Kirjoitus

Pelaajahaastattelu #2: TheDoctor

Tänään Beinin piinapenkkiin on saapunut Kalajoelta kotoisin oleva raskas raataja, joka on mm. valittu ProLeaguessa kahdesti liigan parhaaksi hyökkääjäksi, arvokkaimmaksi joukkueelleen sekä divarissa kyseinen henkilö on palkittu kauden yllättäjänä. Tämä todella tarkan vedon ja kiekonhallintataidot omaava peluri kantaa kiekossa nimeä TheDoctor!

Hei TheDoctor. Ihan aluksi voisimme aloittaa ihan tämmöisellä rutiinikysymyksellä eli, mistä tulet, ikä, käytkö töissä vai opiskeletko kenties jotain jne?

- Kalajoki, 20v rukkikuskina sahalla

Milloin ja miksi aloitit kiekon peluun ja mikä tässä pelissä sinua erityisesti viehättää, jotta tätä jaksaa pelata päivästä toiseen?

- 2005 kaveri kertoi pelistä ja päätin kokeilla niin koukkuunhan sitä jäi, täsä tullu pelattua ja lopetettua vähä väliä mut aina jostai syystä kiekkoon eksyy takasin, sanotaanko että son vaa niin hyvä peli :D

Olet kiekkourasi aikana haalinut monia palkintoja, olet mm. palkittu ProLeaguessa kahteen otteeseen parhaana hyökkääjänä sekä arvokkaimpana joukkueelleen sekä viimekaudella sinut palkittiin Divarissa kauden yllättäjäksi. Arvostatko näistä saavutuksista jotain erityisesti vai onko sinulla jotain mikä on ollut vielä mieleenpainuvempi kokemus urallasi?

- Noo kyllähän toi tärkein joukkueelleen palkinto oli mieleenpainuvin, tuntu mukavalta.

Edustit viimekaudella Divarissa joukkuetta Rovers ja olit joukkueen tehokkain pelaaja p/o muodossa ja niinkuin yllä jo mainitsin niin sinut myös palkittiin kauden yllättäjänä. Joukkue kuitenkin päätti lopettaa taipaleensa kauden jälkeen. Miten kulunut kausi sujui mielestäsi ja olisitko voinut tehdä jotain paremmin?

- Kausi meni ihan ok, harkkapelejä ois voinu enemmän pelata

Edellisen joukkueesi kaaduttua sinulla oleellisesti oli uuden joukkueen etsintä edessä, mikä sai sinut palaamaan takaisin Kamloops Blazersiin, jossa olit ehdottomasti joukkueen tärkein pelaaja aikaisemmilla kausillasi ProLeaguen puolella?

- Beinin kanssa oli puhetta jo kesken kauden ja kauden päätyttyä Bein kysäsi,että kiinnostaisin tulla ja aattelin että no miksei ;) ja onhan tää ihan hupanen porukka vaikka beinin junnumaisuuteen meneeki välillä hermo.

Teit siis paluun entiseen joukkueeseesi yhden välikauden jälkeen. Oletko tyytyväinen, että valitsit uudeksi joukkueeksesi juuri tämän entisen joukkueesi ja miltä pelaaminen joukkueessa on maistunut paluun jälkeen?

- Ihan tyytyväinen oon, hyvältähän se geimi maistuu. Mukava pelaa taas näitten jäbien kans. Mun mielestä pelataan ihan hyvin yhteen ja tää supervahvistus raiq näyttää kans iha lupaavalta.

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi tälle kaudella, entä mitkä ovat joukkueesi tavoitteet?

- Noh kaippa me sitä kultaa lähetään tavotteleen ja itellä tottakai kans kullan kiilto silimäsä ;)

Onko sinulla kiekossa ketään pelaajaa tai joukkuetta, jota arvostat selkeästi muita enemmän ja miksi?

- kulakov, no ohan se semmonen kultapoika ja tosi hyvää juttuseuraa

sitten vielä muutamat lisäkysymykset...

pöhnäke vai Bein?

- beini kai se :D

Jos saisit valita seuraavista herroista: Falco, Fettis ja Teemu yhden pelaajan joukkueeseesi niin kenet valitsisit, lyhyt perustelu miksi.

- Falco, maalinteko ja pelisilmä

BMW vai Audi?

- ehottomasti audi

Fettis vai Falco? (tilanne 0-1)

- falco

Blondi vai brunette?

- brunette

Maali vai syöttö?

- maali

Joukkueen menestyminen vai oma menestys?

- joukkueen

Lopuksi voit vielä toivottaa terveiset vaikka kotiväellesi tai mitä ikinä haluatkin. Ja kenet haluaisit nähdä seuraavaksi pelaajahaastattelussa?

- onnea kaikille kauteen! Ja Anakinin haluaisin ehdottomasti nähdä pelaajahaastattelussa.


Kiitos haastattelusta TheDoctor!


Kirjoittanut: Bein
Julkaistu 03.01.2017 13:50
Luettu: 570 kertaa

Kommentit
rcs 03.01.2017 17:20
supervahvistus raiq, nyt vitsin murjaisit...
Moses 03.01.2017 20:15
supervahvistus raiq, nyt vitsin murjaisit...
Kulakov 03.01.2017 20:26
oeoeoee Doc, terkut intist ps. hyvä et valitsit Falcon
Anakin 04.01.2017 00:42
Doci anna yksi hyvä syy miksi audi.. hyvä haastattelu kuitenki!
pöhnäke 05.01.2017 18:45
ei oo tosikaa että nää beinin valitsit
Bein 07.01.2017 12:52
pärjäile pöhnis :-)
TheDoctor 08.01.2017 19:40
Thanks Kula, ja anakin audihan on paras mahollinen valinta. ;)
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017