Kuinka tehdä hakemus oikein?

Artikkeli

Sana "vastuuhenkilö" ei ole pelkkä turha status, vaan roolin mukana tulee oikeasti vastuuta. Kokoonpanoilmoitukset, kausimaksu, pelaajasiirrot ja kaikki näiden väliltä. Tässä artikkelissa pureudutaan hakemuksiin.

 

Hakemuksen tekeminen tai kokoonpanoilmoitus ovat monimutkaisempia asioita kuin monet luulevat. Vastuuhenkilön tehtäviin kuuluu tarkistaa jokaisen pelaajan pelikelpoisuus. Heidän pelikelpoisuutensa on vastuuhenkilöiden vastuulla, ei johtokunnan, eikä johtokunta vastaa joukkueen johdon tekemistä virheistä. Pelikiellot kuuluu tarkistaa, kuten myös vanhat nimimerkit ja se, ettei pelaajan X nykyinen nimimerkki ole jo aikaisemmin ollut Superliigassa jollain muulla käytössä.

 

Myös oikeinkirjoitus on äärimmäisen tärkeää. Pelkästään pienellä kirjoitettu alkukirjain, kun sen olisi pitänyt olla suurella, aiheuttaa johtokunnalle lisätöitä ja sitä myötä viivästyttää aikatauluja. Lisäksi pelaajan perään sulkuihin tulee laittaa entinen nimimerkki, jos kyseinen pelaaja on pelannut aikaisemmin Superliigaa. Tämä ei tarkoita käyttäjätunnusta, vaan tilastosivua. Ja nyt puhutaan nimenomaan Superliigasta, EI Kiekkoliigasta tai muista liigoista. Osa vastuuhenkilöistä on laittanut Kiekkoliigan nimimerkkejä sulkuihin, mikä ei ole oikein. Hakemukseen laitetaan ainoastaan Superliigassa pelanneita nimimerkkejä. Näihin kuuluvat myös (E) eli Eliittiliigan ja (P) eli Pro Leaguen nimimerkit, jos sellaisia löytyy.

 

Ohessa muutama esimerkki siitä, miten hakemusta ei kuulu tehdä. Nämä ovat hakemuksia tälle kaudelle.

 

H: Groovy, vandal (choppa), moron (TOOPE)

P: jepe (jese), Heiskanen (apetor), Olofsson

Hyökkääjät ja puolustajat tulee eritellä omille riveilleen, sillä johtokunta kopioi ne suoraan laatikkoon ja lisää kokoonpanon. Ei kaikkia samalle riville.

 

Hyökkääjät:

Loren

Hara (New)

Mahomes (KAIRA)

 

Puolustajat:

Lundi (Mappis)
Bot (box)

Fath

Teds

 

Sulkuihin laitettu Kiekkoliigan nimimerkkejä. Tässä tapauksessa sivu ei hyväksy kokoonpanoa, vaan antaa virheilmoituksen "Vanhaa nimimerkkiä ei löytynyt. Pelaajaa ei lisätty kokoonpanoon". ÄLÄ etsi vanhoja nimimerkkejä Kiekkoliigasta. Ne eivät kuulu Superliigan hakemuksiin.

 

Hyökkääjät:

Börjeh(Stuffe)

Diary

Ville.L

CÅT(CÄT)
Peke (Peku)

 

Puolustajat:

Stuke(Stuge)

Soikku

Hyökkääjät:

raiq(p.kariya)

maiq

Ibra(Olut)

jumio

 

Puolustajat:

Flock(vesisika)

nut(NutC)

morfeo

lordNIPPU(jehunho)

 

Sulkujen ja nykyisen nimimerkin väliin ei ole laitettu välilyöntiä. Johtokunta joutuu korjaamaan nämä, mikä vie lisää aikaa ja viivästyttää kauden aloitusta.

 

dicksteal (hurz)

evo (Qusee)

raiq(p.kariya)

 

Vanha nimi kirjoitettu väärin ja alimmassa sulun ja nykyisen nickin välistä puuttuu välilyönti.

 

Rippe (unQaa)

 

Rippe-nimellä on pelattu jo aikaisemmin Superliigaa jonkun muun toimesta. Kyseessä oleva pelaaja joutui vaihtamaan nimeään ennen kokoonpanoon lisäämistä. Viimeistään vastuuhenkilön tulee selvittää pelaajiensa taustat ennen hakemuksen laittamista.

 

QBackes

 

Väärin kirjoitettu nickin nimi.

 

Kuinka sitten teet hakemuksen oikein? Ohessa selkeä ja tiivis hakemus, joka on helppo lukea ja sen pelaajat kopioida.

 

 

 

Olkaa siis hyödyksi ja tehkää hakemukset huolella. Teette johtokuntalaisten työstä helpompaa ja edesautatte kauden aloittamista aikaisemmin, kun korjattavaa ei ole.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 02.09.2020 15:29
Luettu: 408 kertaa

Kommentit (5)

mäyrinho, 02.09.2020 15:35

Pistevähennyksiä väärinhakijoille.

Groovy, 02.09.2020 15:42

sry

raiq, 02.09.2020 17:17

Tsori siittä

Littii, 02.09.2020 22:05

Huutista raiq:n sirkukselle

Lundi, 03.09.2020 00:54

joo pahoittelut !

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.