Divarin puolivälieräennakko 1/18: Godsent - Phoenix Rising

Artikkeli

Godsent – Phoenix

Edelliset kohtaamiset

Godsent - Phoenix Rising 4 - 3 ja.

Dosia, Pare, raivolzu, reaper, Stewie – Jakke, Lehterä, teppo223, Jaws

 

Phoenix Rising - Godsent 5 - 4 ja.

göntsä, Kaakkuri, teppo223, vesisika – Dosia, raivolzu, reaper, Stewie

 

Edellisten kohtaamisten valossa pudotuspelisarjasta tulee tasaista vääntöä ja lopputulos voi Godsentin hurjasta menestyksestä huolimatta olla mitä vain.

 

Godsentin ja Phoenix Risingin viimeisimmässä kohtaamisessa aloitettiin jo vastapelurien hiillostaminen raiqn, MUSTAFAN ja olzun toimesta, kuten alla lukija voi nähdä. Tässä vielä oli kyseessä pikemminkin herrasmiesmäisestä pingis-ottelusta, mutta takuulla tunteet tulevat kuumenemaan, jahka peliväline osuu jäähän ensimmäistä kertaa.

raiq 28.01.2018 21:27 [poista]

Manhattanin kullan takuumiehet tekee tuhojaan.

MUSTAFA 28.01.2018 21:27 [poista]

Kaakkuri +1 ja tepolta plussa pois

MUSTAFA 28.01.2018 21:28 [poista]

Aika moisia tuhoja 0+1 ja 1+1 !

raiq 28.01.2018 21:40 [poista]

tuhosin teiät kerran, älä pakota uudestaan.

olzu 28.01.2018 21:41 [poista]

mee raiq hoitoon

raiq 28.01.2018 21:48 [poista]

vois

MUSTAFA 28.01.2018 21:52 [poista]

hiema repsailen täällä raikulle

 

Godsent

Seuraa häntä: Stewie

Tämän miehen tarina on melko mielenkiintoinen: alun perin Francesco -nimimerkillä Eliittiliigassa pelaillut hyökkääjänalku teki läpimurtonsa lähdettyään silloisesta marginaalijoukkue Seattle Thunderbirdsista nyk. Godsentin kautta Helsingin Jokereihin Kiekkoliigaan ja palasi sieltä Superiin pronssimitali kaulassaan. Ehdottomasti yksi nykykiekon vaarallisimpia ja taitavimpia hyökkääjiä.

 

Phoenix Rising

Seuraa häntä: göntsä

Huhujen mukaan 3/17 Kiekkoliigakauden mestaruuden jälkeen raiq etsi parempaa joukkuetta Manhattanin jälkeen päätyen Superliigan perinteiseen Phoenix Risingiin. raiq on tuonut Risingin peliin paljon uutta ja on kaikin puolin erittäin hyvä kahden suunnan pelaaja.

Arvio

Godsentin 18 ottelun voittoputki runkosarjassa lässähti lopulta pariin tappioon, joista yksi oli Phoenix Risingia vastaan.  Toki tuollaisella voittoputkella ja varmalla sijoituksella lohkon parhaaksi voi olla vaikutus, ettei lopuista otteluista jaksa enää innostua. Godsent on kuitenkin ollut huippuvireessä koko kauden enkä usko tahdin hidastuvan pudotuspelejä kohti. Godsent on kokonaisvaltaisempia divarin joukkueita kaukalon jokaisella osa-alueella; se hyökkää nopeasti ja saa oman nelikkopuolustuksensa kasaan nopeasti. Mikäli turhilta pelivirheiltä ja turhautumiselta vältytään, se tulee laittamaan Phoenixin koville.

Lähtökohtaisesti olen hieman esteellinen analysoimaan Phoenix Risingia, mutta seuraavan tiedän varmaksi. Godsentin kaltainen ”sopii” sille vastustajaksi, kuten runkosarjakohtaamiset osoittivat. Rising on tottunut pitkän taipaleensa aikana pelaamaan altavastaajan roolissa ja sen tuomiin haasteisiin on kasvettu. Jälleen Rising lähtee pudotuspelikarkeloihin ainakin tilastojen valossa altavastaajana ja tällainen paineeton peli sopii Risingille hyvin. Tämän iltainen kohtaaminen lienee sen ensimmäisiä, johon lähdetään hyvällä valmistautumisella ja suunnitellulla kokoonpanolla.

 

Lopputulos

Käytännössä lopputulos voi olla mitä vain 3-0 ja 0-3 välillä. Viime kädessä Godsentin illan pelikunto tulee määrittämään pitkälti sarjan lopputuloksen. Povaankin Godsentin paineistavan ja hallitsevan kiekkoa jokaista ottelua kohden hieman Risingia enemmän. Jos Rising kestää paineen, voi se yllättää Godsentin napakoilla vastahyökkäyksillä. En sen enempää lähde veikkaamaan lopputulosta varsinkin itseni ollessa hieman puolueellinen omaa joukkuettani kohtaan.

Tietoja
Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu: 07.02.2018 17:33
Luettu: 878 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.