norjan huippuvuorilla, eli poronkuseman päässä. 
Hauska juttu sekin muuten, täällä ei puhuta matkojen pituuksia kilometreissä vaan siinä matkassa minkä uljas sarvieläin pystyy löntystelemään kusta pidätellen. Hieman on ollut vaikeuksia siis löytää yhtäkään edes hieman normaalisti ajattelevaa ihmistä täältä joulupukin luvatusta maasta ja yli 80% väestöstäkin puhuu jotain saamea. No ei siinä, siihen mustaan kirjekuoreen.

Avattuani kirjeen, sisällä oli sopimus upouuteen kiekko.tv-joukkueeseen, Lyhdynkeittäjiin. Silmääkään räpäyttämättä pistin puumerkkini paperiin ja helmikuustani tuli oitis parempi, tuntui jopa siltä, että lämpötila nousi ulkona muutaman asteen ja oli nyt vain -34. 

Innolla odotan uusia pelaajia saapuvan tähän mahtavaan joukkueeseen.

Huvilatiellä, 5.2.2018 23:56


Nimi | Lyhdynkeittäjät
Perustamisaika | 5. helmikuuta 2018
Pelatut ottelut | 11 joista kahdeksan voittoa!!! :D
Lyhenne | LK
Kotipaita | musta
Vieraspaita | pinkki
Vastuuhenkilöt | kesä2018 (pvh) LYN (vh) Keksuli (vh)
    
Historia


Historiasta sen verran että vaikka Lyhdynkeittäjät perustettiin vasta 5. päivä helmikuuta 2018, joukkueen juuret yltävät todella paljon syvemmälle. Vaikka joukkueellamme on vain noin vähä pelattuja pelejä alla, hienon organisaatiomme jäseniltä löytyy yhteistä liigailuhistoriaa jo vuosien ajan monista eri joukkueista kuten Löyl********, Blackhearts, Thrashers ja viimeisimpänä V.A.K.J. Viime kauden suoritus V.A.K.J.:lla päättyi katastrofaalisesti nimeltä mainitsemattoman päävastuuhenkilön rikottuaan organisaation arvoja (lue lisää kohdasta 'Tavoitteet ja arvot') kieltäessään puolta joukkuetta pelaamasta. Kun johtoporras rikkoo organisaation arvoja niin arvot eivät muutu vaan johtoporras, joten ensi kaudella seurajohdossa nähdään ymmärrettävästi eri henkilöitä. 

Vuosien aikana olemme pelanneet yhdessä tuhansia pelejä ja viettäneet toistemme kanssa aikaa jopa aivan liian paljon. Vuosien aikana palkintokaappikin on täyttynyt mukavasti ja pelkästään Superliigasta tältä porukalta löytyy pronssi sekä hopea, yksi imagokyselyn lohkovoitto sekä miellyttävin vastustaja -palkinto! 

Joukkueen perustamisen jälkeen joukkueen pelaajapolitiikka oli harvinaisen vilkasta, kun lehdistö yhdisteli päivittäin eri pelaajia Keittäjien riveihin. Pelaajasiirtojen valmistuttua ja siirtohuhujen rauhoituttua olemme saavuttaneet halutun tilanteen pelaajien osalta. Lyhdynkeittäjät on nyt valmiimpi ja nälkäisempi kuin koskaan aikaisemmin. Tavoitteet ja arvot

Lyhdynkeittäjien keskeisin toimintatavoite on tarjota lahjakkaille ja motivoituneille nuorille pelaajille parhaat mahdolliset kehitysmahdollisuudet. Tämä toimintatavoite on joukkueen ideologian kulmakivi ja olemme rakentaneet pelityylimmekin sen ympäriille; kaikki saavat pelata ja peliaikaa pyritään jakamaan tasan kaikille halukkaille. Seuraavat arvot luovat perustan Lyhdynkeittäjien toiminnalle: pelaajien kehittyminen yksilöinä, tasa-arvoisuus, kilpailutoiminnan kehittäminen ja suvaitsevaisuus.

Joukkueen perustaminen tuli yhteisestä päätöksestä ja joukkueen tavoite oli alusta asti kaikille harvinaisen selvä. Lyhdynkeittäjät olisi saatava sille sarjatasolle mille se kuuluukin, eli Superliigaan. Joukkueen arvojen mukaisesti keskeisin tavoite on omien kasvattien kehittyminen pelaajina ja edellytys maksimaaliselle kehittymiselle on pelaaminen kovatasoisessa liigassa.


Miksi Lyhdynkeittäjät Superliigaan?

Lyhdynkeittäjillä olisi tarjota Superliigalle jotain mitä kukaan ei ole aikaisemmin nähnyt. Ammattiseura Lyhdynkeittäjät poikkeaa kiekon muista puuhasteluseuroista sen verran, että se pelaa ennennäkemättömällä, mutta jo toimivaksi todetulla pelityylillä. Juurikin tämän pelikirjan ja pelityylin käyttöönoton ansiosta Lyhdynkeittäjät on saanut paljon näkyvyyttä ja sen takia Keittäjät onkin monien mielestä kiekon mediaseksikkäin joukkue. Lyhdynkeittäjät toisivat ensinnäkin Superliigalle sen kaipaamaa näkyvyyttä ja mediaseksikkyyttä.

Lyhdynkeittäjien pelillinen taso on ollut viime aikoina silmiä lumoavaa ja eteenpäin on menty. Pelillisestä tasosta kertoo se että joukkueessa pelaa kokeneita pelaajia joilla on erittäin paljon motivaatiota nousta yhdeksi kiekon suurimmista ellei suurimmaksi joukkueeksi. Pelillinen taso on todistettu jo counter strikessä jossa olemme pystyneet kaatamaan kokonaisia venäläisklaaneja jopa murskalukemin. Hyvänä päivänä pystyisimme kaatamaan kenet vain.

Mitä muuta Lyhdynkeittäjät pystyvät tarjoamaan Superliigalle mediaseksikkyyden sekä pelillisen tasonsa lisäksi? Lyhdynkeittäjissä on erittäin kova kuri, jonka seurauksena joukkueen ympärille syntyy reaktiomaisesti asiallisuuden sädekehä. Asiallisuus on meille yksi tärkeimmistä asioista ja siitä syystä joukkueen sisäiset kurinpitorangaistukset on erittäin kovat. Näiden asioiden vaaliminen on johtanut siihen että joukkue on yltänyt parina viimeisimpänä kautena (pl. viime kauden kaatuminen) imagokyselyissä kärkisijoille omassa lohkossaan. Viimeisen kolmen kauden aikana joukkueen imagokyselyn tuloksen keskiarvona on ollut +9 joka kertoo siitä, että olemme panostaneet rutkasti asiallisuuteen viime aikoina.

Organisaatiomme keskeisimmän toimintatavoitteen mukaan pelaajien kehitys on ykkösprioriteetti ja uskon että Superliigalla olisi tarjota joukkueemme pelaajille mitä parhaimmat mahdollisuudet kehittyä pelaajina. Tämä hakemus on tarkoitettu nimenomaan superdivariin, mutta olemme myös valmiita pelaamaan liigatasolla. Lyhdynkeittäjät näkee Superliigan mahdollisuutena ja näytön paikkana, jota pelaajamme ovat odottaneet jo vuosia.


Hyökkääjät: 
LYN
ORGASMI
Keksuli (Balsolaa)

Puolustajat:
kesä2018 (vije)
Bouanane (Stana)
Mariota 
saipa
Viimeksi muokattu 11.08.2018 19:48, muokkaaja kesä2018.
Django

Viestejä: 3
Lähetetty: 23.07.2018 00:48

Joukkueen nimi: Kuolema
Perustamisajankohta: 24. marraskuuta 2004

Pelatut ottelut: 9071
Lyhenne: KUO
Kotipaita: Musta - Musta - Musta (1)
Vieraspaita: Musta - Valkoinen - Punainen (1)
Vastuuhenkilöt: Django (pvh), Darts (vh), perälä (vh)

Pitkällisen hiljaiselon kangistama Kuolema tekee paluuta liigakentille. Joukkueen nimen kehittäjänä ja tiimin perustajana tunnettu nipporgh oli pesunkestävä gootti, mutta joukkue on sittemmin toiminut lähinnä yli-ikäisten puolustajien lepokotina. Nipporghin möxäyskausien aikana joukkueen keulassa vastuuta otti klopkingi togo, jonka intoilujen myötä Kuolema otti vuonna 2005 ensimmäisiä askeleitaan legendaarisessa Hoki-liigassa, tuoden pokaalin kotiin perättäisinä kausina I/05 & II/05. Näiltä ajoilta joukkueen rungon muodostivat togon lisäksi mm. Fallen, Outsi, Rolsku, Spolle, BoBo ja junnuvärväyksenä publalta kaivettu Sedi(en). Joukkueessa vaikutti myös ulkokiekollisesta maineestakin nauttinut Kytis, joka opittiin tuntemaan paremmin yleisenä huumorimiehenä ja videotaiteilijana ylemmän pakin tontin taitajan lisäksi. Liityin itse (Django) joukkueeseen vuoden 2005 lopulla, mutta suurimman osan tästä porukasta olin tuntenut jo pitempään yöllisten publavääntöjen kautta. Kuolema hinasi vuosien 2005 ja 2006 välissä itsensä aina Kiekkoliigaan asti pitkällisten S.S.K. -vääntöjen jälkeen. Ajan kuluessa myös joukkueen runko alkoi ottaa enemmän liigakykenevää koostumusta ja varsinkin Tenkratin värväys räjäytti suosiopankin. Parhaimmissa harkkapeleissä oli reilusti päälle sata katsojaa kuolaamassa tenkin perään ja joukkueen oma identiteetti muuttui yöpublaajien tiimistä liigajyräksi. Tuolloisen rungon muodostivat togo, Django, Ndur, Spolle, Tenkrat, Sharp, arrow ja Letti. Hiljalleen joukkueen liigasta innostuneimmat pelaajat alkoivat kokeilla toisia väyliä menestyksen hakemiseen ja joukkueesta tuli jatkuva try-outtien noidankehä. Runko jumahti paikalleen, togo lopetti kiekon, Spolle katosi, arrow perheytyi, Durri idlasi itsensä ulos, itse en avannut kiekkoa pariin vuoteen.

2015 aloin taas perhe-elämän tasaannuttua löytämään publainnostuksen ja tiimissä pitempään idlaamassa roikkunut Darts ilmaantui silloin tällöin linjoille turisemaan. Publalta kaivettiin tiimiin vanhoilta liiga-ajoilta Ylikunnon paidasta muistettu Eyemou, joka myös koki publarenesanssiaan samaan aikaan. Kiinnostus tiimipeleihin nousi hiljalleen mutta porukka oli niin väsynyttä että tarvittiin jostain uutta verta sytyttelemään maalivaloja. Publalta Darts oli scoutannut perälää jonka try-out aloitettiin syvässä epäaktiivisuudessa. Muutamat pelit kuukauteen ja loppuaika idlattiin katsomossa. Lisää publavärväyksiä ilmaantui The Presidentsistä tutun reno911 muodossa, myös hänet opin tuntemaan yöpublien kautta. Hiljalleen alkoi olla porukkaa samaan aikaan linjoilla ja päädyttiin muutaman lisävärväyksen (Falco & Orr) myötä siihen ajatukseen että voitaisiin koittaa lätkiä pitkästä aikaa. Ympyrä sulkeutuu ja porukka on taas enimmäkseen yöllisten publahakkausten muodostama. Siitä on hyvä lähteä.

Miksi juuri teidät pitäisi valita?
Ollaan fiksuja ja filmaattisia ja luvataan pelata reilupeli.

Hyökkääjät

perälä (retku)
Darts
Falco
arrow
reno911

Puolustajat
Django (Djangooh)
Orr
Nico
Eyemou
Spolle
Viimeksi muokattu 29.07.2018 22:42, muokkaaja Django.
yarkko

Viestejä: 1
Lähetetty: 25.07.2018 22:57

Belladonnas ilmoittautuu!

Joukkueen nimi: Belladonnas
Perustettu: 2007-01-18
Pelatut ottelut: 3462
Lyhenne: BD
Kotipaita: Punainen - Oranssi - Valkoinen (13)
Vieraspaita: Oranssi
- Punainen - Musta (10)
Vastuuhenkilöt: yarkko (pvh), Favor (vh)

Historia
Bellat laitettiin pystyyn vuonna 2007 nimellä Höflich Uberschuss. Alkuun joukkue pelasi vain harjoituspelejä ja toimikin hyvänä harjoittelualustana monille silloin vielä tuntemattomille pelaajille. Vuonna 2009 joukkue osallistui ensimmäisiin liigamittelöihin silloisissa OHL:ssä ja THL:ssä. Muutaman aktiivisen vuoden jälkeen Bellat laitettiin jäihin, kunnes nyt kuluvan vuoden keväällä eri joukkueessa yhdessä pelanneet yarkko, Favor ja Hani saivat idean kasata joukkueen pienemmällä rosterilla. Mukaan otettiin vielä Fener ja joukkueen pohja oli valmis.

Miksi Bellat?
  • Perusrunko tuntee toisensa IRL, joten sisäinen kommunikointi toimii ja saamme varmasti pelit pelattua ajallaan.
  • Pelillisesti pystymme tarjoamaan tasokkaan vastuksen kaikille joukkueille. Keski-ikämme on 26v hujakoilla, joten junnumaisia huuteluita ei kentillä kuulla.
  • Kaikilta pelaajilta löytyy liigakokemusta, joten tiedämme miten hommat toimii!

Hyökkääjät
Favor
Hani
keho

Puolustajat
yarkko
Fener
thanos
Viimeksi muokattu 04.08.2018 10:50, muokkaaja yarkko.
nikedniki

Viestejä: 3
Lähetetty: 28.07.2018 18:31

Joukkueen nimi: CSKA           
Perustettu: 2018-07-03
Ottelut: 173
Lyhenne: CSKA
Vastuuhenkilöt: Datsjuk (pvh) Leina (vh) burger (vh)
Kotipaita: Punainen - Sininen - Punainen (2)
Vieraspaita: Punainen - Valkoinen - Sininen (8)

Historia / Tietoa joukkueestanne:

Joukkue on erittäin tuore, kesällä Kiekkocupin päätyttyä Oakland Raidersin osalta päätimme luoda uuden joukkueen jossa ohjakset pysyvät jatkossakin varmemmin varsinaisten vastuuhenkilöiden käsissä. Pelaajisto koostuu liigaa ennenkin pelanneista ukoista jotka tuntevat toisensa entuudestaan hyvin. CSKA on tarkoituksella melko tiivis, joka ei ole ongelma sillä jokaisella pelaajalla riittää intoa lämiä kiekkoa kuten joka viikko saa pelimääristä todeta..

Miksi juuri teidät pitäisi valita?

CSKAn kanssa ei tule ongelmia saada pelejä sovittua/pelattua, pelit hoituisivat meiltä tiukemmillakin deadlineillä.

Hyökkääjät:

Datsjuk (wop)
Meira
Purfect
 
Puolustajat:
 
KAIRA (Scofield)
Leina
burger
O.Janezki
Viimeksi muokattu 03.08.2018 21:06, muokkaaja nikedniki.
miiq

Viestejä: 1
Lähetetty: 30.07.2018 11:36

SC Bern
Lyhenne: SCB
Vastuuhenkilöt: herkull (pvh), laatikko

hyökkääjät

herkull (Jopi)
inen (kuminalli)
Marco
maradona

puolustajat

kaali (miiq)
laatikko (Circle)
Fettis
Kapanen
Viimeksi muokattu 08.08.2018 22:30, muokkaaja miiq.
vope

Viestejä: 2
Lähetetty: 30.07.2018 17:30

Ilves

Lyhenne: ILV
Vastuuhenkilöt: Hintz (pvh), vope (vh)

Hyökkääjät

beau
Dodge
Hintz
vope

Puolustajat

CBnation
Mustafa (Pare)
Sude
Viimeksi muokattu 06.08.2018 07:33, muokkaaja vope.
Instagram

Viestejä: 20
Lähetetty: 30.07.2018 17:52

Phoenix Rising
LYH: PHR

VHT: Instagram (pvh) Kaakkuri (vh) teppo223 (vh) (muutoksia voi tulla)

Hyökkääjät
göntsä
teppo223
Jakke
KARHU

Puolustajat
Kaakkuri
Instagram
vesisika
Jaws
Nosferatu

Viestejä: 2
Lähetetty: 30.07.2018 21:19

Joukkueen nimi: Blashyrkh Frost Demons
Perustamisajankohta: 2016-02-06 20:52:03
Pelatut ottelut: 1085
Lyhenne (2-5 merkkiä): BFD
Vastuuhenkilöt (1pvh, 1-2vh): Nosferatu pvh, Koodari vh
Koti- ja vieraspaidan värit ja numerot: Musta-sininen-valkoinen (1), Musta-valkoinen-sininen (1)

Mikä?

"Blashyrkh Frost Demons", jäin pyörittelemään nimeä mielessäni, siinä olisi täydellinen kiekkojoukkueen nimi, tuumasin vuonna kivi ja kirves black metal -legenda Immortalin pauhatessa taustalla. Koko yli 10-vuotinen kiekkourani oli siihen asti kulunut yksinomaan Imperiumin paidassa, mutta tohtisiko sitä vielä raottaa toistakin korttia ennen hokkarien ripustamista naulaan. 2016-02-06 20:52:03 Blashyrkh Frost Demons näki kuunvalon Abbath-nickin toimesta. Sen tarkempia suunnitelmia minulla ei vielä ollut, tämä oli vaan joukkue joka piti luoda, kerta olin niin viileän nimen keksinyt.
Alusta alkaen mottona on kulkenut, että homma etenee omalla painollaan, jos on edetäkseen. Ei ollut mitään takeita että joukkue tulisi koskaan pelaamaan edes yhtä ottelua, liigasta nyt puhumattakaan.

Miten?

Pyörät nytkähtivät hiljalleen liikkeelle kun muutamia tuttuja lyöttäytyi kakkosillaan rosteriin, ja viimein saatiin pelitilikin korkattua. Joukkueen toiminta alkoi kakkosnick-vetoisena, mutta hiljalleen rosteriin rupesi päätymään myös ykkösiä. Pelaajia tuli ja meni, mutta osa oli tullut jäädäkseen pidemmäksi aikaa, ja joukkueen runko rupesi hahmottumaan. Allekirjoittanut sinetöi kiekkouransa lähettämällä Abbathin bittiavaruuteen ja siirtymällä lopullisesti yhden nickin ja yhden joukkueen politiikkaan, jonka pääteasemana Blashyrkh toimii. Muutenkin joukkueessa ruvettiin suosimaan ykkösnickejä ja ruvettiin karistamaan kakkosnick-joukkueen leimaa pois niskasta, ja tavoitteessa onkin jo melko hyvin onnistuttu. Joukkue rupesi saamaan isommalla kädellä lihaa luiden päälle Tosteshinin erinomaisen scouttaamisen ansiosta, ja kirjoitushetkellä rosterissa lymyilee 34 nickiä.

Millainen?

Runko koostuu enimmäkseen 2004 kiekon aloittaneista old skool -jääristä, jotka jaksavat edelleen vääntää silkasta rakkaudesta lajia kohtaan. Blashyrkhiä ei kuitenkaan ole tarkoitettu pienen kaveriporukan sisäpiirijoukkueeksi, vaan ovet ovat aina olleet avoinna myös uusille tuttavuuksille, ja nykyisellään joukkue on sekoitus uutta ja vanhaa. En voi varmaksi sanoa, että kaikki pelaajat ovat täysi-ikäisiä, mutta käyttäydymme kollektiivisesti kuin kypsät aikuiset, ja häiriökäyttäytyjät pistetään oitis routuun. Emme toisaalta edusta mitään virkamieskiekkoa, vaan huumori on hersyvää ja joukkueessa vallitsee isojen poikien jutut, joten tosikot eivät täällä viihdy. Kiekon pelaaminen pitää olla hauskaa, joten kompensoimme ajoittaista pelillistä vajaavuuttamme hyvällä joukkuehengellä ja pelihuumorilla. Näin iso rosteri ei ollut Blashyrkhia perustaessa suunnitelmissa, mutta mikäli joukkue kaipaa lisää aktiivisuutta ja vapailta markkinoilta löytyy hyviä pelaajia, niin totta kai korjataan ukot talteen. Kaikkia on mahdoton miellyttää ja laajaan rosteriin liittyvät lieveilmiöt ovat aiheuttaneet matkan varrella muutamia miehistötappioita, mutta odotuksiin nähden varsin vähäisellä hävikillä joukkue on selvinnyt. Kiekon lainalaisuuksiin kuuluu, että pelaajia aina tulee menee, ja vaikka joukkueemme on olosuhteisiin nähden selviytynyt vähäisellä muuttoliikkeellä, voin sanoa varmaksi ainoastaan sen, että ne ketkä kuuluu Blashyrkhiin ne myös jää Blashyrkhiin. Joukkue on vähän kuin ikuisessa käymistilassa ja lopullista optimaalista koostumusta se tulee tuskin koskaan tavoittamaan. Muiden puolesta en voi mitään lupauksia antaa, mutta allekirjoittanut tulee möllöttämään Blashyrkhissa niin kauan kun hiiri pysyy kädessä. Blashyrkhia ei voi kutsua vielä näin lyhyellä historialla perinneseuraksi, mutta sellaiseksi joukkue on määrätietoiseksi suuntaamassa.

Miksi?

Liiga on ollut Blashyrkhin tapetilla jo hyvän aikaa, mutta olen halunnut saada varmuuden, että joukkue on siihen valmis, jonka vuoksi hakemus löytää paikkansa vasta tänä nimenomaisena ajankohtana Superliigan sivuilta. Rosterimme on vielä vähän sekalainen, mutta sitä tullaan oitis yhtenäistämään tämän vedenjakajaksi kutsutun liigan myötä. Blashyrkh tuskin lukeutuu mestarisuosikkeihin, mutta meillä on silti pyrkimys olla liigassa muutakin kuin kohtelias pisteautomaatti. Vaikka joukkue lähtee otteluihin altavastaajan asetelmasta, on se aina yllätysvalmis ja Blashyrkhille voi povata liigassa mustan hevosen roolia. Osallistuimme kesällä Kiekkocupiin ja suoritimme yhtenä harvoista joukkueista kaikki ottelumme määräaikaan mennessä, mutta jatkopaikka jäi silti saavuttamatta. Joukkueen vahvuus on ilman muuta laaja rosteri, joten parin pelaajan poissaoloon aktiivisuus ei tule koskaan kaatumaan. Sikäli kun kiekon pelaajamäärä on tiedettävästi laskusuuntainen, Blashyrkhin on määrä olla kiekon viimeisiä aktiivisia joukkueita, mikäli tuomionpäivän profetiat pitävät paikkansa. Blashyrkh on tullut tänne jäädäkseen.

Yökkääjät:

crept
Daorim
Don
Goljat
Hietu
Jonde
k0la
kauppi
Kiske (Firefist)
Krueger (Chucky)
Körsklieg
Mojito
Mortem2 (arttu)
ninjajani (Lehterä)
peketsi
Pirelli
Tasokas
Trivium

Olustajat:

Aksa
Juhlaolut
kona26
Koodari (Juluma)
limini
Lundi
Nosferatu
Rhye (Haggard)
soturi2 (soturi)
T91
vircci
Yatzy

Päällekkäisyyksiä poistetaan sitä myötä kun niitä ilmenee.
Viimeksi muokattu 08.08.2018 10:49, muokkaaja Nosferatu.
TakeDown

Viestejä: 9
Lähetetty: 30.07.2018 22:03

Hellhounds takaisin liigajäille?


Joukkueen nimi: Hellhounds
Perustettu: 2016-08-26 17:39:58
Pelatut ottelut: 205
Lyhenne: HEL
Kotipaita: Punainen - Musta - Punainen (10)
Vieraspaita:
Musta - Punaineni - Musta (13)

Vastuuhenkilöt: TakeDown (pvh), Pirne5 (vh)

Hellhounds

Hellhounds on 2016 vuonna perustettu joukkue, joka on pelannut jo kerran aikaisemmin Superliigaa. Pienen hiljaiselon jälkeen ja muutaman lisävahvistuken saattamana olemme päättäneet tulla kokeilemaan taas rahkeitamme liigajäille.

Miksi Hellhounds Superliigaan?

Kuten aikaisemmin mainitsin olemme jo yhden kauden pelanneet Superliigassa. Olemme pelillisesti hyvä lisä Superliigaan, sen lisäksi meidän pelaajilla on asiallisuus ja aktiivisuus hyvällä mallilla ja pelit tulee pelattua ajallaan. Olisi mukava palata takaisin liigajäille pienen hiljaiselon jälkeen. Takaan että hoidamme pelit ajallaan ja annamme hyvän vastuksen joukkueelle kuin joukkueelle.


Pelaajakortit:


Nimimerkki:Pirne5
Ikä:26
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: https://superliiga.fi/player/2425

Nimimerkki: say
Ikä: 18
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: https://superliiga.fi/player/2872

Nimimerkki: scotty
Ikä:16
IRC: Eio
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: Proleague, Superleague ja kiekcom

Nimimerkki: Exadan
Ikä:29
Pelipaikka: Pakki
Liigakokemus: Superliiga, kiekkodivari

Nimimerkki:Reyes
Ikä:24
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: superliiga

Nimimerkki: TakeDown
Ikä: 20
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: Eliittiliiga, Superliiga

Hyökkääjät: Pirne5, scotty, Reyes
Puolustajat Exadan, say, TakeDown

Kokoonpanoon tulee mahdollisesti vielä muutoksia.

Viimeksi muokattu 30.07.2018 22:04, muokkaaja TakeDown.
Oskari

Viestejä: 12
Lähetetty: 02.08.2018 21:02

Pelicans mukaan Superliigaan!


Perustiedot:

Joukkueen nimi: Pelicans
Lyhenne: PEL
Perustaja: hupu
Perustuspäivämäärä: 2010-06-10 11:41:34
Pelatut harjoitusottelut: 5040
Pelaajien lukumäärä: 11
Vastuuhenkilöt: Oskari(pvh), M83(vh) & Jusa(vh)
Pelipaidat:
Kotipaita: sini - valko - oranssi (2)
Vieraspaita: oranssi - sini - valko (2)


Historia:

Pelicansin(Grizzlies) tarkkaa historiaa ennen 2013 vuotta ei minulla ole Donde saattaisi tietää asiasta enemmän. Joukkue pelasi monta kautta Proleagueta ja Aces nimen alaisuudessa Superliigaa.

Miksi juuri meidät Superliigaan?

Olemme todella aktiivinen ja asiallinen joukkue, jossa mitään perseilyjä ei katsota. Pelillinen tasomme on suht.koht hyvä ja pystymme taistelemaan varmasti ketä vain joukkuetta vastaan voitosta. Joukkueemme kykenee pelaamaan liigapelit ajallaan, eikä riskiä joukkueen kaatumisesta ole, koska suurinosa pelaajista on huippuaktiivisia ja muutenkin vanhoja kavereita niin liigaympyröistä kuin sen ulkopuoleltakin.

Hyökkääjät:
Urgic(Urgik) 
immOt
Jusa
Edit
jimi
jvs(jsv) 
Kananen

Puolustajat:
Oskari
bigone
M83
Hash
humble
BIGCOCK(jemi)
Viimeksi muokattu 12.08.2018 22:39, muokkaaja Oskari.
Jonzzy

Viestejä: 1
Lähetetty: 04.08.2018 15:00

Royal Family

Joukkueen lyhenne: RF
Vastuuhenkilöt: Jonzzy (pvh), Eye (vh)
Kotipaita: Täysi musta / Vieraspaita: Täysi punainen

Hyökkääjät:
Jonzzy (Tolvis)
SKTBS
Erik (Pönse)
Eki (hutsuu)
hype

Puolustajat:
Eye
oje
V.Peltone
Viimeksi muokattu 04.08.2018 15:02, muokkaaja Jonzzy.
kynäpekko

Viestejä: 1
Lähetetty: 09.08.2018 23:56

Hakemuksessa tulee olla:
- Marton Kinnunen
-
2012-09-09 00:07:18


- 1643
- MK
- pvh: kynäpekko (Paffa74 + Aarne)
- Kotipaita: 1:  Pun-Tum.vihr.-Pun

Vieraspaita: 1: Harmaa- Musta- Harmaa

Kaveriporukka joka pelannut yhdessä monta vuotta. 
- Koska ollaan hauskoja ja pelataan pelit pois alta 
- Pelaajakortit:

kynäpekko (höök)

mm. Kiekkoliiga+divari+karsintoja, SHL, Hokisarja, Puulaaki, Sliiga, (Robzu tms.)

Paffa74 (pakki)

Kiekkodivaria joskus 2012 pari kautta ainaki (Athys)

Aarne (höök)

Speedy Bros Hockeyn maalitykki (tietäjät tietää)

DJRT (höök)

Divaria @Caribbean

RT80 (pakki)

Speedy Bros Hockeyn maalitykki (tietäjät tietää)

 

- Pelataan kaikki kaikkoja paikkoja. 

 

ottakaa meijät <3

Viimeksi muokattu 12.08.2018 21:37, muokkaaja kynäpekko.
Deranged

Viestejä: 2
Lähetetty: 10.08.2018 22:36

Karhujen esiinmarssi


B E A R S

¤ Joukkueen nimi: Bears
¤ Perustamisajankohta: 26.03.2018
¤ Pelatut ottelut: 800
¤ Lyhenne: BEA
¤ Vastuunhenkilöt: Deranged (pvh) big (vh) Ahis (vh)
¤ Kotipaita: Tumma Turkoosi - Valkoinen - Vaaleansininen - #10
¤ Vieraspaita: Valkoinen - Vaaleansininen - Tumma Turkoosi - #10

~ Historia ¤ Missio ¤ Visio ~
Bears syntyi tämän vuoden maaliskuun loppupuolella. Joukkueen perustaja big oli jälleen kerran palannut pitkän tauon jälkeen virtuaalikiekon pariin. Hän sai inspiraatiota perustaa joukkueen kaltaisilleen, tauosta kangistuneille entisille pelaajille. Jo pian perustamisen jälkeen mukaan tarttuikin useimmat nykyisistä pelaajista. Bears joukkueena edustaa kiekko.tk:n mittareilla tuoreempaa tuotantoerää, mutta pelaajat ovat kaiken kokeneita luistelijoita.

Olemassaolonsa aikana Bears on onnistunut olemaan yksi kiekon aktiivisimmista joukkueista, pelaten keskimäärin >5,9 peliä päivässä. Karhujengi on hiljalleen rakentanut pelistään jopa satunnaisesti taidokasta ja odotamme Bearsin tulevaisuudesta iänikuista ja entistä valoisampaa! Vaikka pyrimme taukoamatta kehittämään yhteispeliämme kovempitasoiseksi, suhtaudumme kiekkoon sopivan rennolla ja asiallisella otteella.

~ Miksi Bears? ~
- Ollut yksi vuoden 2018 aktiivisimmista joukkueista
- Korkeatasoista kiekkoilua
- Hyvällä asenteella liikkeessä


Nick: Ahis
Ikä: 24v
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: https://kiekkoliiga.net/player/3858
https://superliiga.fi/player/2400

Nick: Pisu
Ikä: 24v
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: https://superliiga.fi/player/1362
https://kiekkoliiga.net/player/1738

Nick: Mythology
Ikä: 23v
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: https://kiekkoliiga.net/player/2947

Nick: Hardt
Ikä: 20v
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: https://superliiga.fi/player/2423

Nick: niz
Ikä: 24v
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: https://superliiga.fi/player/2551

Nick: gorb
Ikä: 27v
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: https://kiekkoliiga.net/player/4706

Nick: big
Ikä: 21v
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: https://superliiga.fi/player/2704

Nick: Deranged
Ikä: 22v
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: https://kiekkoliiga.net/player/4635

Nick: Eno
Ikä: 21v
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: -

Nick: Neula
Ikä: 19v
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset: https://superliiga.fi/player/2395

Nick: Jepe
Ikä: 21v
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: https://kiekkoliiga.net/player/4637


Hyökkääjät:
Ahis
Pisu
Mythology
Hardt
niz
gorb


Puolustajat:
big
Deranged
Eno
Neula
Jepe
Viimeksi muokattu 13.08.2018 00:34, muokkaaja Deranged.
nukka

Viestejä: 3
Lähetetty: 12.08.2018 14:02

Spirits

Joukkueen lyhenne: STS
Vastuuhenkilöt: nukka (pvh), Surfacin. (vh), selena (vh)

Hyökkääjät

nukka
Marquez
Osfan
Takala
Zaitsev

Puolustajat

selena
Surfacin.
M.Koivu.
ilona
unes
Jaska

Viestejä: 3
Lähetetty: 12.08.2018 19:59Kisastudio

Joukkueen lyhenne: KST
Vastuuhenkilöt: Jaska (pvh), Muzzin (vh), Spears (vh)

Hyökkääjät
#4 FääF
#55 pökäle (A)
#86 anton
#93 Haunteri

Puolustajat
#6 Muzzin (A)
#7 Jaska (A)
#28 Spears
Viimeksi muokattu 12.08.2018 20:46, muokkaaja Jaska.
Teeri

Viestejä: 9
Lähetetty: 12.08.2018 22:02

Golden Knights

Vastuuhenkilöt: Teeri, Alig, djb0b0

Puolustajat:
Essense, g4g4, Teeri

Hyökkääjät:
Alig, Dj0b0, MiniME, Stenu
© Superliiga 2019