Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko HC TeamJoukkue - Aces

HC TeamJoukkue - Aces

Superliigan kansa, valmistautukaa elämään uudestaan legendaarinen taisto Daavidin ja Goljatin välillä. Siinäpä ne pääkohdat olivatkin. Iso paha HCTJ saa vastaansa pienen mutta pippurisen Acesin. Ennakkoasetelmat ovat tylyt ja tilastot näyttävät plussaa ennakkosuosikin suuntaan. Mikään ei ole mahdotonta, mutta tämä vaikuttaa jopa turhan epäreilulta parilta.

Miten kommentoida HC TeamJoukkueen taivalta liigassa? Murskaava lienee sopiva sana. He jäivät pisteittä runkosarjassa ainoastaan yhdessä ottelussa. Moni sanoo, että joukkue kuuluisi Kiekkoliigaan tasonsa puolesta. Moses on ollut suorastaan ylivoimainen lähes sadalla pisteellään. Mies tuntuu pääsevän muutamankin vihun keskeltä pois ja kirsikkana kakun päällä on maalintekotaito - tekee valehtelematta lähes aina. Hyökkääjät luottavat niin paljon puolustukseen, että saattavat päästää hups oho -tyyliin vastustajan ylivoimahyökkäykseen. Yleensä puolustuspään lukko Jenbb nämä hoitaakin ilman ongelmia.

Aina sarjataulukon häntäpäähän sijoittuva Aces saa sympatiamme, kun toisesta päädystä luistelee jäälle sellaisia karjuja, että alkaa ihan puntti tutisemaan. Joukkueen ainoat 10 maalin haamurajan ylittäneet ovat Meira ja hupu. Molemmilta löytyy maalintekotaitoa, mutta lähiaikoina varsinkin hupusta on kuoriutunut potentiaalinen avainpelaaja. Acesilla on tapana pelata passiivisesti, eikä se asia auta yhtään tässä tilanteessa. TiimiJengi painostaa alusta loppuun. Ässät kituvat kun eivät mihinkään pääse. Jos he saavat vähän asennetta peliinsä niin yllättämiseen on pienenpieni mahdollisuus.

Ottelun ratkaisunpaikka

HC TeamJoukkueen painostaminen. Kyseessä on aiemmin mainittu pahansuopa elementti jota tullaan seuraamaan koko sarjan ajan. Miten Aces vastaa? Onnistuuko välillä luikahtamaan vastustajan ohi hyökkäykseen? Jos HCTJ ei ole valppaana vaan aliarvioi vastustajansa se on mahdollista.

Arviot lopputuloksesta

<Falco> Tässä on kaksi niin eritasoista joukkuetta että on vaikea nostaa esille positiivisia asioita altavastaajasta. Acesin kannattaisi panostaa nopeiden vastahyökkäysten harjoittelemiseen, sillä vastustajan pakitkin nousevat siniviivan yli kärkkymään viivatykkiä. Salakavalat vastahyökkäykset ovat ässien ainoa toivo. Näillä näkymin oletan kuitenkin tylyä yliajoa à la HCTJ. Moses ja kumppanit voittoon puhtaasti 3-0.

<anton> Tämä lienee myös monen muun papereissa se selvin pari. Mikäli Aces pystyy pelaamaan ja ennenkaikkea puolustamaan kurinalaisesti, sekä on terävä omissa vastahyökkäyksissään, se pystyy ajoittain aiheuttamaan harmaita hiuksia HC TeamJoukkueelle. Paras viidestä -sarjassa se ei kuitenkaan tule riittämään ja HC TeamJoukkue tulee viemään sarjan ihan pystyyn. 3-0.

<Fettis> Ehkä koko pudotuspelien epätasaisin ottelupari. HC TeamJoukkue runnoi omankin lohkonsa häntäpään joukkueet maantasalle selvin lukemin ja on täysin oletettavaa että samoin käy myös, kun vastaan asettuu Aces. HCTJ murskaa Acesit alleen yllätys yllätys - suoraan lukemin 3-0.


Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 11.05.2017 17:29
Luettu: 173 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017