Kiekko Cup XVI - Infopaketti

Artikkeli

Kuudestoista Kiekko Cup alkaa. 35 joukkuetta mukana turnauksessa, joka järjestetään sekä Kiekko- että Superliigan johtokuntalaisten kanssa yhteisvoimin. Arvontavideon myötä kaikki 35 joukkuetta on nyt sijoiteltu lohkoihin.

 

Lohko A

 

Bayern Munchen

Canucks

Helsingin Jokerit

Kiekon Vastaisuus

Knightclub

 

Lohko B

 

Elmira Jackals

Kamloops Blazers

Kiekon Quo Vadis

Kuolema

North Korea

 

Lohko C

 

Alkuasukkaat

HC Helsinki-Vantaa

Nuoret Honkaset

Obsessive

pänhämi fanclub

 

Lohko D

 

Full Clip

Manhattan

Paitsio

Siberian Huskies

Vladivostok Classics IHT

 

Lohko E

 

Anaheim Mighty Ducks

Kauniit ja Rohkeat

KIC

Napapiirin Sankarit

Viimeiset Hitaat

 

Lohko F

 

HC Pilsner-Urquell

HC SpeddyCat

HC Tyrmäys

Seattle Roosters

Sinappikone

 

Lohko G

 

America

Caribbean

Crystal Spirit

Hamburg Freezers

Liverpool

 

Yleiset säännöt

Lohkot ovat nähtävissä myös Kiekon sivuilla Turnaukset-osiossa. Lohkoissa pelataan kaksinkertaiset sarjat, mikä tarkoittaa 8 ottelua. Pelaajasiirtoja saa tehdä lohkovaiheen päätökseen asti, mutta kukin pelaaja saa edustaa vain yhtä joukkuetta turnauksessa. Siirtyminen kokoonpanosta toiseen ei ole siis mahdollista. Pudotuspelivaiheet pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, ellei toisin mainita. Lohkoissa pelataan 6 minuutin jatkoerä, jossa on voimassa äkkikuolema-periaate. Mikäli maalia ei synny 6 minuutissa, pisteet menevät jakoon. Pudotuspeleissä pelataan äkkikuolemalla jatkoaikaa niin kauan, kunnes ratkaisu syntyy. Molemmissa vaiheissa on käytössä 4vs4-formaatti.

 

Yksi ottelu kestää 3 erää, joista kunkin pituus on 6 minuuttia. Alkulohkoissa varsinaisella peliajalla voitetusta ottelusta saa 3 pistettä, tasapelistä 1 pisteen, jatkoaikavoitosta 2 pistettä ja jatkoaikatappiosta 1 pisteen. Jokaisesta lohkosta pääsee jatkoon 2 eniten pisteitä saanutta joukkuetta. Kaksi ensimmäistä menevät suoraan 16 parhaan joukkoon. Lisäksi kolmanneksi sijoittuneista kaksi parasta p/o omaavaa pääsee niin ikään jatkoon. Ottelu päättyy, mikäli ero joukkueiden välillä on 8 maalia. Pelaamattomista peleistä tulee lähettää syy pelaamattomuuteen jollekin johtokunnan jäsenelle deadlinea seuraavaan päivään klo 20.00 mennessä. Vastuuhenkilöt pystyvät lisäämään ja poistamaan pelaajia Kiekon Turnaukset-sivun oikeassa reunassa olevan "Joukkueen asetukset" -linkin takana.

 

Turnauksen kaikki pelit pelataan  botin tekemissä huoneissa. Kaikki pelit, jotka pelataan botin tekemissä huoneissa, videoidaan kokonaisina talteen. Oheisella komennolla pystyt tekemään huoneen ottelulle.

 

Kotipeli: /msg tilastot !cup vastustaja

Vieraspeli: /msg tilastot !cup vastustaja --vieras

 

Esimerkiksi tällä komennolla joukkueesi saisi vieraspelin Kuolemaa vastaan: /msg tilastot !cup kuolema --vieras

 

Lohkovaihe (8 ottelua): 23.6. - 11.7. (3 viikkoa)

Pudotuspelit: 12.7. - 8.8. (4 viikkoa)

 

Pelaajat Xrem, Spliff, stem, Trn, Mustafa, miktok, hari, welu, Joska, peipi, Naappi ja Yan ovat pelikelpoisia vasta sen jälkeen, kun Superliigan korkeimman sarjatason pronssiottelu on pelattu.

 

Lohkojen arvontavideo täällä.

 

Pelejä voi aloittaa pelaamaan keskiviikkona 23.6. illalla. Tarkempi aloitusaika kerrotaan kommenteissa ja Discordissa. Onnea matkaan!

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 22.06.2021 22:51
Luettu: 440 kertaa

Kommentit (2)

Kerttu_, 27.06.2021 21:37

Yhteiselo Hannun_ kanssa alkaa käymään hermoilleni. Voisiko joku värvätä hänet kiekkocupiin? Notella Hannu_.

muurola, 02.07.2021 17:48

Miksei Moskovaa taaskaan valittu?

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.