2. ja 3. jaksokatsauksen leijonat ja lampaat- Powerliiga

Artikkeli
Allekirjoittanut ja Keitl päätettiin yhdessä tehdä tämän leijonat ja lampaat Powerliiga artikkelin.

Myös pelaajahaastattelu samnovin kanssa ja liigan tärkeimmät pelaajasiirrot jaksojen aikana, iloisia lukuhetkiä!

Leijonat 2. jakso

 Vancouver Rockets

hirmuinen vire sai jatkoa Liigassa tällä kaudella jo tutuksi tullut hirmu nelikko Mäkelä - Hanifin - Medtner - gimppi akseli toimi jälleen toisessa jaksossa kuin se kuuluisa junan vessa. 3-0-0 tuloksella jakson päättänyt joukkue porskuttaakin vakuuttavasti liigan kärjessä jo vakuuttavalla erolla takana ajavaan New York Chewitsiin. Nähtäväksi jääkin jatkuuko joukkueen lento aina päätyyn saakka!

 Liverpoolin valonpilkahdus

Alkukauden erittäin tahmeasti aloittanut Liverpool väläytteli toisella jaksolla vihreitä valoja ja totuus näyttää siltä että joukkueen kapteenin johdolla joukkue raapi toisesta jaksosta 2/4 voitot. Liigan mielenkiinnon kannalta erittäin tärkeä tason nosto joka ansaitsee allekirjoittaneen mielestä ehdottomasti kaksi leijonaa! 

 New York Chewits

Tasaista suorittamista joukkueelta. Samnov erityisesti jälleen tappavan tehokas ja erittäin tärkeä osa joukkueen menestystä. Joukkue raapi jaksolta vakuuttavat 3/4 voitot.

Lampaat 2.jakso

 Kiekon Tulevaisuuden kaaos vain alkua tulevasta?

Joukkueessa vallitsee tällä hetkellä täysi kaaos, eikä joukkue tahdo saada oikein kairattua tarvittavia pisteitä päästäkseen peleille myös "keväällä".

 Maardu Levadian ailahtelevaisuus kostautumassa?

Joukkue on pelannut koko kauden erittäin ailahtelevasti, eikä joukkue ole tahtonut saada oikein pelejäkään alle. Johtuuko pelaajien aktiivisuudesta vaiko motivaation puutteesta? Vain kolmas jakso voi kertoa tämän.

 Wasted Potentialin rämpiminen

Jopa joukkueen nimi kertoo toisen jakson tuloksen ja allekirjoittaneen mielipiteen tämän hetkisestä kunnosta. Joukkue on täynnä lupaavia pelaajia, jotka eivät ole kuitenkaan saaneet itsestään ja joukkueesta irti tarvittavia pisteitä, eikä joukkueesta ole oikein löytynyt edes sytyttäjääkään. Joukkueen täytyy tehdä kurssiinsa täys- käännös kolmannella jaksolla, jotta on asiaa edes sääleihin!

3.jakson Leijonat

  Ginger

samnov
in yllätyssiirron jälkeen Inkiväärit ovat voittaneet kaikki kuusi otteluaan tyylikkäästi, maaleja tullut huikeat 31 maalia, eli huikeat 5,16 maalia/ottelu.

  Kiekon Vastaisuus

pelasi kolme ottelua, voitti kolme. Debyyttikauttaan pelaava KiVan hyökkääjä Putsku on noussut tärkeäksi hyökkääjäksi Vastaisuudelle ja tehtaili näissä matseissa 6+6. Kiekon Vastaisuutta kannattaa seurata tarkasti neljännessä jaksossa

 Vancouver Rockets


pelasi kaksi ottelua, voitti niistä toisen jatkoajalla, ovat menettäneet tähän saakka kaudesta vain yhden ainoan pisteen mikä on huikea saavutus! Saa nähdä miten Keitlin tulo joukkueeseen lähtee käyntiin ja millä nelikolla joukkue lähtee matseihin.

3.jakson Lampaat

 Kiekon Tulevaisuus

hävisi kaikki kolme peliään, 2 niistä arkiviholliselleen, Kiekon Vastaisuudelle. Taistelee Liverpoolin kanssa viimeisestä säälipleijari paikasta. Nähtäväksi jää viimeisessä jaksossa, ketkä taistelee säälipleijareissa, ja kuka nappaa 2.sijan.

  Liverpool Liverbirds

allekirjoittaneen joukkue ei päässyt jatkamaan voittojen tietä, vaan hävisivät kaikki neljä otteluaan; Skiahin paluu Liverpooliin auttoi selvästi joukkuetta, mutta taistelutahdosta ei ainakaan ollut kiinni, kun Liverpool pelasi todella hyvän pelin Gingeriä vastaan, mutta joutui valitettavasti taipumaan kotona 2-3. Enään teoreettinen mahdollisuus säälipleijareihin.

Liverpoolin pelit eivät tuoneet ainuttakaan voittoa 3. jaksossa

 New York Chewitsin tehohyökkääjien lähtö

Kieltämättä aikamoinen jakso takana New Yorkilla, samnovin shokkisiirto Gingeriin, pvh Tikan poissaolo ja pelikelvoton pelaaja jarggi. Joukkuehenki on selvästi laskussa, Keitl lähti myös deadline päivänä Rocketsiin. miten suuren lommon samnovin siirto Chewitsistä aiheutti New Yorkin pelinrakentelussa ja maalinteossa?  Saako mainus käännettyä Chewitsin kurssin ja taistelemaan 2.sijasta Gingerin kanssa?

2. ja 3. jakson tärkeimmät pelaajasiirrot
Böö Vancouver Rockets-> Maardu Levadia, mainus Kiekon Vastaisuus-> New York Chewits, Skiah Maardu Levadia-> Liverpool Liverbirds, Saaga -> Liverpool Liverbirds, samnov New York Chewits-> Ginger, ruskiboi(yunglean) Maardu Levadia -> Golden Knights (superliiga), hillo2 -> New York Chewits ja Keitl New York Chewits-> Vancouver Rockets

Firminon & Keitlin haastattelupisteelle on saapunut Gingerin tuorein pelaajahankinta samnov, tervetuloa!
samnov: kiitos kutsusta.

Firmino: 
Kerrotko kiekkourastasi ja miten päädyit Chewitsiin / Powerliigaan?
samnov: samnov on ensimmäinen tunnukseni, jonka palautin jossain vaiheessa Kiekkoarkiston kautta takaisin. 12 vuoteen mahtuu lukuisia vuosien taukoja, joiden johdosta en ole pelaajana koskaan oikein puhjennut kukkaan. Kiekon peluu on ollut sellaista puolihuolimatonta lätkimistä aina silloin tällöin, useimmiten kavereiden jengeissä. Uudelleen hieman aktiivisemmin aloitin pelin viime vuoden puolella, ja taisi olla päivä ennen kauden alkua kun kaverini Turco kysäisi pelailemaan Chewitsiin, johon oli juuri liittynyt. Chewitsissä sain tietää tästä liigasta ja kiinnostuin, minkäänlaista liigakokemusta kun en ennestään omista.
Keitl: Mielestäni sinun kohdallasi on tapahtunut ehkä henkilökohtaisesti suurin kehitys kauden aikana. Mikä on saanut sinut lentoon, mikä on nähty kuluvalla kaudella?
samnov: Ennen tätä kautta oma kokemus 4vs4-pelistä oli lähellä nollaa, mutta nopeasti olen huomannut että olen parhaimmillani tässä pelimuodossa. Tämä liiga on myös tuonut uutta virtaa ja mielenkiintoa pelin pelaamiseen, jonka johdosta aktiivisuus on noussut varmaan korkeammalle kuin ikinä aiemmin kiekkouralla. Tästäpä johtuen sitä kehitystä on sitten viimeinkin alkanut näkyä. Esimerkiksi laukaus alkaa nykyään olla oikeasti jo jonkinlainen ase.
Keitl: Voidaanko odottaa sinun pelaavan ensi kaudella mahdollisesti jo ylemmällä sarjatasolla?
samnov: Mahdollisesti. Joitain virityksiä siihen suuntaan on jo ollut, mutta sen näkee sitten. Totta kai se on tavoitteena.
Firmino: Minkälainen ensivaikutelma sinulla oli kun vaihdoit Gingeriin? 
samnov: Seuraan siirtymisen jälkeen ensimmäinen peli oli heti liigaa Liverpoolia vastaan eikä saatu yhtään harkkaa alle, ennen peliä piti varmistaa vielä jätkiltä pelipaikat ;D Mutta taitavia pelureita ja loistava neluriryhmä, pakka pysyy alaspäin tiiviinä ja jokainen mies voi tehdä tulosta. Mukavia ja asiallisia tyyppejä
Firmino: Mitä mieltä olet entisen seuran tilanteesta?
samnov: Harmillisen paljon takaiskuja on kyllä saanut Chewits kokea hyvän alkukauden jälkeen, ja aika syviinkin vesiin on välillä seuraa viety. Mutta uskon että joukkue saa kauden vietyä loppuun asti kunnialla. Moni pitää varmaan nippua sen verran heikentyneenä ettei kärkisijoille ole enää asiaa, mutta kyllä siellä edelleen potentiaalia on. Voivat taistella hyvinkin mitaleista.
Keitl: Mikä on oma arvauksesi kauden 2/18 Powerliigan voittajaksi? 
samnov: Antaa pelien näyttää. Mutta jos on pakko arvata niin sanon Wasted Potential.
 
Firmino ja Keitl kiittävät samnovia haastattelusta ja toivottovat Powerlaisille tsemppiä viimeisen jakson otteluihin.
Tietoja
Kirjoittanut: Firmino
Julkaistu: 24.04.2018 18:41
Luettu: 1475 kertaa

Kommentit (7)

TAPPOKONE, 24.04.2018 23:21
Ollaan vaa paskoi
Ahlström, 24.04.2018 23:52
Iso peukku kirjoitukselle! Mutta kuka onkaan musta lammas?! :o
Latex, 25.04.2018 02:04
vastaus kysymyksiin: Maardu Levadian ailahtelevaisuus kostautumassa? Johtuuko pelaajien aktiivisuudesta vaiko motivaation puutteesta? -Ribs moti
P.Ton87, 25.04.2018 13:06
Ribs moti maardulla. Rocketsien rosterilla pärjäisi superliigassakin hyvin. SMP Maarduun!
Hack, 25.04.2018 17:58
Maardu taitaa olla ainut tiimi jolla pysynyt kasas aikalailla samat pelaajat ja muut tiimit saanut paljon uutta ja kovia :) Että ei voi verrata viime kauteen. :)
Hack, 25.04.2018 18:02
ja kaks pelaaja lähtivät siks pois, ku halusivat mennä kokeilemaan juuriaan superiin ja hacki ei ole oikein pystynyt pelaa, kun netin nopeuden muutoksen takia alkoi pätkimään niin paljon.. Siinä suurin syy miksi pelit jääny vähä pelaamatta, ku on vaan yksi pakki ollut. :) Mutta nyt on vähän pätkiminen rauoihttunu, että eiköhä saada pelejä pikkuhiljaa alle. :)
SaxGuy, 26.04.2018 09:54
Great article firmi! Liverpool deserves 3 lions for playing even though we have the worst GD :D

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.