Superhaastattelut #1 - Dodge & Hotti

Artikkeli
Tervetuloa lukemaan kauden 3/17 ensimmäistä haastattelua. Haastateltavaksi ja mietteitänsä jakamaan saapuu 2. jakson jälkeen B-lohkon ensimmäistä sijaa pitävän Floridan päävastuuhenkilö Dodge, sekä myös lohkon toisesta päästä Exoduksesta niin ikään päävastuuhenkilö Hotti. Haastattelijana toimi stefano.


Dodge, Florida


Mitä mieltä olet, miten on lähtenyt kausi liikenteeseen Floridalla sekä henkilökohtaisesti itselläsi?
- Kausi on lähtenyt kohtalaisen hyvin käyntiin. Meillä ongelmana ollu tason ailahtelu täysin pelistä toiseen. Ongelma lienee viime aikainen aktiivisuuden tippuminen harkkapelien suhteen. Kuitenkin tavoite on päästä pudotuspeleihin, sen suhteen asiat näyttää hyvältä. Omassa pelaamisessa ollut täysin samat ongelmat, kuin joukkueen pelaamisessa. Eli itseltäki puuttuu se varma tasapaksu suorittaminen tällä hetkellä, kiikaripelejä liigan huonoimpia joukkueita vastaan ei pitäisi tulla.

Oletko tyytyväinen omaan panokseesi ja olisiko voinut mennä paremmin?
- Paremmin voisi aina mennä ja tyytyväinen olen omaan panokseen, mutta en suoriutumiseen.

Florida komeilee tällä hetkellä sijalla 1. Onko paikka mielestäsi ansaittu?
- Niin kauan kun peleistä tulee 3 pistettä, ihan sama millä lukemilla ja miten, ne on ansaittu. Eli kyllä.

Näetkö Floridan runkosarjan päätteeksi mitalipeleissä?
- Vähän huolestuttaa, saako tätä kööriä enää pelaamaan harkkaa liigan ohella ja hakemaan vielä sen tärkeän tatsin tulevia koitoksia varten. Ei todellakaa ole mikään mahdottomuus, mutta tällä hetkellä en ole varma, riittääkö rahkeet ilman aktiivisuutta kuinka pitkälle.

Minkä joukkueen näet pahimpana vastuksena liigassa ja miksi?
- Kyllähän se tulee toisesta lohkosta, Kamloops Blazers. Ei ne jätkät turhaan keiku A-lohkon ja pistepörssin kärjessä. Ainut heikkous heillä on wnb :D (vitsi, terkkuja).

Ketä pelaajaa et halua kohdata kaukalossa?
- Valmis kohtaamaan kenet vain.

Onko jotain mitä haluaisit sanoa Superliigan pelaajille?
- Tsemppiä vain kaikille loppukauteen


Hotti, Exodus


Miten mielestäsi on lähtenyt kausi käyntiin itselläsi / joukkueellasi?
- No täytyy sanoa ettei kausi ole omalla kohdalla lähtenyt kyllä ihan sillä tavalla kuin toivoin. Aika tehotonta on ollut oma pelaaminen, mutta eipä sitä voi kovin hurjaa liitoa odottaakkaan jos ei harjoituspelejä ole taustalla. Joukkueellakaan ei ole pelit menneet niin hyvin kuin odotimme, toki maaleja ollaan ihan hyvin saatu tehtyä, mutta häviöitä on tullut liikaa, omassa päässä on soinut aivan liian monesti.

Exoduksella on mennyt hieman heikosti pelit, onko nähtävissä vielä nousu pudotuspeleihin vai onko pyyhe heitetty jo kehään?
- Joo ei ole mennyt ihan toivotulla tavalla... mutta pyyhettä ei Exodus koskaan ole heittänyt kehään kesken kauden, eikä tee sitä nytkään! Jatkamme taistelua viimeiseen pisteeseen asti.

Minkä joukkueen näet pahimpana vastuksena liigassa ja miksi?
- Kyllä mun silmissä HC Oilers on ennakkosuosikki tälle kaudelle. He tulevat hoitamaan kyllä vankalla kokemuksella ainakin jonkun värisen pokaalin kaappiinsa. Erityisesti kehottaisin seuraamaan Hattia.

9 kautta Exoduksessa liigaa takana, mikä saa vielä jaksamaan kaukalossa?
- Se onkin hyvä kysymys... kai rakkaus lajiin. Jokuhan tässä kiehtoo kun tätä jaksetaan vääntää kaudesta toiseen. Meillä on mukava porukka jonka kanssa on kiva pelata, eikai se sen ihmeellisempää syytä vaadi.

Onko mitään mitä haluaisit sanoa Superliigan pelaajille?
- Käyttäydytään niin että kaikilla on kiva pelata. Kunnioitetaan vastustajaa ja näytetään se sanoin ja teoin.

Kiitoksia haastattelusta Dodge & Hotti. Seuraavassa osiossa perehdytään yhteen kiekkopeluriin hieman tarkemmin, tulossa siis henkilökuva. Lisää myöhemmin tiedossa!

Tietoja
Kirjoittanut: stefano
Julkaistu: 25.09.2017 19:10
Luettu: 1156 kertaa

Kommentit (2)

bigone, 25.09.2017 23:22
Lisää Steffis viel että haastatteliat ehottaa ketä haastattelet seuraavana (ei samasta joukkueesta) :)
stefano, 26.09.2017 17:16
Pidetään korvantakana :)

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.