Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko 3/16: Ilves - Rapid City Rush

 

Ottelut vastakkain

ILV – RCR 1-1 jatkoaika

(Sude-viktorio-Juicy-Koukal) – (TakeDown-kauppi-ranixal-vasikka)

RCR – ILV 2-5

(mcrambo-ranixal-Tunde-lisa-Kucherov) – (Sude-Purfect-Juicy-Koukal)

 

Ilves

Uudistunut Ilves sai melkein huokaista helpotuksesta suorasta välieräpaikasta pudotuspeleissä. Nyt kävi kuitenkin niin, että Berries pääsi niukin naukin ohi pudottaen Ilveksen neljännesvälieriin Rapid City Rushia vastaan. Ilves pelasi erinomaisen, tasapaksun kauden. Maalinteko ei ole ollut yhtä tuhoisaa edelliskausiin nähden, mutta heidän puolustuspelinsä on parantunut huimasti. Tuloksena toisiksi vähiten päästettyjä maaleja runkosarjassa. Ilveksen pelaava kokoonpano on elänyt kauden mittaan, mutta luottohyökkääjät Koukal ja Juicy ovat pitkälti pysyneet. Lisäksi Sude on näyttänyt erinomaisia otteita puolustuspäässä ja ottaa varmasti rutkasti vastuuta myös pudotuspeleissä. Maalinteko-ongelmista kärsinyt RCR kaatuu varmasti Ilveksen tieltä pelkällä Ilveksen peruspelillä ilman sen kummempia taikatemppuja. 

 

Rapid City Rush

Pienestä joukkueen sisäisestä konfliktista kärsinyt RCR joutui pitämään kynsin ja hampain kiinni pudotuspelipaikastaan. He kuitenkin onnistuivat pääsemään neljännesvälieriin, mutta vastassa on heti luultavasti liian iso pala heille. Kucherov on tähän mennessä ollut pitkälti yksin vastuussa maalinteosta joukkueessaan. Katseet kääntyvät tässäkin sarjassa hänen puoleensa. Sisäisen välirikon jälkeen Rapid ei ole pelannut otteluakaan, joten on vaikea arvioida, millaisen flown he voivat edes parhaimmillaan saada aikaan. Kokoonpanot ovat tähänkin asti olleet varsin sekavat, enkä usko että pudotuspeleihinkään he saavat puhallettua yhteen hiileen. Rapidin toivo lepää Ilveksen epäonnistumisissa ja omissa huippuyksilösuorituksissa jatkoon pääsyn kannalta.

 

Kommentit

Kucherov (RCR)

Meidän kausi ''vähä'' epäonnistu, vaikka pleijareihi päästiinki, syynä lienee selkeesti vaan maalinteko-ongelmat+erikoiset kokoonpanot. Imagokyselystä en sano mitään.. :D

Ainoona pelikelposena hyökkääjänä voin sanoa että eipä meillä enää mitään menetettävää ole. Lähdetään siis kaikki tai ei mitään -asenteella kaatamaan Ilves. Toivon et saadaan omat paikalle. :D
Ilves on hyvin yhteenpelaava ja hyökkäysvoimainen joukkue, koitetaan siis pitää Koukal+muut aisoissa ja ehkä vastahöökkäyksie kautta tehä pari häkkii. Lopputuloksesta en osaa sanoa yhtään mutta kuten aiemmin sanoin niin lähtään ihan positiivisella asenteella pelaamaan! :)

 

Koukal (ILV)

Kausi meni jotakuinkin niinkuin piti, paitsi loppukausi. Epäaktiivisuutta ollut jo jonkin aikaa ja tämä näkyi myös loppukauden peleissä. 2 sijaa haettiin ennen kauden alkua, se olisi myös toteutnut ilman jjp:n kaatumista. Rapidillahan ei mitään jakoo oo jos takedown pelaa :D eli 3-0 varma kts hunt.

 

Falco (Aurinkolaulu)

Rapidin kausi on ollut kelvollinen joukkueen sisäisiä ongelmia lukuunottamatta. Kuitenkin taltuttaakseen Ilveksen hyvän yleispelin tarvitaan radikaaleja muutoksia. Lähiaikojen tapahtumien vuoksi kokoonpano on hieman levällään. ranixalin maalintekotaito ja vasikan pelinluku eivät ole käytettävissä. Ilves sen sijaan vaikuttaa iskukykyiseltä. Valtaosa pelaajista on tahkonut pisteitä tasaiseen tahtiin. Koukalin yksilötaito sopii karvaturrien pelityyliin kuin eskimo igluun. Hyökkäys- ja puolustuspää on tasapainotettu hyvin ja kaikki rattaat rullaavat moitteettomasti yhteen. Ratkaisevana tekijänä sarjassa näen selvästi kuitenkin RCR'n pelin joka on hieman kysymysmerkki. Varsinaisista maalintekijöistä on jäljellä enää Kucherov. Siniviivan paremmalla puolella tällä on raskas taakka, joka täytyisi jakaa. Näillä näkymin uskon sarjan menevän puhtaasti 3-0 Ilvekselle.

 

Lopputulos

Rapid City Rush löytää yhteisen peli-ilmeen toisen osa-ottelun puolivälissä ja voittaa yhden ottelun neljästä. Siis: Ilves voittaa sarjan 3-1.


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 25.10.2016 18:57
Luettu: 311 kertaa

Kommentit
TakeDown 26.10.2016 00:19
Haha Koukali haistan katkeruuden ps hyvä ennskko
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017