Kirjoitus

Finaaliennakot 2/19: Pressit

Liiga


1. Divari


2. Divari

Haastattelupisteellemme on saapunut Kiekon Vastaisuuden & Kiekon Tulevaisuuden päävastuuhenkilö Sane, terve!

- Heipä hei vaan!

Mennäänpä sitten suoraan asiaan, eli lähdetään siitä liikkeelle, mitä mieltä olet joukkueidesi menestyksestä kuluneella kaudella?

- Joukkueeni taipaleet 2.Divarissa on sujunut paljon paremmin mitä osasin kauden alkaessa odottaa. Asetin itselleni henkilökohtaiseksi tavoitteeksi, että molemmissa joukkueissa kävisi vähintään 30 pelaajaa kauden mittaan kentällä ja nyt ennen kauden huipentavia finaaleita se lukema on 37. Meillä on realistinen mahdollisuus nostaa tuo lukema alkamaan vielä nelosella, jos sunnuntaina paikalle tulisi muutama pelaaja, joka ei ole vielä tällä kaudella kentällä käynyt.

Sen lisäksi, että olemme pystyneet tarjoamaan tähän mennessä melkein neljällekymmenelle pelaajalle mahdollisuuden pelata Superliigan alaisuudessa 2.Divaria, niin kaukalossa meno on näyttänyt molemmissa leireissä erittäin hyvältä. Kokoonpanot ovat vaihtuneet etenkin runkosarjassa jokaiseen matsiin, mutta silti olemme pystyneet kaivamaan itsellemme voittoja niin hyvin, että saavutimme runkosarjassa sijat 1 ja 3.

Monen pelaajamme aktiviisuus on ollut erittäin vaihtelevaa, eikä harjoituspelejä olla välttämättä saatu lainkaan ottelukokoonpanolla aiemmin aikaan. Silti tiiviillä joukkuepelillä ja omistautumisella vieruskaverille olemme saaneet aikaan positiivisia tuloksia.

Tuliko sinulle yllätyksenä joukkueidesi menestys vai oliko kauden alussa jo sellainen kutina, että tällä kaudella mennään päätyyn asti?

- Pakkohan se on myöntää, että "derby-finaalit" on sellainen saavutus, mitä en kauden alkaessa osannut aavistaa. Tämä on erittäin positiivinen asia ja se toivottavasti nostaa monen pelaajamme itseluottamusta, kun saimme aikaan näin hienon kauden.

2.Divarissa pelattiin tällä kaudella erittäin tasaista kiekkoa ja jokainen vastustaja tarjosi otteluissa aina paljon haasteita. Monet tiukat ottelut lopulta kääntyivät onneksi meidän eduksemme ja lopputulos on tässä.

Teillä on kuitenkin aika laaja rosteri, niin koetko se tuoneen teille jopa etulyöntiaseman muihin joukkueisiin nähden tällä kaudella?

- Osoitimme laajalla, melkein 40 pelaajan kierrätyksellä sen, että laajallakin kokoonpanolla voi saavuttaa paljon. Usein kuulee siitä, että parhaan lopputuloksen saisi mahdollisimman pienellä kokoonpanolla, me osoitimme tällä kaudella sen väitteen vääräksi.

Näen ehdottomasti kokoonpanojemme laajuuden vahvuudeksemme. Kun kierrätetään paljon pelaajia, niin yksittäisellä pelaajalla on yleensä asenne aina huipussaan päästessään kentälle. Kukaan pelaaja ei kerkeä turtua pitkään kauteen, vaan voi heittää kaikki askiin pelatessaan muutamassa pelissä kauden mittaan.

Me olemme todellakin joukkueina yhdessä saavuttaneet tämän finaalin, sillä jokaista kentällä käynyttä pelaajaa olemme todellakin tarvinneet tämän lopputuloksen eteen. Katsomossa olevat pelaajamme kannustavat kentällä taistelevia pelaajiamme ja odottavat omaa vuoroaan seuraavaa matsia varten. Se luo joukkueiden sisällä positiivista energiaa, joka purkautuu aina kaukalossa.

Nyt kun koutsaat molempia finaalissa pelaavia joukkueita, niin mikä sinun mielestäsi tulee ratkaisemaan tämän kutkuttavan sarjan?

- Kyllä ratkaisu tapahtuu korvien välissä. Sitoutuneempi ja yhtenäisempi joukkue todennäköisesti vie nämä tiukat finaalit itselleen. Olemme pyrkineet välittämään yhteisömme sisällä viestiä finaalien aikatauluista, että saisimme todellakin mahdollisimman monta eri pelaajaa käymään finaalien aikana kentällä. Jos ja kun pelaajia toivottavasti ilmaantuisi sunnuntaina reippaasti paikalle, niin pyrimme peluuttamaan tasavertaisia kokoonpanoja keskenämme. Lopputuloksen tosiaan ratkaisee tahto ja sydän.

Lopuksi vielä kysyn, jos sinun on pakko valita tästä kaksikosta tämän kauden mestari, niin kumman puolelle kuppi kallistuu näin lähtökohtaisesti?

- Kumpikin leiri on jo tällä hetkellä voittajia, kun olemme päässeet tähän saakka. Yhteisönä voimme reilusti halata vastapuolen pelaajia ja kiittää menestyksekkäästä kaudesta päättyi finaalit sitten kummalle tahansa.

Kiitos Sane haastattelusta ja onnea finaalisarjaan molemmille joukkueillesi!

- Kiitos ja kiitos myös kaikille sarjakauden vastustajille ja tuomareille hienosta kaudesta. PS. Jos etsit joukkuetta, niin olet lämpimästi tervetullut jompaan kumpaan joukkueeseen, jos asiallisuutesi on kunnossa.

Keitl

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 16.05.2019 21:47
Luettu: 600 kertaa

Kommentit
Trn 16.05.2019 22:01
Totuus fiiliksistä kahen ekan pelin jälkeen: lassil ja bisanil kunnon tappelu päällä
sex 16.05.2019 22:49
juu no sil voitettii ku haukuttii toisemme paskoiks.
humble 16.05.2019 23:54
Lisätty myös 2. divarin pressi
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2019