1. jaksokatsaus leijonat/lampaat

Artikkeli
1. jaksokatsaus yksinkertaisessa leijonat ja lampaat -muodossa. Tämän lisäksi Neulan haastattelupisteelle valikoitui Godsentiä edustava Pare, jolla on tärkeää asiaa koko Superliigalle. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Leijonat:

flusha (Godsent)


Koko liigan maalipörssin kärki 26 osumallaan. “flunssa” on aivastellut äänekkäästi ja oli kovassa iskussa ensimmäisellä jaksolla. Kemiat jälleen kerran kohdanneet reaperin ja JUPAZUn kanssa.


flusha tikissä. Tuttu näky alkukauden Superliigassa.

Ilves


Viime kaudella lähinnä vitsinä pidetty tupsukorvat on palauttamassa kunniaansa ja on kirjoitushetkellä oman lohkonsa sijalla 3. Hyvä merkki on myös se, että puolustuksen osalta sillä on paljon ulosmittaamatonta potentiaalia - jos/kun joukkuepuolustus saadaan parempaan kuosiin, voi Ilveksellä olla mahdollisuudet vaikka mihin.


Lynx lynx on huutanut kovaa alkukaudella!

Scofield (Oakland Raiders)


Kuten allekirjoittanut jo kausiennakossa ounasteli, Scofield on pystynyt alkukaudella pakenemaan vastustajien puolustajilta yhtä tehokkaasti kuin Fox Riverin vanginvartijoilta ja on noussut liigassa avainpelaajan rooliin. Jo 18 maalia, mikä on yli puolet Oaklandin maalimäärästä. Erittäin tärkeä pelaaja joukkueelleen.


Scofieldillä on ollut syytä hymyyn alkukaudella.

Lampaat:

Tuomisen Veljekset


Ensimmäisen jakson saldona 5 häviötä ja 1 tasapeli. Veljeksille on tulossa lyhyt kevät, jos laivaa ei saada nopeasti käännettyä.


Veljesten otteet kentällä on aiheuttanut tuskastumisen merkkejä.

HC BETONIMYLLY


Viime kaudella Superdivarin pronssimitalin voittanut joukkueen saldo oli ensimmäiseltä jaksolta murheellinen - kuudesta pelatusta ottelusta vain kaksi voittoa. Tämän lisäksi avainpelaaja, RST, erotettiin liigakokoonpanosta.


Pronssimitalistien kausi ei ole lähtenyt mairittelevasti liikkeelle.

Guns N’ Roses


Heikot otteet kaukalossa johtivat hajoiluun ja lopulta kaatumiseen.


Gunsin pelaajat päättivät luovuttaa muutaman takaiskun jälkeen.


Neulan haastattelussa viime kauden Superdivarin parhaan tuomaripalkinnon napannut Godsentin Pare aka. MUSTAFA:

Neula: Onnittelut kauden parhaan tuomarin palkinnosta, MUSTAFA. Tervetuloa myös haastatteluun! Mistä noi luovat otteluraporttisi ja palo niiden tekemiseen on kotoisin?

Pare: Kiitos paljon! Oon suht nopee kirjottamaan joten samalla pelii seuratessa on mukava vääntää hieman kieli poskessa rapsaa. Itsekin tiiän et onhan se pelaajana kiva lukee raporttia jälkeenpäin omasta matsista, nyt suon tämän ilon muille. Muutenkin mukava seurailla siinä samassa muita jengejä ja heidän pelejään :)

Neula: Godsent on tällä hetkellä oman lohkonsa piikkipaikalla. Mistä luulet, että joukkueesi menestys johtuu?

Pare: Nöyrää työtä tehty samalla ydinporukalla jo yli vuoden ajan harkkapelien muodossa. Toiseks suureks syyks menestykseen nostaisin joukkueen yhteishengen. Saman ikästä porukkaa ollaan kaikki ja mukava ilmapiiri luonut itellekin loistavan paikan kehittyä pelaajana.

Neula: Sinut on tunnettu varsin tulisieluisena pelaajana ja osaat toisinaan myös päästä vastustajien ihon alle. Onko tämä mielestäsi totta?

Pare: Noh kun lukee notejen sisältöä läpi ja muistelee minkälaisia /msg tapauksia tullut vastaan niin ilmeisesti olen päässyt jonkun ihon alle. Tottahan tuo koko lause on.

Neula: Minkä joukkueen näet pahimpana vastuksena liigassa ja miksi?

Pare: Eiköhän noi viime kauden Liigaporukat eli Kisastudio ja SC Bern tule olemaan suurimmat kivet kengässä. Perusteluina molempien joukkueiden kokemus liigassa ja etenkin pudotuspeleissä. Berniltä taitaa muutama mestaruuskin löytyä.

Neula: Onko jotain mitä haluaisit sanoa Superliigan pelaajille ja johtokunnalle?

Pare: Suuret pahoittelut kaikille kanssapelaajille, joiden kanssa tullut erimielisyyksiä ja kuittailuja. Ei muistella pahalla. No hard feelings. Hyvää työtä Johtokunta + kirjotustiimi jälleen kerran kaikkien ennakoiden sun muiden kanssa. Loputon arvostus. Tsemppiä kaikille liigakauteen!


Haastateltavaksi saapunut Pare on liigan värikkäimpiä persoonia.

Kiitoksia haastattelusta, Pare. Seuraavassa jaksokatsauksessa mahdollinen haastateltava pyritään valitsemaan kommenttiosion ehdotuksista, eli laittakaapa niitä tulemaan! Myös kehitysehdotuksia voi laittaa kommentteina tai ihan kiekon puolella Neulalle, ne otetaan huomioon seuraavaa katsausta tehdessä.

Tietoja
Kirjoittanut: neuloja
Julkaistu: 20.03.2018 19:00
Luettu: 2155 kertaa

Kommentit (15)

Instagram, 20.03.2018 20:16
raiq
sby, 20.03.2018 20:35
Scofield !!! :D
lihamstri, 20.03.2018 21:11
Hyvää duunii!
lihamstri, 20.03.2018 23:35
*Erosin
Travis, 21.03.2018 16:26
Pitäisköhän jonkun laittaa Paren lähettämät notet yleiseen jakoon niin loppuu tämä mustamaalaaminen ja yleinen huutelu Parenkin osalta. Et voi mitenkään syyttää muita siitä minkälaisen keskenkasvuisen kuvan olet antanut kanssapelaajille yltiöpäisellä huuteluilla mitä harrastit ainakin viime vuoden puolella. Toivottavasti sinäkin osaat parantaa tapasi. Sitä niittää mitä kylvää.
MUSTAFA, 21.03.2018 21:57
Ehdotan snadia haastatteluun
mendy, 21.03.2018 22:50
Ehdotan myös snadia haastatteluun
lihamstri, 21.03.2018 22:59
Olen kerännyt adressia ybsin (sbyn) hyväksi. Toivottavasti kuulemme hänestä...
kesä2018, 22.03.2018 02:00
Teeriä haastatteluun, vaikuttaa fiksult
jupazu, 22.03.2018 14:16
snadi
Firmino, 22.03.2018 14:48
Teeri
Pönse, 22.03.2018 18:33
Haastatteluun eye!
Spears, 22.03.2018 19:35
Jaska
Muzzin, 22.03.2018 21:49
Yhdyn Spearssiin.
Leht0, 23.03.2018 09:28
Juuh elikkäs Paren imago ei varmaan koskaan tule muuttumaan vaikka mitä selittelisi tääl Kerran pelle aina pelle :)? Pitäkää johtokunta lauteilla ja pitkään :)

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.