2. Divarin välierähaastattelut

Artikkeli
Podcastin lisäksi kysyimme otteluparien puolivälierissä loistaneilta pelaajilta muutaman kommentin koskien tulevia välieriä!

                         



Moro Tolvanen! Puolivälierä- sarjassa teillä oli jopa hieman vaikeaa ja tahmeaa TinyLovea vastaan, mutta kairasitte kuitenkin voiton loppumetreillä, mitä päässä liikkui kun pääsit läpiajoon ja löit kiekon pussiin game vitosessa?

- Joo oli kyl vaikee sarja, sielt tuli kovempi vastus mitä osattii odottaa mut onneks saatii silti käännettyy. Ei sen maalin jälkee sinänsä kummempia, tota läpärii on jokuset kerrat hiottu mustafan kans kuntoo yön pikkutunneil ni tiesin kyl heti mitä teen kun pääsin isukin hyvästä riistost läpi. Oliha se helpottava osuma koko jengil ja hyvä näi et käänty meille tää sarja täl kertaa.


Aivan! Täältä pesee vielä toinen kyssäri, ennen kuin pääset jatkamaan keskittymistä ottelusarjaan. Millaista sarjaa odotat Alaska Bearsia vastaan ja mitä tiedät etukäteen vastustajalta?

- Yksilöinä tiiän suunnillee (jos ja kun lähtee samal kkp ku puolvällyis) aika hyvin millasii pelaajii on vastas lukuunottamat pyllyä joka on täysin vieras nimi itelle, nipon ja bhg kaa jopa pelannu samois jengis aikoinaa. Kyl me tiedostetaa et lähetää ennakkosuosikkina ja luotto on et mennää täst finaalii mut kyl on kaveriki kovas lennos ollu runkkarin lopun ja puolvällyt ku laitto rivinsä uutee uskoo.    



Moro pylly! Liityit tuossa runkosarjan ehtoopuolella vasta Alaska Bearsin kokoonpanoon aika tuhoavallakin tavalla. Lento jatkui myös puolivälierissä ja suorastaan tuhositte HC Breamsin. Turhautuneen vastustajan mielestä jopa kannoit Alaskaa, onko tämä totta vai oliko tämä dominointi todellisuudessa koko joukkueen yhteen hitsautumisen tuotos?

- No siis tuota kyllähän oma peli on kulkenut ihan kiitettävästi vaikka toki parannettavaa vielä löytyy. Kyllä voitot oli koko joukkueen ansiota eikä pelkästään minun. Joukkuepeli on toiminut erittäin hyvin ja se myös näkyy kentällä. 

Näin vähän ajattelinkin! Jatketaan suoraan seuraavaan kysymykseen, että pääset keskittymään illan kuolemanpeleihin rauhassa! Mitä odotat välierältä ja miksi mielestäsi juuri Alaska Bears kairaa tiensä finaaleihin?

Välierältä odotan tiukkaa vääntöä, mutta eiköhän me finaaliin edetä. Miksi Alaska Bears? Koska ollaan vaan ihan vitun hyviä.



                     


Moro crept! Teitä kritisoitiin katsomon puolella teidän "futis" maaleista tuossa puolivälierissä. Mitä ajatuksia tämä herätti joukkueenne sisällä? 

- No tuohon että sitä lähdettiinn kritisoimaan niin en itse ymmärrä miksi sitä muka kritisoitiin että löydettiin ratkasu tehdä maaleja eri tyylillä kaverin kovan puolustuksen takaa. Minä näen sen itse vain plussana että osataan hyökätä ja tehdä maaleja eri tavoilla eritavalla puolustavia joukkueita vastaan. Se että siitä nousi noinki iso haloo että tehtiin vetopassimaaleja on vain hassun kuulosta näitten monen kiekkovuoden jälkeen, mutta tätä nyt ei pidäkkään tosissaan ottaa!


Aivan! Mennään seuraavaan kyssäriin: Mitä odotat välierältä ja miksi mielestäsi juuri Frölunda menee finaaleihin?

- Odotan välierässä kaverilta hyvää peliä varsinkin puolustuspäässä mitä nähtiin myös runkosarjas meitä vastaan ehkä jopa yllättävän hyvää, joten ei pidä lähtee aliarvioimaan kavereit vaan täytyy meilläkin tulla alusta asti mukaan peliin täysiä.
Mutta eiköhän meillä ole sen verta kokenutta ja osaavaa porukkaa täs jengis et osataan tulla tähänki sarjaan oikealla asenteella ja löydetä keino kaataa kaveri ja painella sinne finaaliin asti. 




Morjesta ilma. Pääsitte jatkoon voittamalla mitä dramaattisimmalla tavalla kun purkka sai juuri 3. Erän 6.00 minuutin kohdalla game nelosessa tehtyä voittomaalin. Kerro vähän niistä fiiliksistä, taisitte ns. hyppiä onnesta? 

- Moro moro! Kyllähän siinä joukkue sekosi kunnolla kun purkka löi sisään. Itelle henkilökohtasesti parhaita fiiliksiä mitä oon tän pelin parissa kokenut, oli epätodellinen olo vielä seuraavaana aamuna :D Purkkaa haluan vielä sen verran hehkuttaa, että ottanut hälle vieraamman yp:n tontin haltuun tyylillä ja noussut isoon rooliin nyt tosipeleissä!



Oli kyllä melkoista rugbyä ja en vieläkään tiedä millä hemmetillä purkka sai vielä kiekon maaliin :D. purkka ansaitsi myös mielestäni teidän voittomaalin. Teillä oli todella tiukat runkosarja kohtaamiset tulevan vastustajanne kanssa. Millaista sarjaa odotat Frölundaa vastaan?

- Runkkiskohtaamiset Frölundan kanssa jäi mieleen jo sillon. Tosi tasaisia pelejä jotka molemmat venyi jatkoajalle asti. Uskon että sarjasta tulee tiukkaa vääntöä ja sydämentykytyksiä molemmille puolille. Toivon Frölundan keksivän futiskesojen lisäksi jotain uutta hyökkäykseen, niin saadaan huippujännä sarja :)


Ja näin olemme saaneet jokaisen joukkueen MVP'ltä mietteet tuleviin välieriin! Tänään klo 21 pintaan tipahtaa ensimmäisen kerran kiekko jäähän Alkuasukkaiden ja Alaska Bearsin kohdatessa! Selostus tälle jännärille tulee löytymään Discordin kanavalta Virkiän sekä ktl:n säestämänä! Tsempit jokaiselle välierässä taistelevalle joukkueelle!
Tietoja
Kirjoittanut: Firmino ja ktl
Julkaistu: 20.05.2020 19:37
Luettu: 792 kertaa

Kommentit (1)

Juraj, 20.05.2020 19:50

FC Frölunda

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.