Powerliiga Puolivälieräennakko: New York Chewits - Liverpool Liverbirds

Artikkeli
Powerliiga Puolivälieräennakko: New York Chewits - Liverpool Liverbirds

 

Kausi jatkuu ja vuorossa äärimmäisen jännittävät pudotuspelit! 

 

 

 

Runkosarjassa NYC voitti molemmat vastakkaiset ottelunsa Liverpoolia vastaan, mutta tilanne on täysin eri pudetuspeleissä. NYC:n puolelta kovimmat syömähampaat runkosarjassa ovat karanneet muualle ja Pooli on pikku hiljaa heräillyt koomastaan.

 

 

New York Chewits  

 

NYC on kokenut kauden aikana suuria muutoksia pelaajien keskuudessa kun samnov lähti Gingeriin, Keitl siirtyi Vancouver Rocketsiin ja Tikka sai pelikieltoa. Jännityksellä odotankin kuinka nykyisellä kokoonpanolla peli yhdessä sujuu ja kuinka pitkälle karkkimöllykät ovat valmiita vielä pääsemään! Mikäli mainus saa pelaajat paikalle ja iskettyä tikkiin, uskon todella että joukkueella on vielä mahdollisuus vaikka päätyyn saakka!

 

 

Liverpool Liverbirds   

 

Poolin runkosarja oli luvalla sanoen rikkonainen ja kuin ihmeen kaupalla usean sattumuksen summana jo synkäksi muodostunut kauhutarina runkosarjassa sai kuin saikin kultareunuksensa ja Liverpool tepasteli pudotuspeleihin! Firmino puheidensa mukaan on saanut motivaationsa takaisin ja nähtäväksi jääkin, että onko tämä sittenkin tuhkimotarina. Tepasteleeko pooli voittoon? Nähdäänkö nihkeä ja hidastempoinen sarja vai kenties aikaisempaakin hurjempaa lätkää, menoa ja meininkiä!? Aika näyttää.

 

 

 

Seuraa näitä asioita

 

- Firminon motivaatio on palannut, mutta riittääkö se?

- Saako mainus joukkueestaan kaiken irti, vai lässähtääkö pannukakku?

- Pyöritäänkö keskellä ja kulmissa vai mennäänkö täysillä päästä päähän?

- Kestääkö Chewitsin puolustajien hermot vai meneekö höntyilyksi?

- Toimiiko molemmilla syöttöpeli ja näkyykö se maali- iloitteluna vai nähdäänkö vähä maalinen sarja?

 

Lopputulos

 

Tämän kauden perusteella voisi kuvitella sarjasta maali rikasta sarjaa, mutta pelaajavaihdosten myötä runkosarjan iloittelut saattavat jäädä vähiin. Kampeaako Chewits debyyttikautenaan itsensä päätyyn saakka vai saako Poolin tuhkimotarina jatkoa? Allekirjoittaneen mielestä kaikki on mahdollista, mutta liputan Poolille ja veikkaan että kokemus voittaa innokkuuden. 3-2 Poolille sarja.

 

 

Kirjoitushetkellä allekirjoittanut on vasta selättänyt krapulansa ja pojat ovat ehtineet luutia jo sarjan tilanteeseen 1-1. Tiukka sarja tulossa!!!
Tietoja
Kirjoittanut: ktl
Julkaistu: 10.05.2018 23:22
Luettu: 898 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.