1. jaksokatsaus 2/21 - Liiga

Artikkeli
Super

Ensimmäinen jakso on jo takana ja lämmin kesä on vaihtunut syksyn pimeisiin iltoihin. Liiga on lähtenyt pyörimään vanhaan tapaansa ja viimeisetkin pelaajat löytävät jälleen pikkuhiljaa tietään takaisin päätteelle.

______________________________________________________________________________________

Siirtomarkkinoilla kuhisee School Learning Zone - Trade

hattiH

Pelasi järjestetysti ensimmäiset kolme ottelua HC Big Knob Tanjassa miktokin kärsiessä kolmen ottelun pelikieltoa, siirtyi tämän jälkeen Seattle Roosterssiin loppukaudeksi. Toimii todennäköisesti lähinnä Pisun ja wehin varamiehinä yhdessä chanden kanssa.

shed-kopio
Olisi ollut äärettömän kova hankinta, jos tarkoituksena olisi ollut kellottaa isojakin peliminuutteja, mutta nykyään taitaa pelaaminen perustua lähinnä kiukku.tv eläkepäivien viettämiseen. Superliigan puolella uralla kertynyt 225 ottelua, joissa 613 pistettä henkilökohtaisten ja joukkuepalkintojen tähdittämänä.

cruel
Varamiehen rooliin värvätty, peliaikaa tuskin kamalasti tulee. Suurimpana saavutuksena mainittakoon 1/2018 kauden kulta divarissa, mutta muuten uraa luotu hyvin pitkälti varamiesroolin pohjalta. Mikäli peliaikaa kuitenkin tulee niin pystyy kyllä varmaankin suoriutumaan hyvillä arvosanoilla.

xrem
Ei ollut mukana liigakarsinnoissa ihme kyllä, mutta lisättiin kokoonpanoon ensimmäisen jakson aikana. Allekirjoittaneen mielestä parhaita alempiapuolustajia nykykiekon aikajaksolla. Joutuu kärsimään kylläkin vielä kolme ottelua pelikieltoa, mutta mikäli sen jälkeen aikoo palata tositoimiin niin mielenkiintoista nähdä mihin Manhattanin peluutus kääntyy.

harinho
Samassa veneessä, kuin ylempänä oleva. Mikäli tulee pelaamaan pelikieltonsa kärsittyään niin on ehdottomasti Kouvola Sabresin tärkein pelaaja. Viidesti parhaana alempanapuolustajana Superliigassa palkittu sekä Kiekkoliigassa yhdeksän kertaa, harvemmin näillä meriiteillä näkee pelaajia nousijajoukkueissa.

Pantteri
Myöskin toinen PePo-ikoni liittyy vahvistamaan Kouvola Sabresia, toki olettaen että osallistuminen joukkueen toimintaan jäi siihen, kun Pantteri liittyi joukkueeseen ja liiga-lisenssi oli hoidettu.

henkka
Tasokas hankinta PeteAcademyltä, henkka ollut suhteellisen tasokas pelaaja liigajäillä keskikastin joukkueissa ja käyttöä varmasti olisi alemmanpuolustajan paikalle. Kyseessä on kuitenkin IRL-kaveri / kämppispohjalta pelaava joukkue eikä devilin syrjäyttäminen varmasti ole helppoa vaikka se olisi ehkä pelillisesti fiksuinta.

Miltä näyttää tilastoissa?

PISTEB-RSSI MAALIB-RSSI SY-TT-B-RSSI

1. jakson kuumimmat joukkueet Download Hot Emoji [Iphone IOS Emoji PNG]

Kamloops Blazers

Kamloops Blazers - pisteet/ottelu 2.33 #2 - Sijoitusveikkaus: 4,1

Aloitti kauden erittäin väkevästi ja jakson päätyttyä yhdeksästä ottelusta oli kasassa seitsemän voittoa. KB ei kuitenkaan päässyt vielä ensimmäisen jakson aikana haastamaan aivan kärkijoukkueita, joten sarjataulukon ei pidä antaa hämätä liikaa. Mukaan mahtui myös 0-2 tappio Obsessivelle, mutta tästä kuitenkin propsit nousijajoukkueelle, joka pelasi erittäin hyvän ottelun. Joukkueen kokoonpano eli myös todella paljon mitä ei ehkä ollut kovinkaan odotettavissa. vanil pelasi muutamaan otteeseen ylemmänpuolustajan tontilla Beinin roolissa, joka on istunut edellisen liigapelinsä omasta tahdostaan varmaan 2016 vuoden kieppeillä. Tämän lisäksi myös hyökkäys on elänyt, kun pistepörssin kärkipaikalla majailevan Arcan rinnalla on viilettänyt sekä Reto, että vanil. Mielenkiintoista nähdä minkälaiseksi KB:n ykkösnyrkki muodostuu kauden lähentyessä pudotuspelejä, olisiko jopa mahdollista että vanil syrjäyttäisi Beinin ylemmänpuolustajan roolista? Kaikinpuolin kuitenkin onnistunut jakso joukkueelta ja tilastojen puolesta Retokin näyttäisi istuneen joukkueeseen melko mehukkaasti.

Äänessä kiekkoikoni raiq

1. jakson jälkeen runkosarjan #1 ja tauluna vakuuttava 9peliä 7voittoa. Joukkue tuntuu kehittyvän kausi kaudelta lähemmäs joukkuetta, josta voidaan alkaa puhumaan jopa finaalijoukkueena. Huomioitavaa on joukkueen rakentaminen, joka säilyttää tutun rungon ja pelityylin, mutta kausi kaudelta tehdään yksi täsmähankinta vahvistamaan kaivattua ominaisuutta.  Tästä kiittäminen taktista neroa Beiniä. Joukkueen tilastosivu hivelee silmiä ja pistesaldot ovat täysin eri ulottuvuuksissa, kuin muiden 1. jakson top-3 keikkuvien verrokkien. Tehtyjä maaleja 48 ja näistä hyökkääjillä kiitettävät 34 vyöllään, joka on kova luku, mutta kertoo myös siitä, että ratkaisukykyä löytyy alemmiltakin pelipaikoilta. Pientä skeptisyyttä voisi suunnata siihen, että joukkue ei ole vielä mitannut itseään Manhattania tai Vihiä vastaan, joten hyökkäyksen vaarallisuus ja alakerran tiiviys on vielä välttynyt kovimmalta testaukselta. Loppuun yksi pähkinä purtavaksi:

»  Yleinen myytti kiekossa on, että kaksi maalintekijän tehot omaavaa hyökkäävää eivät voi muodostaa voittavaa hyökkäysparia ja tunnetusti mestaruuksia ei voiteta tenniksellä vaan shakilla. Onko Arca ja Reto yhteensovitettavissa peleihin, joissa maalipaikalle pääseminen voi olla usemman siirron päässä? Tällä hetkellä puhtaasti tehoja katsomalla Arca olisi omaksunut rakentavampaa roolia, mutta kuten valveentunut kiekkokansa tietää niin myös Arcalla on jalosormi herkässä.

Nightmare

Nightmare - pisteet/ottelu 1,67 #4 - Sijoitusveikkaus: 4,4

Aloitti vahvasti kauden heti neljällä voitolla, siitäkin huolimatta että joukkueen sensei welu oli pelikiellossa eikä pala6 ole näköjään vieläkään onnistunut päivittämään pc-vehkeitään 2000-luvun puolelle. Jakson päättyessä sarjataulukossa sijalla kolme, mutta korkeasta sijoituksesta huolimatta pelissä oli myös aika suurta ailahtelevuutta, tappiot heikosti esiintyneille HC Tyrmäykselle sekä PeteAcademylle, mutta samalla voitto sarjakärki Kamloops Blazersistä. Kokoonpano on elänyt melko suuresti heti alusta asti, tottakai tähän vaikuttaa myös welun pelikielto, mutta toimiva yhdistelmä taitaa olla vielä hakusessa. Pirteimmät peliesitykset joukkueesta esitti Rye, joka esitti jo edelliskaudella suuria kehityksen merkkejä Canucksien riveissä, mutta jo tässävaiheessa allekirjoittanut myöntää hieman yllättyneensä kyseisen pelurin esityksistä. Puolestaan ykköstähti welu on loistanut poissaolollaan, kauden alku lähti käyntiin pelikiellon merkeissä jonka jälkeen ottanut osaa viiteen otteluun, joista saldona ainoastaan yksi voitto ja +/- tilasto on karusti pakkasen puolella lukeman näyttäessä -9. Katsotaan kääntyykö kelkka jälleen ylöspäin 2. jakson startatessa.

Kesällä täysin järjettömiä tuntimääriä eetteriin lyöneet miehenalut ovat aloittaneet kauden varsin lupaavasti, jos uskominen on sarjataulukkoon, jossa joukkue keimailee sijalla #3. Joukkue on onnistunut tuomaan harjoituskaudella nähdyn pirteän vauhtikiekon myös liigakaukaloihin ja tämä onkin ollut myrkkyä varsinkin ennakkoon top-8 ulkopuolelle sijoitetuille vastustajille. Vaikka joukkue rakentuu täysin eri pelaajista, mihin Nightmaren kohdalla on totuttu ja täten sisääntulo liigaan on ollut varsin positiivinen, näen kuitenkin ennakko-odotuksiin peilaten tällä hetkellä enemmän uhkia kuin mahdollisuuksia, jos otantana pidetään kauden ensimmäisiä yhdeksää peliä. Alla muutama fakta, miksi näin:

» Pelaajien tilastoja katsoessa rillit kolahtavat pöytään huomatessani, että ennakkoon joukkueen ykköshyökkääjä welu ja ykköspuolustaja melly ovat suorastaan vältelleet tehoja ja keräilleet miinuksia muidenkin puolesta. Tilastojen valossa onnistujia ovat olleet erityisesti Rye ja pala6. Mikäli tavoitteet ovat korkeammalla, kuin pelkkä poffipaikka, niin myös welun ja mellyn on miehistyttävä otteiltaan. Kirjeenvaihto soijiksen (welun) suuntaan ei antanut ainakaan positiivisempaa kuvaa:
raiq: Moro, tiiät et noi tehot ei tyydytä, sulta ootetaan enemmän.
welu: moi, ei oo formia eikä kiinnosta sitä hankkia :)

» Hämääkö 1.jakson jälkeinen sijoitus? Jos sallitte ja tehän sallitte, niin spekuloisin hieman Nightmaren vastustajia tähän mennessä. Kausi alkoi neljän pelin mittaisella voittoputkella, joissa bottomin roolia näytteli Caribbean, Obsessive ja Kuolema omasta halustaan jopa kaksi kertaa. Kaikki vastustajat siis koostuivat joukkueista, joita ei ole kaavailtu edes playoffeihin.

» Kohdan kaksi huomiot eivät olisi niin raskauttavia, mikäli tarkkasilmäinen analytiikko ei huomioisi tulosten trendiä viimeisistä otteluista, joissa vastustaja on ollut jo järjestäen ennakoissa top5 kahinoihin asetettu joukkue. Näistä peleistä saldona on 1voitto 3tappiota.

Seattle Roosters

Seattle Roosters - pisteet/ottelu 2,12 #3 - Sijoitusveikkaus: 5,3

Tämä joukkue se vain jatkaa matkaansa ylöspäin ja kauden alkaessa jatkettiin juuri siitä mihin kesällä jäätiin, eli Kiekko Cupin mestaruuteen. Kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta saldona on kuusi voittoa eikä mukaan mahdu kuin yksi ohipeli Kuolemaa vastaan, josta Seattle kärsi 4-3 tappion. Oikeastaan jo nyt ykkösnelikoksi muodostunut ovimatto - tebs - wehi -Pisu on niin miellyttävä kokonaisuus, että melkein toivoisi joukkueen pääsevän tällä kaudella pitkälle. Joukkueesta löytyy Tom Wilsonin kaltainen pisteitä takova voimahyökkääjä Pisu, jonka rinnalla on on pehmeäkätinen napakan laukauksen omaava Auston Matthews tyylinen wehi. Alakerrasta löytyy Liigan oma Drew Doughty, kiekkovahva puolustaja jolta löytyy käsiä ja taitoa tehdä pisteitä, mutta on samalla räksyttävä kuumakalle, eli kukas muukaan kuin deke. Näiden välistä löytyy ripaus Sasha Barkovia sekä Patrice Bergeronia, kun ylemmänpuolustajan tontilla operoi yhden välikauden pitänyt tebs. Tämä on kyllä sellainen kokonaisuus, että oikein odottaa miten joukkue jatkaa otteitaan 2. jakson aikana, sillä tällä kaudella joukkueella on potentiaalia kyllä mihin vain. Toivottavasti vain joukkueeseen kohdistuneet ennakko-odotukset eivät tuota liikaa seuralle paineita menestymisestä, ettei kelkka suistu pian raiteiltaan liikayrittämisen vuoksi.

Kiekko Cupissa kultaa ottanut joukkue on kasvanut silmissä, eikä viime kauden Uuno Turhapuron onnella ja taidolla operoivasta joukkueesta ole tietoakaan. Joukkue keikkuu tukevasti sijalla #2 ensimmäisen jakson jälkeen.  Kahdeksan peliä ja vain yksi tappio varsinaisella peliajalla kertoo riittävästi siitä suoritusvarmuudesta, jolla Seattle Rosters operoi tällä hetkellä. Joukkueen ykkösnyrkiksi näyttäisi valikoituneen ovimattotebswehiPisu. Puolustuspari on varsin kokenut ja suoritusvarma ja jopa poikkeuksellisen taitava kiekollisesti, joka kestää vertailun hyvin aina top4 joukkueisiin asti. Hyökkäysparista ensimmäisenä mieleen tulee valtava maalintekotaito ja onkin kuvaavaa, että joukkue on tällä kaudella mällännyt takareppuun 27 kertaa ja näistä parin wehi-Pisu käsialaa on 23maalia. Pelkkä kehuminen ei tee yhdestäkään joukkueesta mestaria, joten marmatan taas hieman seuraavassa listauksessa:

»  Joukkueella varsin kilpailukykyinen ja tasapainoinen kokoonpano, joka takaa runkosarjassa top6 sijoituksen ja luo haasteen kenelle tahansa vastustajalle. Riittääkö kokoonpanon eväät kuitenkaan, jos maalintekokilpailuun osaa ottaa vastustajilta pelaajat kuten Yan, Reto tai Janne?

» wehi on suorittamassa asepalvelustaan (thanks for your service, sir), joka aiheuttaa omat huolensa varsinkin näin korona-aikana. Kahden viikon gines väärään kohtaan ja joukkue joutuukin lyömään Hatin tai tilanteen perkelöityessä totaalisesti jopa Spearsin tosipeleihin. Enkä usko, että tällaista rulettia joukkue kestää, mikäli jalometalli on tavoitteena.

1. jakson alisuoriutujat  Ios Cold Emoji Png Clipart (581x600), Png Download

Kouvola Sabres

Kouvola Sabres - pisteet/ottelu 0.80 #12 - Sijoitusveikkaus: 8,2

Väläytteli jo valon merkkejä heti ensimmäisessä ottelussa, kun Kuolema kaatui lukemin 5-1.  Tätä seurasi kuitenkin viikon tauko liigakarkeloista ja DL-sunnuntaille olikin pelattavana vähintään neljä ottelua. Nämä neljä ottelua eivät riemun aiheita tarjonneet sillä ensin Kamloops Blazers tarjosi kylmää kyytiä 6-2 ja 1-8 häviöiden muodossa ja perään Caribbean ensiksi 3-2 jatkoajalla ja perään tylysti 1-4. Sabres kuitenkin laajensi kokoonpanoaan kauden alettua harilla sekä Naapilla, joista etenkin hari tulee tekemään joukkueelle erittäin hyvää mikäli tarkoitus on osallistua pelaamaan, Naappi todennäköisesti ottaa tukevan paikan päätykatsomosta sillä viimeiset aktiivipelit sijoittuvat 2.divarin puolelle kaudelta 1/2021. Joukkueen pelistä oli kuitenkin havaittavissa muutamia pirteämpiä osuuksia otteluissa, mutta hyvä ote olisi tärkeä säilyttää kokonaiset 18 minuuttia, mikäli meinataan välttyä todelliselta pöllytykseltä. Kenties nytkun on muutama ottelu alla niin jatko olisi helpompaa, katsotaan mitä tuleva tuo tullessaan.

Äänessä mediatiimin murra

Kouvola Sabres lähti kauteen liikkeelle joukkueena, jonka oletettiin ottavan haltuun viimeinen pudotuspelipaikka. Paperilla joukkueen hyökkäys sekä puolustus vaikuttaa liigaan vahvalta. Etenkin, kun PePosta tuttu kaksikko Pantteri (Naappi) sekä useita kertoja pelin parhaaksi pakiksi valittu ja kaiken voittanut harinho (hari) liittyivät joukkueeseen, alkoi kuulua katsomoissa pulinaa, voisiko joukkue yltää jopa mitaleille? Joukkueen alku on ollut aivan kaaos. 5 peliä, ja kentällä on käynyt jo 7 pelaajaa. 5 peliä, joista yksi voitto ja tasapeli tappio. Joukkue pelasi deadline päivänä hätäisesti kootulla kokoonpanolla, jossa kentälle pääsivät mm. GM-Zippo sekä santeri. Kumpikaan pelaaja ei kuulunut alkukaudesta kaavailuihin avauskokoonpanoissa. Pelit olivatkin sen näköisiä. Allekirjoittanut ei näe kuitenkaan neljän tappion merkitystä niin isona, koska joukkue pelasi lähinnä hätäisesti deadline päivänä kootulla kokoonpanolla. Huolestuttavampaa on joukkueen heikko aktiivisuus sekä tärkeimpien palasten (ROUHIJA, Lennart, pitsu, tpi) puuttuminen peleistä. Onko kaikilla ollu 2 viikon aikana niin kiire ettei pelejä olla saatu pelattua aikaisemmin vai eikö joukkueen pelimotivaatio ole kunnossa? Kouvola Sabresista ei voida sanoa vielä mitään. Joukkueen tulee 2. jaksoon nostaa aktiivisuuttaan ja saada pelattua ykköskokoonpanollaan. Joukkue pelasi Kuolema voitto pelissään kokoonpanolla ROUHIJA-Ayoso-B.Burns-joni. Joukkue oli heti paljon vaarallisempi ja tälläkin kokoonpanolla joukkue kykenisi pisteistä taistelemaan. Nyt GM-Zippon pitäisi ottaa joukkuettaan palleista kiinni ja saada jätkät hallille. Nothing is over

PeteAcademy

PeteAcademy - pisteet/ottelu 0.71 #12 - Sijoitusveikkaus: 10,4

PeteAcademyltä olisi voinut olla odotettavissa jopa paljon enemmä. Nousi edellisellä kaudella liigaan ja joukkue esiintyikin paikkapaikoin varsin pirteästi eikä pudotuspelipaikkakaan ollut kuin yhden pisteen päässä, kun Canucks nappasi viimeisen pudotuspelipaikan nenän edestä maalieron turvin. Tämä kausi lähti kuitenkin käytiin erittäin heikosti, mutta taustalla on aika pitkä pelaamattomuus lähes koko joukkueella eikä ensimmäisen jakson vastustajat kaikki olleet helpoimmasta päästä. Kuitenkin maininnan arvoista on se, että Petet onnistuivat viemään sekä Manhattanin, että Viimeiset Hitaat aina jatkoajalle asti ja Nightmarestakin napattiin 5-0 voitto. Suurin huolenaihe kuitenkin lienee se, että onnistuuko Haverinen löytämään pelivireensä tarpeeksi ajoissa sillä ensimmäiset seitsemän ottelua on kyseinen mailataituri ollut totaalisessa pimennossa. speak on tuttuun tapaan vastannut lähes täysin joukkueen maalinteosta, mutta kyllä onnistumisia sekä maaleja odottaisi myös muultakin kenttäkolmikolta. Näen silti, että joukkueella on kyllä paljon potentiaalia haalia vielä pisteitä pudotuspelipaikan lunastamiseksi sillä kärkipään joukkueita vastaan peli näytti aika-ajoin jopa kohtuullisen hyvältä.

Pistä pete soimaan! PeteAcademy lähti epäaktiivisen kesän jälkeen toiseen liigakauteensa liikkeelle pienin odotuksin. Joukkue itsekkin tiedosti oman ruosteensa kauden kynnyksellä, joten odotukset eivät lienneet kovin korkealla. Joukkueen kokoonpano on lisättiin kauden kynnyksellä henkka (Vela). Hän ei ole kuitenkaan jäällä käynyt. Sen sijaan jäällä on uutena pelaajana nähty Cruel, joka ei ole kuitenkaan ollut sateentekijä. PeteAcademystä puhuessa tulee mieleen kaksi pelaajaa: speak sekä Haverinen. speak omaa yhden pelin vaarallisimmista laukauksista ja Haverinen on yksi kiekon nousevimpia ylempiä puolustajia, jonka potentiaalilla vain taivas on rajana. Tästä kertookin, että joukkueen 13 maalista speak on tehnyt 10 ja Haverinen ollut mukana 8 maalissa. Peten biisit ovat lähteneet alkukaudesta sujumaan ojotetun vaisusti. On rumia 0-7 ja 6-0 tappioita Kamloopsia ja Caribbeania vastaan, mutta myös 5-0 voitto Nightmaresta. Joukkue on myös pari pistettä onnistunut jatkoajalta saamaan. PeteAcademy nojaa hyökkäysvoittoiseen peliin, jossa on todella isot riskit. Pelin onnistuessa joukkue saattaa voittaa kenet vain isoillakin lukemilla, mutta sitten saattaa myös tulla tappio isoin lukemin keneltä vain. Jos joukkueelta halutaan etsiä positiivisia asioita, niin joukkue on alkukaudesta pelannut ennakkoon korkeasti sijoitettua joukkueita vastaan, joten jatkossa vastustajat helpottuvat. Joukkueen voisi melkein pyöräyttää flipperiin ja ikinä ei tiedä, mitä sieltä saa palkinnoksi. Myöskin nyt olisi joukkueen säilyttää pelihuumori sekä aktiivisuus pelissä. Ainakin henkka on tuntunut tunnollisesti pelaavan. Oisiko siinä uutta kokeilua puolustukseen?

HC Tyrmäys

HC Tyrmäys - pisteet/ottelu 1.12 #9 - Sijoitusveikkaus: 6,9

Kauden alku oli totaalinen riman alitus ja samalla oikeastaan koko ensimmäinen jaksokin. Kausi starttasi heti neljällä tapiolla ja näihin neljään ottelun sisältyi muunmuassa 7-3 tappio liiganousija Obsessivelle, joka ei vielä tällä kaudella ole välttämättä edes pudotuspelijoukkue. Näiden neljän ottelun jälkeen kurssi kääntyi kuitenkin ylöspäin sillä seuraavan kolmen ottelun tulos näkyi vihreillä numeroilla, mutta 1. jakson päätti 1-7 tappio Kamloops Blazersille. Jakso oli todellakin pettymys sillä joukkueeseen on kohdistettu suuria odotuksia yhden ohikauden jälkeen varsinkin, kun Anakin teki paluun joukkueeseen. Viimeksi, kun HCT pelasi Anakin - seqe - Hjerpe kolmikolla niin joukkue sijoittui kaudella 1/2021 runkosarjassa neljänneksi ja tilillä oli myös toiseksi suurin maalilukema. Toki joukkueen ykkösnimi Anakin itse kertoi ajautuneensa parisuhteeseen ja syyttää tästä heikkoa menestymistä 1. jaksolla, mutta itse epäilen tässä olevan aika suurta legendaa mukana ja todellisuudessa koko joukkue yskähtelee tällä hetkellä todella pahasti ja toisella jaksolla pitäisi alkaa ryhtiliikettä tapahtumaan.

HC Tyrmäys lähti monien papereissa pudotuspelijoukkueena kauteen liikkeelle. Joukkueen nähtiin taistelevan viimeisistä pudotuspelipaikoista. Hyökkäyksessä nähtiin tuttu tutkapari, joka on useamman kauden ajan kuulunut kiekon elittiin: Hjerpe - seqe. Kaksikkoa kiritti Giantsissa pronssia muutama kausi takaperin voittanut Locatelli aka nitrik. Kuitenkin, 8 peliin joukkueen kolme hyökkääjää ovat tehneet yhteensä 9 maalia. Ylemmän puolustajan tontilla pelaava Anakin on tehnyt 13 maalia. Joukkueen hyökkäykseltä on varaa odottaa paljon enemmän tulosta hyökkäyspäähän, tuloksenteko lepää paljon Anakinin varassa. HC Tyrmäys on tehnyt 23 maalia, joista Anakin on ollut mukana 19 maalissa. Huolestuttavampaa silti joukkueessa on joukkuepuolustaminen. Joukkue lähti kauteen kauteen peräti kolmella alimmalla pakilla: Fettis, Arya, Skywanker (Shark). Joukkue on päästänyt 8 peliin peräti 33 maalia, joka tekee 4.12 maalia ottelua kohden omiin. Tämä on aivan liian paljon ottelua kohden. HC Tyrmäys tuntuu usein päästävän vastustajan ylivoima hyökkäyksiin sekä menetyksiä tulee kriittisillä alueilla. Joukkueen alempana pakkina parissa on häärinyt myös HKlenkki, joka onkin joukkueen ainut pelaaja, jonka tilastot ovat posiitivisena. Anakin-Skywanker kaksikossa molemmat puolustavat pelaajat ovat hyökkääviä versioita, joista etenkin Anakin kantaa HC Tyrmyäksen tulosvastuuta. Skywanker tykkää pelata hyökkäävästi sekä aggressiivisesti. Onko tässä jopa liian hyökkäysvoittoinen yhdistelmä, jossa kumpikaan ei varmistele? Oli miten oli, mutta HC Tyrmäyksen ensimmäinen jakso on ollut heikko. Joukkueella löytyy tappio ja jatkoaika voitto ennakkoon heikommasta Obsessive joukkueesta. Pisteet ovat tiukoilla ja nämä pelit ovat niitä, joista pisteet olisi otettava. Hc Tyrmäyksen kannalta olisi tärkeää löytää yhteispeli omaan päätyyn ja saada päästettyä vähemmän omiin. Onko ratkaisu HKlenkki? Fettis? Neljä alempaa puolustajaa on kuitenkin aivan liikaa ja joukkueen peli näyttää olevan sekaisin.