Foorumi

Foorumi » Hakemukset » Hakemukset kaudelle 2/18

Hakemukset kaudelle 2/18

Falco

Viestejä: 29
Lähetetty: 07.02.2018 18:09

Luvassa on pian kausi joka kantaa nimeä 2/18. Tällä kertaa on kaksi sarjatasoa. Voit hakea divariin taikka liigaan. Ilmoita hakemuksessasi kummalle sarjatasolle haette. Ilmoita myös se, olisitteko valmiita pelaamaan sarjatasolla, jolle hakemus ei ole lopulta tarkoitettu. Hakemusten deadline on sunnuntaina 25.2. klo 17 ja mukaan päässeet julkistetaan samana iltana sivustollamme.

Hakemuksessa tulee olla:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Pelatut ottelut
- Lyhenne
- Vastuuhenkilöt (1pvh, 1-2vh)
- Historia / Tietoa joukkueestanne
- Miksi juuri teidät pitäisi valita?
- Kummalle sarjatasolle haette ja oletteko valmis pelaamaan kummalla tahansa
- Pelaajakortti jokaisesta pelaajasta (ei välttämätön)
- Erottele hyökkääjät ja puolustajat viestisi loppuun

Kriteerit joukkueiden valitsemiseen:
- Pelillinen taso 
- Joukkueen ikä 
- Asiallisuus 
- Pelaajien kokemus liigoista 

Mikäli uskot joukkueesi täyttävän kriteerimme, lähetä hakemus. Emme jätä syyttä joukkueita ulos eikä pelillinen taso ole yleensä este pääsylle. Jos ette koe olevanne tarpeeksi tasokkaita, suosittelemme silti hakemaan - teitä saattaa lykästää. Karsintoja ei välttämättä järjestetä.

Hakuonnea!
vije

Viestejä: 1
Lähetetty: 07.02.2018 18:57

Haltuunotto

Napapiirillä tuulee, kuuluu sanonta. Täällä Rovaniemellä ei tosin tuule, mutta helvetin kylmä on.
Uran oltua jo loppusuoralla, vuokranmaksupäivänä Helmikuussa kuulin kuinka kaksioni postiluukusta tipahti musta kirjekuori. "Mitä vittua" ajattelin, enhän tunne täältä perseestä ketään ja lähin ystäväkin asuu Norjan huippuvuorilla, eli poronkuseman päässä.
Hauska juttu sekin muuten, täällä ei puhuta matkojen pituuksia kilometreissä vaan siinä matkassa minkä uljas sarvieläin pystyy löntystelemään kusta pidätellen. Hieman on ollut vaikeuksia siis löytää yhtäkään edes hieman normaalisti ajattelevaa ihmistä täältä joulupukin luvatusta maasta ja yli 80% väestöstäkin puhuu jotain saamea. No ei siinä, siihen mustaan kirjekuoreen.

Avattuani kirjeen, sisällä oli sopimus upouuteen kiekko.tv-joukkueeseen, Lyhdynkeittäjiin. Silmääkään räpäyttämättä pistin puumerkkini paperiin ja helmikuustani tuli oitis parempi, tuntui jopa siltä, että lämpötila nousi ulkona muutaman asteen ja oli nyt vain -34.

Innolla odotan uusia pelaajia saapuvan tähän mahtavaan joukkueeseen.

Huvilatiellä, 5.2.2018 23:56


Nimi | Lyhdynkeittäjät
Perustamisaika | 5. helmikuuta 2018
Pelatut ottelut | 0 (toisella jengillä 9k)
Lyhenne | LK
Kotipaita | musta
Vieraspaita | pinkki
Vastuuhenkilöt | vije (pvh) Mariota (vh)
   
Historia


Historiasta sen verran että vaikka Lyhdynkeittäjät perustettiin vasta 5. päivä helmikuuta 2018, joukkueen juuret yltävät todella paljon syvemmälle. Vaikka joukkueellamme on vain noin vähä pelattuja pelejä alla, hienon organisaatiomme jäseniltä löytyy yhteistä liigailuhistoriaa jo vuosien ajan monista eri joukkueista kuten Löyl********, Blackhearts, Thrashers ja viimeisimpänä V.A.K.J. Viime kauden suoritus V.A.K.J.:lla päättyi katastrofaalisesti nimeltä mainitsemattoman päävastuuhenkilön rikottuaan organisaation arvoja (lue lisää kohdasta 'Tavoitteet ja arvot') kieltäessään puolta joukkuetta pelaamasta. Kun johtoporras rikkoo organisaation arvoja niin arvot eivät muutu vaan johtoporras, joten ensi kaudella seurajohdossa nähdään ymmärrettävästi eri henkilöitä.

Vuosien aikana olemme pelanneet yhdessä tuhansia pelejä ja viettäneet toistemme kanssa aikaa jopa aivan liian paljon. Vuosien aikana palkintokaappikin on täyttynyt mukavasti ja pelkästään Superliigasta tältä porukalta löytyy pronssi sekä hopea, yksi imagokyselyn lohkovoitto sekä miellyttävin vastustaja -palkinto!

Joukkueen perustamisen jälkeen joukkueen pelaajapolitiikka oli harvinaisen vilkasta, kun lehdistö yhdisteli päivittäin eri pelaajia Keittäjien riveihin. Pelaajasiirtojen valmistuttua ja siirtohuhujen rauhoituttua olemme saavuttaneet halutun tilanteen pelaajien osalta. Lyhdynkeittäjät on nyt valmiimpi ja nälkäisempi kuin koskaan aikaisemmin.Tavoitteet ja arvot

Lyhdynkeittäjien keskeisin toimintatavoite on tarjota lahjakkaille ja motivoituneille nuorille pelaajille parhaat mahdolliset kehitysmahdollisuudet. Tämä toimintatavoite on joukkueen ideologian kulmakivi ja olemme rakentaneet pelityylimmekin sen ympäriille; kaikki saavat pelata ja peliaikaa pyritään jakamaan tasan kaikille halukkaille. Seuraavat arvot luovat perustan Lyhdynkeittäjien toiminnalle: pelaajien kehittyminen yksilöinä, tasa-arvoisuus, kilpailutoiminnan kehittäminen ja suvaitsevaisuus.

Joukkueen perustaminen tuli yhteisestä päätöksestä ja joukkueen tavoite oli alusta asti kaikille harvinaisen selvä. Lyhdynkeittäjät olisi saatava sille sarjatasolle mille se kuuluukin, eli Superdivariin. Joukkueen arvojen mukaisesti keskeisin tavoite on omien kasvattien kehittyminen pelaajina ja edellytys maksimaaliselle kehittymiselle on pelaaminen kovatasoisessa divarissa.


Miksi Lyhdynkeittäjät Superdivariin?

Lyhdynkeittäjillä olisi tarjota Superdivarille jotain mitä kukaan ei ole aikaisemmin nähnyt. Ammattiseura Lyhdynkeittäjät poikkeaa kiekon muista puuhasteluseuroista sen verran, että se pelaa ennennäkemättömällä, mutta jo toimivaksi todetulla pelityylillä. Juurikin tämän pelikirjan ja pelityylin käyttöönoton ansiosta Lyhdynkeittäjät on saanut paljon näkyvyyttä ja sen takia Keittäjät onkin monien mielestä kiekon mediaseksikkäin joukkue. Lyhdynkeittäjät toisivat ensinnäkin Superdivarille sen kaipaamaa näkyvyyttä ja mediaseksikkyyttä.

Lyhdynkeittäjien pelillinen taso on ollut viime aikoina silmiä lumoavaa ja eteenpäin on menty. Pelillisestä tasosta kertoo se että joukkueessa pelaa kokeneita pelaajia joilla on erittäin paljon motivaatiota nousta yhdeksi kiekon suurimmista ellei suurimmaksi joukkueeksi. Pelillinen taso on todistettu jo counter strikessä jossa olemme pystyneet kaatamaan kokonaisia venäläisklaaneja jopa murskalukemin. Hyvänä päivänä pystyisimme kaatamaan kenet vain.

Mitä muuta Lyhdynkeittäjät pystyvät tarjoamaan Superdivarille mediaseksikkyyden sekä pelillisen tasonsa lisäksi? Lyhdynkeittäjissä on erittäin kova kuri, jonka seurauksena joukkueen ympärille syntyy reaktiomaisesti asiallisuuden sädekehä. Asiallisuus on meille yksi tärkeimmistä asioista ja siitä syystä joukkueen sisäiset kurinpitorangaistukset on erittäin kovat. Näiden asioiden vaaliminen on johtanut siihen että joukkue on yltänyt parina viimeisimpänä kautena (pl. viime kauden kaatuminen) imagokyselyissä kärkisijoille omassa lohkossaan. Viimeisen kolmen kauden aikana joukkueen imagokyselyn tuloksen keskiarvona on ollut +9 joka kertoo siitä, että olemme panostaneet rutkasti asiallisuuteen viime aikoina.

Organisaatiomme keskeisimmän toimintatavoitteen mukaan pelaajien kehitys on ykkösprioriteetti ja uskon että Superdivarilla olisi tarjota joukkueemme pelaajille mitä parhaimmat mahdollisuudet kehittyä pelaajina. Tämä hakemus on tarkoitettu nimenomaan superdivariin, mutta olemme myös valmiita pelaamaan liigatasolla. Lyhdynkeittäjät näkee Superdivarin mahdollisuutena ja näytön paikkana, jota pelaajamme ovat odottaneet jo vuosia.


Hyökkääjät:
LYN
ORGASMI

Puolustajat:
meks (iiris)
vije (Kovacic)
Mariota (HEITTÄJÄT)
saipa (jehu)
Viimeksi muokattu 08.02.2018 16:25, muokkaaja vije.
snadi

Viestejä: 1
Lähetetty: 08.02.2018 15:27

Antares mukaan!


Nimi: Antares
Perustamisaika: 2017-06-15 16:22:43
Pelatut ottelut: Pelatut 209, voitot 102, tasapelit 17, häviöt 90
Kotipaita: musta - keltainen -  musta
Vieraspaita: oranssi -  pinkki -  keltainen
Lyhenne:ATRS
Vastuuhenkilöt: Vilunen (pvh) snadi (vh)


Historia

Olemme perustaneet 2017 kesällä joukkueen silloin pelasimme kaveriporukalla, sitten päätimme että ruetaampas pelaamaan liigaa...Sitten aloimme kasaamaan joukkuetta 2/18 kautta varten että pääsisimme kokeilemaan liigaa.


Miksi Antares Superdivariin?
Pelaajakortit:

Nimimerkki: snadi
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 13
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/2341

Nimimerkki: A.Panarin (Rissanen)
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/2371

Nimimerkki: Anttizki
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
Liigakokemus: 
https://superliiga.fi/player/2405


Nimimerkki: Vilunen
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 26
Liigakokemus:
WAHL hopeaa Black Avengerseissa.
https://kiekkoliiga.net/player/826
http://kiekko.arkku.net/fi/player.php?id=387

Nimimerkki: Nedved
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
Liigakokemus:-

Nimimerkki: Dance
IRC: -
Pelipaikka: yp/hyökkääjä
Ikä: 23
Liigakokemus:
3/08 WHL @ Pohjolan Titaanit (Thundery)
1/09 WHL @ Pohjolan Titaanit (Thundery)
3/09 OHL @ Team Ör (Remember)
1/10 Kiekko Cup V @ Pohjolan Titaanit (Thundery)
1/10 OHL @ Pohjolan Titaanit (Thundery)
2/10 OHL @ Pohjolan Titaanit (Thundery)

Nimimerkki: sby
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3859
https://superliiga.fi/player/1374

Nimimerkki: Reyes
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
Liigakokemus: 
https://superliiga.fi/player/2452

Nimimerkki: Maito
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/2887
http://fuw.arkku.net/sliiga/pelaajat?id=557

Hyökkääjät: snadi, Reyes, Dance, Maito, Anttizki
Puolustajat: sby, Vilunen, Nedved, A.Panarin.
Viimeksi muokattu 17.02.2018 15:31, muokkaaja snadi.
Lennart

Viestejä: 1
Lähetetty: 08.02.2018 18:55

Trademark vetää hakemuksensa pois
Viimeksi muokattu 09.02.2018 10:23, muokkaaja Lennart.
Falco

Viestejä: 29
Lähetetty: 10.02.2018 20:57

Lighthouse X

Nimi: Lighthouse X
Perustamisaika: 14. marraskuuta 2011
Pelatut ottelut: ~1100
Lyhenne: LX
Kotipaita: punainen-sininen-keltainen (8)
Vieraspaita: valkoinen-sininen-musta (10)
Vastuuhenkilöt: Falco (pvh), Djangooh (vh)

Historia

Joukkue perustettiin alun perin harjoituspelejä varten. Ydinkolmikon ollessa Falco-Mummi-isoisä pelejä kertyi lopulta noin tuhat. Alkuperäinen nimi oli Sancta Trinitas, joka kuvasti pyhää kolminaisuutta. Sen jälkeen nimi vaihtui Ecclestoneksi, eikä kauaakaan kun Seventh Sanctum iskettiin uudeksi nimeksi. Muutaman vuoden aikana joukkueessa kävi useita kymmeniä pelaajia. Lopulta joukkue laitettiin jäihin pelaajien lähtiessä eri teille.

Vuosia myöhemmin Seventh herätettiin eloon uuden nimen turvin. Lighthouse X syntyi Falcon aloitteesta helmikuun alussa, kun Aurinkolaulu putosi pois ensimmäisellä kierroksella Superliigan pudotuspeleistä. Harjoituspelejä on kertynyt kirjoitushetkellä alle viikossa noin 40 kappaletta ja pyrimme aktiiviseen pelaamiseen myös jatkossa.

Miksi Lighthouse X Superliigan divariin?

Pyrimme pelaamaan aktiivisesti päivittäin harjoituspelejä ja toivon mukaan jatkossa myös liigapelejä. Pelaamme mukavaa kiekkoa mukavassa seurassa niin, että kaikki saavat pelata. Joukkueestamme löytyy kaikentasoisia pelaajia, mutta pystymme siitä huolimatta haastamaan melko hyvin satunnaisia tasokkaampia joukkueita.

Pelaamme pelit loppuun kunnialla ja tarjoamme kohtalaisen vastuksen suurimmalle osalle joukkueista. Emme hajoile tai huutele sillä koko joukkue on täynnä mukavia tyyppejä. Asiallisuus on suurin valttikorttimme. Emme ole halukkaita lähtemään korkeimmalle sarjatasolle.

Hyökkääjät:
Falco
Latex
isoisä
retku (Hefe)
Mummi
Pirelli

Puolustajat:
Suxman
Vanil
Djangooh
Doughty
Klee
Fettis
isoisä
Viimeksi muokattu 16.02.2018 19:52, muokkaaja Falco.
olzu

Viestejä: 2
Lähetetty: 12.02.2018 21:10

Nimi: Sweden
Perustettu: 19.02.2017
Pelatut ottelut: 435
Lyhenne: SWE
Vastuuhenkilöt: frou (pvh), baws (vh), raimolzu (vh)

Historia
Tässä nyt vuoden ajan lätkitty harkkaa tällä jengillä ja alkaa maistuun vähän puulta. Pitkän aikaa on ollu toiveena hakea liigaan yhessä, mutta sitä ei oo toistaseksi meille suotu, mutta jospa nyt! Paljon on asiallisuudesta ollut melua, että osataanko olla huutelematta ja muuta, mutta no worries me ollaan pidetty yhteinen väliintulo.

Miksi Sweden Superliigan dirreen?
Tulemme kovalla halulla voittaa ja halutaan ottaa vauhtia divarista. Olemme valmiita lähtemään Superliigaankin, jos johtokunta kokee paremmaksi päätökseksi, mutta ensisijaisesti haemme divariin. Jos ainoa kysymysmerkki on asiallisuus niin voin luvata, että ei aiheuteta päänsärkyä tai stressiä kenellekkään otteluiden ulkopuolella.

Hyökkääjät: frou, imdaone, baws
Puolustajat: raimolzu, rng


Pelaajakortit
Nimimerkki: raimolzu
Ikä: 19
IRC: -
Pelipaikka: puolustaja
Liigakokemus: https://kiekkoliiga.net/player/4548
Nimimerkki: baws
Ikä: 21
IRC: -
Pelipaikka: hyökkääjä
Liigakokemus: https://kiekkoliiga.net/player/4057

Nimimerkki: frou
Ikä: 20
IRC: -
Pelipaikka: hyökkääjä
Liigakokemus: https://kiekkoliiga.net/player/3915

Nimimerkki: rng
Ikä: 21
IRC: -
Pelipaikka: puolustaja
Liigakokemus: -

Nimimerkki: imdaone
Ikä: 21
IRC: -
Pelipaikka: hyökkääjä
Liigakokemus: -
© Superliiga 2018