Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko Evolution uvex - Internazionale

Evolution uvexin kausi alkoi tahmaisesti, mutta vauhtiin päästyään ei sille juuri vastustajaa koko B-lohkosta löytynytkään, lopputuloksena hieno toinen sija. Tämän otteluparin A-lohkon edustaja, Internazionale sen sijaan pelasi varsin mukiinmenevän kauden ja sijoittui tasaisen varmasti sarjataulukon puoliväliin.

Tilastojen vertailu
Voitot: Evolution uvex 15 vs. Internazionale 5
Tasapelit:
Evolution uvex 1 vs. Internazionale 1
Tappiot: Evolution uvex 3 vs. Internazionale 7
Tehdyt maalit:
Evolution uvex 123 vs. Internazionale 62
Päästetyt maalit:
Evolution uvex 58 vs. Internazionale 64
Plus/miinus:
Evolution uvex +65 vs. Internazionale -2
Pisteet/ottelu:
Evolution uvex 2.35 vs. Internazionale 1.33

Evolution uvex
Runkosarjan lopussa uvex oli ylivoimainen. Sen huipputehokasta kokoonpanoa vahvisti edellisestään hiljattain joukkueeseen liittynyt Kiekkoliigan pistehirmu
stem. Maalinteko on lasetettu lähes täysin stemin ja leuhkan kapeille hartioille. Kumpikin pistää kiekkoa verkkoon merkittävällä prosentilla. Äärimmäisen vaarallinen hyökkäyskaksikko on joukkueen ehdoton kivijalka myös pudotuspeleissä. Aggressiivisempi hyökkäystyyli on kantanut toistaiseksi pelkästään hedelmää, mutta takaraivossa on pelko siitä, että puolustuksen huolellisuus kärsisi siitä. Internazionalen hyvä yleispeli voi pahimmassa skenaariossa jäädyttää liigan maalikuningasjoukkueen pelin.

Internazionale
Tasapaksun Internazionalen voisi leimata kohtalaisen näkymättömäksi joukkueeksi. Napsi voittoja ja kärsi tappioita, periaatteessa näin pystyy joukkueen runkosarjan tiivistämään. Mitään maata mullistavaa tai yllättävää ei ole nähty. Suomalais-latvialainen kokoonpano lähtee haastamaan EVX’n maalitykkejä suuremmilla pingeillä ja keskinkertaisella hyökkäyspelillä. He ottavat aikansa hyökkäysalueella. On jännittävää nähdä, miten sellainen taktiikka tulee toimimaan Evolution uvexia vastaan. Darmianiin ladataan suuret odotukset sillä vastustajan tiukan nipun avaaminen vaatii kierrätystä siniviivan kautta. Kärkijoukkueiden kaataminen ei ole vielä Internazionalelta onnistunut. Tässä kohtaa on viimeistään aika yllättää.

Arvio
Internazionale ei ole mitenkään yllätysvalmis joukkue. Minä näen tämän niin, että sinimustaan pukeutuneen sakin onnistuminen riippuu täysin vastustajan vireestä ja suhtautumisesta Interin tyyliin. Ennakkosuosikki pitänee kuitenkin pintansa ja menee jatkoon otteluvoitoin 3-1.

Ennakon tekijät: Falco & Fettis


Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 08.02.2017 16:25
Luettu: 290 kertaa

Kommentit
Loiske 08.02.2017 16:54
Vai että 58 tappioo runkosarjassa :S
Falco 08.02.2017 17:20
Näköjään muutama kertynyt joo. Korjattu.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017