Foorumi

Foorumi » Hakemukset » Hakemukset kaudelle 2/18

Hakemukset kaudelle 2/18

Falco

Viestejä: 50
Lähetetty: 07.02.2018 18:09

Luvassa on pian kausi joka kantaa nimeä 2/18. Tällä kertaa on kaksi sarjatasoa. Voit hakea divariin taikka liigaan. Ilmoita hakemuksessasi kummalle sarjatasolle haette. Ilmoita myös se, olisitteko valmiita pelaamaan sarjatasolla, jolle hakemus ei ole lopulta tarkoitettu. Hakemusten deadline on sunnuntaina 25.2. klo 17 ja mukaan päässeet julkistetaan samana iltana sivustollamme.

Hakemuksessa tulee olla:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Pelatut ottelut
- Lyhenne
- Vastuuhenkilöt (1pvh, 1-2vh)
- Historia / Tietoa joukkueestanne
- Miksi juuri teidät pitäisi valita?
- Kummalle sarjatasolle haette ja oletteko valmis pelaamaan kummalla tahansa
- Pelaajakortti jokaisesta pelaajasta (ei välttämätön)
- Erottele hyökkääjät ja puolustajat viestisi loppuun

Kriteerit joukkueiden valitsemiseen:
- Pelillinen taso 
- Joukkueen ikä 
- Asiallisuus 
- Pelaajien kokemus liigoista 

Mikäli uskot joukkueesi täyttävän kriteerimme, lähetä hakemus. Emme jätä syyttä joukkueita ulos eikä pelillinen taso ole yleensä este pääsylle. Jos ette koe olevanne tarpeeksi tasokkaita, suosittelemme silti hakemaan - teitä saattaa lykästää. Karsintoja ei välttämättä järjestetä.

Hakuonnea!
kesä2018

Viestejä: 5
Lähetetty: 07.02.2018 18:57

Haltuunotto

Napapiirillä tuulee, kuuluu sanonta. Täällä Rovaniemellä ei tosin tuule, mutta helvetin kylmä on.
Uran oltua jo loppusuoralla, vuokranmaksupäivänä Helmikuussa kuulin kuinka kaksioni postiluukusta tipahti musta kirjekuori. "Mitä vittua" ajattelin, enhän tunne täältä perseestä ketään ja lähin ystäväkin asuu Norjan huippuvuorilla, eli poronkuseman päässä.
Hauska juttu sekin muuten, täällä ei puhuta matkojen pituuksia kilometreissä vaan siinä matkassa minkä uljas sarvieläin pystyy löntystelemään kusta pidätellen. Hieman on ollut vaikeuksia siis löytää yhtäkään edes hieman normaalisti ajattelevaa ihmistä täältä joulupukin luvatusta maasta ja yli 80% väestöstäkin puhuu jotain saamea. No ei siinä, siihen mustaan kirjekuoreen.

Avattuani kirjeen, sisällä oli sopimus upouuteen kiekko.tv-joukkueeseen, Lyhdynkeittäjiin. Silmääkään räpäyttämättä pistin puumerkkini paperiin ja helmikuustani tuli oitis parempi, tuntui jopa siltä, että lämpötila nousi ulkona muutaman asteen ja oli nyt vain -34.

Innolla odotan uusia pelaajia saapuvan tähän mahtavaan joukkueeseen.

Huvilatiellä, 5.2.2018 23:56


Nimi | Lyhdynkeittäjät
Perustamisaika | 5. helmikuuta 2018
Pelatut ottelut | 0 (toisella jengillä 9k)
Lyhenne | LK
Kotipaita | musta
Vieraspaita | pinkki
Vastuuhenkilöt | vije (pvh) Mariota (vh)
   
Historia


Historiasta sen verran että vaikka Lyhdynkeittäjät perustettiin vasta 5. päivä helmikuuta 2018, joukkueen juuret yltävät todella paljon syvemmälle. Vaikka joukkueellamme on vain noin vähä pelattuja pelejä alla, hienon organisaatiomme jäseniltä löytyy yhteistä liigailuhistoriaa jo vuosien ajan monista eri joukkueista kuten Löyl********, Blackhearts, Thrashers ja viimeisimpänä V.A.K.J. Viime kauden suoritus V.A.K.J.:lla päättyi katastrofaalisesti nimeltä mainitsemattoman päävastuuhenkilön rikottuaan organisaation arvoja (lue lisää kohdasta 'Tavoitteet ja arvot') kieltäessään puolta joukkuetta pelaamasta. Kun johtoporras rikkoo organisaation arvoja niin arvot eivät muutu vaan johtoporras, joten ensi kaudella seurajohdossa nähdään ymmärrettävästi eri henkilöitä.

Vuosien aikana olemme pelanneet yhdessä tuhansia pelejä ja viettäneet toistemme kanssa aikaa jopa aivan liian paljon. Vuosien aikana palkintokaappikin on täyttynyt mukavasti ja pelkästään Superliigasta tältä porukalta löytyy pronssi sekä hopea, yksi imagokyselyn lohkovoitto sekä miellyttävin vastustaja -palkinto!

Joukkueen perustamisen jälkeen joukkueen pelaajapolitiikka oli harvinaisen vilkasta, kun lehdistö yhdisteli päivittäin eri pelaajia Keittäjien riveihin. Pelaajasiirtojen valmistuttua ja siirtohuhujen rauhoituttua olemme saavuttaneet halutun tilanteen pelaajien osalta. Lyhdynkeittäjät on nyt valmiimpi ja nälkäisempi kuin koskaan aikaisemmin.Tavoitteet ja arvot

Lyhdynkeittäjien keskeisin toimintatavoite on tarjota lahjakkaille ja motivoituneille nuorille pelaajille parhaat mahdolliset kehitysmahdollisuudet. Tämä toimintatavoite on joukkueen ideologian kulmakivi ja olemme rakentaneet pelityylimmekin sen ympäriille; kaikki saavat pelata ja peliaikaa pyritään jakamaan tasan kaikille halukkaille. Seuraavat arvot luovat perustan Lyhdynkeittäjien toiminnalle: pelaajien kehittyminen yksilöinä, tasa-arvoisuus, kilpailutoiminnan kehittäminen ja suvaitsevaisuus.

Joukkueen perustaminen tuli yhteisestä päätöksestä ja joukkueen tavoite oli alusta asti kaikille harvinaisen selvä. Lyhdynkeittäjät olisi saatava sille sarjatasolle mille se kuuluukin, eli Superdivariin. Joukkueen arvojen mukaisesti keskeisin tavoite on omien kasvattien kehittyminen pelaajina ja edellytys maksimaaliselle kehittymiselle on pelaaminen kovatasoisessa divarissa.


Miksi Lyhdynkeittäjät Superdivariin?

Lyhdynkeittäjillä olisi tarjota Superdivarille jotain mitä kukaan ei ole aikaisemmin nähnyt. Ammattiseura Lyhdynkeittäjät poikkeaa kiekon muista puuhasteluseuroista sen verran, että se pelaa ennennäkemättömällä, mutta jo toimivaksi todetulla pelityylillä. Juurikin tämän pelikirjan ja pelityylin käyttöönoton ansiosta Lyhdynkeittäjät on saanut paljon näkyvyyttä ja sen takia Keittäjät onkin monien mielestä kiekon mediaseksikkäin joukkue. Lyhdynkeittäjät toisivat ensinnäkin Superdivarille sen kaipaamaa näkyvyyttä ja mediaseksikkyyttä.

Lyhdynkeittäjien pelillinen taso on ollut viime aikoina silmiä lumoavaa ja eteenpäin on menty. Pelillisestä tasosta kertoo se että joukkueessa pelaa kokeneita pelaajia joilla on erittäin paljon motivaatiota nousta yhdeksi kiekon suurimmista ellei suurimmaksi joukkueeksi. Pelillinen taso on todistettu jo counter strikessä jossa olemme pystyneet kaatamaan kokonaisia venäläisklaaneja jopa murskalukemin. Hyvänä päivänä pystyisimme kaatamaan kenet vain.

Mitä muuta Lyhdynkeittäjät pystyvät tarjoamaan Superdivarille mediaseksikkyyden sekä pelillisen tasonsa lisäksi? Lyhdynkeittäjissä on erittäin kova kuri, jonka seurauksena joukkueen ympärille syntyy reaktiomaisesti asiallisuuden sädekehä. Asiallisuus on meille yksi tärkeimmistä asioista ja siitä syystä joukkueen sisäiset kurinpitorangaistukset on erittäin kovat. Näiden asioiden vaaliminen on johtanut siihen että joukkue on yltänyt parina viimeisimpänä kautena (pl. viime kauden kaatuminen) imagokyselyissä kärkisijoille omassa lohkossaan. Viimeisen kolmen kauden aikana joukkueen imagokyselyn tuloksen keskiarvona on ollut +9 joka kertoo siitä, että olemme panostaneet rutkasti asiallisuuteen viime aikoina.

Organisaatiomme keskeisimmän toimintatavoitteen mukaan pelaajien kehitys on ykkösprioriteetti ja uskon että Superdivarilla olisi tarjota joukkueemme pelaajille mitä parhaimmat mahdollisuudet kehittyä pelaajina. Tämä hakemus on tarkoitettu nimenomaan superdivariin, mutta olemme myös valmiita pelaamaan liigatasolla. Lyhdynkeittäjät näkee Superdivarin mahdollisuutena ja näytön paikkana, jota pelaajamme ovat odottaneet jo vuosia.


Hyökkääjät:
LYN
ORGASMI

Puolustajat:
meks (iiris)
vije (Kovacic)
Mariota (HEITTÄJÄT)
saipa (jehu)
Viimeksi muokattu 08.02.2018 16:25, muokkaaja kesä2018.
Sebok

Viestejä: 3
Lähetetty: 08.02.2018 15:27

Viimeksi muokattu 25.02.2018 15:22, muokkaaja Sebok.
Lennart

Viestejä: 2
Lähetetty: 08.02.2018 18:55

Trademark vetää hakemuksensa pois
Viimeksi muokattu 09.02.2018 10:23, muokkaaja Lennart.
Falco

Viestejä: 50
Lähetetty: 10.02.2018 20:57

Lighthouse X

Nimi: Lighthouse X
Perustamisaika: 14. marraskuuta 2011
Pelatut ottelut: ~1100
Lyhenne: LX
Kotipaita: punainen-sininen-keltainen (8)
Vieraspaita: valkoinen-sininen-musta (10)
Vastuuhenkilöt: Falco (pvh), Djangooh (vh)

Historia

Joukkue perustettiin alun perin harjoituspelejä varten. Ydinkolmikon ollessa Falco-Mummi-isoisä pelejä kertyi lopulta noin tuhat. Alkuperäinen nimi oli Sancta Trinitas, joka kuvasti pyhää kolminaisuutta. Sen jälkeen nimi vaihtui Ecclestoneksi, eikä kauaakaan kun Seventh Sanctum iskettiin uudeksi nimeksi. Muutaman vuoden aikana joukkueessa kävi useita kymmeniä pelaajia. Lopulta joukkue laitettiin jäihin pelaajien lähtiessä eri teille.

Vuosia myöhemmin Seventh herätettiin eloon uuden nimen turvin. Lighthouse X syntyi Falcon aloitteesta helmikuun alussa, kun Aurinkolaulu putosi pois ensimmäisellä kierroksella Superliigan pudotuspeleistä. Harjoituspelejä on kertynyt kirjoitushetkellä alle viikossa noin 40 kappaletta ja pyrimme aktiiviseen pelaamiseen myös jatkossa.

Miksi Lighthouse X Superliigan divariin?

Pyrimme pelaamaan aktiivisesti päivittäin harjoituspelejä ja toivon mukaan jatkossa myös liigapelejä. Pelaamme mukavaa kiekkoa mukavassa seurassa niin, että kaikki saavat pelata. Joukkueestamme löytyy kaikentasoisia pelaajia, mutta pystymme siitä huolimatta haastamaan melko hyvin satunnaisia tasokkaampia joukkueita.

Pelaamme pelit loppuun kunnialla ja tarjoamme kohtalaisen vastuksen suurimmalle osalle joukkueista. Emme hajoile tai huutele sillä koko joukkue on täynnä mukavia tyyppejä. Asiallisuus on suurin valttikorttimme. Emme ole halukkaita lähtemään korkeimmalle sarjatasolle.

Hyökkääjät:
Falco
Latex
retku (Hefe)
Mummi
Pirelli

Puolustajat:
Suxman
Vanil
Djangooh
Klee
Fettis
isoisä
Yatzy
Viimeksi muokattu 21.02.2018 22:10, muokkaaja Falco.
raimolzu

Viestejä: 2
Lähetetty: 12.02.2018 21:10

Nimi: Sweden
Perustettu: 19.02.2017
Pelatut ottelut: 435
Lyhenne: SWE
Vastuuhenkilöt: frou (pvh), baws (vh), raimolzu (vh)

Historia
Tässä nyt vuoden ajan lätkitty harkkaa tällä jengillä ja alkaa maistuun vähän puulta. Pitkän aikaa on ollu toiveena hakea liigaan yhessä, mutta sitä ei oo toistaseksi meille suotu, mutta jospa nyt! Paljon on asiallisuudesta ollut melua, että osataanko olla huutelematta ja muuta, mutta no worries me ollaan pidetty yhteinen väliintulo.

Miksi Sweden Superliigan dirreen?
Tulemme kovalla halulla voittaa ja halutaan ottaa vauhtia divarista. Olemme valmiita lähtemään Superliigaankin, jos johtokunta kokee paremmaksi päätökseksi, mutta ensisijaisesti haemme divariin. Jos ainoa kysymysmerkki on asiallisuus niin voin luvata, että ei aiheuteta päänsärkyä tai stressiä kenellekkään otteluiden ulkopuolella.

Hyökkääjät: frou, ÅQCMÄAÖSX, baws
Puolustajat: raimolzu, TomHardy


Pelaajakortit
Nimimerkki: raimolzu
Ikä: 19
IRC: -
Pelipaikka: puolustaja
Liigakokemus: https://kiekkoliiga.net/player/4548
Nimimerkki: baws
Ikä: 21
IRC: -
Pelipaikka: hyökkääjä
Liigakokemus: https://kiekkoliiga.net/player/4057

Nimimerkki: frou
Ikä: 20
IRC: -
Pelipaikka: hyökkääjä
Liigakokemus: https://kiekkoliiga.net/player/3915

Nimimerkki: TomHardy
Ikä: 22
IRC: -
Pelipaikka: puolustaja
Liigakokemus: -

Nimimerkki: ÅQCMÄAÖSX
Ikä: 21
IRC: -
Pelipaikka: hyökkääjä
Liigakokemus: -
Viimeksi muokattu 28.02.2018 18:33, muokkaaja raimolzu.
nukka

Viestejä: 3
Lähetetty: 24.02.2018 19:28

Nimi: Spirits
Perustettu: 13.12.2011
Pelatut ottelut: ~3000
Lyhenne: STS
Vastuuhenkilöt: nukka (pvh), Stara (vh), Surfacin. (vh)
Kotipaita: harmaa-vihreä-musta (8)
Vieraspaita: vihreä-harmaa-musta (8)

Historia

Joukkue perustettiin alunperin harjoituspelejä varten. Kuitenkin melko pian Hokisarjan olemassaolon aikaan, päätimme kokeilla, riittäisikö meidän rahkeet pärjätä liigapeleissä. Harjoituspelejä saatiin hyvän aktiivisuuden ja sopivien pelaajien löydyttyä melko nopeasti alle, ja karsinnoista nipinnapin selvinneinä, liigataivalta kertyi muutaman kauden ajan Hokisarjassa sekä yhdistymisen jälkeen Eliittiliigassa. 2,5 aktiivivuoden jälkeen joukkue jättäytyi liigahommista, ja allekirjoittaneen ja Staran siirtyessä sivuun, ilona ja kumppanit jäivät pelaamaan joukkueeseen harjoituspelejä ja vaihtuipa joukkueen nimi Spiritsistä Lyoniin.

2017 loppupuolella sain Staran houkuteltua takaisin kiekon pariin ja palava halu pelata taas yhdessä Spiritseissä, tavoitteeksi asetimme joukkueen rakentaminen uudelleen suht nopealla aikataululla ja pyrkimys takaisin liigan pariin. Nimi vaihtui melko äkkiä takaisin Lyonista Spiritsiin. Aktiivisuustaso on hyvällä mallilla, ja olemme saaneetkin pelattua paljon harjoituspelejä alle viikoittain.

Miksi Spirits Superliigan divariin?
Pystyisimme varmasti tarjoamaan tasokkaan vastuksen kelle tahansa joukkueelle. Joukkueessa vallitsee hyvä ja rento meininki ja olemme aktiivisia ja asiallisia. Olisi hienoa päästä mittaamaan omaa tasoamme joukkueena ja kehittämään peliämme entisestään tasokkaaseen divariin, ja uskonkin, että pystymme pärjäämään hyvin.

Hyökkääjät:
nukka
Ahis
Maito
Osfan
Marquez

Puolustajat:
Stara (Starba)
selena
Surfacin. (Surfacin)
M.Koivu. (Hapu)


Pelaajakortit

Nimimerkki: nukka
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 23
Liigakokemus:
http://fuw.arkku.net/sliiga/pelaajat?id=3
http://superliiga.fi/player/528
http://superliiga.fi/player/35
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2913&kausi=31

Nimimerkki: Stara
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 24
Liigakokemus:
http://eliittiliiga.net/player/207
http://www.hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=675
http://fuw.arkku.net/sliiga/pelaajat?id=657
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5998
https://superliiga.fi/player/534

Nimimerkki: M.Koivu.
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 27
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3954
https://superliiga.fi/player/110

Nimimerkki: Surfacin.
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 24
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/40

Nimimerkki: Ahis
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 23
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3858
https://superliiga.fi/player/2400

Nimimerkki: Maito
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/2887
http://fuw.arkku.net/sliiga/pelaajat?id=557

Nimimerkki: selena
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/117
Suomiliiga
Hokisarja

Nimimerkki: Marquez
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 21
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3130
http://superliiga.fi/player/972
Viimeksi muokattu 01.03.2018 21:52, muokkaaja nukka.
K.Carson

Viestejä: 3
Lähetetty: 24.02.2018 22:43

Team Sahara mukaan!

- Joukkueen nimi: Team Sahara
- Perustamisajankohta: 22.03.2006
- Pelatut ottelut: 15796
- Lyhenne: TSA
- Vastuuhenkilöt: K.Carson (pvh) ja ihme (vh)

Historiaa

Tähän voisi kirjoittaa monta sivua tekstiä, mutta tiivistetään. K.Carson hommasi saharan ensimmäisille liigajäille ja vuosien saatossa vastuu siirtyi Pudelle (hänelle, joka mehuissa on) ja menestystä tuli enemmän ja vähemmän. Hiljaiseloa välillä oli ja nyt on taas aika herätellä nukkuva peti, siis peto (:D) kenempä muunkaan kuin K.Carsonin toimesta.

Miksi Sahara?

Olemme todella perinteikäs (ja jopa legendaarinen, noni älä innostu...) kiekkotk- joukkue, joka on pelannut liigoja vuosien varrella todella runsaasti. Nyt taas hieman erilaisella kokoonpanolla liikkeellä, mutta vanhojakin sahararääkkejä on mukana toki. Tällä hetkellä olemme kiekon lähes aktiivisin joukkue, joten pelit saamme varmasti pelattua. Taso on joukkueella hyvä, tavoitteena enemmän tai vähemmän mitalikamppailut. Olemme myös mukavan asiallisia, tajuamme edelleen, että tällä pelillä ei naista saa, ne pitää hankkia ihan muilla keinoilla.

Haemme ensisijaisesti liigaan, mutta otamme mukisematta sen paikan vastaan, mikä tarjotaan.

Pelaajat

Hyökkääjät:
ihme (rööri)
dau (Texier)
Meira
Pude
Grosek

Puolustajat:
K.Carson
jussi
Ilya
Asdd (Mäenpää)
Ton
tögö
Viimeksi muokattu 25.02.2018 00:10, muokkaaja K.Carson.
Nissinen

Viestejä: 2
Lähetetty: 25.02.2018 14:54

Ei sittenkää
Viimeksi muokattu 02.03.2018 21:17, muokkaaja Nissinen.
Vilunen

Viestejä: 1
Lähetetty: 25.02.2018 15:22

Nimi: Antares
Perustamisaika: 2017-06-15 16:22:43
Pelatut ottelut: Pelatut 251, voitot 122, tasapelit 22, häviöt 107
Kotipaita: musta - keltainen - musta
Vieraspaita: oranssi - pinkki - keltainen
Lyhenne:ATRS
Vastuuhenkilöt: Vilunen (pvh) snadi (vh)


Historia
Perustimme joukkueen kesällä 2017 kaveriporukalla. Myöhemmin lukuihimme on liittynyt useita pelaajia, ja olemme nykyään aktiivinen joukkue. Olemme kauden I/18 alusta asti halunneet mukaan liigaan.


Miksi Antares Superdivariin?
Antares on kilpailuhaluinen joukkue, joka haluaa lisää haasteita. Olemme aktiivisia ja saamme liigapelit pelattua ajoissa. Uskomme pärjäävämme divarissa.


Pelaajakortit:

Nimimerkki: snadi
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 13
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/2341

Nimimerkki: A.Panarin (Rissanen)
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/2371

Nimimerkki: Anttizki
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/2405


Nimimerkki: Vilunen
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 26
Liigakokemus:
WAHL hopeaa Black Avengerseissa.
https://kiekkoliiga.net/player/826
http://kiekko.arkku.net/fi/player.php?id=387

Nimimerkki: Nedved
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
Liigakokemus:-

Nimimerkki: Dance
IRC: -
Pelipaikka: yp/hyökkääjä
Ikä: 23
Liigakokemus:
3/08 WHL @ Pohjolan Titaanit (Thundery)
1/09 WHL @ Pohjolan Titaanit (Thundery)
3/09 OHL @ Team Ör (Remember)
1/10 Kiekko Cup V @ Pohjolan Titaanit (Thundery)
1/10 OHL @ Pohjolan Titaanit (Thundery)
2/10 OHL @ Pohjolan Titaanit (Thundery)

Nimimerkki: Reyes
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
Liigakokemus:
https://superliiga.fi/player/2452

Nimimerkki: sby
IRC: -
Pelipaikka: AP
Ikä: 18
Liigakokemus:
https://kiekkoliiga.net/player/3859

Hyökkääjät: snadi, Reyes, Dance, Anttizki
Puolustajat: Vilunen, Nedved, A.Panarin., sby
Viimeksi muokattu 02.03.2018 15:45, muokkaaja Vilunen.
Eye

Viestejä: 1
Lähetetty: 02.03.2018 18:03

Joukkueen nimi Royal Family
Perustamisajankohta 2009-11-19 15:49:22
Pelatut ottelut 2480
Lyhenne RF
Vastuuhenkilöt (Eye pvh, SKTBS vh)
Pelipaidat: Kotipaita (Koko musta) Vieraspaita (Koko punainen)
Historia
Joukkue on perustettu 2009 vuoden lopulla Eyen ja SKTBS:n toimesta. Joukkueen ensimmäiset luistimen piirrot liigajäillä tapahtui kaudella 1/13 ja jatkui aktiivisesti kauden 2/14 loppuun.

Miksi juuri teidät pitäisi valita?
Ollaan tauolta palattu jengi ja nälkäinen sellainen. Tehtiin comebäk ihan vain sen takia, että pääsee vielä maistamaan miltä se legendaarinen kiekko.tv maistuu ja näin ollen haluttiin lähteä hakemaan sitä tästä liigasta. Jengi on vielä tuore kokoonpanostaan, lukuunottamatta eyeä ja sktbs:ää jotka on vanhoja sotaratsuja royalin alkuajoilta, tietenkin myös liigaympyröistä. Tulemme olemaan aktiivinen jengi tässä yhteisössä ja haluamme todistaa sen.

Luulemme pärjäävämme divarissa, mutta liigakin käy.

Pelaajat

Hyökkääjät:
SKTBS
Ilves
Saggyz

Pulustajat:
Eye
paljopena (Anarcho)
Viimeksi muokattu 02.03.2018 18:06, muokkaaja Eye.
© Superliiga 2019