Kirjoitus

Puolivälieräennakko Olli Jokinen - Sotilaspoliisikilta

Molempien lohkojen kolmoset ottavat mittaa toisistaan tässä huippujännittävässä parissa jossa kohtaa entinen Paris Saint-Germain joka tunnetaan nykyisin nimellä Olli Jokinen sekä Sotilaspoliisikillan räksyttävä koiralauma.

Olli Jokinen luottaa simokissaan ja Stamkosiin

Jokista vastaan neljännesvälieriin marssi Thrashers, jonka kokoonpano koostuu pääasiassa Löylynheittäjistä. He syttyvät tunnetusti viimeistään pudotuspeleissä, mutta tällä kertaa Olli oli selvästi parempi ja voittikin sarjan 3-0. Sarjan tulos kiteytyi maalintekotaidon ympärille. Kolmeen otteluun vain viisi päästettyä maalia kertovat siitä, että he ovat saamassa selvästi kiinni puolustuksen saloista. Thrashers hyökkäsi kovaa mutta Jokinen pystyi kuin pystyikin tyrehdyttämään ennalta-arvaamattoman löylypyörityksen. Loistava aika alkaa tekemään parannuksia oman päädyn seudulle.

Vahvimpia lenkkejä sarjassa olivat - yllätys yllätys - simokissa sekä Stamkos. Kaksikko otti maalintekovastuun jo runkosarjassa ja jatkaa paukuttamista vieläkin. Heidän panoksensa tulee olemaan erityisen tärkeä Kiltaa vastaan, sillä koirat voivat parhaimpina pelipäivinä tehdä toimimattomaksi ensiluokkaisenkin hyökkäyksen. On myös mainittavaa miten hyvin aikoinaan hyökkäyspäässä aktiivisesti luutinut Suxman on ottanut tonttinsa haltuun. Hänestä on tullut ajan mittaan vahva tukipilari sekä hyökkäykselle että puolustukselle. Kuten sanottu, joukkue on käytännössä Paris Saint-Germain with a twist. Menestystarina kuitenkin toistaiseksi puuttuu.


Suxman ja Stamkos ovat vanhoja Eliigajyriä.

Kilta pääsi mutkan kautta jatkoon

Ensimmäistä kauttaan liigassa pelaava The Unit onnistui yllättämään koirat kerran - siitä johtuukin joukkueen ainut tahra heidän pudotuspelitaipaleellaan. Runkosarjakin meni vain niin ja näin mutta plussan puolelle jäätiin. Kirjoittajatiimin ennakkoveikkauksessa osa uskoi killan taistelevan jopa runkosarjan voitosta ja samalla mestaruudesta, mutta toistaiseksi he eivät ole osoittaneet sitä taistelumieltä jota heiltä odotettiin. Alkukausi meni mukavasti mutta sen jälkeen he ovat olleet pienissä ongelmissa heikompienkin joukkueiden kanssa.

Olli Jokisen tapaan myös Killan maalinteko-osasto koostuu pääasiallisesti kahdesta pelaajasta, jotka ovat retku ja Anakin. Kaksi täysin erilaista pelaajaa, jotka täydentävät toisiaan pelisilmän ja tiukan vedon kombolla. Molempien odotetaan venyvän huippusuorituksiin Jokista vastaan. Oletettavasti koirien pitäisi olla pelityylejä verrattaessa jopa hieman niskan päällä, mutta ottaen huomioon vastustajan kunnostautumisen puolustusalueella sekä Killan tuuliviiripelin mikä vain on mahdollista. Kilta on pelipäivänä joko loistava tai keskinkertainen. Mitään umpisurkeita pelipäiviä heiltä ei ole toistaiseksi nähty.


Kilta oli heti aamupäivästä harjoittelemassa illan koitosta varten.

Lopputulos

Näillä näkymin luvassa on maalirikas maraton josta kumpikaan ei pääse ulos ilmaiseksi. Vähintään neljän, ellei jopa viiden ottelun sarja tiivistyy vahvasti puolustuksen ihmeelliseen maailmaan. Se, kumpi vetää pidemmän korren, on vielä pimennossa. Olli Jokinen on näyttänyt viime aikoina teknisesti paremmalta joukkueelta, joten uskon sarjan menevän kotijoukkueen suuntaan lukemin 3-2.

Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 21.05.2017 13:47
Luettu: 284 kertaa

Kommentit
Suxman 28.07.2017 15:24
En oo ikinä hyökkääjänä luutinu, vaan alempana pakkina meni tovi:)) Ymmärrän että se on voinu vaikuttaa siltä ku on mun maalintekoa seurannu
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017