Liigan puolivälieräennakko 1/18: Giants - HC Tyrmäys

Artikkeli

Edelliset kohtaamiset

Giants - HC Tyrmäys 5 – 0

Akpom, jlob, nitric, shed – Hjerpe, sydis, Tanguay, uatu

 

Edellisessä kohtaamisessa Giants tyrmäsi Tyrmäyksen selkein luvuin.

 

Giants

Seuraa häntä: shed

Tältä herrasmieheltä löytyy Kiekkoliigan puolelta kultaa ja pronssia. Kummastukseksi kuitenkaan shed ei ole päässyt henkilökohtaisilla suorituksillaan palkintopalleille asti, mielestäni kyseessä on kuitenkin kiekon parhaimpia hyökkääjiä. shed tulee olemaan mies paikallaan myös käsillä olevissa pudotuspeleissä Tyrmäystä vastaan.

 

HC Tyrmäys

Seuraa häntä: Hjerpe

Tähän luonnollinen valinta oli pitkän linjan kiekkomies ja HC Tyrmäyksen keulahahmo eli Hjerpe, jolla taas riittää henkilökohtaisia palkintoja vaikka muille jakaa. Pudotuspelit ovat tuttua kauraa perusvarmalla suorittajalle, jolla ei hanskat tipu tai kädet tärrää.

 

Arvio

Tilastojen valossa Giants on koko liigan runkosarjan paras joukkue ja näin ollen voidaan pitää myös mestarikandidaatti numero ykkösenä. Seuraavan esteen tälle tulee tarjoamaan äärimmäisen kokenut konkarilauma, HC Tyrmäys. Giantsilla on erittäin hyvä peliflow päällä runkosarjan puolelta ja sen turvin Giants voinee lähteä korkkaamaan omat pleijarinsa melko levollisin mielin. HC Tyrmäys on melko tuttu joukkue oikeastaan kaikille kiekon pelaajille, eli Giantsin puolelta osataan varautua tietynlaiseen peliin jo valmiiksi. Tämä suo Giantsille hienoisen edun.

Lainaan hieman edellistä ennakkoani HC Tyrmäyksen säälipleijareista. Siinä ennakoin siis, että kehnosta runkosarjamenestyksestä huolimatta näin perinteinen ja kokenut joukkue osaa kyllä laittaa oikeassa paikassa isompaa vaihdetta silmään. Sama pätee tässäkin kohtaamisessa. HC Tyrmäys osoitti jo edellisessä sarjassa, ettei sitä ole runkosarjassa lyöty. Tyrmäys tuskin tulee antamaan tuumaakaan periksi. Tyrmäyksen ehdottomia vahvuuksia on hyvä peruspelaaminen ilman suurempia kardinaalivirheitä.

Artikkelin kirjoittaja tavoitti juuri ennen ottelun alkua pelistä Hjerpen sekä Akpomin kommentoimaan ottelusarjaa.

Akpom (Giants)

Heikkoutemme on tähän sarjaan, ettemme saa välttämättä parasta kokoonpanoamme kasaan, koska kaikilla menee työajat ristiin. Vahvuutemme ottelusarjaan on hyvä joukkuepeli erittäin hyvillä yksilöillä: jokainen osaa tarvittaessa ratkaista ottelun itsekin.

Vaikka runkosarjakohtaaminen meni aika helposti meille, niin uskoisin meidän voittavan vaivalloisesti ottelusarjan 3-2.

 

Hjerpe (HC Tyrmäys)

vastustaja pelas aika lailla täydellisen runkosarjan, toisinkuin meidän runkosarja joka lässähti aikamoiseksi pannukakuksi. joka tapauksessa lähdetään haastamaan toden teolla ja ehkä saadaan tiukat pelit aikaan. harmittavasti vanha tyrmäyksen kaataja jlo ilmeisesti ei pääse peleille ainakaan ekoihin peleihin, häntä vastaan on ollut tiukat poffit monta kertaa kiekkoliigassa. tulevista peleistä sen verran, että täytyy kyllä keskittyä puolustamaan kainalot huurussa, vastassa on sen verran taitavia kavereita.

sarja päättyy 3-2 meille, voittomaali viimesen pelin viimesellä minuutilla jlon perseen kautta jos herra kerkeää peleille.

 

Lopputulos

Näiden seikkojen puitteissa povaan sarjasta tiukan taistelun, joka päättyy lopulta Giantsille otteluvoitoin 3-2.

Tietoja
Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu: 06.02.2018 19:49
Luettu: 1202 kertaa

Kommentit (6)

Instagram, 06.02.2018 19:52
Ja pahoitellaan ennakon lyhyyttä! Tänään aloin kirjoittelemaan ennakoita ja sain tietää, että tämä matsi pelataan jo tänään illalla klo 19 alkaen. Kaiken kukkuraksi netti kyykkäsi kokonaan useaksi tunniksi, niin tällä kertaa ei pystynyt parempaan.
rekku, 06.02.2018 21:21
np kaikki tärkeehän tässä on, hyvä teksti loihdittu lyhyessä ajassa!
thanos, 07.02.2018 14:59
Minkälaisia settejä näiden oikeen pitäisi olla jos tämäkin on liian lyhyt? :D
bob, 07.02.2018 16:11
https://kiekkoliiga.net/paitsio/2277 || No tossa esim finaaliennakko kliigasta parin kauden takaa :D
Mustafa, 07.02.2018 16:16
Ihan sopivan pitunen tää on puolivälieräennakoks. Mitalipeleistä sitten varmaa tuleeki pidempää ku ei oo kaheksaa otteluparia kirjotettavana.
bob, 07.02.2018 17:41
Ei tässä kukaan ennakon pituudesta valittanutkaan anyways :D

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.