1.Divari - Poffikatsaus #1

Artikkeli




Ensimmäinen kierros 1. Divarin pudotuspeleistä on saatu päätökseen. 




Pudotuspeleissä jatkettiin siitä mihin runkosarjassa jäätiin, erittäin tasaisissa merkeissä. Kaikki neljä otteluparia venyivät aina ratkaisevaan viidenteen peliin asti. Seuraavaksi pudotuspeleissä siirrytään välieriin, joissa paikasta finaaliin taistelevat Alienit, Caribbean, Ferrari ja juusot. 


Pistepörssin viiden kärki ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen



perälä jatkoi maalitehtailuaan myös pudotuspeleissä, hänen ja joukkueensa harmikseen maalimäärä jäikin näiden pudotuspelien osalta näihin kymmeneen osumaan. Nuori ja nälkäinen ribe, josta oli jo mainintaakin aikaisemmassa runkosarjan kautsauksessa teki heti vakuuttavaa jälkeä pudotuspeleissä. Toivottavasti kiivasluonteisen pojankoltiaisen vahvat esitykset säilyvät kentän puolella myös päätyyn saakka. Myös juusojen syömähammas TheDoctor on herännyt pimennostaan pistepörssin kärkikahinoihin. Nähdäänkö Kalajoen Ovechkinilta samanlaista jälkeä tällä kaudella, kuin 1/20 pudotuspeleissä. Myös alieneiden hyökkäysduo Hara-Loren jatkoi samalla tahdilla, kuin runkosarjassa ja näistä herroista jälkimmäinen pitääkin pistepörssin kärkipaikkaa ensimmäisen kierroksen jälkeen.



Alienit




Runkosarjan voittanut Alienit, kohtasivat ensimmäisellä kierroksella viimeisen pudotuspelipaikan lunastaneen Kuoleman. Mielenkiintoinen sarja sillä tässä kohtasivat kaksi aivan eri ääripäätä olevaa joukkuetta. Alienit luottavat vahvasti kiekko ylös ja maalia kohti pelikirjaan ja Kuolema puolestaan on uuden pelinopeuden sumppukiekon edellekävijä. Mukaan mahtuikin muutamat maalikarkelot sekä muutama parin maalin ottelu. Tästä parista, kuitenkin alienit erittäin tehokkaan hyökkäyspelinsä siivittämänä jatkoon otteluvoitoin 3-2, kun jatkopaikka irtosi viimeisestä ottelusta 6-2 maalein. Allekirjoittanut pitää alieneiden hyökkäysduo kenties näiden pudotuspelien kovimpana, mutta puolustuspään nimet herättävät hieman huolenaiheita, mielenkiintoista nähdä miten bot sekä Fath suoriutuvat tehtävistään pelien koventuessa.



Caribbean




Runkosarjan toinen sija, Imagokyselyn ensimmäinen sija sekä paikka välieriin. Triplamestarin ja hänen joukkueensa kausi oli vähintäänkin erinomainen. Beans tarttasi pudotuspelitaipaleensa Obsessivea vastaan ja alkuun näyttikin siltä, että hieno kausi on saamassa karun päätöksen kun Caribbean hakkasi päätään kerta toisensa jälkeen Obsessiven tiiviiseen puolustukseen. Ottelutilanteen ollessa 2-0 Obsessivelle oli jo moni Beans fani siirtynyt anniskelualueen puolelle, mutta raiq sotureineen onnistui kaventamaan sarjan ensin tilanteeseen 2-1 ja tämän jälkeen seuraavat kaksi ottelua menikin Beansin nimiin voitoin 2-6 / 6-2. Erityismaininta Flockin ISOlle ja tärkeälle +1.



Ferrari




Ferrari oli sarjassa jo 2-0 otteluvoitoin turvin marssimassa kohti välieriä, mutta Speddyt onnistuivat pilaamaan nämä suunnitelmat. Speddyt pääsivät hyvin vielä takaisin mukaan sarjaan ja tasoittamaan otteluvoitot. Viimeinen ja ratkaiseva ottelu osoittautuikin todelliseksi trilleriksi ja _peppo_ on varmaan edelleen miettimässä ottelun tapahtumia pimeässä HC SpeddyCatin kotiluolassa. Näytti siltä, että välieräpaikkaa lähdetään ratkomaan vielä jatkoajalle saakka kunnes, Ferrari onnistui aivan viime sekunneilla, voittaen näin ottelun sekä ottelusarjan lukemin 3-2. Häviävästä joukkueesta on pakko ottaa vielä esille pelaaja Trek, jolta allekirjoittaneen silmiin aivan järkyttävän vahvaa tekemistä läpi koko sarjan. 



juusot




Ensimmäisen kierroksen ehkä suurimmasta yllätyksestä vastasi juusot, kun liigatason joukkueena pidetty Canucks lähti kesäloman viettoon kärsittyään 3-0 tappion ratkaisevassa viidennessä ottelussa. Voisi kuvitella, että tässä joukkueessa pelatessaan ei ainakaan tarvitse kantaa paineita voittamisesta, sillä toissakauden mestaruudesta huolimatta pidettiin juusoja playoffien ulkopuolisena joukkueena ja tämä sarja piti olla Canuckseille täysi ylikävely. Onko tässä peräti juusojen avain toiseen perättäiseen mestaruuteensa? juusojen tärkein asia jatkopelejen kannalta on, se onnistuuko TheDoctor palaamaan omalle tasolleen ja siivittämään jälleen joukkueensa pudotuspeleihin.



Välierissä kohtaavat:

Alienit - juusot
Caribbean - Ferrari



Itse välieräennakot julkaistaan Podcastin muodossa myöhemmin.
Tietoja
Kirjoittanut: Bein
Julkaistu: 01.11.2020 23:51
Luettu: 707 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.