Superhaastattelut #4 - Speddyn miehistö - Django - raiq

Artikkeli

Tervetuloa lukemaan kauden 2/20 ensimmäistä superhaastattelua ja viimeistä. Kausi on vierähtänyt nopeasti ja suurimmaksi osin kaikki pääsivät kauden kunnialla loppuun! Tänään meille saapuu haastateltavaksi ja haasteen vastaanottajiksi Kuoleman oma Django, katsomo kommentaattori raiq sekä HC SpeddyCatsien rivistöstä  Founder and alternate Captain _peppo_ & alternate Captain and administrative leader -Escape-.
Haastan myös haastateltavat lopuksi pieneen leikkimieliseen kilpailuun kanssani.
HAASTAN SUT! Haastattelija (stefano) haastaa lopuksi haastateltavan johonkin valitsemaani kiekkolajiin esim. (curling, rännikiekko, 1vs1, trickshot + monta muuta) Haasteet toimivat äkkikuolema perjaatteella / aikarajoituksella ja mikäli haastateltava voittaa minut, palkitsen heidät ruhtinaallisesti! 

 

Django - Kuolema

 

Mitkä ovat Kuoleman joukkuuen suunnitelmat tämän jälkeen? Alkaako reenaus seuraavaan kauteen vai otetaanko hetki rauhallisesti.
- Cupissa ollaan mukana että aikalailla samoilla silmillä painetaan kesäkin. Tarkoitus olisi syksyllä jatkaa Superliigan alaisissa sarjoissa ja mahdollisesti etsitään hyökkäyspäähän yhtä täsmävahvistusta aktiivisuutta lisäämään.
Kuolemasta on muodostunut elävä legenda vuosien myötä ja olet ollut yksi sen kulmakivistä. Onko se vaatinut paljon työtä vai tuleeko tämä kaikki luonnostaan?
- Varsinaisten töiden ja sosiaalisen elämän välttely on välillä käynyt työstäkin mutta muuten pelaaminen on tullut luonnostaan ja tiimi on muodostunut hiljalleen ihan itsestään. Joskus alkuvuosina oli kovatkin kriteerit sille ketkä meillä pelasi mutta nykyään on hankittu vain satunnaisia tuttuja hetken mielijohteesta ja porukka on aika sopusuhtainen.
Ylittikö / alittiko joukkueesi tavoitteet kuluneella kaudella vai minkälaisia tavoitteita Kuoleman leiriltä löytyi tältä kaudelta?
- Divari oli tasollisesti meille varmaan ihan sopiva sarja. Me liikutaan hyvänä päivänä ehkä jossain liigan ja divarin välimaastossa tasollisesti mutta ollaan suht kaukana liigan parhaimmistosta. Tykkäsin kovasti siitä että divari oli niin tasainen eikä ollut oikeastaan ollenkaan heittopusseja vaan kaikki matsit oli kilpailullisia. Tavoitteita ei varmaan suuremmin ollut muuta kuin että saadaan mahdollisimman paljon pelattavaa korona-aikaan. Pelilliset suoritukset oli yhtä erää lukuunottamatta ihan oukkidoukki. Terveisiä timbelle.
Maailmalla liikkuu urbaani huhu, että Kuolema kuittaa kalavelat. Onko tämä totta?
- Tuntuu vaan lisäävän sitä kun hilluu kääkässä kaikki yöt.
Lopuksi HAASTAN SUT. Django pääsee taituroimaan curlingin parissa, vain yksi kiekko, yksi mahdollisuus. Katso videolta miten tässä kävi!

 

-Escape- & _peppo_ - HC SpeddyCats


Veikö kissan kielen, meinaan minun ainakin vei kun tämä kissalauma marssi liigajäille! Kissojen kausi päättyi rantapallojen puhalteluun, mutta silti vahva debyytti kausi sekä imagon ensimmäinen sija. 
Miten debyytti kausi meni näin omasta mielestä?  Saavutettiinko kaudelle asetettuja tavoitteita vai jäikö ne seuraavalle kaudelle?
-Runkosarja oli täynnä yllätyksiä. Kausi alkoi loistavasti kahdeksalla voitolla ensimmäisestä kymmenestä pelistä, mutta putosimme ennennäkemätöntä vauhtia takaisin maanpinnalle. Loppukaudesta taisimme hävitä sen kahdeksan kymmenestä pelistä. Playoff -paikkaa sai jännittää ihan loppuun asti, ja onneksemme HPK klaarasi viimeisessä ottelussaan Knightclubin avaten näin meille tien pudotuspeleihin.
 Ennen kautta kapteenisto oli asettanut joukkueelle realistiset tavoitteet; Playoff-paikka sekä imagokyselyn voitto. Näihin peilattuna ihan OK taisi mennä!

Imagokyselyn ylivoimainen voitto, mitäs ajatuksia tämä teissä herättää?
- En voi olla myöntämättä, että tuloksien odottaminen oli yhtä piinaa. Antaako kukaan plussaa? Tykkääkö jengi meistä? Yritetäänkö liikaa? Lopputuloksen julkistamisen jälkeen tunsimme suurta ylpeyttä, ja koimme saaneemme kiitoksen hyvin tehdystä työstä.
  Hienointa koko asiassa oli kuitenkin se, että tää tuli ihan puhtaasti olemalla sellasia kuin ollaan oikeestikin. Edes sisällön tuottaminen ei tunnu työläältä, vaan sitä on aidosti hauska tehdä. 
Mikä on Escape peppon vahvin ominaisuus kentällä ja toistepäin?
 -Escape -: Jaa-a, pistit vaikean. Tekis mieli sanoa vedon olevan vahvin ominaisuus, mutta viimeisimpien (6kk) esitysten perusteella joudun ottamaan sen takaisin. Peppo on iha OK äijä, voiko sen laskea pelilliseksi ominaisuudeksi? Parannettavaa löytyy joka osa-alueella. Tehtiin kovat värväykset valmennuspuolelle (ks. napsu, Pisu) joten toivottavasti ensi kauden alkaessa pääsen kehumaan enemmän.
_peppo_ : -Escape- aka. Jimi (Jim). Maailman hitain hurri, ja meidän jengin (ja koko kiekon?) kultapoika. Jimbo on aidosti yks mukavimmista ja sydämellisimmistä ihmisistä, johon oon koskaan tutustunut. Jimi tuo valtavasti iloa ja valovoimaa meidän tiimiin, eikä sen vaikutusta tule aliarvioida. Ite oon vähän räväkämpi persoona, mutta vuosien varrella ollaan opittu käsittelemään ja täydentämään toisiamme hyvin. Narsistista tai ei, niin mun mielestä me muodostetaan koko kiekon paras varakapteenisto, ja toimitaan hyvänä tukena meidän kapteenille Big P:lle.
Isoin vahvuus tulee siis henkisen puolen kautta. Jos mietitään puhtaasti pelillisiä ominaisuuksia, niin pääosin Jimi on erittäin varma pakki, joka nollaa vastustajan hyökkäykset hyvällä prosentilla. Jimillä on tietääkseni vähän puukäden maine, mutta itse oon tästä eri mieltä. Vaikka kikkarepertuaariin ei paljoa kiemuroita mahdukaan, niin hyökkäyspäässä hän on tarkan ja kovan laukauksensa ansiosta erittäin vaarallinen. Tämän hän on todistanut jo ihan tarpeeksi monta kertaa.
Onko Speddycätsien fanipaitoja saatavilla peppo?
- Fanipaidat, aivan kuten fanilippiksetkin, on meillä työn alla. Valitettavasti koronavirus vaikuttaa myös meidän suunnittelu- ja tuotantokanaviimme, joten lopputuotanto on takkuillut pahasti. Uskoisin kuitenkin, että viimeistään syksyllä saadaan linjat kuumaksi ja tuotteita ulos.
Millä tavalla parantaisitte kiekkoa?
- Eniten ärsyttää turhat pelleilijät. Pelaajat jotka huutelevat, mutta eivät tuo mitään uutta pöytään, eivätkä vahingossakaan sano mitään hauskaa. ''Peeloilunkin'' voi tehdä viihdyttävällä ja hauskalla tavalla, kuten raiq päivittäin osoittaa. Hymiöfloodausta ei sen sijaan edes jaksa yrittää ymmärtää. Pelillisesti kiekko on jees, en valita.
Kirjoittanut: -Escape-
Oikoluku: _peppo_
Lopuksi HAASTAN TEIDÄT. Escape ja peppo pääsevät taituroimaan 2vs1 hyökkäyksiä minuutin ajan stefanoa vastaan. 1 minuutti, yksi maali, yksi mahdollisuus!
Haaste oli hyvin tasainen.. ainakin melkein! Tsekkaa video miten kävi Speddyen instagramista! 

Speddyjen haaste!

 


Lopuksi pyysin vielä ajankohtaisesti meidän kaikkien oman katsomo spesialisti kommentaattori kiekkoliigamestarin aka. raiqulin analyysin kiekkocupin tulevasta finaali kolmikosta.
Mestarin top-3 tärpit Cuppiin.
1. Manhattan - Joukkue marssi Superliigan mestaruuteen oikeastaan leikitellen, kun viikko ennen poffeja päättivät yhteisesti "otetaan lämmöt ja viedää tää paska". Mikäli pojat päättävät pelata edes pari tuntia kesällä, niin onnea sellaisen nelikon etsimiseen, joka tuottaa edes pienen haasteen tälle dynastialle. Pienenä kysymysmerkkinä toki raiq:n ja bukkon puuttuminen kkpsta.
2. Paitsio - Tämä harkkavoittoja tilastoiva joukkue, jota luonnehtisin yhdeksi munahuuruisemmaksi joukkueeksi, kun sille päälle sattuvat. Jo usemman kauden ajan Winnik on vetäytynyt taktisesti otsikoista pois juurikin valmistautuakseen tähän Cuppiin. Joukkueen tiivis kokoonpano uhkuu yksilötaitoa, joukkuehenkeä ja hikeä sopivassa suhteessa ja näenkin tämän kantavan aina finaaliin asti.
3. Canucks - Rohkea kuolee vain kerran. Tämä herrasmiehiä täynnä oleva joukkue tulee olemaan tämän Cupin tarina. Joukkue marinoi itseään syvässä päädyssä päivä päivältä ja tulee osottamaan nyhveröille, että tämän johtaa tuloksiin. Viime kaudella superliigan playoffeissa Kucherov kasvoi pituutta 5cm ja nyt kesällä on tilipäivän aika. Tunnemme historiasta cuptarinoista mm Mökkitien hopean, Caribbean prossin ja pian Canucksin mitali voidaan lisätä listaan.

Kiitos haastateltaville, lukijoille ja hyvää kesää kaikille!

Tietoja
Kirjoittanut: stefano
Julkaistu: 07.06.2020 19:11
Luettu: 634 kertaa

Kommentit (5)

_peppo_, 07.06.2020 22:22

Kiitos stefanolle ja muille haastateltaville hyvästä artikkelista! Henkilökohtaisesti toivon, että raiq:n ''kolme kuumaa'' saadaan jatkossa aina osaksi vastaavia kirjoituksia.

mäyrinho, 07.06.2020 23:13

Henkilökohtaisesti toivon, että raiq:n ''kolme kuumaa'' saadaan jatkossa aina osaksi H.C.P:n lohkoa.

raiq, 07.06.2020 23:28

Pakko kehuu, et hyvällä rakenteella sait kasattuu. Ei turhaa keskitytty small talkkiin "ikä, pelinumero, paino" vaa suoraa teit mediatyötä ja revit dingeltäki palleja myöden vastaukset, että missä mennään. Ite ilomielin teen analyysiä muiden sisältöön tai omanaki, jos kysyntää riittää.

ktl, 07.06.2020 23:33

Hyvää settiä stefano ja kumppanit!

stefano, 08.06.2020 17:03

Kiitos kehuista ja kiitos lukijoille! Pitää varmaan kasata joku maailman hienoin ennakko raiqulin kykyjä käyttämällä ens kauden alkuun... ;)

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.