Foorumi

All-Starsin tulokset
Falco

27.11.2016 19:17

Superliigan B-lohko vs. Superliigan A-lohko


All-Starsin päivä on koittanut. Tervetuloa huippujännittävän Superliigan ja Kiekkoliigan välisen All-Starsin ensimmäiseen otteluun. Zaborsky ja pasi88 ovat koonneet Superliigan A- ja B-lohkoille joukkueet, jotka lähtevät tavoittelemaan finaalipaikkaa Kiekkoliigan taitureita vastaan. Luvassa on mielenkiintoinen kamppailu, jossa nähdään useiden eri joukkueiden pelaajia ja erikoisia komboja.

- 1. Erä -

Sude-Pönse-Mumba-Loren
VIIKINKI-Jakke-teppo223-RikuHahl

00:00 - All-Starsin ensimmäinen aloitus menee B-lohkolle.
00:33 - 1-0 by Mumba (Sude, Pönse) - Sude pistää b-pisteen tuntumasta vetoa maalia kohti. Veska torjuu patjalla suoraan Mumban lapaan joka iskee kiekon heti maaliin!
00:50 - 2-0 by Mumba (Pönse) - A-lohkon puolustus nukkuu ja Mumba näkee tilaisuuden läpiajoon - sinne hän pääseekin! Mumba harhauttaa kylmänviileästi maalivahdin ja vetää kiekon verkon perukoille.
02:19 - 3-0 by Pönse (Mumba, Loren) - Viiksien kohdalla on tilaa eikä Pönse erehdy. Tykki pamahtaa keskelle maalia ja maalitorvi soi jo kolmatta kertaa pariin minuuttiin.
02:58 - 4-0 by Loren (Mumba, Pönse) - B-lohko tuhoaa tällä hetkellä A'ta. Lorenilta ja Mumbalta hienoa syöttötyöskentelyä jonka seurauksena on suoraan syötöstä tolppa. Tolpasta kiekko kimpoaa Lorenille joka vetää kiekon maaliin!!
03:46 - 4-1 by Jakke (RikuHahl, VIIKINKI) - Nyt nukahdetaan toisessa päädyssä! Jakke ja RH pääsevät peräti oneen eikä Risingin mies erehdy. Kavennusmaali!
05:00 - A-lohko näyttäisi pääsevän pikkuhiljaa peliin mukaan. Äsken B-lohko dominoi, mutta nyt punaisissa pelaavat A-lohkolaiset saavat jo pientä kuviontynkää.
05:17 - 4-2 by Jakke (RikuHahl) - Etukulmaveto parin miehen läpi tuo A'n jo kahden maalin päähän.
05:27 - RikuHahl vetää ohi tyhjistä. Tsemppiä!

B-lohko saves 5, poss 50%
A-lohko saves 4, poss 49%

- 2. Erä -

Circle-pasi88-Kucherov-Jopi
Zaborsky-Pöpä-Emma-käres

00:05 - Pientä vaihtosekoilua molemmilla joukkueilla.
00:50 - 5-2 by Circle (Jopi, pasi88) - Hallitsevan mestarin eli Bernin pojat pistivät punapaidat sekaisin ja veivät joukkueensa hienolla yhteispelillä 5-2 johtoon.
02:04 - Griezmannille ja Emmalle pientä 2vs1-tilannetta. Griezmann kuitenkin viivyttelee turhan pitkään joten puolustajat tulevät väliin. Hän vetää päin kaikkia vihuja ja tilanne kuihtuu kasaan.
03:08 - Kucherovin veto lähtee kaukaa ja on kimmota Circlelle, mutta tämä ei ihan pääse tuikkaamaan kiekkoa sisään.
03:31 - Griezmann kärkkyy yksin ylhäällä ja avaus lähteekin, mutta menee tämä yli.
03:35 - 6-2 by Kucherov (Jopi) - Jopin syöttö lähtee Kucheroville joka näkee etukulman avoinna ja sinne kiekon lähettääkin.
04:15 - 7-2 by pasi88 (Jopi, Circle) - Jälleen mestarin otteita nähtävillä. Maskia on ja pasi88'lle pelataan kiekko viivaan joka laukoo karmean kudin keskelle maalia.
05:39 - 8-2 by Kucherov (Circle, pasi88) - Griezmann ryntäilee omalla alueella ja antaakin tällä tavalla tilaa vetopassille. Kucherovin vetopassi lähtee maalille ja Jopi ohjaa sen sisään.
05:59 - 8-3 by Emma (Pöpä, goalkeeper) - Kuuden maalin johtoasemassa oleva B-lohko antaa vähän löysää mikä avaakin Emmalle tilaisuuden b-pisteelle eikä tämä erehdy.

B-lohko saves 3, poss 54%
A-lohko saves 4, poss 45%

- 3. Erä -

Circle-pasi88-Kucherov-Mumba
olzu-Select-Jakke-VIIKINKI

00:40 - Peli näyttää huomattavasti rauhallisemmalta kolmannessa erässä. Kumpikaan ei ole saanut paikkoja tähän mennessä.
01:35 - VIIKINGIN puolenvaihto Selectille on hieno. Tämä pääseekin harhauttamaan ja tälläämään aika läheltä maalia, muttei
02:06 - 9-3 by Mumba (pasi88, Kucherov) - Lopun alkua? Mumban tykki puhuu viiksien kohdalta.
02:17 - 9-4 by olzu (Jakke, Select) - Vielä tulee A-lohko. olzu laukoo kaikkien läpi siniseltä kiekon maaliin.
02:48 - 9-5 by Jakke (VIIKINKI, Select) - 3vs1-tilanne(!). Useiden syöttöjen jälkeen kiekko päätyy Jakelle joka saa vetää kiekon rauhassa tyhjiin. Maalivahti ja Sude ovat voimattomia tuossa tilanteessa.
03:53 - VIIKINKI puskee uskomattomalla liimalla kaikkien läpi ja tekee melkein maalin etukulmakuljetuksella! Maalivahti pelasti tilanteen viime hetkellä.
05:20 - B-lohko ottaa maalivahdin pois mutta mitä ihmettä? He laittavat maalivahdin takaisin paikalleen. Olipa riskialtis tilanne. Jakke ei ihan ehdi vetää kiekkoa tyhjiin.
05:59 - Ottelu päättyy varsin maalirikkaan kahdeksantoista minuutin jälkeen. Tässä oli vaikea pysyä perässä.

B-lohko saves 3, poss 52%
A-lohko saves 1, poss 47%

*** Mumba - Teki heti alkuvaiheessa hienoja yksilösuorituksia ja auttoi joukkuettaan saamaan yliotteen vastustajasta. Hyvä peli marjojen pelurilta.
** pasi88 - Rakensi peliä ja onnistui parhaiten Berniläisen kanssa. Kapteeni oli joukkueensa kapteeni.
* VIIKINKI - Tahdonvoimalla puski joukkuettaan eteenpäin, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Tsemppitähti Löylyjen tähdelle.
Vs: All-Starsin tulokset
Falco

27.11.2016 19:56

Divari vs. Liiga

Odotettu hetki on käsillä. Divari kohtaa Liigan tässä klassikkoväännössä. Divarilta löytyy yllättävän kovia pelimiehiä mutta tosiasia on se, että Liiga lähtee odotetusti ennakkosuosikkina tähän mittelöön.

- 1. Erä -

wnb-Dumpe-Karlsson-Teemu
Ilja-Lupaschuk-zuper-stem

00:00 - Aloitus divarille. Josko tästä tulisi hieman tasaisempi peli mitä Superin pelistä?
00:35 - Tunnustelua, tunnustelua. stemillä ensimmäinen paikka laukoa etukulmaan, mutta tämä päättää jakaa vielä zuperille joka ei kuitenkaan saa vetoa aikaan.
01:16 - 0-1 by zuper (Lupaschuk, Ilja) - Ilja jakaa Lupalle joka jatkaa zuperille b-pisteen kaarelle. Tämä lähettää kiekon maalia kohti ja veto vaikuttaa olevan hiukan löysä. Mitä ihmettä? Se menee sisään! Veska imuroi helpon vedon! Patjojen kautta se kimpoaa eikä maalivahti edes reagoi tähän mitenkään.
02:03 - 0-2 by Ilja (stem) - Onnekkaan pompun ansiosta kiekko päätyy stemin kautta Iljalle maalin eteen joka ikään kuin zippaa kiekon sisään. Liiga johtaa jo tässä vaiheessa kahdella maalilla.
03:07 - 0-3 by stem (zuper, Ilja) - Karlsson möhlii vastustajan siniviivalla jonka vuoksi stem ja zuper pääsevät vaaralliseen 2vs1-tilanteeseen. wnb ei voi tässä tilanteessa mitään, sillä stem vetää kiekon vapaasti b-pisteeltä sisään.
03:30 - Teemun hienon seinäsyötön ansiosta Dumpe pääsee laukomaan viiksien kohdalta, mutta se menee valitettavasti tolppaan ja ajautuu kulmaan.
03:55 - 1-3 by wnb (Dumpe, Karlsson) - Teemu lagaa. Omat tekee siitä huolimatta. :D
04:26 - 2-3 by shed (wnb, Karlsson) - shedille b-pistepaikka josta tämä ei erehdy. Hyvä tämä Teemun lagi, sillä shed pääsi kentälle tekemään häkin.

Divari saves 9, poss 46%
Liiga saves 2, poss 53%

- 2. Erä -

Hytönen-tögö-shed-nitrik
Oikea-jlo-miktok-Saku

00:50 - nitrik zippaa siniviivalla shedille puolittaisen läpärin. Tämä vetää, mutta veska torjuu.
02:27 - Saku kikkailee yksin Divarin alueella ja saakin aika hyvän paikan kuljettaa kiekon etukulmaan. Maalivahti on kuitenkin sen verran hereillä että pääsee tämän tielle. Divarin porukka oli kyllä silti aika lailla kahvilla Sakun käsittelyssä.
03:40 - nitrikin tultua kentälle pelin tempo on selvästi kasvanut. Divari yrittää entistä enemmän puskea kaikkien läpi.
04:20 - Saku pääsee kuin ihmeen kaupalla maalin eteen ja saa vedonkin aikaan, mutta maalivahti torjuu tämän!
05:15 - Liigallakaan ei ole ollut pahemmin paikkoja, mutta Divarin aggressiivinen peli se vasta junnaakin paikallaan.
05:56 - Oikea pääsee maalinedustalle ja koittaa zipata kiekon häkkiin - tämä menee kuitenkin ohi.

Divari saves 5, poss 48%
Liiga saves 1, poss 51%

- 3. Erä -

Doughty-pelimiesx-Dumpe-Anakin
snidi-Lupaschuk-Milih-sharb

01:34 - 2-4 by Lupaschuk (Milih, snidi) - Milih syötti ihmeellisesti kaikkien läpi Lupaschukille. Tällä oli vielä syöttöpaikkakin 2vs1-tilanteessa mutta hän laukoo itse pikkumustan b-pisteen kaarelta verkkoon.
01:41 - 2-5 by sharb (Milih, snidi) - Ja lisää tulee. sharb tekee (ihme kumma) b-pisteeltä maalin Liigalle.
02:41 - 3-5 by pelimiesx (Dumpe, Doughty) - Pelimiehen tykki pamahtaa kaarelta. Maaleja on tullut niin tiuhaan tahtiin, etten ihan jokaista valitettavasti näe. Tehkää vähemmän maaleja?
03:35 - Divarin latvialaisjyrä Doughty puskee siniviivan yli mutta jättäytyy lopulta taka-alalle. Kunniamaininta tälle suuren pingin ulkkarille hienosta rynnistyksestä.
03:50 - 4-5 by Dumpe - Dumpen upea riisto antoi hänelle b-pistepaikan ja millainen veto lähteekään! Liian tarkasti tolpan kautta sisään.
05:10 - Nyt alkaa mylly! Divari ottaa maalivahdin pois! Miten käy? shed tulee vääntämään loppusekunteja.
05:55 - snidi pelaa sekunnit pois kellosta ja näpäyttää kiekon pois omalta alueelta. Tämä oli tällä selvä.

Divari saves 2, poss 45%
Liiga saves 3, poss 54%

*** Lupaschuk - Joukkueen kapteeni oli joukkueen paras pelaaja? Oli jatkuvasti esillä positiivisesti ja sai aikaan hienoja tilanteita sekä yhden maalinkin.
** Milih - Kylmähermoista peliä. Milihin käsittämättömän tyylikkäät (joskin tuuri) syötöt ja fiksu peli kiekollisena ansaitsee kaksi tähteä.
* Teemu - Lagaili oikealla hetkellä ja sen takia Divari saikin pari maalia. Joukkueensa kiistaton tähti uhrautumisellaan.
Vs: All-Starsin tulokset
Falco

27.11.2016 20:36

Pronssiottelu: Divari vs. Superliigan A-lohko

Häviäjät mittelevät pronssista. Divari lähtee peliin pienoisena ennakkosuosikkina.

- 1. Erä -

wnb-Karlsson-Teemu-Dumpe
RikuHahl-Select-käres-Jakke

00:45 - 0-1 by Jakke (RikuHahl, Select) - Kiekko liikkuu hienosti viivan kautta aina Rikulle asti, joka vetää kohti maalia mutta maalivahti torjuu. Hetkinen, siitä tuleekin ripari vielä Jakelle joka saa laukaista kiekon tyhjiin! A-lohko johtoon!
01:32 - 0-2 by Griezmann (Select) - Selectin outo lätty maalille päätyy Griezmannille joka vetää jalkakynällä tyylikkäästi kiekon sisään! Elegantti maali.
02:34 - 0-3 by Griezmann (RikuHahl, Jakke) - Jaken ja RH'n passien kautta Griezmannille maalille vetopassi joka saa käytännössä onen kautta viedä joukkueensa 0-3 johtoon.
03:29 - Teemu puskee urhoollisesti Super(hyvän) puolustuksen läpi mutta kiekko jää puolimatkaan.
04:40 - Puukäsi-Teemu lagailee taas, mutta Divari pitää silti kiekkoa A-lohkon alueella.
05:14 - wnb'n veto kaukaiselta b'n kaarelta liruu millin verran ohi.
05:53 - Griezmann vetää ohi mutta saa veskan kahville vedollaan ja kiekko menee maalin takaa Jakelle, joka yrittää tuikata sisään mutta siinä on liikaa miehiä edessä! Pientä tuuria matkassa Superliigalaisilla.

Divari saves 4, poss 53%
A-lohko saves 3, poss 46%

- 2. Erä -

Hytönen-tögö-nitrik-shed
Select-RikuHahl-VIIKINKI-käres

00:00 - Toinen erä alkaa. shedin ja nitrikin tuleminen kentälle pitäisi tuoda jonkinlaista eloa Divarin peliin.
01:00 - 0-4 by VIIKINKI (Select, RikuHahl) - Tuomari ei valitettavasti tätä nähnyt. VIIKINKI luultavasti puski maalille väkivahvalla pelillään ja teki 0-4 osuman.
02:00 - 1-4 by tögö (nitrik, shed) nitrikin veto kaarelta on hidas hidas ja huono, mutta se osuu tolppaan! Kimmoke tulee tögölle joka suorittaa perus etukulmakuljetuksen.
02:33 - VIIKINKI jälleen pahanteossa. Tulee kulmasta yksin maalille ja vetää tolppaan edustalta. Kiekko ajautuu lopulta kulmaan.
03:30 - Divari pyörittää muttei tunnu saavan erityisen hyviä paikkoja aikaiseksi.
04:33 - Select vetää kilometrikaupalla siniviivalta ohi vihun maalin. Varsinainen hehtaaripyssy.
05:00 - Oi, miten hienosti tögö ja shed liikuttelevat kiekkoa! shed päättää lopulta itse vetää mutta maalivahti torjuu! Olisi kannattanut vielä jakaa nitulle, jolla oli tyhjät edessään.
05:27 - 2-4 by shed (tögö) - Meni ohi (ei veto).
05:45 - 3-4 by Hytönen - Aloitus A-lohkon päädyssä. Kiekko päätyy onnekkaasti suoraan Hytöselle maalin eteen, joka vetää kiekon tulisieluisella kudilla etukulmaan.

Divari saves 6, poss 54%
A-lohko saves 7, poss 45%

- 3. Erä -

Doughty-pelimiesx-nitrik-Anakin
Select-RikuHahl-Jakke-VIIKINKI

00:32 - 4-4 by Anakin (nitrik, pelimiesx) - nitrikin b-pisteveto on hyvä, mutta veska saa kimmotettua sen toiselle b-pisteelle. Täällä on kuitenkin Anakin joka vetää niin kovaa kuin lähtee ja tyhjiinhän se menee - vaikkakin kaikkien läpi.
02:00 - Doughty kujalla Jaken käsittelyssä.. Hän meinaa vetäistä b-pisteeltä mutta tekeekin vartaloharhautuksen ja muuttaa asentoaan. Veto on kuitenkin huono eikä se tuo johtoasemaa A-lohkolle.
02:56 - 3vs1-tilanne, jossa mukana RH, Jakke ja Select (harvinaista, että VIIKINKI on alimpana). Select päättää yrittää itse mutta eihän siitä tule mitään. Sääli.
04:03 - pelimiesx'n veto kimpoaa RikuHahlille joka meinaa vahingossa sohia kiekon omiin! Tämä olisi ollut tappava takaisku.
05:00 - Trillerin päätösminuutti alkaa. Tuleeko ratkaisu varsinaisella peliajalla vai mennäänkö ensi kertaa jatkoajalle tässä tapahtumassa?
05:59 - Jatkoajalle mennään. Jännärihän tästä tuli.

Divari saves 5, poss 42%
A-lohko saves 5, poss 57%

- Jatkoaika -

00:48 - Griezmann ja Jakke saavat kiekon tiukoista paikoista Jakelle, jonka b-pisteveto ei mene verkkoon asti.
01:22 - 5-4 by Anakin (nitrik) - Pronssi menee Divarille! Onnekkaan syötön ansiosta Anakin saa täräyttää mitalin Divarille ihan maalivahdin nenän edestä. Onnittelut!

*** Anakin - Ratkaisi pelin ja teki tärkeän maalin kolmannessa erässä Divalle.
** VIIKINKI - Toi kovuutta joukkueen peliin ja hänen ansiostaan useita paikkoja A-lohko saikin.
* tögö - Taitavaa pelinlukua ja rakentavia ratkaisuja. Peukku ylös ja yksi tähti.
Vs: All-Starsin tulokset
Falco

27.11.2016 21:35

Finaali: Superliigan B-lohko vs. Liiga

Tähän on tultu. Mestaruustaisto. Liigan tähdistö vastaan Superliigan B-lohkon tähdistö. Jännittävää nähdä, saadaanko kentälle SC Bernin nelikko ja mitäköhän se saisi aikaan? Lopputaistelu alkaa pian.

- 1. Erä -

Rowdy-Loren-Mumba-Kucherov
Ilja-Lupaschuk-zuper-stem

00:30 - Liiga ottaa odotetusti pelin haltuunsa. Heti mennään kotipäätyä kohti, mutta toistaiseksi peli on 0-0.
01:43 - Mumban menetyksen vuoksi zuper saa vetopaikan kaarelta - veto ei kuitenkaan mene sisään.
02:31 - Lupaschukilta oivaa maskipelaamista ja stemin tykki puhuu, mutta edessä on liikaa sinipaitoja.
03:10 - zuper täräyttää tolppaan
03:23 - Toisessa päädyssä tapahtuu ensimmäistä kertaa tässä ottelussa. Veto lähtee (en nähnyt kenen lavasta) mutta se ei mene sisään. Kucherov melkein onnistuu zippaamaan irtokiekon sisään! Ei kauas jäänyt.
03:45 - B-pisteelle aukeaa tilaa Liigan päädyssä ja Rowdy luisteleekin sinne. Saa syötön Mumbalta, vetää suoraan ja vie B-lohkon johtoon!
04:39 - 1-1 by Lupaschuk (zuper, stem) - Mitä mainioimman yhteispelin ja Lupaschukin pelinluvun ansiosta hän on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tasoittaakin ottelun vedolla etukulmaan.
05:40 - zuper säntää maalille ja eivätkä puolustajat ole hereillä! Hän riistää ja yrittää ujuttaa kiekkoa sisään Forsberg-tyylisesti muttei aivan saa oikeaa asentoa. Lähellä kävi.

B-lohko saves 5, poss 46%
Liiga saves 4, poss 53%

- 2. Erä -

rennie-pasi88-Jopi-kuminalli
Oikea-jlo-miktok-Saku

00:00 - Bernin poijaat kentälle. Tästä tulee mielenkiintoista.
00:16 - rennien ovela laitapassi päätyy Jopille maalin kulmalle. Veto menee hehtaarikaupalla ohi.
02:00 - Ensivaikutelma: Liiga ei saa enää samanlaista pyöritystä aikaan mitä edellisessä erässä. Kyllä sen näkee, että SC Bern osaa pelata yhteen.
03:34 - Saku luikertelee kulmasta aina maalille asti ja saa laukauksenkin aikaan mutta se on melkoinen tuhnu. Ei maalia.
04:05 - miktok ja b-pisteveto.. Ei onnistu tällä kertaa. Hyvältä vaikutti, mutta sinivalkoinen maalivahti venyi tyylikkääseen torjuntaan.
04:50 - Kiekko pelataan rennielle kaarelle ja sieltä paukkuu muurista huolimatta. Tämä ei kuitenkaan onnistu. Keskinkertainen veto ei tällä kertaa riittänyt.
05:47 - kuminallilla palaa hermot. B-pisteveto ei uppoa joten tämä päättää vähän päästää höyryjä violentilla.

B-lohko saves 3, poss 50%
Liiga saves 5, poss 49%

- 3. Erä -

Loren-rennie-Kucherov-Mumba
Fice-Naappi-Milih-sharb

00:00 - Ei Bern-kokoonpanoa? Hmm.
01:04 - Naappi puskee ja sulkee. Ei maalia.
03:05 - 2-1 by rennie (Mumba) - OI MIKÄ MAALI! Mumba pääsee kolmen pelaajan keskeltä upeasti tulemaan läpi, syöttää rennielle ja tämä vetää kahden tolpan kautta kiekon maaliin! Olipa tyylitelty häkki. B-lohko johtaa, what do you know?
03:05 - Samalla vaihtuu kaikki paitsi rennie. Mukaan tulee Rowdy, kuminalli ja Jopi.
04:32 - Liiga sulkee ja ottaa miktokin jäälle. Huhhuh.
04:57 - Jopi yrittää kaukovetoa tyhjiin keskeltä. Ei onnistu, ei.
05:14 - kuminalli ja Jopi pääsevät 2vs1-tilanteeseen. Kuminalli vetää päin vihua, voi voi..
05:43 - 2-2 by Fice (sharb, Naappi) - Sieltä tulee tasoitus! Kiekkoa pusketaan maalille ja Fice sen lopulta sisään tuikkaa.
05:59 - sharb kusee läpärin viimeisellä sekunnilla. Tätä All-Starsia en unohda ikinä. :D Katsomo repeää nauruun.

- Jatkoaika -

pasi88-rennie-kuminalli-Jopi
Oikea-Naappi-miktok-zuper

00:31 - VIIVALLA KÄY! miktok vetää nollakulmasta maalille mistä kiekko kimpoaa ihan maalin eteen ja zuper koettaa sitä sohia sisään. Todella lähellä!
01:56 - Nyt vetää rennie ja nalli on riparissa, mutta ripari pomppaa onnekkaasti maalivahdille. Huhhuh, mikä peli.
05:00 - Tässä odotellaan nyt vain ratkaisua. B-lohkolla on ollut suurin osa hyvistä paikoista.
05:39 - kuminalli pääsee läpäriin. Hän vetää ja.. SINNE MENEE! KUMINALLI RATKAISEE B-LOHKOLLE ALL-STARSIN MESTARUUDEN! OI, MIKÄ LOPETUS TURNAUKSELLE!

*** sharb - Tarvitseeko perustella...
** kuminalli - Ratkaisi B-lohkolle mestaruuden. Ei kaipaa perusteluja.
* pasi88 - Piti hienosti oman pään puhtaana ja toimi järkevästi pattitilanteissa.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.