2. divarin Kausiennakko 1/20

Artikkeli
Allekirjoittanut ja Keitl käymme läpi tämän kauden joukkueet ja ekan jakson peleistä mainintaa.
 
Admiral Vladivostok
 
Viime kaudella Charlotte Checkers nimellä pelannut joukkue hävisi Celticsille pronssimatsissa. Avausnelikosta vain koppelo pysyi ja näin joukkueen GM Virta joutui kasaamaan rosterinsa aivan alusta: nappasi KiVasta ap Xattarin, Kevään mies Keitl siirtyi joukkueeseen paremman peliajan toiveissa ja Furka siirtyi vapaana agenttina, edelliskauden KiTussa pelannut Riuku ja Spartak Moscowissa kovaa jälkeä tehnyt JokkeBest ovat erinomaisia vahvistuksia tälle sarjatasolle. Alkukauden avausnelikoksi on muodostunut Xattar-koppelo/Riuku-Furka-Keitl, jotka ovat hankkineet laivaston sinisille kolme voittoa kuudesta pelatusta alkukauden matsista. Admiraalit taistelevat ehdottomasti pudotuspeli paikoista tälläkin kaudella. Mielenkiintoista nähdä kuinka suuressa roolissa Keitl ja JokkeBest ovat tänä kautena.
 
Celtics
Viime kauden kynnyksellä bodcastissa rankkasimme Celticsin aivan liian alas sarjassa, sillä joukkue voitti loppujen lopuksi pronssia, joten tällä kertaa emme aliarviointiin tule syyllistymään.
Anchor, nenu, Suso sekä Mutu ovat säilyneet viime kaudesta joukkueessa riben lähdettyä suorittamaan rangaistusta epäasiallisesta käytöksestä, sekä johtokunnan harhaanjohtamisesta. ribe kuitenkin löytyy vielä Celticsin rosterista kiekon sivuilla, joten palannee kokoonpanoon rangaistuksen päätyttyä.
Tämä pelikelpoinen nelikko lienee koko 2. divisioonan pelaajistolle jo tuttu, mutta ainakin allekirjoittaneelle uutena kasvona joukkueeseen on saapunut hyökkäyspäähän luutimaan pelaaja nimeltään nco. Näin äkkiseltään en pelaajasta löydä mitään tietoja superliigan sivuilta eikä kiekko.tv’n sivutkaan yhtään edistä tätä tutkimusta. Herra lienee kuitenkin ihan käypä lisäys Celticsin jo valmiiksi kovaan rosteriin. Tällä kertaa sijoitan tämän joukkueen kuuden parhaan joukkoon runkosarjassa. Celticsillä kolmesta ottelusta kasassa kolme pistettä.
 
H.C.P
Tämä joukkue koostuu lähes täysin Blashyrkh Frost Demonsin viime kauden ydinkokoonpanosta. Huhujen mukaan yksi pelaaja sai kenkää, jolloin koko muu letka suuntasi potkitun perässä paremmille metsästysmaille ja näin syntyi H.C.P nykyisessä kokonaisuudessaan.
Pyrkka sekä mäyrynen muodostivat jo BFD’n riveissä pelottavat hyökkäysparin, joten kun pojat tulevalla kaudellä pääsevät vauhtiin, niin oletettavasti verkko alkaa venyä tiuhaan tahtiin.
HC Pilsner-Urquellista siirtynyt semu pelannee myös avauskokoonpanossa läpi kauden, mutta Haggardin vai Körskliegin kanssa, lienee suurin kysymys.
Povaan joukkueelle paikkaa runkosarjan kahdeksantena kauden alkaessa, ja näin saamme ex BFD’n äijät jälleen playoff- kiekon pariin. Pelannut vasta kaksi ottelua tällä kaudella ja parhaillaan johtamassa 1-4 HC Spartak Moscowia kun puolitoista erää pelattu.
 
HC Breams
Breamsin kokoonpano on muuttunut hieman viime kaudesta, sillä Urgik on poistunut muualle, kun taas joukkue on saanut vahdistuksia mm TuVesta DRJP’n (Serhhio) sekä farssista JackHererin (Ralf) muodossa.
Jusa+Osechkin kombo luo itsessään jo pelottavan kokonaisuuden hyökkäyksen puolella, joten siihen lisättynä loistava puolustus sekä uhrautuva pelitapa niin tämä joukkue tulee loistamaan sarjan kärkikahinoissa tällä kaudella. Joukkue on pelkästään harkkapelien perusteella hitsautunut niin hyvin yhteen, että uskallan väittää tämän joukkueen taistelevan sijoista 1-3 kauden 1/20 runkosarjassa. Lahnat pelanneet alkukauden todella hyvin, saalistanut kaksikymmentä pistettä yhdeksästä ottelusta.
 
HC Spartak Moscow
 
Edelliskauden kohujoukkue keräsi vaatimattomat -17 pojoa imagokyselystä ja putosivat puolivälierissä nykyiselle Admiral Vladivostokille sekoilusta. Tänä kautena toivotaan, ettei viime kauden peeloilu näy ja joukkue voisi taistella kirkkaimmasta mitalista toden teolla. Maikol ja bigone ovat vetovastuussa tällä kaudella ja on aikas näyttävä rosteri herroilla kasassa: Hussein ja ElPugi ovat sarjan eliittiä, bigone, thp ja Ez- ovat kokeneita pelureita ja muodostaa erinomaisen puolustuksen. Osfan ja ninjajani taistelevat peliajasta hyökkäyksessä. HSM pelanneet viisi ottelua, voittaen niistä neljä.
 
Kiekon Tulevaisuus
 
Viimekaudella KiTu löytyi sijalta 11. Silloin joukkueen ehdoton ykkösnimi oli Qbackes kahdellakymmennellä tehopisteellään. Joukkuen rosteri on melko sama kuin edellis kautena, joten povaan haastavaa kautta KiTulle myös täksi kaudeksi. Tämän kauden rosterista nostan esille Qbackesin ja Jynden jotka tulevat olemaan tärkeitä palasia KiTun pelissä sillä joukkueen kokenein Below näyttää pelaavan Elmira Jackalsin riveissä. Missään nimessä ei kannata aliarvioida KiTun tarmoa ja he voivat yllättää joukkueita. Ennakkoa kirjoitellessa KiTu on pelannut kuusi ottelua ja hävinnyt kaikki.
 
Kiekon Vastaisuus
Täksi kaudeksi takaisin 2.divariin palannut KiVa pääsi viime kautena maistamaan 1.divarin lentoa: Joukkue sai yhden voiton koko kautena, mutta taistelivat kauden loppuun mikä on hatunnoston paikka. Pelaajat saivat erittäin hyvää kokemusta viime kaudesta ja on erittäin nälkänen menestymään jälleen 2.divarissa. Viime kauden joukkueen runko koostui Jermqus, Hoc ja alps. Joukkueeseen on tullut nimekäs puolustaja fronda, jolla on Kiekkoliigasta runsaasti kokemusta sekä erittäin mielenkiintoinen hyökkääjä koum. Tällä joukkueella on kaikki mahdollisuudet voittaa 2.divari jos palaset loksahtaa kohdalleen. Tällä hetkellä KiVa on pelannut viisi ottelua ja napannut näistä kaksi voittoa.

Kohma Tigers
 
Monille tuttu Kohma Tigers palaa Superliigaan pitkän tauon jälkeen (kausi 2/18 edelliskerta) ja tuo lisää mielenkiintoa sekä kovia ulkomaalaispelureita 2.divariin. Joukkueesta löytyy mm. erinomainen maalintekijä Urgik, Unstoppable Pressingistä tuttu puolustaja Chara-3, Liverbirdsissä viime kaudella hyvin pelanneet Darmian&L.Darzins sekä UK:n #1 shmeeeeeg. Joukkue on pelannut monia vuosia yhdessä ja kamppailee pudotuspeli paikoista aivan varmasti. Tigersin alkukausi on ollut lupaava, seitsemästä pelatusta ottelusta neljä voittoa.
 
 
Liverpool Liverbirds
Viime kauden hyvin aloittanut, mutta runkosarjan loppua kohden hiipunut sekä poffien ensimmäisellä kierroksella sulanut Liverpool on karsinut kaudelle 1/20 miehistöään kapeammaksi, sillä kokoonpanossa ei näyttäisi olevan tällä hetkellä kuin ainoastaan 7 pelaajaa, kun viime kaudella maksalinnuilla pyöri ruletti koko kauden ja samassa pelissä saattoi hamuta kentälle jopa 6-7 pelaajaa. Mikäli joukkueella rivit pysyvät tiiviinä koko kauden ja pelaajat oppivat toistensa metkut pelin sisällä, on varmasti odotettavissa playoffeista paikka korkeammalta, kuin viime kauden sijoitus 8.
Joukkueen uudet kasvot ilma sekä P.Ton87 tuovat varmasti joukkueen puolustus sekä hyökkäyspäähän kokemusta ja varmuutta pyörittämiseen ja eritoten P.Ton87 tuonee maalintekoon oman mausteensa.
Joukkueen vakiokasvot Firmino sekä Duchene pelannevat itselleen tutuksi tulleilla paikoilla, Firmino pelannee tällä kaudella ylemmän puolustajan tontilla sekä Duchene hyökkäyksessä P.Ton87’n vierellä. Liverpool löytyy tällä hetkellä sarjataulukon kuudentena, kasassa kymmenen pojoa.
 
Renegades
Renegades nousi kauden alla kuin sieni sateella kiekon harkkaosaston yhdeksi aktiivisimmista joukkueista. Allekirjoittanutkin on ehtinyt muutaman harkkapelin heitä vastaan pelata ja jätkillä näytti olevan hyvä boogie kentällä. Kiekko pyöri hienosti vastustajan alueella ja maaleja tuli liukuhihnalta.
Joukkueen rosteri on laaja, mutta samalla laadukas, sillä joukkueen rosterista löytyvät mm JONSKULI, joka on tuttu Royal Familyn kokoonpanosta takavuosilta, sekä useammasta viime kaudella Sikalaumassa luutineesta pelaajasta, joilla on varmasti suuri nälkä päästä näyttämään tässä kokonaisuudessa.
Pelkän rosterin perusteella jo arvaan tämän joukkueen sijoittuvan hyvin ylös runkosarjassa ja pelin kehittyessä pääsevän kaudella vähintään 1/20 playoffien toiselle kierrokselle.
Summarusummarum aktiivisia joukkueita tämä liiga tarvitsee ja näin ollen on ihan oikeutettua, että herrat näihin karkeloihin myös kuuluvat. Renegadesilla kasassa kahdeksantoista pistettä ensimmäisestä kahdeksasta ottelusta ja sarjataulukossa #3.
 
 
Rögle BK
 
Viime kauden luottopelaajat Charlotte Checkersissä olleet viktorio ja Sjögren johdattavat nyt Sjögrenin omaa joukkuetta kohti uutta 2.divari kautta, mutta vastuuhenkilö kiellon takia joukkueen pvhna toimii Superliiga debyyttiään tekevä yp mirko. Kokoonpanosta löytyy mm. kokenut pasi08 sekä hyökkääjä Purfect. Sjögrenin hyökkäysparina kuitenkin nähtäneen jooh ja pojissa aikoinaan pelanneen lasol. Erittäin paljon yksilötaitoa löytyy Röglen pelureilta, joka pitäisi päästä playoffeihin.
Ennakkoa kirjoitellessa Rögle on ehtinyt jo pelata kuusi ottelua, joista napannut vain yhden voiton, joten tahmea ensimmäinen jakso tähän mennessä, joukkueen harjoitellessaan yhteispeliä kuntoon.
 
Sikalauma
 
Viime kaudella runkosarjan #7 pelanneet Siat joutui puolivälierissä upean ottelusarjan Oulun Kärppiä vastaan jälkeen kuitenkin pettymään. Tällä kaudella Siat hakevat sitä kirkkainta mitalia ja on napannut erittäin kokeneen isofaijan hyökkäykseen korvaamaan Renegadesiin lähteneen Ikerin. Myös TuVesta tuttu Tenka löytyy rosterista, mutta hän on pelikiellossa kolmannen jakson loppuun saakka. Viime kaudella oikeutetusti parhaan alemman puolustajan palkinnon voittanut Pönppö ja erittäin hyvän kauden pelannut Jåbe muodostavat tälläkin kaudella erittäin kovan puolustuksen. Pissis on laadukas maalintekijä 2.divariin. Siat löytyvät sarjataulukon kärjestä tällä hetkellä voittaen kymmenestä pelistä kuusi.
 
Skavaböle B.K
 
Toissa kaudella viimeksi 2.divaria pelannut kaveriporukka piti taukoa viime kauden ja nyt palaavat jälleen tositoimiin. Viimeksi Skava pelasi runkosarjassa neljänneksi ja tippuivat puolivälierissä niukasti 3-2. Skavabölen valovoimaisimpana yksilönä jatkaa toisellekin kaudelle luonnollisesti Zinovjevi. Zinovjevillä on luonnollisesti melko vapaat kaistat niin puolustaessa kuin hyökätessäkin ja Laussi vastaa pitkälti hyökkäysten lopettamisesta piikkinä, mutta GIlardinon rooli on näyttänyt myös ilahduttavan luovalta varsinkin nyt offseasonin aikana. Välillä hän lähtee käynnistämään hyökkäystä maalivahdilta asti ja Saari ottaa eteenpäin, kun taas välillä nähtiin Gilardino hyökkäyksen kärkenä hakemassa läpiajoa. Muista kokoonpanon pelureista tuline saanee peliaikaa alemman pakin tontilla. Tämä nippu pitäisi löytää tiensä jälleen pudotuspeleihin ja hakee parempaa menestystä kuin 2/19 pudotuspeleissä. Skavan pojat ovat pelanneet jo kahdeksan kertaa tällä kaudella voittaen niistä kolme.
Tietoja
Kirjoittanut: Firmino ja ktl
Julkaistu: 03.12.2019 20:57
Luettu: 1163 kertaa

Kommentit (7)

ilma, 03.12.2019 21:14

Hyvää duunia! -b

ktl, 03.12.2019 21:25

Hyvät setit omas osiossas, bro !

Juraj, 03.12.2019 21:29

Ai oonko vetovastuus niinku Antti Rinne konsanaan

Firmino, 08.12.2019 22:24

Olit ;)

Firmino, 08.12.2019 22:24

ainaki se pari vk xd

Juraj, 09.12.2019 01:17

Juu ei tätä pelii tosisaa jaksa ottaa varsinki ku kaks muuta Antti Rinnettä on saanut diagnoosit kehitysvammasta

Juraj, 09.12.2019 13:02

Juu ei tätä pelii tosisaa jaksa ottaa varsinki ku kaks muuta Antti Rinnettä on saanut diagnoosit kehitysvammasta

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.