Mysteerikynän ensiesiintyminen

Artikkeli
Jälleen kerran on aika kääntää kiekkokalenteri viimeiselle neljännekselleen ja korkata viimeinen kausi ennen ansaittua kesätaukoa. Tähän erityiseen kauteen tulimme lähihistoriaan peilaten poikkeuksellisesti karsintojen kautta. Kiekkounelmia luonnollisesti tuhoutui karsinnoissa ja valitettavasti yksi jopa ennen karsintoja, tästä ripitän johtokuntaa alempana. Kiekko ottaa, mutta myös antaa. Näimme upeita tarinoita karsinnoissa, lukuisia viihdyttäviä pelejä, joita eräs mestari kuvaisi epäilemättä jopa kiekkoviihdenautinnoksi.

Suuressa kuvassa kiekkokansa voi nukkua yönsä hyvin. Joukkueita suorastaan tulvi karsintoihin ja liigasta näyttäisi tulevan kokonaisuudessaan tasokkaampi kuin koskaan ennen. Suuren hakijamäärän vuoksi johtokunta hiukan ylpistyi ja laskelmoi, että nosteen varjolla voivat todeta kouralliselle pelaajia "kiitos, emme kaipaa teitä". Kuten valveutuneempi kiekkomedian seuraaja jo arvaa, kyseessä tapaus Kiina. Vahinko on jo tapahtunut ja menneessä on turha velloa, vetoan kuitenkin johtokuntaan, että jatkossa pidetään järki kädessä ja ylpeyden iskiessä jakolasku 5/200=2.5% ennen hölmöilyitä.
Allekirjoittanut odottaa vesi kielellä kauden spektaakkeleita, aikansa suuret samaan aikaan liigassa, Manhattan, PePo ja Nightmare. Sarjatasot ideana alkavat maksamaan itseänsä takaisin, esimerkiksi divari näyttäisi olevan tasaisempi ja tasokkaampi kuin koskaan ennen. 2. divarissa tuntuu olevan talkoohenkeä kaikista eniten, aktiivisia kirjoittajia, nälkäisiä päävastuuhenkilöitä ja halua nousta sarjaportaissa ylöspäin. Toivottavasti nämä havainnot osottautuvat oikeaksi ja tämä kausi antaa jälleen syyn monelle aloittaa, jatkaa tai palata lajin pariin.

Viimeiseksi vielä onnea joukkueille, jotka nousitte karsinnoista ylemmälle sarjatasolle, teille puolestaan, jotka ette nousseet... noh voimia pettymyksen prosessointiin ja kesän treeneihin.


Tällä kaudella kirjoituksiin oman lisämausteensa tuo mysteerikynänä performoiva esiintyjä, joka selkeyttää niin kiekon kuin liigankin tapahtumat kauden aikana. Omalla perspektiivillään maustettuna!
Tietoja
Kirjoittanut: vanil
Julkaistu: 11.03.2020 18:58
Luettu: 970 kertaa

Kommentit (3)

Juraj, 12.03.2020 08:00

Samaa mieltä ei näillä pelaaja määrillä voi nuin kylmästi jättää yhtä jengiä pois.. Allekirjoittanut olisi halunnut nähdä pitkästä aikaa michut snygit jne neppailemassa samassa joukkueessa... #ValojaJohtis

welu, 12.03.2020 13:00

-b

litti888, 12.03.2020 13:57

Ei kyllä hyvin täl pelil mee ku tää iänikuinen saunakerho saa päättää kuka tätä saa pelata ja kuka ei :D

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.