Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko Tahdonvoima - Impact

Tahdonvoima - Impact

Sumpact vastaan Tahdon”ap puolustaa yksin”voima tulee tarjoamaan viihdyttävää kiekkoa kaikelle katsomoon vain eksyvälle kiekkokansalle. Kaksi tasokasta ja tiiviin kokoonpanon joukkuetta

Impact on pelannut odotettua heikomman kauden, eikä ole oikein missään vaiheessa runkosarjaa löytänyt hyvää tekemisen meininkiä. Tappiot ovat olleet enemmän sääntö kuin poikkeus, vaikka lähes samalla pelaajistolla on menty kuin tähänkin asti. GM Zaborsky johtaa joukkuetta vanhaan malliin ja erica vastaa maalinteosta, Emman säestäessä rinnalla ookkea heittäen (jep, jatkuvasti tekee tätä).

Tahdonvoiman kausi sen sijaan on ollut varsinainen väriläiskä. Kun tämä joukkue pelaa, voi tuomari valmistautua merkkaamaan yli kymmenen tehtyä maalia per ottelu. Tahdonvoiman harmiksi aina ne kaikki eivät merkkaannu vastustajan päätyyn, vaan välillä vastustajakin pääsee tekemään heille yli viisi maalia. Kauden aikana nähtiin muunmuassa 12-6, 10-0, 12-5 lukemaisia voittoja ja esimerkiksi 5-13, 9-8 lukemien tappioita. Suuri menestys tai suuri tappio, tämä joukkue ei hyökkäämisessä säästele ja sen varmasti joukkueen alempi puolustaja myös huomaa, kun yksin pääsee torjumaan 2v1 ja 3v1 hyökkäyksiä kovaan tahtiin.

Ottelun ratkaisunpaikka

Tahdonvoiman puolustusmaltti. Impact on kärsivällisesti puolustava joukkue, jonka yli Tahdonvoima tuskin pystyy juoksemaan täysin hyökkäämiseen perustuvalla pelaamisella. Impactin kärsivällisyys tuo painetta Tahdonvoimalle etsiä vahvuuksia myös oman pään tekemisestä ja ottelu ratkotaankin sillä, että miten hyvin Tahvot pitävän ylihyökkäämisensä aisoissa.

Arviot lopputuloksesta

<Fettis> Alavireisesti kautensa pelannut Impact jää tässä otteluparissa väkisin jyrän alle. Tahdonvoima ei ehkä pelkällä hyökkäämisellä tätä ottelusarjaa voita, mutta kokonaisuudessaan paketti on kuitenkin niin vahva, ettei Impact tälläkään kaudella neljännesvälieriä pidemmälle pötki. Ottelusarja Tahdonvoimalle 3-0.

<Falco> Lievästi sanottuna kaksi erilaista joukkuetta vastassa. Toinen on tottunut puskemaan aggressiivisesti, toinen puolestaan keskittyy vankkaan puolustamiseen. Klassinen hyökkäys vs. puolustus -skenaario. Impact on joukkue, joka ei välttämättä pysty pelaamaan ottelusarjaa omalla tasollaan loppuun mikäli on tappiolla. Uskon, ettei edes Sumpactin tiukka pakkikuvio riitä kun Tahvon nelikko puskee päälle. Tahdonvoima jatkoon lukemin 3-0.

<anton> Vaikka Impact omaa itseasiassa aika suurenkin yllätyspotentiaalin, uskon kuitenkin vakuuttavasti runkosarjassa esiintyneen Tahdonvoiman jatkavan sarjasta eteenpäin melko selvästikin. Impact on aikojen saatossa pystynyt kaatamaan ja kiusaamaan ennakolta kovempia joukkueita, mutta nyt taitaa olla liian suuri vuori kiivettävänä. Matsit lienee kuitenkin suht tasasia ja Tahdonvoima joutuu paiskimaan täyden iltapuhteen edetäkseen sarjasta jatkoon. Impact yllättää kerran, mutta joutuu antautumaan paremmalle Tahdonvoimalle 3-1.


Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu 11.05.2017 17:21
Luettu: 262 kertaa

Kommentit
Fettis 16.05.2017 20:30
Rip ennakko, Impact vei kirjoittajia (ja Tahdonvoimaa) kuin pässiä narussa!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017