Kirjoitus

Liigan puolivälieräennakko 1/18: Huittisten Huima - Kisastudio

Edelliset kohtaamiset

Kisastudio - Huittisten Huima 3 – 2

kartsa, Lipton, pökäle ja Spears – LeeSweatt, LoiB, Lucci ja Winnik

 

Kauden ainoassa keskinäisessä kohtaamisessa tasaisen ottelun päätteeksi Kisastudio veti pidemmän korren.

 

Huittisten Huima

Seuraa häntä: Winnik

Pitkän linjan HuHulainen ja mielestäni yksi kaikkien aikojen puolustajan tontilla hääräävistä pelaajista juuri Winnik on se, joka mahdollistaa usein muun joukkueen menestymisen. Äärimmäisen taitava 1v1 -tilanteissa ja pelityyliltään tasapainottava pelaaja, jonka otteita tulee olemaan ilo seurata tässäkin sarjassa.

 

Kisastudio

Seuraa häntä: Lipton

Aiemmin juuri Huittisten Huimassa Kiekkoliigaakin lätkinyt Lipton (Bogdan) tulee tarjoamaan pirullisen esteen huittislaisten päänmenoksi ja varmasti kamppailee kiekosta viimeiseen asti.

 

Arvio

Huittisten Huima pelasi tasapainoisen runkosarjan ja ansaitusti koreilee täysin odotetusti lohkonsa ykköspaikalla. Näin jälkikäteen, kun katsoo pelattuja pelejä niin harvinaislaatuisesti esimerkiksi ottelujen lopputuloksissa tai muissa tilastoissa ei löydy mitään yllättävää seikkaa. Summa summarum HuHu tuli, näki ja pelasi odotusarvoisten mukaisen, tasavahvan kauden. Sanomattakin lienee selvää, ettei HuHun tarvitse lähteä muuttamaan mitään sen ensimmäiseen pudotuspelikohtaamiseen Superliigassa, vaan jatkaa samaan malliin.

Kisastudion osakkeet olivat hirveässä syöksykierteessä kauden alussa, mutta runkosarjan puolivälin koittaessa 27.12.2017 kello 22:43 ja 30.12.2017 kello 22:33 joukkueen kokoonpanossa tapahtui isoja muutoksia kartsan (Trn) ja Liptonin (Bogdan) alkaessa pelata Kisastudion riveissä laadukasta kiekkoa. Kahdeksasta viimeisestä pelistä saavutettiin peräti kuusi voittoa ja tarvittavat pisteet kasaan pudotuspeleihin. Se onnistuikin jo kynimään mainiosti kuuluisan kanan Aurinkolaulun kanssa ”sääli”pudotuspeleissä. On ollut virkistävää nähdä tuoreita pelaajia Studion paidoissa.

 

Jotta jonkinlainen ennakko ehdittiin pyöräyttää jälleen aivan liian lyhyessä ajassa, artikkelin kirjoittaja sai onnekseen apua asiantuntijaraadilta, joka ehti antaa kommenttinsa sarjasta ja sen lopputuloksesta. Tällä kertaa raati koostui Falcosta ja stefanosta.

 

Falco (Aurinkolaulu)

Kaikki mahdolliset palkinnot lohkovoitosta vähiten päästettyjä maaleja -pystiin asti haalinut Huittisten Huima on ollut tasaisen tehokas läpi kauden. Erityisesti Luccin ja LoiB:n maalintekoprosentit ovat olleet huimia, kuten joukkueen nimestä saattaakin päätellä. Vastustaja ei voi jättää pitämättä kumpaakaan vetoa, sillä molemmilta tulee tuutin täydeltä vaarallista lämäriä. Myös vastustajan kartsa on ollut vahva lenkki maalinteossa. Kisastudio uhrasi palan hyvin organisoidusta pelityylistään saadakseen maalintekovoimaa. Toistaiseksi se on tuottanut hedelmää, mutta HuHun erinomainen kiekonhallintapeli voi tuottaa sarjassa harmaita hiuksia studiolle.

Kokonaisuutena toinen on karvan verran parempi. A-lohkon voittaja HuHu jatkoon lukemin 3-2.

 

stefano (Kauniit ja Rohkeat)

KST  lähtee mukaan lämmitettynä voitettuaan aurinkolaulun. Kstllä on taitava kokoonpano ja mahdollisuudet riittävät vaikka mihin jos vain pystyvät pitämään jokaisessa pelissä parhaat otteensa. Mitä HuHuun tulee, kyseessä erittäin  kokenut jengi joka rankaisee jokaisesta virheestä. Nostaisin esiin kumminkin ottelusarjan ratkaisijaksi huhulta Loibin. Tämä kaveri pystyy pitämään kokopeliä omissa käsissään ja on varmasti yksi vaikuttavimmista pelaajista tässä sarjassa.  Lopulliseksi tuomioksi veikkaisin 3-0 HuHun voittoon.


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 08.02.2018 20:03
Luettu: 346 kertaa

Kommentit
SurGPaQ 08.02.2018 20:23
3-0 huhu voittoo :P eisaa huhu maaliaka täs sarjas
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2019