2. Divarin finaaliennakko 1/20

Artikkeli

 

2.Divarin kausi 1/20 huipentuu huomenna 21.00-> , kun Renegades ja Sikalauma lähtevät tavoittelemaan suorasta nousupaikasta 1. Divariin ja kruunaamaan joukkueensa 2.dirren mestareiksi. Molemmat joukkueet pelasivat hyvän runkosarjan ja hävisivät vain 5-6 ottelua.

Kauden kohtaamiset

Renegades 0-2 Sikalauma 25.11.2019

Renegades: Kaunis, Peku, MoiMoi ja choppa

Sikalauma: Pönppö, Jape, Pissis ja isofaija   MVP: isofaija 2+0

 

Sikalauma 3-4 Renegades 10.01.2020

Sikalauma: Pönppö, Jape, Wille ja Pissis

Renegades: jese, Komea, ÅååÅåÅL, JONSKULI MVP: JONSKULI 3+0

 

Joukkueiden tilastot runkosarjassa

Voitot: Renegades 14 -11 Sikalauma

Tasapelit: Renegades 0-1 Sikalauma

Jatkoaikavoitot: Renegades 2-2 Sikalauma

Jatkoaikatappiot: Renegades 1-2 Sikalauma

Tappiot:  Renegades 5-6 Sikalauma

Tehdyt Maalit: Renegades 97-82 Sikalauma

Päästetyt Maalit: Renegades 58-59 Sikalauma

Plus/miinus: Renegades 39-23 Sikalauma

Pisteet per ottelu: Renegades 2.14 – 1.82 Sikalauma

 

Tie Finaaliin

 

Renet kohtasi puolivälierissä seitsemäksi sijoitetun Skavaböle B.Kn ja voittivat puhtaasti 3-0 sarjalukemin, vaikkakin Game 1 ja 2 olivat todella tiukkoja matseja. Sarjan MVP oli ehdottomasti maaleja mässäillyt JONSKULI. Avausnelikkona toimi jese- ÅååÅåÅL- MoiMoi- JONSKULI. Puolustuksessa joukkue pelaa äärettömän tarkasti joukkueena ja varmat ratkaisut ovat aina ylitse muiden, mutta puolestaan hyökkäyspäässä peli muuttuu lähes täysin. Hyökkääjät pyörittävät peliä vaarallisesti eikä maalipaikkoja jätetä kovin usein hyödyntämättä. Puolivälierien kuudestatoista maalista yksitoista maalia tuli hyökkiparilta.

 

Eilen Renegades pelasivat jännittävän välieräsarjan Rögle BKta vastaan mikä allekirjoittaneen ja monien muidenkin hämmästykseksi meni lopulta Game vitoseen. Kaikki krediitti Rögle BK:lle huikeasta taistelusta ja finaalipaikka oli todella lähellä. Game kolmosen JA-maali https://streamable.com/c27ep

Game 4 maalikooste: https://streamable.com/aphnw

Game 5: https://streamable.com/wsw80  A very big thank you to Hedman for recording the games.

JONSKULIn katsoessa omaa joukkuetta junasta, kun pelipäivää siirrettiin päivää aikaisemmaksi, Komea astui askiin. Myös joukkueen pvh Kaunis pelasi puolet sarjasta. Joukkueen maaleista vastasi eniten ÅååÅåÅL seitsemällä osumalla ja hyökkiparinsa MoiMoi puolestaan tehtaili kuusi maalia. Mielenkiintoista nähdä millä avausnelikolla Renet astuvat kaukaloon huomenna finaaleihin. Tuleeko JONSKULI takaisin kokoonpanoon?

 

 

Sikalauma pelasivat puolestaan trillerisarjansa puolivälierissä H.C.P:tä vastaan. Huomattavaa oli se, että HCP johti Rögle BKn tavoin 2-0 sarjaa. Sikalaumojen johtoporras teki merkittävän kokoonpano muutoksen, kun Tenka teki tilaa paluumuuttaja Ikerille. Sarjaa jatkettiin heti seuraavana iltana missä Sikalauma otti kaksi voittoa ja näin ollen mentiin Game vitoseen mikä pelattiin kaksi päivää myöhemmin, jossa Siat voittivat lopulta 4-1 ja eteni välieriin pelaamaan HC Breamsejä vastaan. Sikojen 19:sta maalista Pissis tehtaili kahdeksan maalia ja Iker samat lukemat.

 

Välierissä Siat tosiaan kohtasi Lahnat ja Game 1 oli melkoista ilotulitusta Sikalauman osalta: 1-9 päättyneessä ottelussa Pissis iski viisi maalia ja Jape&Iker kaksi maalia mieheen. Game 2 olikin katsojien silmin jännittävämpi peli, sillä peli päättyi Sikalauman tiukkaan 5-4 voittoon. Game 3:sen vei Lahnat lukemin 5-3 Jusan tehtaillessa hatut. Game 4 ja Sikalauman toinen matsipallo edetä Finaaleihin: Sikalauman hallittaessa jokaista erää ja Pissiksen kahdella maalilla joukkue eteni finaaleihin. Avausnelikko lienee 90% todennäköisyydellä olemaan sama kuin välieräsarjassa.

 

Tähän väliin otetaan tämän kauden 2. divarissa pelanneiden pelaajien sarjaveikkauksia:

mäyrynen: Renegades vie 3-1

Darck: Sikalauma vie 3-0

Qbackes: Veikkaan tasaisia matsia, mutta Renegades vie tarkkojen maalientekijöiden perusteella 3-2

Osfan: Renegades vie puhtaalla pelillä 2divarin voiton kotiin

pimeä: Rene vie 3-1 rutiinilla

 

Haastatteluosiot

 

Maanantai aamupäivällä Renegades kaksikko Kaunis ja MoiMoi saapuivat Finaalihaastikseeni, kahvit tulille ja eikun menoksi!

Firmino: Morjesta jätkille, onnea eilisestä trilleri sarjavoitosta ja tervetuloa haastatteluun!

Kaunis&MoiMoi: Ty bro!

 

Firmino: Eilen nähtiin todella jännittävä välieräsarja teidän ja Rögle BK:n välillä jonka voititte lopulta huikean comebackin jälkeen 3-2 sarjalukemin. Olitte jo 2-0 sarjassa häviöllä ja Game kolmosessa voititte loppujen lopuksi jatkoajalla. Minkälaiset fiilikset teillä oli sen matsin jälkeen ja lähdettäessä finaali peleihin?

 

MoiMoi: Tietenkin selkäseinää vasten jouduttiin kolmanteen otteluun lähteä, mut päätettiin yhdessä, että ei anneta alkutahmeuden pilata meidän loistokautta ja sieltä puolustuksen kautta ruvettiin rakentaa ja tehtiin tarvittavat maalit. Mutta tietenkin eka voitto sarjassa toi uskoa ja loi hengen päälle jota kautta tulosta alkoi tulla ja lopussa Rögle jäi jalkoihin, ylpeä jätkistä ja koko organisaatiostamme! En usko, että Sikalauma tulee olemaan meille este mestaruuden voittamiseksi!

 

Firmino: Onko avausnelikko jo päätetty finaaleihin? nähdäänkö sinut tositoimissa finaaleissa?

 

Kaunis: Avausnelikko on aika lailla lukossa tosin, pieniä muutoksia sarjan aikana varmasti nähdään. Ja eiköhän Kaunokainen nähdä ainakin yhdessä finaalipelissä sirklailemassa omassa päässä.

Firmino: Missä näet Sikalaumojen heikot kohdat?

MoiMoi: En oo pahemmin seurannut enkä tutustunut niiden pelityyliin,mutta voisin veikata että puolustus päässä tulevat meitä vastaan olemaan suurissa vaikeuksissa.

 

Firmino: Lopuksi; Millä fiiliksellä joukkueen päävastuuhenkilö Kaunis lähdet tähän finaalisarjaan? Ainiin, onko allekirjoittaneelle VIP rantatuolin paikka finaaleihin?

Kaunis: Ja hyvillä mielillä lähden finaalisarjaan, meillä on hyvä nippu kasassa ja kaikilla halu napata kannu tästä sarjasta. Vastuskin on kovatasoinen poppoo, joten eiköhän saada hyvä finaalisarja huipennus tälle kaudelle! tottakai popparitkin saat vielä kuhan muistat käydä kysymässä renehallin kahvion Annalta ;)

 

Renegades haastattelun loputtua lähdin ajamaan kohti Oulua ja vierailin karsinassa josta löysin itse Pissis & Pönppö kaksikon jotka suostuivat haastatteluuni ennen huomista finaalia.

 

Firmino: Morjesta jätkille ja eiköhän aleta tekemään tätä finaalihaastista!

Pönppö&Pissis: Moro virmi!

Firmino: Finaaleissa vastaan asettuu tasaisia pelejä teitä vastaan pelannut Renegades. Minkälaiset fiilikset joukkueella on päivää ennen finaaleiden alkua?

Pissis: Luottavainen. Jatketaan samalla pelityylillä, kun aikaisemmatkin poffipelit niin uskon, että klaarataan sarja Sikojen nimiin. Pidetään peli simppelinä ja hauskana niin saadaan hyvä sarja!

Firmino: Millä tapaa lähdette pelaamaan Renegadesia vastaan? Onko jotain muutettavaa HC Breams välieräsarjasta?

Pönppö: Rennoilla jaloilla lähetään liikkeelle, kun eläkepäiviä ootellaan. Taktiikka pysyy samana, et mennää tekee parhaamme ja katotaa mihin se riittää. Ehkä koitetaan tiukentaa puolustusta edellisestä sarjasta.

Firmino: Olet pudotuspelien maalipörssin ykkösenä, mitä sinulta voidaan odottaa finaaleissa?

Pissis: En usko, että mitään ihmeellistä. Ei taida ykskään maali olla ns. omasta taidosta johtuva. Hyvällä joukkuepelillä saanut vaan hyvät tontit laittaa kiekkoa reppuun. Toivotaan, että samanlainen meno jatkuu vielä viimisessä sarjassa!

Firmino: Olitte pinteessä puolivälierissä H.C.P tä vastaan, hävisitte kaksi ensimmäistä ottelua ja vaihdoitte Pissiksen hyökkipariksi Ikerin. Iker pelasi alkukauden itseasiassa Renegadesissa ja kesken kauden hän tuli ns kotiinsa. Näetkö hänestä ratkaisijaksi finaaleihin?

Pönppö: Alunperin Tenkan piti jatkaa kentällä, mutta taisi olla pienessä humalassa, joten päästettiin Iker kentälle. Enemmän nään yhteispelin ratkasijana otteluun, kaikkien pitää tietää oma rooli kentälle ja viimestään sillon Jape iskee hatut. Saanks lähettää terveiset?

Firmino: antaa palaa vaa!

Pönppö: Terveisiä haluaisin lähettää ex-koutsi unQaalle, joka taitaa viettää lämpimiä kesäloma päiviä ja voisit hieroa Japen pelikuntoon ennen finaaleja. Ja toivoisin ultrafani lössin katsomoon seuraamaan pelejä ja ota DRJP mukaan, TY. meidän pojille tiimiä ens kaudeksi!

 

Mitä tulee käymään Finaaleissa?

Tullaan näkemään erittäin tiukka ottelusarja, joka ratkeaa siihen kummalla riittää maltti puolustaa ja pitää fiksusti kiekkoa omalla joukkueellaan. Kummallakin joukkueella löytyy malttia ja tarpeeksi kiekollista taitoa saada pidettyä peliväline oman joukkueen hyppysissä. Molemmilla joukkueilla on laadukas puolustus ja hyökkäys, näin ollen uskon että luvassa on runsaasti tiukkoja matseja ja tämä sarja voi päättyä kumman tahansa mestaruudeksi, mutta näen Renegadesin olevan pienoinen suosikki tähän ja veikkaan että Renegades vie 2. divarin mestaruuden erittäin hyvän ja viihderikkaan finaalisarjan jälkeen 3-2.

Tietoja
Kirjoittanut: Firmino
Julkaistu: 10.02.2020 19:39
Luettu: 390 kertaa

Kommentit (2)

Rippe, 10.02.2020 19:46

Kiitos vain terveisistä Pönppö! Mut en mä silti mikää hieroja ole!! Jape pitäs katkon kautta hoitaa pelikuntoon! Siihen alkoholiin ku ei hieronnat auta!

Hedman, 10.02.2020 20:01

Nice Firmino! GO RENEGOATS!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.