3. jaksokatsaus 2/21 - Liiga

Artikkeli

Superliiga 


3. Jaksokatsaus (19.4. - 2.5)

Kolmas jakso on nyt takana ja on aika perehtyä korkeimman sarjatason eli Liigan joukkueiden tapahtumiin kahden viikon ajalta. Kulunut jakso tarjosi viihdykettä meille kiekon seuraajille enemmän, kuin pitkään aikaan ja nyt onkin sopiva hetki perehtyä näihin tapahtumiin hieman paremmin sekä katsotaan myös miten joukkueet ovat suoriutuneet.

 

1. jakso - Artikkeli Article Svg Png Icon Free Download (#351420) - OnlineWebFonts.COM (https://superliiga.fi/article/710)
2. jakso - Podcast Png File - Podcast Microphone Logo Png - Free Transparent PNG Download -  PNGkey (https://superliiga.fi/article/717)
3. jakso - Artikkeli Article Svg Png Icon Free Download (#351420) - OnlineWebFonts.COM (https://superliiga.fi/article/719)
4. jakso + katsaus Liigan puolivälieriin - Podcast Png File - Podcast Microphone Logo Png - Free Transparent PNG Download -  PNGkey (tulossa)

______________________________________________________________________________________
Podcasti tarjosi täysosuman Podcast-Opp - VIA Metropolitan Transit

Ensimmäinen puolikas 3. jaksosta tarjosi kyllä kerrakseen viihdettä kiekkonautiskelijoille. Kun podcasti 2.jaksokatsauksesta oli julkaistu niin oli julkaisu kerännyt parissa päivässä 60 kommenttia. Podcastissa käsiteltiin Liigan tapahtumia ensimmäisen ja toisen jakson ajalta joukkue joukkueelta, mutta Nightmaren vuoron tullessa alkoi melkoinen tykitys, joka podcastin julkaisun jälkeen pisti melkoisen show käyntiin. Tästä hieman myöhemmin päätti Nightmare ja itse Jebsu tehdä asiasta julkisen lehdistötiedotteen Twitchin puolella, linkki lehdistötilaisuuteen tässä


Podcast-kohu kiekkoromantikko raiqin silmin

raiq Speak Png, Transparent Png - kindpng

Viikkoon on tosiaan mahtunut kaikenlaista draamaa ja oikeastaan odotinkin, että yhteisö kääntyy triplamestarin puoleen kriisin hetkellä, kiitos Bein aloitteesta. Hiukan liiallisetkin mittasuhteet on saanut liigan puolivälikatsauksen podcast, jossa itse legenda Jebsu sai satikutia. Taustalla oli tapahtunut kaikenlaista jo aikaisemmin ja varmaankin kumpikin osapuoli (Nightmare ja HC Big Knob Tanja) on syyllistynyt ylilyönteihin. Usein asioilla on aina vähintäänkin kaksi puolta ja näkisinkin, että tätäkin yhteisöä järisyttävää tapahtumaa voimme tutkia myös positiivisesta näkövinkkelistä. 

Hyvä uutinen on se, että Liigan 2.jaksokatsausta on avattu enemmän, kuin 1divarin ja 2divarin vastaavia yhteensä. On siis turvallista sanoa, että tämän kontentin viihdearvo ei tuntenut sarjatasorajoja. Aivan ensimmäisenä iso kiitos podcastin purkittaneille Bein, Sloggi, humble, Virg. Oli jo aikakin, että ennakoissa ja podcasteissa ylipäätään siirrytään hieman sensaatiohakuisempaan tyyliin, joskin se tällä kertaa saavutettiin mahdollisesti hiukan tahtomattakin. Mikäli katsotaan puhtaasti viihteen näkökulmasta, niin tämä podcast oli täysosuma ja tällä kertaa sen varmasti kuunteli muutkin, kuin korkeimman sarjatason pelaajat. Nightmaresta olisi toki voinut kertoa muutakin, kuin pelkkä case omarin, mutta olisiko se luonut turhan kaavamaisen rakenteen taas podcastiin, jolloin kommenttimyrsky ja kiinnostus olisi ollut murto-osa toteutuneesta?

Kyseinen podcast tuskin kuitenkaan aiheutti minkäänlaista mainehaittaa itse legendalle, Jebsulle, joka on edelleen huikea e-urheilija. En myöskään usko, että podcastin johdosta kiekkokansan mielipide hallitsevasti mestarijoukkueesta muuttui. Täten tässä kohtaa voisimme todeta, että hyödyt ylittävät haitat. 

Se, mitä kulisseissa on tapahtunut jo huomattavasti ennen podcastia allekirjoittaneen joukkueen ja Nightmaren välillä sen sijaan alkaa menemään siihen suuntaan, joka ei tähän rakkaaseen lajiin kuulu. Kaikki alkoi hyvähenkisenä uhoamisena sekä piikittelynä ja sellaisena se pysyikin aina tämän kauden toiseen kohtaamiseen asti. Kyseisessä kohtaamisessa lähes jokainen kentällä pelannut pelaaja taantui 10-20vuotta nuoremmaksi ja kitinää tuli mitä oudoimmista asioista. Allekirjoittanutta blockittiin julmasti kiekottomana paitsiossa, josta äärimmäisen huolehtivat joukkuekaverini kimpaantuivat. Seuraavaksi Nightmare turhautui Clittajengin äärimmäisen kypsään pelityyliin ja muutama ränni omissa aiheutti suurta närää heidän leirissään, joskin ränneistä yksi pelattiin provosoidaksemme. Summerin soidessa kiitokset olivat hieman normaalista ”ty, ty gg, kiitti” poikkeavat ja kielenkäyttö yltyi vielä tulevina päivinä. Nightmaren eräs nimeltä mainitsematon puolustaja meni jopa niin äärimmäisyyksiin, että haukkui allekirjoittaneen mestaruudet mitättömiksi, mutta ei siitä sen enempää. Päivien myötä kuitenkin kuunnellessani osin kummankin leirin puheita, alkoi sävy mennä jo sellaiseksi, että ne asiat eivät tähän peliin kuulu. 

Podcastista ja pelistä on kuitenkin aikaa vierinyt jo useampi viikko ja uskoisin pölynkin ainakin osittain laskeutuneen, toivon mukaan myös pahimmat riitapukarit ovat lyöneet kättä päälle ja mahdollisissa poffeissa heiluu mailat eikä leuat. Ymmärrän myös täysin, että pelissä joskus tunteet kuohahtavat, eikä se ole väärin. On myös ymmärrettävää, että podcastista saattoi jäädä hiukan ajojahdin maku kaiken jälkeen. Tässä kohtaa luultavasti kirjoituskaan ei ole täysin ajankohtainen, mutta se vain surullisesti sattuu olemaan jakson kiinnostavinta antia. 
Kyynisesti maailmaa katsova näkee nämä tapahtumat vain osoituksena toksisuudesta ja riidanhakuisuutena, mutta itse näen asiassa myös niitä ominaisuuksia, jonka takia meistä monet tätä peliä ovat jatkaneet vuosikymmenen. Tämä viikko todisti jälleen kerran, että meillä on pelissä mukana erittäin intohimoisia pelaajia, ammattitaitoinen kontenttiryhmä superliigassa ja suuripäinen joukko viihdettä janoavia pelaajia, jotka suorastaan elävät näitä skandaaleja varten.
Näin poffien kynnyksellä on turha viha ja ruikutus laitettava syrjään ja annetaan peliesitysten puhua puolestaan. Allekirjoittanut voi vahvistaa, että sanonta ”vain mestarit muistetaan” pitää todellakin paikkansa. 


______________________________________________________________________________________Jorti is gone, heikentyykö Seventh Heavenin asema ennakkosuosikkina? Gone Gone Again | The Vicar's Wife


Jos palataan kausiennakkoon niin Seventh Heavenin kohdalla taisi olla kirjoitettu yhden avaintekijän kohdalle "Miten käy joukkueen kun vastuuhenkilönä toimii henkilö kenellä suurinosa muumeista on jo ajautunut kauaksi muumilaaksosta" vaikka Django tämän tosiaan tekstistä poistikin. Seventh Heaven oli tähänasti ollut lähes ylivoimainen runkosarjassa ja nostettu lähes varmaksi finaalijoukkueeksi. Kun joukkue oli jo varmistanut runkosarjan voiton ja kaikki oli hyvällä mallillaan niin sitten tapahtui se mistä oltiin kauden alusta asti jo spekuloitu. Mutta annetaanpa meidän kiekkoromantikkomme syventää meidät syvälle tapahtuneeseen.
jortiixd
Mitä mieltä kiekkoromantikkomme on tästä tapahtumasta?

raiq Speak Png, Transparent Png - kindpng

Klassista kiekko.tv:tä, koska draamaa ei viikkoon mahtunut vielä tarpeeksi, niin jorti kaivoi ässän hihastaan. Viikon alussa jorti päätti poistua Seventh Heavenin kokoonpanosta ollessaan mm. joukkueensa perustaja, sisäisen pistepörssin 2., joukkueensa ainoa yp. Äsköisen listauksen päälle on vielä hyvä mainita, että ennen jortin lähtöä joukkue oli ehdoton mestarisuosikki ja runkosarjan voittokin oli varmistettu jo aikoja sitten. Miksi näin kävi? Muistellaanpas hieman….Viikko sitten jorti kirjautui servulle ja koki autoplayssa vääryyttä paskojen omien vuoksi. Kuten tavallista, jorti hieman ääntään korottaen muistutti näitä kyseisiä paskoja paskuudestaan, mikä on luonnollista ja oikein(?). Tästä kuitenkin virkaintoinen moderaattori suivaantui ja löi jortille yhden päivän mittaiset mutet, joiden aiheellisuus on kiistaton, mutta pituus kiistanalainen. Tämän johdosta jorti suoritti kollektiivisen rangaistuksen, koska hän ei saa pelata autoplayta, niin kiekkokansakaan ei saa nauttia hänen otteistaan liigakentillä, joten hän poisti itsensä joukkueen kokoonpanosta.

 

Tässä kohtaa alkoikin asian käsittely discordissa ja pian seurasikin odottamaton käänne: jorti halusi liittyä takaisin kokoonpanoon. Kiekkokansa huokaisi helpotuksesta ja allekirjoittanut jopa löi siirappisen tsemppiviestin jortille, että tästä sisuuntuneena sitten kautta pakettiin. 

…Mutta mitä kävikään? Tulisen laukauksen omaava jorti alkoi flexailla kudillaan regissä ja epähuomiossaan iski tusinan omareita, koska vire sattui olemaan sellainen, että mihin tahansa jorti vetää, niin kiekko löytyy verkosta. Ajojahtia suorittaneet modet olivat sekunneissa paikalla, näkivät asian toisin ja mutet paukkuivat uudestaan. Discordissa kuitenkin kellui yhä reagoimaton pyyntö ”lisätkää mut takas kkp”. Falco ja vanil katsoivat pyyntöä otsat kurtussa ja vastaus olikin kielteinen. Päätös keräsi mielipiteitä niin puolesta, kuin vastaan. Onneksi Kuin tyhjästä Teemu ilmestyi sääntökirjan kanssa paikalle ja aukottomasti täräytti pykälät pöytään ja jortin peli oli menetetty. Sääntöjen mukaan 24h eroamisen jälkeen pelaajalla on oikeus palata kokoonpanoon, jos tästä ilmoittaa johtokunnalle. Johtokunnalla on kuitenkin harkinnanvarainen mahdollisuus evätä pyyntö, mikäli siihen liittyy sääntörikkomuksia tai epäsoveliasta käytöstä. 

Näin ollen jorti oli pelistä ulkona ja Seventhin Heavenin asema ennakkosuosikkina ainakin kaventui huomattavasti. Mutuilisin, että kiekkovirtuoosi Spliff ottaa jortin isot saappaat jalkaansa ja lähtee nälkäisenä kannujahtiin. Mikä on tämän palikan muuttumisen hinta, se nähtäneen poffeissa.
Jotta väärinymmärryksiltä vältytään, niin kerrottakoon allekirjoittaneen Itse käyneen antoisassa ja kunnioittavassa ilmapiirissä rakentavan keskustelun johtokunnan kanssa, jossa koitin pyytää heiltä yksilökohtaisempaa päätöksentekoa, koska jortin äkkipikaisuus on varmasti kaikilla tiedossa. Yhdenvertainen kohtelu sääntöjen edessä on kuitenkin ajoittain ristiriidassa, jos pelaajan merkityksellisyyden ja tason vuoksi sääntöjä venytetään suuntaan tai toiseen. Johtokunta antoi selkeät perustelut ratkaisulleen ja uskon tai ainakin toivon heidän toimineen oikein. Pelaajamäärän ollessa tällä tasolla toivoisin kuitenkin, että tulevaisuudessa sääntökirja tuntee myös pelin kokonaisedun. 

______________________________________________________________________________________


Mikä on tilanne runkosarjassaThinking Photography Question Mark Man Stock - Question Mark Clipart |  Transparent PNG Download #4629277 - Vippng(Joukkueet on järjestetty sarjataulukon mukaisesti 3. jakson päättyessä)


#1 Seventh Heaven Seventh Heaven

Joukkueen paras pistemies: stem (44 + 23 = 67)3. jaksolla neljä ottelua, joista neljä voittoa. Kaksi tosin jatkoajalla, mutta voitto on aina voitto. 7th Heaven on jo valmistanut runkosarjan voiton, mutta 3.jaksolla tapahtuneet tapahtumat hankaloittavat joukkueen asemaa. Mielenkiintoista nähdä miten Spliff tai Mustafa korvaa jortin saappaat etenkin kun jäljellä on vain yksi runkosarjaottelu ennen pudotuspelejä.#2 Viimeiset Hitaat 

Joukkueen paras pistemies: Janne (24 + 33 = 57)Viimeisten Hitaiden kolmosjakso ei kummoisempia hehkutuksenaiheita tarjonnut. Neljästä ottelusta ainoastaan yksi voitto. Peli näytti olevan todella hukassa muuan Devilssiä vastaan, mutta katseet ovatkin jo varmaan hyvin pitkälti pudotuspeleissä. Seventh Heavenin ja jortin sekoiluiden myötä ViHin osakkeet finaalipaikan lunastamiseen ovat suuressa nousussa, mutta pelissä on kyllä vielä parannettavaa jos mielitään mitali saada kauden päätteeksi kaulaan.#3 Kamloops Blazers

Joukkueen paras pistemies: Arca (25 + 27 = 52)Kamloops on viimekauden pronssin jälkeen onnistunut osoittamaan, että kyseessä ei ollut vain yhden kauden ihme. Joukkue on kolmannen jakson jälkeen sijalla kolme ja peli tuntuu vain paranevan loppua kohden. Erityisesti joukkueen hyökkäyspeli on ottanut suuria harppauksia ylöspäin ja jakson päätteeksi KB onkin hyökkäystilaston toisella sijalla. Kauden alussa epäröitiin Arca - TheDoctor kaksikon toimivuutta, mutta nämä epäilykset voidaan lytätä täysin, kun molemmat herrat ovat nakuttaneet 52 pistettä mieheen.#4 Devils Devils

Joukkueen paras pistemies: Kalezki (26 + 23 = 49)Alkuun Devils vaikutti ehkä hieman mitäänsanomattomalta joukkueelta ja ajoittain pohdittiin myös sitä, että pääseekö joukkue edes pudotuspeleihin? 3. jaksolla Devils kuitenkin onnistui voittamaan kaikki kolme otteluaan joiden joukossa oli tuplapäänahka Viimeisistä Hitaist ja tämän myötä Devils osallistui mukaan taisteluun sijoituksista 4-6. Viimekaudella 41 maalia nakuttaneelta Nissiseltä voisi olla odotettavissa vielä hieman enemmän, ei välttämättä ole tällä kaudella saanut itsestään kaikkea irti.#5 PePo PePo

Joukkueen paras pistemies: welu (18 + 29 = 47)Joukkue on paperilla äärimmäisen kova, mutta otteet kentällä ovat jääneet osittain todella vaisuiksi. Joukkueesta kuitenkin löytyy kaikki tarvittava mitä mestaruuden voittamiseen tarvitaan ja uskonkin, että joukkue syttyy täysin vasta pudotuspeleissä milloin ne tärkeimmät pelit alkavat. Suurimmat odotukset kuitenkin suuntautuvat Yanin suuntaan, joka parhaimmillaan voidaan jopa kenties tituleerata nykykiekon parhaaksi pelaajaksi. Tähänmennessä kirjauttanut tehot 11 + 12, kun takana on 12 ottelua, eikä tämä lukema ole todellakaan sitä mitä häneltä voisi odottaa.#6 Canucks Canucks

Joukkueen paras pistemies: Kucherov (26 + 35 = 61)Ainoa joukkue, joka pelannut kaikki ottelunsa ennen viimeisen jakson alkua. Kirjoitushetkellä ennen seuraavan jakson alkua sijalla kuusi, mutta tulee ikävä kyllä hyvin suurella todennäköisyydellä putoamaan playoff-viivan huonommalle puolelle. Jokatapauksessa kausi oli kaikenkaikkiaan onnistunut varsinkin kun puhutaan nousijajoukkueesta. Toivottavasti joukkue tulee jatkamaan myös kesän jälkeen ja peukut jokaiselle ykkösnelikon pelaajalle onnistuneista suorituksista kentällä.#7 Nightmare Nightmare

Joukkueen paras pistemies: Reto (26 + 12 = 38)Hyvässä ja pahassa mukana ollut Nightmare näytti kolmanne jaksolla epäilijöille kaapin paikan. Viisi ottelua, joista viisi voittoa vaikkakin neljä niistä vasta jatkoajalla. Joukkueella on viisi ottelua jäljellä ja kasassa on tällähetkellä 28 pistettä, Nightmare tulee varmasti taistelemaan runkosarjan kolmannesta sijasta. Vaikka NM onnistuikin parantamaan otteitaan kolmosjaksolla niin silti odotettavissa voisi olla vielä hiukan enemmän ja suurimmat odotukset varmasti suuntautuvat Jebsuun, joka ei vielä välttämättä ole päässyt vielä parhaimpaan vireeseen.#8 PeteAcademy PeteAcademy

Joukkueen paras pistemies: Haverinen (11 + 33 = 44)Toinen nousijajoukkueista, joka kauden myötä osoittautunut todella vaaralliseksi joukkueeksi. Kauden alussa spekuloitiin, että joukkueen menestys tulee nojautumaan täysin Haverisen harteille, mutta on pakko myös mainita speakin suoritukset hyökkäyspäässä. Erittäin taitava maalinsylkijä, jolla tähänmennessä kasassa 26 kaappia ja taitaa semmoiset kikat joita, muut eivät lähtisi edes koittamaan muualla kuin alkulämmittelyissä ilman katsojia. PeteAcademyllä on jäljellä neljä ottelua ja pudotuspelipaikasta taistellaan varmasti kynsin ja hampain.#9 HC Big Knob Tanja HC Big Knob Tanja

Joukkueen paras pistemies: Hatti (18 + 17 = 35)Clittajengillä on edessään kenties runkosarjan merkittävin jakso. Kirjoitushetkellä joukkue sijaitsee sijalla yhdeksän 26 pisteellään. Edessä on vielä neljä ottelua joihin lukeutuu tuplapelit heikosti suorittanutta EHC Yläpörsää vastaan, mutta merkittävimmät pelit ovat Kamloops Blazersiä sekä PeteAcademyä vastaan, jotka molemmat joukkueet taistelevat paikasta 5-7 parhaan joukkueen sakkiin. Jos Tanja onnistuu pelaamaan parhaan jaksonsa viimeiselle jaksolle ja nappaamaat voitot kaikista joukkueista on jopa runkosarjan kolmas sija täysin mahdollinen.#10 Seattle Roosters Seattle Roosters

Joukkueen paras pistemies: Pisu (18 + 12 = 30)Miellyttävä joukkue, mutta pudotuspelipaikka taitaa tällä kaudella jäädä vielä haaveeksi. Podcastissa chande heitettiin jo kertaalleen bussin alle, joten tälläkertaa mainittakoon vain näin, että jos kausi jatkuu vielä kesän jälkeen niin hyökkäykseen tarvittaisiin Pisun rinnalle liigatasolla hyväksi määritelty hyökkääjä. Jokatapauksessa miellyttävä joukkue ja toivonkin, että kausi jatkuisi vielä kesän jälkeen ja kenties paremmilla otteilla.#11 EHC Yläpörsä EHC Yläpörsä

Joukkueen paras pistemies: huig (10 + 17 = 27)Tuttu kasvo Superliigan korkeimmalla sarjatasolla, mutta tämä kausi osottautui ennalta-arvattua hankalemmaksi ja ajoittain oli myös pientä pelkoa, että saako joukkue edes pelattua tarvittavia otteluita ja kolmannella jaksolla EHC Yläpörsältä jäikin neljä ottelua pelaamatta, joiden myötä joukkueelta miinustetaan viisi pistettä, sillä joukkue jätti yli neljä ottelua DL-sunnuntaille, jonka myötä joukkueen pienetkin haaveet pudotuspelipaikasta voidaan viskata suoraan roskikseen.#12 HC Tyrmäys HC Tyrmäys

Joukkueen paras pistemies: Hjerpe (19 + 23 = 42)Pudotus tuli korkealta ja kovaa. Oli viimekaudella kilpailukykyinen joukkue, mutta muutos tähänkauteen on suuri. 18 ottelua tarjonnut ainoastaan kaksi voittoa ja kesän jälkeen joukkue lähtee taistelemaan liigapaikasta liigakarsintoihin. Joukkueen tilanne on kuitenkin hyvin pitkälti siitä kiinni jatkavatko Hjerpe sekä seqe joukkueessa. Jos ei niin liigapaikalle voidaan sanoa hyvästit. Vaikka kaksikko jatkaisikin joukkueessa niin kilpailukykyisen joukkueen kasaaminen saattaa tuottaa ongelmia sillä kauden päätteeksi tulee kesätauko, jolloin suurinosa pelaajista siirtyy nauttimaan auringosta ja suunnitelmat ensikaudesta ovat joko selvät tai täysin avoinna ja tarjouksia varmasti sataa paremmistakin paikoista.

______________________________________________________________________________________


Tilastonurkkaus Hockey Puck PNG Clipart - Best WEB Clipart

Sarjataulukko                                                                     

sarjis3Sarjataulukko p/o

sarjataulukkopo
Kyseessä on harvinaisen tasaväkinen runkosarja Superliigan korkeimmalla sarjatasolla. Mikä joukkue sinut on yllättänyt eniten tähänmennessä?Hyökkääjien pistepörssi top-5

h-gs

stem johtaa sekä maali- että pistepörssiä. Onnistuuko esimerkiksi Janne nousemaan vielä kärkipaikalle vai voisiko jopa Arcasta olla yllättäjäksi?


Puolustajien pistepörssi top-5

pags
Tasaista on myös puolustajien pörssissä. jorti menetti mahdollisuutensa puolustajien pistepörssin voittoon ja näillä näkymin tämä titteli olisi menossa Anakinin nimiin. Haverinen, Bein sekä teppo tulevat kyllä kovaa vauhtia takaa, mutta jäljellä ei ole enään kovin montaa ottelua. Ketä sinä veikkaat tämän tittelin voittajaksi?
Hyökkäystilastot

h-gtilasto

Hyökkäystilastossa suurin yllättäjä on kenties Kamloops Blazers, joka löytyy tilaston toiselta sijalta. HC Big Knob Tanja taistelee pudotuspelipaikasta, mutta hyökkäyspeli näyttää takkuavan. Mille joukkueelle sinä soisit Paras hyökkäys palkinnon?

Puolustustilastot

pagtilasto
Seventh Heaven johtaa sekä hyökkäys- että puolustustilastoa.  Devils puolestaan on kunnostautunut puolustuspelaamisessa vaikka heidän hyökkäyspeliään pidettiin heidän suurimpana voimavarana. Mille joukkueelle sinä soisit Paras puolustus palkinnon?

______________________________________________________________________________________3. Jakson tähdistökentällinen File:3 stars.png - Wikimedia Commons

Janne, Viimeiset Hitaat  
Hyökkääjä, (20gp 24 + 33 = 57)

  • Viimekaudella parhaaksi hyökkääjäksi palkittu ja runkosarjan pistepörssin voittanut Janne on jaksanut edelleen vakuuttaa myös tälläkin kaudella. Pistepörssin voitto saattanee jäädä tällä kaudella saamatta, mutta taistelee jälleen paras hyökkääjä palkinnosta.


Arca, Kamloops Blazers
Hyökkääjä, (20gp 25 + 27 = 52)

  • Toi Kamloops Blazersiin tulivoimaa ja kiekollista osaamista TheDoctorin rinnalle. Uhmaa tällä kaudella omaa henkilökohtaista piste-ennätystään eikä tämän rikkomiseen tarvittaisi kuin yksi piste. Parantanut kokoajan otteitaan kauden edetessä ja pudotuspelien alkaessa tulee nauttimaan entistä enemmän vastuuta.


Haverinen, PeteAcademy
Ylempipuolustaja, (18gp 11 + 33 = 44)

  • PeteAcademyn selkäranka, joka tulee taistelemaan puolustajien pistepörssin voitosta. Suurin syy PeteAcademyn tämän kauden menestykseen. Haverinen on sen tason pelaaja, että hänelle kyllä löytyisi jonkinmoinen rooli mistä tahansa kärkipään joukkueesta ja on vain PeteAcademyn onni, että he saavat nauttia tämän tason pelaajasta liiganousija statuksen joukkueena.


rekku, Nightmare
Alempipuolustaja, (16gp 8 + 20 = 28)

  • Viimekaudella parhaaksi alemmaksipuolustajaksi palkittu rekku on tähänasti ollut kenties joukkueensa tärkein pelaaja. Vaikka Nightmaren matka on saattanut osittain olla tällä kaudella hieman kivinen niin on rekku onnistunut pitämään tasoaan yllä eikä ailahtelevaisuutta ole ollut havaittavissa. Tulee myös tällä kaudella olemaan ehdolla saman palkinnon saajaksi, mutta tällä kertaa vastassa on muutama erittäin kova peluri.


______________________________________________________________________________________


Erityismaininta honorable mention ribbon - Google Search | Real friends, Cheyenne wyoming,  Educational articles

Erityismaininta pelaajalle teppo , joka ensimmäisenä pelaajana Superliigassa ylitti 500 pelatan ottelun rajan, kun huomioon otetaan kaikki sarjatasot.Top-5 eniten pelattuja otteluita Superliigassa (kaikki sarjatasot) julkaisuhetkellä. ottelut

______________________________________________________________________________________

Bein, 1/2017 – Kauden vaikuttaja (Ei kuitenkaan 1/2021 ja tuskin myöskään 2/2021)
Tietoja
Kirjoittanut: Bein
Julkaistu: 03.05.2021 00:04
Luettu: 751 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.