1. Divarin finaaliennakko 1/20

Artikkeli
1.Divarin kausi 1/20 saa viimeinkin arvoisensa päätöksen, kun Obsessive ja juusot lähtevät kilvoittelemaan suorasta nousupaikasta liigakarkeloihin ja kruunaamaan joukkueensa divarin mestareiksi. Kumpikin joukkue pelasi todella hyvän runkosarjan, kun etenkin juusot yllättivät allekirjoittaneen selvittäen tiensä lopulta A-lohkon piikkipaikalle. Todella rikkonaisen B-lohkon toiselta sijalta löytyvä Obsessive pelasi myös todella vahvan kauden. Eritoten silmiinpistävän tasaisesti koko kauden operoinut joukkue hävisi runkosarjassa vain kerran yli kahden maalin erolla.
 
Finaalissa nähdään kaksi aivan erilaista pelityyliä, jossa juusot luottaa joukkueen todella kovaan hyökkäysvoimaan, kun taas Obsessive tunnetaan Groovyn mainostamasta ”25-25-25-25” pelityylistä. Jokaiselle löytyy se oma tehtävänsä tästä nelikosta ja tiukka puolustuspelaaminen on arvossaan. Käsillä on siis todella mielenkiintoinen finaalisarja.

         
 
HedmanKovuus
 
Kaksi puolustavaa puolustajaa. Alemman pakin tontilla luutivat kaverit eroavat pelityyleiltään kuitenkin toisistaan. Hedmanin todella hyvä pelinlukutaito yhdistettynä rohkeaan puolustuspelaamiseen, jossa ylimääräistä tilaa ei anneta pikseliäkään tuo Obsessivelle todella suuren edun hyökkäysten katkomisessa jo käytännössä puolustus siniviivalle. Kovuus taas luottaa pitkiin avauksiin, eikä kiekolliset taidot riitä aivan Hedmanin tasolle. Kuitenkin todella hienosti pelannut kaveri, jota ei pidä aliarvioida. Tämän pakkikaksikon vertailussa vaakakuppi kuitenkin kallistuu Doughtynakin tunnetulle Hedmanille.
 
Olofssonwnbsprstr
 
Ehkäpä koko finaalisarjan tärkein kaksikko, joka pelaamisellaan määrää hyvin pitkälti otteluiden kulun. Kumpikin tykkäävät tukea rohkeasti hyökkäyksiä, hieman riskilläkin luottaen alempaan puolustajaansa. Pelin rytmittäminen tulee näyttelemään suurta roolia tässä ottelusarjassa. Kun Obsessiven tasainen nelikko hyökkää ja puolustaa neljällä, on pelin painopisteen ja rytmittämisen yhtälö helpompi ja tämä asia Olofssonilta onnistuukin. wnbsprsrt omaa taas todella hyvän peliälyn ja tulee löytämään lääkkeet tiukan Obsessive puolustuksen ohittamiseksi. Tärkein tehtävä wnbsprsrt:llä kuitenkin tulee olemaan oman joukkueensa koossa pitäminen. Välimatkojen kasvaessa, myös hyökkääminen kolmea tai useimmiten neljää puolustavaa pelaajaa vastaan voi tuoda todella paljon ongelmia juusoille. Kumpi tästä kaksikosta onnistuu pitämään joukkonsa kasassa ja pelin fiksuna tulee ottamaan paikan ensikaudeksi liigasta.
 
bonkersAmy
 
Paremmin Meirana tunnettu bonkers omaa hyvät kiekolliset taidot, peliälyn ja laukauksen. Kaikinpuolin taidoiltaan todella tasapainoinen hyökkääjä, joka osaa myös puolustaa järkevästi. Allekirjoittaneen pelillään yllättänyt Amy ei paljon jälkeen jää. Ahnaasti laukaisupaikkaa hakevan Amyn on pelattava kauden parhaat pelinsä, jotta juusot pystyvät säilyttämään tehokkuutensa. Amy on kuitenkin osoittanut löytäneen paikkansa wnbsprstrn ja TheDoctorin viereltä. Hyvin tätä toisensa tuntevaa kaksikkoa tukeva pelaaja, joka osaa hakeutua oikea-aikaisesti maskiin ja tukemaan kulmiin joukkuekavereitaan. Tarkan finaalisarjan edetessä myös Amyn hyvät puolustustaidot tulevat nousemaan arvoon arvaamattomaan. Kuitenkin kokemus ja tasainen suorittaminen kallistaa vaakakupin hiuksenhienosti rutinoituneemman bonkersin puolelle.
 
GroovyTheDoctor
 
Snaipperi vastaan puolustava piilokärki. Kaikki tietävät mihin TheDoctor laukauksellaan pystyy, mutta riittääkö se todella tarkasti puolustavaa Obsessivea vastaan?  Groovy taas tunnetaan hieman puolustavammasta pelityylistään, mutta oikea-aikaisilla irtoamisilla juusojen puolustuslinjan taakse haistelemaan pääsevä pelaaja tulee olemaan todella vaikea kiinnipidettävä. Groovy omaa myös todella hyvän laukauksen, eikä häntä todellakaan pidä aliarvioida taistelussa näiden snaippereiden välillä.
 
Tiukka ottelusarja, joka ratkeaa ennenkaikkea siihen kummalla riittää maltti puolustaa ja pitää fiksusti kiekkoa omalla joukkueellaan. Näillä kummallakin joukkueella on malttia ja tarpeeksi kiekollista taitoa saada pidettyä peliväline oman joukkueen hyppysissä. Finaalisarjan voittajaksi, ja suoran liigapaikan lunastaneeksi joukkueeksi tullaan kruunaamaan juusot otteluvoitoin 3-2.
Tietoja
Kirjoittanut: vanil
Julkaistu: 09.02.2020 14:32
Luettu: 739 kertaa

Kommentit (6)

Bein, 09.02.2020 14:50

Mun veikkaus 3-0 juusoille. :)

vili, 09.02.2020 15:58

3-0 obsessivelle, bonkers pelin paras yp

Dahlin, 09.02.2020 16:31

bonkers <3

Kaunis, 09.02.2020 21:47

3-0 OBSUILLE, bonkers <3

Bein, 10.02.2020 00:15

@TheDoctor kustaaks me divariukkeleille 3-0 otteluvoitoi?

Juraj, 10.02.2020 07:09

3-0 jamotohtoreillle

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.