Runkosarjakatsaus - Liiga 3/2021

Artikkeli

Superliiga 


Runkosarjakatsaus 3/2021 

Runkosarja on taputeltu ja on aika nostaa tapetille runkosarjan tapahtumia sekä lyhyesti pudotuspelien ensimmäistä kierrosta.

______________________________________________________________________________________


Kauden päätteeksi nähtiin jopa hieman yllätyksellinen kärkinelikko

Runkosarjan voitto osui Seattle Roostersille . Vaikka tiedossa oli, että tämän klubin kulku tulee muuttumaan edelliskausiin verrattuna. Vaikka Seattle ei täysin koostu kirkkaimmista huipputähdistä niin joukkueen toimiva pelitapa on auttanut siivittämään tien tähän pisteeseen. Tapetille on kuitenkin poikkeuksetta lähes pakko nostaa joukkueen alempipuolustaja eli ovimatto, joka on deke nimelläkin tunnettu. Jos suoraan puhutaan niin ei todellakaan aina ole saanut sitä arvostusta mitä kuuluisi saada sillä ainakin tällä hetkellä lukeutuun pelin top-3 parhaisiin alempiinpuolustajiin, kruunaantuisiko hieno kausi jopa paras ap palkinnolla? Myöskin vähemmän yllättäen kärkinelikosta löytyy Viimeiset Hitaat , jonka kokoonpanossa on nähty melkoista pyöritystä kauden mittaan. Saako viimekauden mestaruus jatkoa myös tällä kaudella vai onnistuuko, joku joukkue murtamaan Superliigan kestomenestyjän. Mielenkiintoista on myös nähdä millä nelikolla ViHi lähtee pudotuspeleihin, onko Archuleta ottamassa hyökkääjän tonttia haltuun ja ypn roolin nappaa varamiehen roolissa ollut shed, vai hyppääkö Rece takaisin puikkoihin. Myöskin Retolla vahvistunut Kamloops Blazers raivasi tiensä kärkinelikkoon, vaikka täsmähankintojen myötä odotukset olivat asetettu suht korkealle niin sijoitusta voidaan pitää hyvänä suorituksena. Myöskin KB:n kohdalla nousee ilmaan kysymysmerkkejä siitä, että mikä on se ykkösnyrkki jolla pudotuspeleihin lähdetään, sillä rotaatiota on nähty myös tässä leirissä. Odottaa kyllä voisi, että hyökkäykseen istutetaan kaksikko Arca - Reto, joista ensimmäisen nimiin osui myös tämän kauden maalipörssin voitto. Ja niin kuin olettaa saattoi niin kyllähän se Manhattankin tiensä tähän sakkiin löysi, vaikkakin alkukauden ykkösypn roolissa viilettänyt jorti yllätys yllätys saikin jälleen avata toimiston ovet ulospäin. Tähtiä vilisevän Manhattanin tilanne on siitä mielenkiintoinen, että kokoonpanossa on tällä hetkellä ainoastaan hyökkääjä-statuksen omaava pelaaja, joka on Trn. Tulivoimaa kyllä löytyy alemmiltakin kerroksilta Yanilta ja veikalta, mutta kumpi heistä toimii hyökkääjänä ja lähteekö peli rullaamaan läheskään samalla tavalla, kuin totutulla laspa - Trn kaksikolla.

______________________________________________________________________________________
Keskikastissa käytiin kiivasta taistelua

Viidenneltä sijalta löytyy Nightmare , joka aloitti kautensa vahvasti, mutta ilmeisesti noin puolivälissä osalla astui hieman motivaatio-ongelmat kehiin. Joukkueen selkeästä ykköstähdestä welusta ei todellakaan saatu kaikkea irti ja suurin vastuu hyökkäyspäässä iskostuikin froun harteille. Suurimmat ruusut ansaitsee Rye, joka osoittautui ainakin allekirjoittaneelle tiedettyä taitavammaksi pelaajaksi. Nightmare sai kuitenkin raavittua tarvittavat pisteet ja suoriutumaan siten, että kotietukaan ei jäänyt kiinni kuin yhdestä pisteestä. Syttyykö welu pudotuspeleissä ja saako joukkue lisättyä otteisiinsa vielä yhden pykälän lisää? Kuudennelta sijalta löytyy HC Big Knob Tanja , joilta olisi voinut jopa odottaa hieman korkeampaa sijoitusta, pelaamattomuus ja sen tuoma jäisyys varmasti vaikeuttivat asiaa varsinkin, kun kauteen lähdettiin täysin uudistuneella kokoonpanolla, millä ei oikeastaan ollenkaan oltu keretty harjoittelemaan. hmbledoren johdolla näihin seikkoihin nähden tulos oli kuitenkin varsin hyvä ja pudotuspeleissä nähdään varmasti vielä astettava vaarallisempi klittajengi. Suurennuslasin alla on myös se, että miten TheDoctor suoriutuu pudotuspeleissä, kun vastassa on Kamloops Blazers jota pelaaja on edustanut lähes koko uransa. Runkosarjassa suorittaminen oli aika ajoin jopa melko takkuista, mutta tämän varmasti selittää se, että tohtori ei ole päässyt pelaamaan niin paljon kiekon kanssa, kuin on tottunut. Seitsemännellä sijalla on Caribbean , jonka sijoitus tulee itselle ainakin varsin yllätyksellisenä. Allekirjoittanutkin tainnut kertaalleen joukkueen kohdalla todeta, että taistellaan vain kunniasta ja hyvällä tuurilla viimeisestä pudotuspelipaikasta. Beans kuitenkin nähtävästi oli saanut haalittua kasaan tarpeeksi kolmen pisteen voittoja jotka siivittivät heidät tälle sijalle. Pelaajistosta behis on ollut todellinen väriläiskä tähän joukkueeseen ja tulostakin on tullut, joukkueen tilannetta parantaa myös se, että raiq:in comebackin sekä juutin (viileä) myötä joukkueen pelillinen taso on ottanut kovan harppauksen ylöspäin. Uskallan jopa väittää, että parhaimmillaan Beans pystyy pudotuspeleissä lyömään tosissaan kampoihin Viimeisiä Hitaita vastaan, mutta pettyä ei kannata vaikka hallitseva mestari tästä yli kävelisikin. Viimeisen pelipaikan itselleen lunasti Kuolema , jonka palkinnot tällä kaudella jäävät suurella varmuudella epämiellyttävimmän vastustajan palkintoon. Toki joukkue pelaa niin passiivista ja oksettavaa kiekkoa, että tämä saattaisi siivittää joukkueelle jopa välieräpaikan vastustajan kuollessa tylsyyteen. Hyvä suoritus kuitenkin nousijajoukkueelta.

______________________________________________________________________________________
Kauden suurin floppi löytyi tällä kaudella häntäpäästä

Jos aivan pohjapäästä aloitetaan niin käsitteillä on sinänsä poikkeuksellisen positiivinen tilanne, sillä tämä on ensimmäinen kerta kun pää ei lyö tyhjää hajuttoman ja mauttoman PeteAcademyn kohdalla. Kokoonpanosta löytyy pelaajia kyllä pelien alta pois hoitamiseen, mutta vastaukseksi yhteisö on saanut "hokkarit naulassa". Ei varmaan ensi kaudella tarvitse teitä kohdata, adios. Jos tuloksellisesta hankalaa oli PeteAcademyllä niin ei sen helpompaa ollut myöskään Kouvola Sabresilla , erona toki se, että GM-Zippo hoiti hommat kunnialla loppuun tuloksista riippumatta ja mukaan mahtui myös muutamiakin positiivisia pilkahduksia. harin hankkiminen joukkueeseen oli todella kova lisä ja ilman tätä olisi satunnaiset vihreät lukemat saattaneet muuttua hyvin nopeasti punapohjaisiksi häviöiksi. Myöskin app:in hankinta, joka myös smb:nä tunnetaan oli osunut hankinta. Seitsemään otteluun 18 tehopistettä ja ylivoimaisesti joukkueen paras p/o keskiarvo. Vaikka menestystä ei tällä kaudella tullut niin olisi silti mukava nähdä joukkue jatkamassa myös ensikaudella liigakarsintojen myötä liigan puolella. Obsessive puolestaan väläytteli satunnaisia kertoja jopa aika vahvaakin peliä, mutta voitot jäivät silti minimiin, tasaisesta kokoonpanosta kuitenkin nousi esille nimi Groovy, joka oli eittämättä joukkueen tärkein pelaaja, toki jos Lorenille olisi suotu täydet peliminuutit kauden myötä niin olisi tämä kaksikko varmasti aika tasapisteissä vääntänyt. Mikäli joukkue jatkaa ensikaudella niin muutama kovempi hankinta voisi ehostaa joukkuetta ja pitäisi keskittyä siihen, että pelirytmi ja otteet kentällä saataisiin pidettyä tasaisempina sillä nyt mukaan mahtui hyvin useasti kaksi ääripäätä jossa joukkue oli parhaimmillaan, että huonoimmillaan. Viimeiseksi päästään HC Tyrmäykseen , joka oli todella suuri floppi. Joukkue oli kuitenkin rankattu suunninpiirtein keskitietämille ja Anakinin siivittämänä joukkueen piti saada jälleen tulta alleen heikon edelliskauden jälkeen. HCT onnistui noin kauden puolivälissä saamaan hetkellisesti pelinsä kasaan ja onnistui raapimaan isoja sekä tärkeitä voittoja, mutta heikon alkukauden ja loppukauden myötä pudotuspelipaikka jäi tavoittamattomiin myös tällä kaudella. Onnistuuko joukkue ensi kaudella enään nousemaan pudotuspelijoukkueeksi vai rupeaako tämän joukkueen elinkaari olemaan pikkuhiljaa tiensä päässä?

______________________________________________________________________________________Pudotuspelit alkavat

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastakkain ovat siisSeattle Roosters - Kuolema
Viimeiset Hitaat -  Caribbean
Kamloops Blazers - HC Big Knob Tanja
Manhattan - NightmarePuolet peleistä pelataan jo alkuviikosta eikä podcastin tuottaminen onnistu ennen tätä, joten on turha lähteä ennakoimaan tuloksia, kun puolet peleistä on jo pelattu. Käydään siis aivan lyhykäisesti parit läpi tekstin muodossa. Luvassa on kuitenkin vielä mitään lupaamatta hieman poikkeuksellisempi podcast, jolle jatkoa saa tottakai välieristä erikseen tehtävä podcast, jossa käydään läpi välieräjoukkueet ja heidän kohtaamisensa.

______________________________________________________________________________________Seattle Roosters - Kuolema

Seattle Roosters lähtee sarjaan siis runkosarjan kärkipaikalta ja lähtökohdat ovat mieluisat. Ensimmäisellä kierroksella vastassa ei ole se kaikista taitavin joukkue, mutta se ei automaattisesti tarkoita sitä, etteikö se voisi olla vaikea. Seattlen riveistä selkeä johtohahmo löytyy alakerrasta nimen ovimatto takaa ja hänellä on taustallaan kova nippu, joka ei kuitenkaan ole sitä liigan kovinta kärkeä. Tästä huolimatta Seattle pelasi aivan fantastisen runkosarjan ja joukkueen pelitapa näyttää toimivan kuin unelma. Seattlen avainasetelmat tulevaan pudotuspelisarjaanKey Transparent | PNG All Joukkue on saanut osakseen melkoista hypetystä ja kausi on ollut melkoista ruusuilla tanssimista, mutta eihän tämä kaikki ole voinut nousta kupoliin? Eihän ajatuksissa pyöri ajatukset "Mitä jos hävitäänkin vittu Kuolemalle?" Vaikka vastapuoli olisi heikompi niin on tärkeä lähteä sarjaan siitä asetelmasta, että molemmat lähtevät samalta lähtöviivalta.
Key Transparent | PNG All ovimatto on saanut tarpeeksi kehuja osalleen eikä ole epäilystä siitä, etteikö hän tonttiaan hoitaisi, mutta onnistuuko Pisu sekä wehi nousemaan tasojensa ylärajoille ja siivittämään Seattlet kohti mitalipelejä.
Key Transparent | PNG All Vastassa on joukkue, joka pystyy tappamaan karmealla pelityylillään sekä ottelun temmon, että elämänhalut. Niinkuin aina ennenkin niin ensimmäistä maalin merkitys korostuu tässä sarjassa, sekä pitää osata asennoitua siihen, että maali-iloitteluita ei nähdä vaan pitää osata tyytyä myös 1-0 otteluihin.Kuolema puolestaan lunasti itselleen viimeisen pudotuspelipaikan pisteen turvin ohi Obsessiven sekä HC Tyrmäyksen. Joukkueen menestys oli hyvin pitkälti Falcon sekä perälän käsillä. Onnistuivat runkosarjassa lunastamaan tarvittavat pisteet karmealla pelityylillään, mutta jos totta puhutaan niin pitkässä sarjassa tuollaisella pelillä ei montaa sarjaa voiteta, varsinkaan liigassa. Toki jos Kuolema perälän johdolla onnistuu tekemään tarvittavat maalit sekä pysyy kiekollisena joukkueena niin mahdollisuudet kaikkeen ovat omissa käsissä. Sillä onhan joukkue varmaan liigan pahin joukkue, jota vastaan pelata tappioasemassa.Kuoleman avainasetelmat tulevaan pudotuspelisarjaanKey Transparent | PNG All Djangon pitäisi nousta enemmän esiin joukkueen johtavana puolustajana. Ylivarman pelaamisen sijasta häneltä voitaisiin odottaa paljon enemmän itsevarmuutta sekä rohkeutta erilaisissa pelitilanteissa. Omassa päässä myös tapahtuu aika paljon henkilökohtaisia virheitä, mutta mikäli nämä seikat saataisiin kuntoon niin olisi meillä tässä todella vaikeasti ohitettava alakerran lukko.
Key Transparent | PNG All perälän maalintekotaitoja tarvitaan nyt enemmän, kuin koskaan. Otteluiden kulku muodostuu Kuoleman osalta varmasti hyvin puolustuspainotteiseksi, joten jokainen vastahyökkäys ja maalintekopaikka pitäisi käyttää tehokkaasti hyödyksi ja, kun puhutaan maalinteosta niin katseet kiinnittyvät samantien edellämainittuun.
Key Transparent | PNG All Kuten aiemmin mainittiin niin Kuolema on äärettömän vaikea vastustaja takaa-ajajan näkövinkkelistä, joten jokainen varmasti ymmärtää ensimmäisen maalin merkityksen. Tämä onkin oikeastaan ainut ase, jolla joukkue voisi lähteä Seattle Roostersia kaatamaan sillä pitkässä juoksussa Seattle juoksee kyllä yli.Ennakkoveikkaus:
Seattle Roosters jatkoon 3 - 1 otteluvoitoin.

______________________________________________________________________________________Viimeiset Hitaat - Caribbean Caribbean

Viimeisten Hitaiden runkosarjaan mahtui paljon kaikennäköistä. Suurimpana käänteenä oli Nissinen poistuminen joukkueesta päävastuuhenkilö Jannen kiukutteluiden seurauksena, maaliruiskuna tunnetun hyökkääjän tilastosarake seisahtui 17 otteluun ja vaikka otteluita ei enään kertynyt enempää niin maalipörssin voitto jäi ainoastaan yhden osuman päähän. Liigan kestomenestyjä tulee jälleen kerran olemaan yksi suurimmista mestariehdokkaista ja heidän pysäyttämisekseen joutuu tekemään kovasti töitä. Janne ja kumppanit haluavat varmasti lunastaa back-to-back mestaruuden.ViHin avainasetelmat tulevaan pudotuspelisarjaanKey Transparent | PNG All Taitoa sekä kokemusta kyllä löytyy jokaiselta osa-alueelta ja heikkoudet löytyvätkin henkiseltä puolelta. Pysyykö focus pelaamisessa, kun vastassa on joukkue, joka ei varmasti anna yhtään periksi puolustusalueella ja puolustaa varmasti äärettömän tiiviisti. 
Key Transparent | PNG All Peluutus. Alkukauden ykköskokoonpanoksi muovautunut nelikko koki muutoksen ja Nissisen saappaat olisi täytettävänä. Sopivatko nämä saappaat paremmin shedille vai Recelle ja säilyykö paletti kasassa kokoonpanomuutoksista huolimatta.
Key Transparent | PNG All Kantaako Janne jälleen joukkueensa mestaruuteen? Kolmesti liigan parhaaksi hyökkääjäksi valittu Janne haluaa varmasti verissä suin kuljettaa joukkueensa back-to-back mestaruuteen ja siihen on kyllä täydet puitteet. Nähdäänkö pudotuspeleissä sitä Jannea, jonka palkintokaapista nämä kyseiset palkinnot löytyvät.Caribbean Beans onnistui lunastamaan itselleen seitsemännen sijan, parempaakin palkintoa olisi varmasti ollut tarjolla, kun heti ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Viimeiset Hitaat. Runkosarjassa joukkue onnistui ryöstämään kertaalleen ViHiltä yhden extrapisteen, mutta onhan pudotuspelit aina pudotuspelit. Mikäli Beans meinaa mieliä seuraavalle kierrokselle on jokaisen jätkän pelattava uransa parhaat mittelöt. Kovasti en laittaisi kiinni Beansin voitolle, mutta kaikkihan on mahdollista. raiq onnistuu takuuvarmasti sytyttämään joukkueensa pudotuspeleihin, mutta kuinka pitkälle se riittää.Beansin avainasetelmat tulevaan pudotuspelisarjaanKey Transparent | PNG All Tiivis pelaaminen. Kuten tiedetään niin vastustajajoukkueen henkisellä puolella saattaa tulla pieniä kolhuja, kun väännetään usean sarjan ottelu joukkuetta vastaan, jonka tiivis puolustus ei meinaa millään aueta. Kunhan puolustuspää pysyy tiiviinä ja vastustaja pidetään pois maalipaikoilta niin tämän jälkeen kaikki on kiinni siitä, miten maalipaikat käytetään itse hyväksi. 
Key Transparent | PNG All behis on osoittanut olevansa lahjakas pelaaja joka pystyy suoriutumaan laadukkaasti liigatasolla vaikka kyseessä ei olekkaan kärkipään joukkue. Hänen maalintekotaitojaan Beans tarvitsee nyt enemmän, kuin runkosarjassa missään vaiheessa. Kyseessä on kuitenkin liigan ensimmäiset pudotuspelit eikä jännitykseen ole varaa missään vaiheessa. 
Key Transparent | PNG All raiqun johtajuutta tarvitaan. Kun tiedetään mikä merkitys raiqilla on Beansille ja toisinpäin, niin voittamisen halua ei todellakaan puutu. Rinnalla on liigan puolelta kokematon kaveri, joka tarvitsee rinnalleen tyynen isähahmon, jota raiqin täytyy olla. Ennakkoveikkaus:
Viimeiset Hitaat jatkoon 3 - 0 otteluvoitoin.

______________________________________________________________________________________ Kamloops Blazers - HC Big Knob Tanja HC Big Knob Tanja

Kamloops Blazersistä povattiin vahvaa joukkuetta tulevalle kaudelle ja kausi päätettiinkin onnistuneesti kolmannelle sijalle. Kaksikon Reto - Arca myötä etenkin Kamloopsien hyökkäyspeli osoittautui erittäin tehokkaaksi eikä puolustuksessakaan ollut moittimista, kun huig otti hienosti uuden joukkueen haltuunsa. Hyökkäyksestä löytyy parivaljakko, joka mielellään viettäisi aikaa hyökkäyspäässä ja pudotuspeleissä tulee varmasti eteen tilanteita, joissa voi joutua pitemmässäkin juoksussa taistelemaan omassa päässä, toimiiko joukkueen puolustuspeli pudotuspeleissä.Kamloopsin avainasetelmat tulevaan pudotuspelisarjaan
Key Transparent | PNG All Maltillisuus. Niinkuin edellä mainittiin niin aikaa vietetään mieluusti hyökkäyspäässä. Mutta pudotuspeleissä joudutaan hieman sulautumaan mukavuusalueen ulkopuolelle ja antamaan myös kaikki puolustuspäässä.
Key Transparent | PNG All Pelivire. KB on erittäin vaarallinen joukkue, kun se on parhaimmillaan ja tätä vaaditaan seuraavat kolme viikkoa. Menestys isoissa peleissä on hyvin pitkälti Reton harteilla, joka tuo ison määrän kokemusta joukkueeseen. Myös Arcalta vaaditaan kovaa suorittamista, jotta kaikki ei kasaantuisi Reton harteille.
Key Transparent | PNG All huig on pelaaja, joka ei urallaan liiakseen ole palstatilaa saanut. Kamloopsia ei ole juurikaan ikinä siunattu järisyttävän kovilla alemmillapuolustajilla, mutta huig on runkosarjassa osoittanut, että tässä on kaveri jota Kamloops on aina etsinyt ja tätä vahvaa suorittamista tarvitaan myös pudotuspeleissä vaikka tulitukea Beiniltä varmasti saakin.HC Big Knob Tanja HC Big Knob Tanja taas puolestaan päätti kautensa kuudennelle sijalle, joka kuvastaa kyllä joukkueen runkosarja suoriutumista aika mallikkaasti. Kysymysmerkkejä pyöri siitä, että miten uudella kokoonpanolla lähtee ruletti pyörimään, kun harjoitusotteluiden määrä kauden aikana voidaan laskea yhden käden sormilla. Kausi oli paikkapaikoin melkoista vuoristorataa, mutta toisaalla joukkue puolestaan ylsi kentällä koviinkin suorituksiin ja peli näytti ajoittain oikein hyvältä. Lähteekö klittajengi pudotuspeleihin tutulla kokoonpanolla vai astuuko tässävaiheessa kenties stem kuvioihin?Big Knob Tanjan avainasetelmat tulevaan pudotuspelisarjaan

Key Transparent | PNG AllJokaisella kaudellaan maalipörssin voitosta taistelevalta TheDoctorilta vaaditaan onnistumisia pudotuspeleissä. Ei ollut runkosarjassa aivan parhaimmillaan eikä kiekko löytänyt maalin perukoille aivan totuttuun tapaan. Suokoon toki herralle senverta siimaa, että tatsi on pysynyt yllä lähes ainoastaan liigapelien muodossa.
Key Transparent | PNG AllJoukkue tykkää pelata hanakasti ylöspäin, mutta ajautuuko pelitilanteet liian usein ylihyökkäämisen puolelle? Viimeistelytaitoa ja nokkeluutta kyllä löytyy, mutta hyökkäysten kuivuessa kasaan tilanteet voivat hyvin äkkiä muuttua tukaliksi 2vs1 sekä 3vs1 hyökkäyksiksi, joihin ei pudotuspeleissä hirveän useasti vastustajaa kannattaisi päästää.
Key Transparent | PNG AllRunkosarjan pistepörssin voittaneella hmbledorella on iso taakka harteillaan. Vastuulla on antaa tukea puolustuksessa luutivalle -pommille, joka ei kovin monen paperilla lukeudu liigan huippupuolustajiin, samalla pitäisi ruokkia kahta nälkäistä lapaa hyökkäysalueella ja rytmittää peliä. Onko tässä liikaa yhden miehen harteille?Ennakkoveikkaus:
Kamloops Blazers jatkoon 3 - 2 otteluvoitoin.

______________________________________________________________________________________Manhattan Manhattan - Nightmare

Manhattan Manhattanin runkosarja oli joukkueen historian ja menestyksen tuntien aika heikko suoritus. Tilannetta ei myöskään parantanut se, että jorti jälleen kerran riisuuntui kesken kauden Manhattan-paidastaan. Joukkue kuitenkin onnistui lunastamaan kotiedun pudotuspeleihin, mutta peli ei silti ole ollut samaa mitä se parhaimmillaan on ollut. Mutta win the right games, right? Onhan tämä ennenkin nähty, että vaikka runkosarja ei menestystä Manhalle soisi niin pudotuspeleissä nähdään aivan erilainen joukkue.Manhattanin avainasetelmat tulevaan pudotuspelisarjaanKey Transparent | PNG All Hyökkäyksessä suurin vastuu on Trn:illä. Hyökkäyksestä puuttuu tuttu tutkapari ja rulianssia pyöritetään kahden ylemmänpuolustajan voimin. Tulitukea kyllä löytyy, mutta löytyykö tarpeeksi. 
Key Transparent | PNG All Kuten tiedetään niin Manhattan elää kiekollisena pelaamisesta. Vastassa on kuitenkin ärhäkkäästi sekä tehokkaasti karvaava joukkue, joka syö kyllä kaiken ylimääräisen tilan. Miten toimii Manhattanin peli, jos joudutaan pelaamaan päästä-päähän tyyppistä kiekkoa keskialueen pyörityksen sijaan.
Key Transparent | PNG All jortin poistuessa alemmanpuolustajan rooliin asettui Xrem, joka ei kovinkaan paljoa ole viimeaikoina jäällä aikaa viettänyt. Onko pelaaminen alkuun pientä hakemista vai nähdäänkö jo alusta asti suurella munalla pelaava puolustaja, joka iskee aina kiinni, kun on paikka. Jos Xrem on kovassa vireessä niin on Manhattanilla yksi liigan kovimmista puolustajista viimeisenä lukkona.Uudistunut Nightmare pelasi hyvän runkosarjan, mikä oikeutti heidät viidenteen sijaan. Meno oli välillä melko takkuista ja sekalaista, mutta päällisin puolin Nightmare onnistui pitämään otteet kasassa ja raapimaan sievoisen summan runkosarjapisteitä. Hyökkäyksestä löytyy todella paljon tulivoimaa, sillä näissä ohjaksissa viilettävät sekä welu, että frou. Näistä kahdesta etenkin ensimmäiseltä odotetaan pudotuspeleissä suurta vastuuta ja onnistumisia sillä runkosarjaa welun osalta voidaan pitää todella heikkona. Parhaan pelipäivän osuessa kohdalleen on Nightmare kyllä joukkue, joka pystyy kaatamaan kenet tahansa.Nightmaren avainasetelmat tulevaan pudotuspelisarjaan

Key Transparent | PNG All welun on aika nousta esille. Häntä on pidetty viime kausien aikana yhtenä kiekon taitavimpana pelaajana, mutta runkosarjan suoritukset olivat melko karua. Toki pikkulinnut lauloivat, että motivaatiolla olisi näppinsä pelissä. Toivottavasti pudotuspeleissä nähdään jälleen motivaatiota omistava mailataituri.
Key Transparent | PNG AllHyökkäyskalustosta löytyy tarvittava, mutta minkälaisiin suorituksiin päädytään puolustuspäässä. Joukkueen alimpanapuolustajana toimiva KUKKUU (Sloggi), on nostanut kokoajan tasoaan pykälällä kauden myötä, mutta löytyykö isojen poikien peliin silti tarpeeksi taitoa sekä kokemusta vai kaatuuko unelma puolustuspään pelaamiseen.
Key Transparent | PNG AllLöytyykö yhteinen sävel? Runkosarjassa vaikutti osittain siltä, että jäällä viilettää kaksi hyökkääjää, jotka haluavat pelata aivan eri peliä. welu tykkää aluehallintaisesta pelistä, jossa kiekko liikkuu, kun frou puolestaan syttyy nopeisiin vastahyökkäyksiin, jossa tilanne päättyy nopeasti vetoon. Löytyykö pudotuspeleissä yhteinen tekeminen vai joutuuko toinen muovautumaan pois omilta mieltymysalueiltaan.Ennakkoveikkaus:
Nightmare jatkoon 3 - 2 otteluvoitoin.
Tietoja
Kirjoittanut: Bein
Julkaistu: 19.10.2021 13:43
Luettu: 614 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.