Kiekko Cup XVI - Infopaketti

Artikkeli
Kuudestoista Kiekko Cup alkaa. 35 joukkuetta mukana turnauksessa, joka järjestetään sekä Kiekko- että Superliigan johtokuntalaisten kanssa yhteisvoimin. Arvontavideon myötä kaikki 35 joukkuetta on nyt sijoiteltu lohkoihin.

Lohko A

Bayern Munchen
Canucks
Helsingin Jokerit
Kiekon Vastaisuus
Knightclub

Lohko B

Elmira Jackals
Kamloops Blazers
Kiekon Quo Vadis
Kuolema
North Korea

Lohko C

Alkuasukkaat
HC Helsinki-Vantaa
Nuoret Honkaset
Obsessive
pänhämi fanclub

Lohko D

Full Clip
Manhattan
Paitsio
Siberian Huskies
Vladivostok Classics IHT

Lohko E

Anaheim Mighty Ducks
Kauniit ja Rohkeat
KIC
Napapiirin Sankarit
Viimeiset Hitaat

Lohko F

HC Pilsner-Urquell
HC SpeddyCat
HC Tyrmäys
Seattle Roosters
Sinappikone

Lohko G

America
Caribbean
Crystal Spirit
Hamburg Freezers
Liverpool

Yleiset säännöt


Lohkot ovat nähtävissä myös Kiekon sivuilla Turnaukset-osiossa. Lohkoissa pelataan kaksinkertaiset sarjat, mikä tarkoittaa 8 ottelua. Pelaajasiirtoja saa tehdä lohkovaiheen päätökseen asti, mutta kukin pelaaja saa edustaa vain yhtä joukkuetta turnauksessa. Siirtyminen kokoonpanosta toiseen ei ole siis mahdollista. Pudotuspelivaiheet pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, ellei toisin mainita. Lohkoissa pelataan 6 minuutin jatkoerä, jossa on voimassa äkkikuolema-periaate. Mikäli maalia ei synny 6 minuutissa, pisteet menevät jakoon. Pudotuspeleissä pelataan äkkikuolemalla jatkoaikaa niin kauan, kunnes ratkaisu syntyy. Molemmissa vaiheissa on käytössä 4vs4-formaatti.

Yksi ottelu kestää 3 erää, joista kunkin pituus on 6 minuuttia. Alkulohkoissa varsinaisella peliajalla voitetusta ottelusta saa 3 pistettä, tasapelistä 1 pisteen, jatkoaikavoitosta 2 pistettä ja jatkoaikatappiosta 1 pisteen. Jokaisesta lohkosta pääsee jatkoon 2 eniten pisteitä saanutta joukkuetta. Kaksi ensimmäistä menevät suoraan 16 parhaan joukkoon. Lisäksi kolmanneksi sijoittuneista kaksi parasta p/o omaavaa pääsee niin ikään jatkoon. Ottelu päättyy, mikäli ero joukkueiden välillä on 8 maalia. Pelaamattomista peleistä tulee lähettää syy pelaamattomuuteen jollekin johtokunnan jäsenelle deadlinea seuraavaan päivään klo 20.00 mennessä. Vastuuhenkilöt pystyvät lisäämään ja poistamaan pelaajia Kiekon Turnaukset-sivun oikeassa reunassa olevan "Joukkueen asetukset" -linkin takana.

Turnauksen kaikki pelit pelataan  botin tekemissä huoneissa. Kaikki pelit, jotka pelataan botin tekemissä huoneissa, videoidaan kokonaisina talteen. Oheisella komennolla pystyt tekemään huoneen ottelulle.

Kotipeli: /msg tilastot !cup vastustaja
Vieraspeli: /msg tilastot !cup vastustaja --vieras

Esimerkiksi tällä komennolla joukkueesi saisi vieraspelin Kuolemaa vastaan: /msg tilastot !cup kuolema --vieras

Lohkovaihe (8 ottelua): 23.6. - 11.7. (3 viikkoa)
Pudotuspelit: 12.7. - 8.8. (4 viikkoa)

Pelaajat Xrem, Spliff, stem, Trn, Mustafa, miktok, hari, welu, Joska, peipi, Naappi ja Yan ovat pelikelpoisia vasta sen jälkeen, kun Superliigan korkeimman sarjatason pronssiottelu on pelattu.

Lohkojen arvontavideo täällä.

Pelejä voi aloittaa pelaamaan keskiviikkona 23.6. illalla. Tarkempi aloitusaika kerrotaan kommenteissa ja Discordissa. Onnea matkaan!
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 22.06.2021 22:51
Luettu: 702 kertaa

Kommentit (2)

Kerttu_, 27.06.2021 21:37

Yhteiselo Hannun_ kanssa alkaa käymään hermoilleni. Voisiko joku värvätä hänet kiekkocupiin? Notella Hannu_.

muurola, 02.07.2021 17:48

Miksei Moskovaa taaskaan valittu?

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.