2. Divarin välieräennakko 1/20

Artikkeli

Renegades vs Rögle BK

 

 

Runkosarjan toiseksi tullut Renegades lähtee ennakkosuosikkina tähän välierään. Melkein sata maalia runkosarjassa paukuttanut joukkue voitti puolivälierissä Skavaböle B.Kn 3-0 sarjalukemin, kuitenkin kaksi ensimmäistä peliä olivat todella tasaisia ennen kuin kolmannessa repesi lukemat totaalisesti. JONSKULI tehoili tässä sarjassa 5+9 tehot ja hyökkiparinsa MoiMoi loistavat 6+6 tehot. Puolustuspäässä jese ja ÅååÅåÅL päästivät ainoastaan kuusi maalia sarjassa (huomattavasti vähemmän kuin välierä vastustajansa: 10). Paljon yksilötaitoa omaava joukkue lähtee sarjaan suosikkina. Mielenkiintoista nähdä tuleeko Kaunis tai joku muu kokoonpanosta pelaamaan tähän ottelusarjaan vai jatkaako Renegades samalla nelikolla läpi sarjan.

Hieman allekirjoittaneen yllätykseksi Rögle tuli vasta kahdeksanneksi runkosarjassa ja näin ollen pääsi haastamaan runkosarja ykkösen, Kohma Tigersin, puolivälierissä ja meni vakuuttavasti jatkoon 3-0 sarjalukemin (pienimuotoinen yllätys itselleni). Rögle kiri vakuuttavasti viimeisessä pelissä jatkoajalle ja ohi (Wilson teki ottelussa maagiset seitsemän maalia). Rögle nappasi aivan viimeisen jakson lopulla viime kaudella Admiral Vladivostokin kanssa pronssimatsiin päässeen Auton korvaamaan pasi08a. Isoin kysymys onkin tuleeko pasi08 takaisin peleille tähän välieräsarjaan, hänen kokemusta ja johtajuutta joukkue kipeästi kaipaa kun haastaa hyvässä vireessä olevan Renegadesin. Purfect on tehnyt yp:n paikalta tehot 1+9 ja Wilson tehtaillut 10 maalia ja 3 syöttöpistettä tähän saakka.

Seuraa tätä: Rögle BKn puolustus ja kärsivällisyys

Puolivälierissä mässäiltiin oikein kunnolla maaleilla ja samaa ennustan tähän välieräsarjaan. Röglen puolustuksen tulee ryhmittäytyä hyvin ja pitää pelinsä kurissa, sillä pelin painopiste tulee olemaan enemmän Röglen päässä ja Renegadesin hyökkipari on erittäin hyvässä iskussa.  Jos maltti pysyy ja pasi08 on kentällä niin Röglella on kaikki mahdollisuudet voittaa tämä sarja

 

Mitä tulee käymään ja miten runkosarjassa kävi joukkueiden keskinäisissä kamppailuissa?

Rögle B.K 3-4 Renegades 1.12.2019 Ja 5-0 luovutusvoitto Renegadesille viimeisessä jaksossa

Röglen avaus: viktorio, mirko ,lasol ja Wilson

Renegades : jese, Peku, MoiMoi ja choppa     MVP: choppa 2+2

 

Näen erittäin mielenkiintoisen ja tiukan sarjan tulossa, mutta Rögle lähtee altavastaajana haastamaan Renejä. Rögle pääsi yllättämään Kohma Tigersin ja pelasi erinomaisen sarjan, Renet sillä välin ei antanut mitään mahdollisuutta Skavalle yllättää. Kolmessa ottelussa tätä sarjaa ei tulla ratkomaan, vaan näen että Renegades lunastaa itselleen tiketin 2. divarin Finaaliin lukemin 3-1.

HC Breams vs Sikalauma

 

 

Lahnat voittivat HC Spartak Moscowin puolivälierissä lukemin 3-1. Lahnat voittivat kaksi tiukkaa jatkoaikapeliä  ja etenee väliereihin haastamaan Sikalaumoja. Jusa ja Hob2 tehtaili kahdestaan 19 tehopistettä. DRJP ja Osechkin ollut vireessä puolustuksessa ja pääsee kovan paikan eteen kun Sikojen Pissis ja Iker tulevat vastaan. Lahnat lähtevät 110% todennäköisyydellä samalla avausnelikolla mikä pelasi Spartakia vastaan. 

Voitti allekirjoittaneen silmissä kiinnostavimman puolivälieräsarjan H.C.Ptä vastaan todella niukasti 3-2 sarjalukemin. Siat hävisivät sarjan kaksi ekaa ottelua ja tuli toisena pelipäivänä voittaja asenteella ja näin ollen pääsi vihdoin välieriin (viime kauden pettymysten jälkeen). Siat lähtevät tähän välieräsarjaan allekirjoittaneen silmissä suosikkina. Puolustaja kaksikko Pönppö&Jape ovat pelanneet hienosti ja puolusti todella vakuuttavasti koko sarjan. Siat vaihtoivat Tenkan Ikeriin Game kakkosen jälkeen ja tämä oli onnistunut veto, sillä Iker oli sarjan 3,4 ja 5 pelissä iskussa, tehtaillen kahdeksan maalia ja kuusi syöttöä. Pissis tehtaili hyvät 8+8 tehot sarjassa.  Siat lähtenee samalla nelikolla kuin puolivälierän Game 3-5.

 

Mitä tulee käymään ja miten runkosarjassa kävi joukkueiden keskinäisissä kamppailuissa?

 

HC Breams 2-5 Sikalauma 26.11.2019

Lahnat: DRJP, JackHerer, Hob2 ja Jusa

Siat: Pönppö, Jape, Pissis ja Isofaija       MVP: Pissis 3+1

 

Sikalauma 5-6 HC Breams 12.01.2020

Siat: Pönppö, Jape, Iker ja Pissis

Lahnat: DRJP, Osechkin, Hob2 ja Jusa      MVP:  Jusa 3+3

 

Tulossa on tiukka sarja, joka päättyy loppujen lopuksi pieniin seikkoihin ja Game vitosessa Sikojen 3-2 voittoon, edeten Finaaleihin.

EDIT: Tämä sarja on jo päättynyt Keskiviikkona ja Sikalauma voitti Lahnat 3-1.

Tietoja
Kirjoittanut: Firmino
Julkaistu: 07.02.2020 16:56
Luettu: 336 kertaa

Kommentit (2)

Kahun, 07.02.2020 17:03

Erittäin mielenkiintoinen ja loistavasti kirjoitettu,erittäin suuri kiitos Firminolle.

Kaunis, 07.02.2020 17:09

Hyvä kirjoitus ja panostus Firmi!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.