Neljännesvälieräennakko 3/16: Phoenix Rising - Chicago

Artikkeli

Pudotuspeliennakko Phoenix Rising vs. Chicago.


Ottelut vastakkain:

PHR – CHI 5-6 jatkoaika

(Instagram-Fetti-Kaakkuri-Jakke) - (Beavis-S.Weber-blov-jck)

CHI – PHR 6-5 jatkoaika

(S.Weber-Kaihua-MCMane-Stammer) – (Instagram-teppo223-KARHU-Jakke)

Phoenix Rising

Phoenixin kausi meni osin hieman alta lipan, mutta joka tapauksessa nähdään perinteisesti pudotuspeleissä. PHR joutui koko kauden pelaamaan taas kerran runkosarjaottelunsa sillä kokoonpanolla, keitä nyt kulloinkin sattui olemaan paikalla. Otteluissa on nähty varsin mielenkiintoisia kombinaatioita. Chicago on tuttu vastustaja, mutta pelaajamateriaaliltaan totuttua huomattavasti kovempi, nopeampi ja vaarallisempi.
Phoenixilla ei riitä puolustuspäässä, ellei alemman- ja ylemmänpuolustajan tonteille saada hääräämään kaksikkoa, jotka täyttävät kaksi kriteeriä: 1) osaa pelata oman paikan 2) osaa pelata toisen puolustajan kanssa yhteen. Luultavasti ainakin alemmanpuolustajan osalta pudotuspelikentillä tullaan näkemään Jaws tai Instagram. Maalinteon suhteen Risingilla ei ole ongelmia ja kalusto siihen on huomattavasti laajempaa.

Chicago

Sekavan kauden päätteeksi Chicagoa alkoi luotsaamaan pistehirmu-blov, joka koppasi tyylikkäästi joukkueen reppuselkäänsä, päivitti sitä hieman ja johti sen voitokkaasti kohti pudotuspelejä. Chicago on loppupeleissä aika samankaltainen joukkue kuin Phoenix Risingkin. Tasavahva joukkue, joka nojaa pitkälti maalintekijöiden maaleihin.
Tiukat ottelut ovat molemmille haastavia ratkaista omaksi eduksi ja motivaatio puolustaa on välillä vähän niin ja näin. Tässä ottelusarjassa Chicagon kentillä nähdään kuitenkin huipputason hyökkääjiä, jotka ovat pelanneet suurimman osan urastaan muissa joukkueissa. Se on selvä etu, koska usein joukkueilla tapahtuu tietynlaista laitostumista, kun pelaa samassa joukkueessa samojen pelaajien kanssa pitkään yhdessä. Nyt Chicagolla on suhteellisen freesejä kavereita kentillä, jotka tulivat ottamaan rusinat pullasta suoraan pudotuspeleihin.

Kommentit

Instagram (Phoenix Rising)

Eipä tässä lähdetty taaskaan sen suurempia tavoittelemaan, kun hyvää runkosarjaa ja pääsyä pudotuspeleihin. Molemmat toteutuivat ja lisäksi imagokyselyn voitto jaetulla sijalla, joten koemme jo voittaneemme riittävästi yhdelle kaudelle. Toki kolmas sijoitus runkosarjassa olisi ollut kiva, mutta dl-päivän pelit menivät hieman puihin, kun jouduttiin vähä säveltämään, minkälaisella kokoonpanolla pelataan. Toisaalta kaikki on turhaa, kun seuraavana vastassa olisi joka tapauksessa ollut SC Bern tai huuru-Berries ja pitäisi vielä kolme ottelua sitä nöyryytystä niellä… ei kiitos.

teppo223 on tosiaan ollut kaudesta kauteen meidän paras puolustaja, mutta hän on salannut pitkään huikeat hyökkääjän taitonsa. Allekirjoittanut on sitten vuosien tauon jälkeen pööpöillyt alimpana - menestyksettä. Meillä ei tällä hetkellä ole varsinaista ylempää pakkia ollenkaan. Fetti kärsii puolalaisesta lagiongelmasta. Siinä olisi mies painonsa (noin kourallinen) arvosta kultaa yp:ksi poffeihin. No, jos hävitään niin meikäläinen lähtee ryyppään sen kaiken. Chicago on ihan kiva vastustaja pudotuspeleihin, mutta meillä on aina ollut apina harteilla, jos Donskoi on vastassa. Vaikka se pelais jossain HC Heiluvat Henkselit, niin meijän mokke imee kaiken ja vastustajan maaliin ei uppoo mikään… ihme tsägä aina.

Sitten taas, kun mä ja Donskoi kasattiin joukkuetta, niin eihän se upottanu edes tyhjään maaliin. Meillä on pitkään Whatsapp-ryhmässä ollut tällanen teppo-KARHU-Jakke vs. Donskoi –vastakkainasettelu, joten tunnetta ja draamaa tulee olemaan tässä ottelusarjassa. Pitää varmaa laittaa kentille Kake, HaalinRiku, Joawssi ja Fettitsi, nii kukaa pelaaja ei hajoo jos ”Aimo” tekee vanha kunnon maali keskeltä läpi. Lopputuloksiin kirjotin johtokuntalaisen silmin, että hävitään tämä sarja, mutta päävastuuhenkilönä sanon, että voitetaan lukemin 3-0.   

blov (Chicago)

Kausihan alkoi meiltä todella paskasti.. jck alko hajoilee ja sooloo jtn omiaan. Siinä meni osalla motivaatio tähän. Kun jck lähti pois ja vastuu siirty meikälle (blov) saatii tehtyy pari vahvistusta jengiin ja peli alkoi sujumaan! Tavoitteena oli olla poffeissa ja siihe tavotteeseen päästiin.
Poffeissa tosiaan saadaan huippu jengi vastaa heti alkuun. Vastustajana Phoenix on tuttu runkosarjasta hyvin ja pelattiin todella tasaiset pelit heitä vastaan taisi mennä molemmat jatkoajalle. Luotan kuitenki jätkii ja viedään sarja 3-1 voitoin.

Falco (Aurinkolaulu)

Vastakkain on kaksi erilaista pelityyliä, joista löytyy kuitenkin jotain samaa. Näkemäni mukaan Phoenixin hyökkäyspeli on tietyin aika-ajoin holtitonta. Eriskummalliset ratkaisut ja syötöt jostain syystä onnistuvat hämmentävän usein. Muun muassa Jakke jakelee käsittämättömiä lättyjä. Chicago pyrkinee karvaamaan aggressiivisesti omalla alueellaan, mikä ei tue joukkueen puolustusta lainkaan Phoenixia vastaan. Rising on yksi liigan ennalta-arvaamattomimmista joukkueista. Chicagon blovia kannattaa pitää silmällä. Tämä mies on puukäden vastakohta. Määrätietoinen hyökkääjä, joka tuppaa murtautumaan väkisin hienoille tonteille - eikä yleensä erehdy paikalle päästyään. Sarja menee viimeiseen otteluun, joka tulee olemaan maali-iloittelu ja se menee Chicagon nimiin.

Lopputulos

Sivuten runkosarjassa pelattuja otteluja, tästäkin parista tulee varsin tiukka. Se tulee ratkeamaan puolustuspeliin tai sen puutteeseen. Innokkaampi Chicago tulee voittamaan sarjan 2-3 jatkoajalla MCmanen läpiajomaalilla.

Ottelut pelataan luultavasti sunnuntai-iltana. Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan suosikkiasi voittoon kivenkovaa SC Berniä vastaan!

Tietoja
Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu: 25.10.2016 14:35
Luettu: 1235 kertaa

Kommentit (3)

KARHU, 25.10.2016 22:20
Select, 25.10.2016 22:29
Eipä taida ottaa joku Shigago yhtään voittoa kun liigan paras rakki halh on vastustajan joukkueessa.
VIIKINKI, 25.10.2016 22:34
RH! RH! RH! RH! Riku Riku RIku HAHAHAHAHAHAHAHHAAHLLLL!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.